-
-
Ήμουν σήμερα στο Λιτόχωρο σε μια ταβέρνα με μεγάλο πάρκινγκ, όπου προσπάθησα να βοηθήσω τον οδηγό ενός άτυχου volvo 144 του '73. Είχε ξεχάσει τα φώτα αναμμένα και το αμαξάκι ήταν εντελώς νεκρό. Ούτε μετά από κάμποση φόρα σε κατήφορο δεν πήρε μπρος. 3 φορές πάνω-κάτω και μετά τον αφήσαμε στην τύχη του (ήταν ανήφορος-κατήφορος).
Καλά ρε γμτ, ταξιδεύεις με παλιό αυτοκίνητο και δεν έχεις ούτε ένα ζευγάρι καλώδια για να σου δώσουν ρεύμα;;;
Moυ άρεσε το αμαξάκι. Έκδοση deluxe, σε ένα πολύ ωραίο ασημογκριζάκι και με ωραίες ζάντες. Κρίμα το καημένο.
-
-
Καλό 15Αύγουστο από Λεωνίδιο Αρκαδίας
-
-
Το επόμενο βήμα για την Αλίκη;
-
Τι είναι αυτό το πράγμα;
-
Εντελώς gay....
Παρε ένα VW type82E άνθρωπέ μου, να κάνεις τη δουλίτσα σου!(άσχετο: πόσες μηχανές έχει αυτό το πράγμα; )
-
Είναι μια Alfasud (εντάξει, ήταν κάποτε) αγνώστων λοιπών στοιχείων με δύο (2) κινητήρες V6. Αν οι κινητήρες είναι 3.2 το αυτοκίνητο έχει συνολικά 500 άλογα (2x250, αν οι κινητήρες είναι μαμά) με 'τετρακίνηση'.
Πολύ ενδιαφέρον project πάντως...
Κόμη, το 'εντελώς gay' πάει στον charmak66, έτσι; Γιατί άντε πες την ανωτέρω Sud έτσι.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
το 'εντελώς gay' πάει στον charmak66, έτσι; Γιατί άντε πες την ανωτέρω Sud έτσι.Έχε χάρη που δε δουλεύει το λινκ... για δες τι σε περιμένει:
http://www.oldbug.com/300 053.jpg -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Γιατί άντε πες την ανωτέρω Sud έτσι.Εχει τα λαστιχα φορεμενα αναποδα
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Είναι μια Alfasud (εντάξει, ήταν κάποτε) αγνώστων λοιπών στοιχείων με δύο (2) κινητήρες V6.Aαααααα Alfasud είναι!!!!! Και το κόλπο με τους δύο κινητήρες το έκλεψε από το 2CV 4X4!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
για δες τι σε περιμένει:
http://www.oldbug.com/300 053.jpgΕπιτέλους, ένας σκαραβαίος που θα ικανοποιούσε τον εμπνευστή του (Αδόλφος Χίτλερ)!
Ή μάλλον τον φοβερό στρατάρχη Έρβιν Ρόμελ αν κρίνω από τη βαφή.
Έχει και αναπνευστήρα (snorkel);
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Και το κόλπο με τους δύο κινητήρες το έκλεψε από το 2CV 4X4! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Επιτέλους, ένας σκαραβαίος που θα ικανοποιούσε τον εμπνευστή του (Αδόλφος Χίτλερ)!
Ή μάλλον τον φοβερό στρατάρχη Έρβιν Ρόμελ αν κρίνω από τη βαφή.Πραγματικό μοντέλο ειναι!!! Είναι το typ82E βασισμένο στο Kuebelwagen 4x4 !
Χρησιμοποιήθηκε για μεταφορά προσωπικού και άλλες βοηθητικές εργασιες, όπως ταχυδρομείο ( ), αλλά κυρίως από τους εγγλέζους (οι 'έτσι' δεν το πολυπρόλαβαν... ευτυχώς γιατί θα είχαν κερδίσει τον πόλεμο!) !Έχει και αναπνευστήρα (snorkel);
Όχι... είναι ο εξαερισμός από την τουαλέτα...
( ) -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και το κόλπο με τους δύο κινητήρες το έκλεψε από το 2CV 4X4!
Δεν θέλω τέτοια Το κείμενο στο link σου επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μου!
-
'Οτι 'το έκλεψε'; Δε νομίζω... Ούτε είπα ποτέ ότι η Alfa Romeo ήταν η πρώτη που υλοποίησε τη διάταξη αυτή, για την ακρίβεια δεν το έκανε η ίδια η Alfa Romeo αλλά ο Wainer.
-
D-Jet, εμένα δεν μου απάντησες!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
'Οτι 'το έκλεψε'; Δε νομίζω... Ούτε είπα ποτέ ότι η Alfa Romeo ήταν η πρώτη που υλοποίησε τη διάταξη αυτή, για την ακρίβεια δεν το έκανε η ίδια η Alfa Romeo αλλά ο Wainer.Ε τώρα κι εσύ κόλλησες στο 'έκλεψε'. Εντάξει δεν έκλεψε, αντέγραψε. Ευχαριστημένος;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
'Οτι 'το έκλεψε'; Δε νομίζω... Ούτε είπα ποτέ ότι η Alfa Romeo ήταν η πρώτη που υλοποίησε τη διάταξη αυτή, για την ακρίβεια δεν το έκανε η ίδια η Alfa Romeo αλλά ο Wainer.
Ε τώρα κι εσύ κόλλησες στο 'έκλεψε'. Εντάξει δεν έκλεψε, αντέγραψε. Ευχαριστημένος;
Δε μου αρέσει ο τόνος σου αλλά δεν θα δώσω συνέχεια.-
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]