-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Για τους φιλους των mercedes πουεχουν απιστευτη οδικη συμπεριφορα ΚΑΙ βεβαια αψογη αναρτηση
ιδιαιτερα στους ιδιοκτητες w114-115
http://www.youtube.com/watch?v=_1cnWC8N ... ed&search=[/url]οριστε ετσι μας βγαινει το ονομα....
γιατί ρε φίλε?
μάλλον ο τύπος είχε πολλούς φίλους Citroen-ακηδες και τον είχαν πρήξει, και αποφάσισε λοιπόν να τους μιμηθείΑλήθεια τα Citroen κουνιούνται έτσι πολύ... και ακίνητα?
τον spitfire να μου πει ποια ηταν η βλαβη της εβδομαδας για το ΜΠΑ
ο Andrew πετάει... Μετά από επισκευή στα καρμπυρατέρ είναι άλλο 'πράμα'... Μόνο που είναι λίγο περισσότερο ενθουσιώδης απ οτι θα πρεπε με αποτέλεσμα να πέρνει δικές του πρωτοβουλίες και να κρατάει το ρελαντί πάνω από τις 1500σαλ
Ο μάστορας όμως είπε ότι θα στρώσει... (Σσ.: Δηλαδή δε μπορεί να κάνει τίποτα καλύτερο απ αυτό που έχει ήδη κάνει )Ψάχνουμε λοιπόν για σπεσιαλίστα στα SU/Stromberg
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Ψάχνουμε λοιπόν για σπεσιαλίστα στα SU/StrombergΓιατί δεν το πας εκεί που φτιάχνουμε τα ΜΒ για μια γνώμη... stromberg φοράμε και εμείς...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ψάχνουμε λοιπόν για σπεσιαλίστα στα SU/Stromberg
Γιατί δεν το πας εκεί που φτιάχνουμε τα ΜΒ για μια γνώμη... stromberg φοράμε και εμείς...
Σαββατο ειναι ανοιχτα?
-
δε νομίζω... παρτο μια μέρα στη δουλειά και πήγαινε εκεί όταν τελειώσεις (κάθονται μέχρι αργά αυτοί). Είναι στο Ν.Κόσμο κοντά στο μαγαζί του Βαγγέλη...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
δε νομίζω... παρτο μια μέρα στη δουλειά και πήγαινε εκεί όταν τελειώσεις (κάθονται μέχρι αργά αυτοί). Είναι στο Ν.Κόσμο κοντά στο μαγαζί του Βαγγέλη...ειμαστε πισω απ το marriott
ναι ειναι μεχρι αργα
παρε τηλ. οποτε θες να σε περιμενουν -
ο Andrew πετάει... Μετά από επισκευή στα καρμπυρατέρ είναι άλλο 'πράμα'... Μόνο που είναι λίγο περισσότερο ενθουσιώδης απ οτι θα πρεπε με αποτέλεσμα να πέρνει δικές του πρωτοβουλίες και να κρατάει το ρελαντί πάνω από τις 1500σαλ
Για αυτό δεν σε προλάβαινα στην Ν Φιλαδέλφια?
Είμουν κοπανιστός από την δουλειά και δεν σταμάτησα περισσότερο
-
γενικά 'τρέχω' τις τελευταίες εβδομαδες
46 πληρώματα απ ολη την Ευρώπη με πανέμορφα TR (TR2, TR3 etc) θα έρθουν στη χώρα μας την επόμενη εβδομάδα, για να επισκεφτούμε όλοι μαζί μερικές από τις πιο ομορφες κι ενδιαφέρουσες τοποθεσιες της Πελοποννήσου

-
για να επισκεφτούμε όλοι μαζί μερικές από τις πιο ομορφες κι ενδιαφέρουσες τοποθεσιες της Πελοποννήσουέμεινε τίποτε να επισκεφθείτε;
-
αυτο ηθελα να γραψω και εγω
-
μια χαρά είναι όλα. Μονο στην Ολυμπία θα 'μαυρίσει' λίίίγο η καρδιά μας.
Γενικότερα οι διαδρομές που θα ακολουθήσουμε είναι μια χαρά.
-
λοιπον επειδη δεν βλεπω φως με την mercedes τι λετε για bmw 323i e21 ...?
ποσο αξιζει ενα τετοιο αυτοκινητο σε χρηματα ...??
(οδηγησα του φιλου μου που πηρε ενα με ξενα νουμερα και επαθα πλακα)
κατα ποσο ειναι αξιοπιστο αυτοτο συστημα το K-JETRONIC..? -
... Μετά από επισκευή στα καρμπυρατέρ είναι άλλο 'πράμα'... Μόνο που είναι λίγο περισσότερο ενθουσιώδης απ οτι θα πρεπε με αποτέλεσμα να πέρνει δικές του πρωτοβουλίες και να κρατάει το ρελαντί πάνω από τις 1500σαλ
Ο μάστορας όμως είπε ότι θα στρώσει... (Σσ.: Δηλαδή δε μπορεί να κάνει τίποτα καλύτερο απ αυτό που έχει ήδη κάνει )Αν έγινε καλή επισκευή (το κυριότερο είναι ΣΩΣΤΗ φωλιά/βελόνα) τότε μπορεί να μην είναι συγχρονισμένα. Πάρε τα ακουστικά από ένα γιατρό, βγάλε το μαραφέτι από μπροστά και με το σωληνάκι άκου το σφύριγμα από κάθε καρμπιρατέρ (εναλλάξ) και ρύθμιζε μέχρι να έχουν ίδιο σφύριγμα. Αν έχεις καλό αυτί κάνεις ΤΕΛΕΙΑ ρύθμιση.
Ψάχνουμε λοιπόν για σπεσιαλίστα στα SU/Stromberg
Βρες κάποιον καλό γιατί ένας τέτοιος ρύθμισε το τσοκ στο αυτόματο 115 του πατέρα μου στις 2.500-3.000 στροφές με αποτέλεσμα μόλις το έβαλε στην όπισθεν το αυτοκίνητο σπινιάριζε (με καπνούς) τις πίσω ρόδες με το φρένο τέρμα πατημένο και τις μπροστινές να σέρνονται φρεναρισμένες. Φοβήθηκε τόσο πολύ που ξανά δεν το πηγαίνει σε 'μάστορα'.
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
λοιπον επειδη δεν βλεπω φως με την mercedes τι λετε για bmw 323i e21 ...?
ποσο αξιζει ενα τετοιο αυτοκινητο σε χρηματα ...??
(οδηγησα του φιλου μου που πηρε ενα με ξενα νουμερα και επαθα πλακα)
κατα ποσο ειναι αξιοπιστο αυτοτο συστημα το K-JETRONIC..?η δικια μου ηταν καινουργια πραγματικα
με φουλ εξτρα εργοστασιου και την εδωσα 4300
με ελληνικες πινακιδες και ιστορικες -

-
αντε παλι η γνωστη αφισσα
ουτε για βουλευτης να εβαζες..... -
1oν: φτιάχνουμε ωραίες αφίσσες και γουστάρουμε να τις δείχνουμε
2ον: είναι ΑΛΛΗ αφισσα
-
1ον μπραβο σας
2ον εχει αλλαξει η ημερομηνια
-
και αμα γουστάρουμε θα την ξανα-αλλάξουμε την ημερομηνία να 'ουμ... (και θα ξαναποστάρουμε την καινούρια μας αφίσσα)
άντε μην πλερώκουμε και βάλουμε και κανα μπανεράκι στο 4ΤΦ και μας έχεις συνέχεια μπροστά σου...
τραβάτε κανα ζόρι κύριε Καπαπή? -
και αμα γουστάρουμε θα την ξανα-αλλάξουμε την ημερομηνία να 'ουμ... (και θα ξαναποστάρουμε την καινούρια μας αφίσσα)
άντε μην πλερώκουμε και βάλουμε και κανα μπανεράκι στο 4ΤΦ και μας έχεις συνέχεια μπροστά σου...
τραβάτε κανα ζόρι κύριε Καπαπή?Κοίτα πως άλλαξε ύφος μετά τις εκλογές.....
Παλαιότερα ήταν όλο γλύκες και σιρόπια.....
Μαύρο στον SPITFIRE -
εσύ τι είσαι τώρα? η εξωκοινοβουλευτική αριστερά? τι θέλεις και μπαίνεις στη συζήτηση βρε παιδί μου?
Ωχού... σας βαρέθηκα... δεν υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος εδώ μέσα... Λείπει και ο φίλος μου ο SirGus που είναι ο μόνος που μπορώ να συννενοηθώ...
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]