-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λοιπόν, έστω ότι είμαστε 2 φίλοι και έχουμε ένα 304. Τι χρειαζόμαστε για να τρέξουμε σε έναν αγώνα regularity;οτι και ο sirgus
αρκετη τυχη για να μη μεινετε -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Λοιπόν, έστω ότι είμαστε 2 φίλοι και έχουμε ένα 304. Τι χρειαζόμαστε για να τρέξουμε σε έναν αγώνα regularity;
οτι και ο sirgus
αρκετη τυχη για να μη μεινετε304 σου είπε αγόρι μου!
Πως να μείνει? -
Αν μείνει, θα μείνει γιατί ξέχασα να βάλω βενζίνη πάλι.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Λοιπόν, έστω ότι είμαστε 2 φίλοι και έχουμε ένα 304. Τι χρειαζόμαστε για να τρέξουμε σε έναν αγώνα regularity;
οτι και ο sirgus
Πως να μείνει?ρε ατιμε εχεις λαπτοπ κατω απ το μαξιλαρι?
αντε για υπνο
αυριο θα μου πεις παλι εισαι πτωμα για καφε -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
οτι και ο sirgus
Πως να μείνει?ρε ατιμε εχεις λαπτοπ κατω απ το μαξιλαρι?
αντε για υπνο
αυριο θα μου πεις παλι εισαι πτωμα για καφεαύριο είμαι μέσα για καφέ!
Εκτός αν πάλι ξυπνήσω στις 5 το πρωί επειδή θα έχουν βάλει βόμβες στο δρόμο
-
ν.σμυρνη η κυψελη η πειραια?
πειτε....
κι οι αλλοι καπου εδω γυρνανε βλεπω -
ερώτηση για τον D-Jet κυρίως. Πόσες 190sl υπάρχουν Ελλάδα? Αξίζει να κοιτάξει κανείς για κάτι τέτοιο?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ερώτηση για τον D-Jet κυρίως. Πόσες 190sl υπάρχουν Ελλάδα? Αξίζει να κοιτάξει κανείς για κάτι τέτοιο?Έχουν εισαχθεί αρκετές πρόσφατα...
Αν αξίζει για ελληνικό;
Όχι, μπορείς να βρεις ωραιότατα κομμάτια από 35 χιλιάρικα στη γερμανία και να τα φέρεις...ακόμα και αν θέλεις πινακίδες κανονικές (που ΙΜΗΟ δε χρειάζονται γιατί δεν είναι αμάξι για κάθε μέρα) μπορείς να το εκτελωνίσεις πολύ φτηνά γιατί έχει μικρό, σχετικά, κυβισμό...
Η 190sl είναι κουκλάρα αλλά οδηγικά είναι σαν ένα W121 190 ponton τετράπορτο, αδιάφορο δλδ... ΙΜΗΟ, αν δεν είσαι φανατικός μερσεντάκιας υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές (π.χ. 356, giulietta spyder).
Βέβαια, τώρα έχει γίνει και σύμβολο και όλοι οι τηλεδικαστές και οι φτασμένες λαϊκές αοιδοί έχουν απο μία... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ερώτηση για τον D-Jet κυρίως. Πόσες 190sl υπάρχουν Ελλάδα? Αξίζει να κοιτάξει κανείς για κάτι τέτοιο?
Έχουν εισαχθεί αρκετές πρόσφατα...
Αν αξίζει για ελληνικό;
Όχι, μπορείς να βρεις ωραιότατα κομμάτια από 35 χιλιάρικα στη γερμανία και να τα φέρεις...ακόμα και αν θέλεις πινακίδες κανονικές (που ΙΜΗΟ δε χρειάζονται γιατί δεν είναι αμάξι για κάθε μέρα) μπορείς να το εκτελωνίσεις πολύ φτηνά γιατί έχει μικρό, σχετικά, κυβισμό...
Η 190sl είναι κουκλάρα αλλά οδηγικά είναι σαν ένα W121 190 ponton τετράπορτο, αδιάφορο δλδ... ΙΜΗΟ, αν δεν είσαι φανατικός μερσεντάκιας υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές (π.χ. 356, giulietta spyder).
Βέβαια, τώρα έχει γίνει και σύμβολο και όλοι οι τηλεδικαστές και οι φτασμένες λαϊκές αοιδοί έχουν απο μία...φανατικός δεν είμαι αλλά μπορώ να γίνω
35 δεν είναι και λίγα! αλλά είναι κούκλα η άτιμη, μόνο για να τη βλέπω τη θέλω, δεν με νοιάζει οδηγικάανάμεσα σε 190sl και παγόδα ποια λες? το οικονομικό παίζει ρόλο(όπως πάντα)
η 356 μου πέφτει μικρή και η αλφα αδιάφορη -
Η Giulietta Spider aδιάφορη;!
-
σχετικά μιλάω πάντα
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Η Giulietta Spider aδιάφορη;!Αλλού τα κλασσικά αυτοκίνητα ξέρουν να τα εκτιμούν.
Υ.Γ.: αν σου περισσεύει καμιά Giulietta Spider, στείλε PM
-
σχετικά μιλάω πάνταΔεν ξέρω, δεν θα αποκαλούσα ποτέ κανένα ιστορικό αυτοκίνητο 'αδιάφορο'. Κι εμένα δε με πολυσυγκινεί η 356 π.χ. αλλά δεν θα την αποκαλούσα ποτέ έτσι.
Είπαμε, 'οι νεκροί δεδικαίωνται'.
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Υ.Γ.: αν σου περισσεύει καμιά Giulietta Spider, στείλε PMΑν μου περίσσευε δε θα με έβρισκες online στις δύο τη νύχτα αλλά στο τιμόνι της να βολτάρω στην άδεια παραλιακή.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
σχετικά μιλάω πάντα
Δεν ξέρω, δεν θα αποκαλούσα ποτέ κανένα ιστορικό αυτοκίνητο 'αδιάφορο'. Κι εμένα δε με πολυσυγκινεί η 356 π.χ. αλλά δεν θα την αποκαλούσα ποτέ έτσι.
Είπαμε, 'οι νεκροί δεδικαίωνται'.
Οδηγικά και για την ΜΒ είπα, kyan...είναι ένα βαρύ αυτοκίνητο με πολύ αδύναμο μοτέρ που σε καμία περίπτωση δεν είναι το σπορ αυτοκίνητο που δείχνει! Και πάλι, βέβαια, εγώ αυτό θα έπαιρνα αλλά η αλήθεια είναι οτι τόσο το 356 όσο και το giulietta, είναι ανώτερα από πλευράς οδηγικής ευχαρίστησης...
wannabe, η παγόδα είναι πιο ολοκληρωμένο και πιο χρησιμοποιήσιμο αυτοκίνητο. Είναι και πιο σπορ, φυσικά, λόγω των εξαιρετικών εξακύλινδρων μοτέρ της. Για μένα δε, είναι εξίσου όμορφα και τα δυο οπότε η ζυγαριά μάλλον γέρνει προς την φτηνότερη (δλδ την παγόδα)!
Και πάλι, υπάρχουν πολύ καλύτερα και πιο σπορ αυτοκίνητα από αυτήν αλλά είναι θέμα γούστου καθαρά.
Από την άλλη είναι και η πλήρης υποστήριξη σε ανταλλακτικά από την ΜΒ που μετράει, τουλάχιστον ΙΜΗΟ... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Από την άλλη είναι και η πλήρης υποστήριξη σε ανταλλακτικά από την ΜΒ που μετράει, τουλάχιστον ΙΜΗΟ...Πάρα πολύ, σίγουρα
σε αυτό το θέμα πως τα πάει η 356?Η παγόδα σε τι τιμές παίζει?
-
τι ακριβως ανταλακτικα ψαχνουμε ..?
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λοιπόν, έστω ότι είμαστε 2 φίλοι και έχουμε ένα 304. Τι χρειαζόμαστε για να τρέξουμε σε έναν αγώνα regularity;θα σου απαντήσω για τα regularity που έχω συμμετάσχει εγώ (ΦΙΛΠΑ, ΕΛΠΑ, κλπ)
Χρειάζεσαι κάρτα FIVA ή κάρτα FIA και αγωνιστική licence.
Είναι πολύ έυκολο να τα προμηθευτείς και με σχετικά μικρό κόστος -
σε αυτό το θέμα πως τα πάει η 356?
Η παγόδα σε τι τιμές παίζει?Από 25 χιλιάρικα για κάποια της προκοπής (συνήθως αμερικάνικη εισαγωγή) που θα θέλει κάποια μαζεματάκια... με 40 παίρνεις μια πολύ καλή!
Για την 356; Εξαρτάται πολύ από το μοντέλο... η 356 βγήκε σε άπειρες εκδόσεις απο πολλούς και διάφορους καροσερίστες και ειδικά μέχρι και την Α σχεδόν κάθε εξάμηνο είχαν μικροαλλαγες. Εκεί είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα αν και η Porsche την υποστηρίζει όσο μπορεί. Οι δε πρώτες πρώτες είναι σχεδόν χειροποίητα αυτοκίνητα και είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις πράγματα (PreA, glasser, gmuend coupes κλπ κλπ). Για τις τελευταίες (Β, C SC) κάτι γίνεται αλλά η Porsche παίρνει κανονικτότατα κεφάλια γιατί όταν δεν υπάρχουν σε στόκ (αν και πολλά πράγματα τα βρίσκεις ακόμα) τα κατασκευάζει! Για τις τελευταίες έχω έναν αμερικάνικο κατάλογο (του '91) και έχει πολλά πράγματα μέσα αλλά όχι όλα!Πάλι, κανείς δε συνιστά να αγοράσει ένας νέος στο χώρο ένα τόσο πολύπλοκο πρότζεκτ. Είναι η τέλεια συνταγή για να την πατήσεις και να χάσεις ένα κάρο λεφτά χωρίς στο τέλος το αποτέλεσμα να σε ικανοποιεί...
Η άποψή μου είναι να ξεκινήσεις από κάτι πιο συμβατικό και πιο φτηνό. Η παγόδα είναι σαφέστατα προτιμότερη ή κάποια από τις πρώτες 911 (προτίμηση 2.4Τ_ από καμιά 20ριά Κ ευρώ βρίσκεις πολύ καλά αυτοκίνητα!) που υπάρχουν τα πάντα για αυτές...
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]