-
Και γιατι δεν τα αλλαζεις τα λαδια καπου εξω;Νομιζω θα πρεπε να το εχεις κανει..
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Ναι,στα 14.Τοτε ειχα την πρωτη μου επαφη με αντρα..
PeterPan καλα bravo εχεις? Τι κακο που εκανες 18.000χλμ, δλδ στα ποσα σου ειπαν οτι χαλαει?
ΥΓ. μαλλον επρεπε να κανεις service στα 15.000,ε?
ναι, ετσι... στα 15.000 μου είπαν πως θελει αλλαγή, αλλά το σέρβις το καλοκαίρι θέλει 2 εβδομαδες αναμονή... κ σε μία εβδομάδα έκανα 1.500 χλμ... έτυχε... αλλά τα λάδια φοβάμαι... σε ποσότητα που τα έλεγξα είναι υπεραρκετά... μέχρι το άνω όριο της ραβδωτής επιφάνειας... όμως η ποιότητά τους με ανησυχεί...
ratanplan thanks για τo ενδιαφέρον...!
περισσοτερο θα ανησυχουσα μηπως πουν καμια παπαρια περι εγγυησης παρα για την υγεια του μοτερ.
αν το νιωθεις 'πεσμενο' ή 'κουρασμενο' μην το πιεζεις μεχρι να πας για αλλαγη. -
Να φοβασε οτι θα σε βγαλουν εκτος εγγυησης και οχι τα λαδια!
Πασχε πες μου εισαι ατριχος? ΤΕΛΟΣ!
-
Μην αγχώνεσαι πητερπάν, δεν θα πάθει τπτ .
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πασχε πες μου εισαι ατριχος? ΤΕΛΟΣ!Αντρας ειμαι ρε.Αρα δεν ειμαι ατριχος.Εσυ που εισαι σπανος,να προσεχεις το βραδυ μη στην πεσει κανας γκεουλας..
-
Για τα λαδια μην αγχωνεσαι Πετρο! Εμενα στην Φιατ ο σουπερ ντουπερ μηχανικος μου ειπε να μην με χαλαει που ειναι αναμεσα στο min-max.. Να το παω λεει σε 2500 χιλιομετρα που θα φτασει στο min και τα αλλαζουμε τοτε!
-
Καλα εγω φευγω,παω να διδαξω στον chrmes τις γραμμες στον Μερκουρη.Ευχομαι μονο μη συναντησω κανα Εβο ψαχουλεμενο και με πριζωσει...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αντρας ειμαι ρε.Αρα δεν ειμαι ατριχος.Εσυ που εισαι σπανος,να προσεχεις το βραδυ μη στην πεσει κανας γκεουλας..
Ελεος ενα c/p στα funniest!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αντρας ειμαι ρε.Αρα δεν ειμαι ατριχος.Εσυ που εισαι σπανος,να προσεχεις το βραδυ μη στην πεσει κανας γκεουλας..
Ελεος ενα c/p στα funniest!
-
ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους προσωπικά, γιατί είχα αρχίσει να νομίζω πως σε μια εβδομάδα κατέστρεψα τον κινητήρα μου... θα προσπαθήσω να τον προσέξω κ να μην κάνω πολλά χλμ ακόμα...
να είστε παιδιά καλά! ευχαριστώ προσωπικά όλους σας!
-
Ρε συ χαλαρωσε, αφου ο δεικτης σου δειχνει οτι εχει λαδι (ας ελπισουμε οτι δεν εχει μαμηθει το λαδι) δνε εχεις προβλημα, απλα δες τι λεε ιστο βιβλιαρακι του κατασκευαστη, ποσα χλμ σου δεινει περιθωριο να ξεπερασεις το προκαθορισμενο service, δε νομιζω παντως να ειναι πανω απο 1000
-
PeterPan δεν πρόκειται να πάθει τίποτα απολύτως ο κινητήρας σου! Μην ανησυχείς!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
PeterPan δεν πρόκειται να πάθει τίποτα απολύτως ο κινητήρας σου! Μην ανησυχείς!μη το κοροιδευεις το παιδι ρε...
-
πέτρο άραξε ρε! όπως σου είπαν όοοολοι οι άλλοι, και πρέπει να επαναλάβω εγώ, δν πρόκειται να πάθει τπτ το μοτέρ σου. έτσι και αλλιώς, δεν το ζορίζετε ή το σκίζετε, οπότε ντοντ γουόρι...
-
Να πάρω το αμάξι για βόλτα;
-
Kωλολέει,,, με μουσικούλα και κατεβασμένα παράθυρα σε κανένα βουνό...
-
Ακριβώς αυτό σκέφτομαι...
Να φτιάξω ένα stick για την περίσταση μένει... -
Πες μόνο που θα είσαι, μην έρχομαι από απέναντι... πλακίτσα, εγώ θα την πέσω σε λιγάκι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kωλολέει,,, με μουσικούλα και κατεβασμένα παράθυρα σε κανένα βουνό...Εγω με το Χρηστο παντως καναμε εναν Μερκουρη το βραδυ γιατι ειματσε γνωστοι βουνισιοι...και ηταν....
-
Το να βρεθούμε, το βρίσκω λίγο δύσκολο με τα 655km απόστασης...
Καληνύχτα
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#14]