-
Ο χρήστης Hector έγραψε:
..τι ακριβως θελει δλδ το τοπικ εδω???νομιζω οτι ο mad-max-13 δεν θελει να μας αποκαλυψει.
την υπαρξη του τοπικ καταλαβαινουν μονο οσοι πρεπει να καταλαβουν επειδη εχουν ηδη καταλαβει τι επρεπε να καταλαβουνοι αλλοι (δλδ αυτοι που δεν καταλαβαινουν γενικως) δεν αξιζει να καταλαβουν επειδη οχι μονο δεν ειναι σε θεση (να καταλαβουν) αλλα και επειδη δεν πρεπει επειδη αμα καταλαβουν μπορει και να διαφωνησουν.
τωρα για αυτους που ισχυριζονται οτι καταλαβαν αλλα εχουν αλλη αποψη, η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν καταλαβαν επειδη ειναι ανικανοι να καταλαβουν, ή φορανε παροπιδες, στοιχειο που καθιστα την οποιαδηποτε κατανοηση, ακατανοητη.
-
Μπορείτε να μου εξηγήσετε τον λόγο ύπαρξης του θέματος?
MAD? Insane? Αλεξ?
Θεωρούσα ότι τα θέματα σχέσεων και απόψεων τα είχαμε λύσει εδω και πολύ καιρό! Αλλαξε κάτι?
Και όσον αφορά στον εκενευρισμό σου MAD.....ρε φίλε, δηλαδή, αν εκνευριστεί κάποιος άλλος και αρχίσει τα μπινελίκια, θα τον διακιολογήσουμε?!
-
Aν είναι το τόπικ να καταλήξει στο τι ήταν το Tfrc και τι έκανε προτείνω να κλειδωθεί και ακόμα καλύτερα να διαγραφεί.
Ο λόγος που ανοίχτηκε πιστεύω και πρέπει να είναι το πολιτικό ζήτημα, καθώς και η άσκηση πίεσης από ΕΛΠΑ κτλπ εναντίων μιας μεγάλης προσπάθειας που κάνανε κοντράκηδες και μη ώστε να δείξουν στα μέλη του tfrc και όχι μόνο τον δρόμο της πίστας.
Υπάρχουν άτομα από το φόρουμ αυτό που καταλαβαίνουν τι παίζει στην όλη ιστορία και γνωρίζουν μέσα από τους 4Τροχούς, αλλά λόγω της δύσκολης θέσης τους δεν μιλάνε όποτε υπάρχει ζήτημα πίστας, ΕΛΠΑ, safetrack και νταβατζήδων.
Επίσης να παρακαλέσω όσους διαφωνούν με το Tfrc και τι πρέσβευει, να μην παραμείνουν σε αυτό αλλά να κοιτάξουν με ανοιχτό μυαλό το θέμα της πίστας και των διαφόρων συμφερόντων.
Άποψή μου
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασιλη συμφωνω με τα περισσοτερα απο αυτα που λες.Τα μεγαρα μια εποχη είχαν κανει και εκπτωση 20% για τα μελλη του TFRC, μετα νομιζω την εκαναν σε ολα τα κλαμπ...και αμεσως μετα κοπηκαν οι εκπτωσεις!
Το τι παιχνιδι παιχτηκε με την πιστα δεν το ξέρω.Για την στροφή στην ποιοτητα...ε νομιμότητα που λές, επετρεψε μου να λιγο διαφορετικη άποψη.
Στο tfrc υπήρχαν 2 κλαμπ, οι παλιοι αου αβαβα κοντρα φαναρι ταπα λιμανακια κλπ, και οι αλλοι που θελανε πιστες κλπ, και οι ενδιαμεσοι που κανανε κανα κοντρακι, πηγαινανε πιστα, στριβανε κανα διονυσο αυτα.
Πρωτα μονοι σας χασατε την δυναμη σας, αποδυναμοσατε το κλαμπ, διωξατε τον κοσμο, και μετα ολοι οι αλλοι σας κανανε κακο. Γιατι αν ειχατε τον κοσμο που ειχατε μεχρι και 1-2 χρονια πριν δεν θα μπορουσε κανεις να κανει τπτ...ευκολα τουλαχιστον.Απλα καπου κατι δεν πηγε καλα....δεν ωρα και τοπος να τα συζητησουμε, αλλα πολλες αποφασεις για την πορεια του κλαμπ ίσως δεν ηταν σωστες. Αυτα τα λεω θα μου πεις κρινοντας απο το αποτελεσμα, αν ρωτησεις ατομα που τα ξερουμε και οι 2, τους τα ελεγα απο τοτε, σαν αντικειμενικος παρατηρητης, γιατι αν και εγραφα στοφορουμ κλπ, στο tfrc μονο στις φιλανθρωπικες του εμφανιζομουνα, σε κανα καφε ή τελος παντων συναντηση σε μαγαζι!
Στέλιο το λάθος των περισσοτέρων ήταν που κολλούσαν στον αριθμό των εγγεγραμμένων μελών στο τότε forum και από τη συμμετοχή ατόμων στο forum.
To TFRC σε ότι και αν διοργάνωνε, ΠΑΝΤΑ είχε κόσμο. Ακόμα και στις απλές συναντήσεις μελών ή στις εβδομαδιαίες βόλτες του. Πάντα όλα τα events είχαν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπή προσέλευση μελών.
Και εδώ στο 4TF δείχνει 19.975 μέλη. Ανταποκρίνεται αυτό στην πραγματικότητα? Πόσα άτομα εμφανίζονται σε οτιδήποτε διοργανώνει το forum? Ή οποιoδήποτε άλλο club, όλα τα μέλη του forum πιστεύεις ότι συμμετέχουν ενεργά σε ότι αυτό διοργανώνει? Βλέπεις λοιπόν πόσο παραπλανητικά είναι αυτά τα στοιχεία?
Το TFRC ακόμα και σε περιόδους που δεν ήταν στα καλύτερά του, ΠΑΝΤΑ είχε αρκετές συμμετοχές και υποστήριξη σε ότι και αν διοργάνωνε.
Σχετικά με την πίστα άστο καλύτερα. Έχουν γίνει μια σειρά από γεγονότα. Δεν τα λέμε τυχαία τόσα χρόνια και ούτε γκρινιάζουμε χωρίς λόγο. Απλά είναι να λυπάται κανείς για τη στάση κάποιων κατά τ'άλλα σοβαρών ανθρώπων και την κατάντια που έχει περιέλθει ο θεσμός της γρήγορης αυτοκίνησης στη χώρα μας. Γιατί για τους κυρίους αυτούς το μόνο που έχει σημασία είναι το κέρδος και τα ατομικά συμφέροντα. Τίποτα άλλο.
Εδώ φιλανθρωπική εκδήλωση στην περίοδο των Χριστουγέννων να θες να διοργανώσεις και σου βάζουν τρικλοποδιές και χίλια δυο εμπόδια. Τι άλλο να πεις μετά...
-
η απαντηση του insane αντιπροσωπευει και εμενα ΚΟΥΚ
ελπιζω να εγινα και εγω κατανοητος....
κουκ παραυτα πιστευω οτι κακος δινετε διαρκως ασυλια σε ατομα να κακοποιουν θεματα και να βαζουν φυτιλιες
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τεσπα δεν εχω κρατησει screen shot, το ιδιο φορουμ νομιζω διαβαζαμε, οι ατακες μεταξυ των χρηστών πάμε εκει θα σε πατησω, και πες που θες να παμε, κλπ κλπ δεν ειναι οργανωση κοντρας?
Re paliokopre.... Me thn idia logikh oses fores peirazame o enas ton allo sto CK pinontas kafe prin fygw apo thn Ellada(oxi den efyga epeidh me kynhgaei h EL.AS.)kai legame pame karea na se pathsw na se kanw na se ranw, kanonizame kontra. Swsta? Kai poy pote den dexthkes na pas brady (eisai kai kota panw apo ola) alla moy eleges na pame kai apogeymataki sthn paraliakh... :P:P:P:P
Τεσπα κανατε αρεκτα πρωτοποριακα πραγματα, βασικά λογο κόσμου που έφερνε αλλο τοσο κοσμο, κλπ (μιλαω για το πρωτο και δευττερο TD που ειχε πανω απο 100 ατομα...τοτε!) θες να μου πεις πια απο τα τομα εκεινα που οργανωναν κλπ τα 2 αυτα TD yparxoyn akoma sto ΤFRC?
Basika h prwtes energeies kai enhmerwseis gia toys kanonismoys sta track day htan dikes moy meta apo syzhthseis me ton Stayro (krima poy efyge apo konta mas toso nwris).
Kai an 8ymasai sta 2 prwta eixame kai ta xonometra mas, ta anamnhstika klp. Meta kapoios panponhros poy lympistike ta lefta ekane kataggeleia kai mas eipe oti diwrganonoyme paranomoys agwnes....Oso gia ta ypoloipa apla den 8elw na labw meros se syzhthsh me atoma ta opoia apla grafoyn gia na xleyasoyn kapoies katastaseis. Kai epeidh eimai ekswteriko kai den mporw na milhsw apo konta me aytoys toys 'kyrioys' poy krybontai opws panta pisw apo ena plhktrologio lypamai gia orismenoys pseytomagges...
-
Ο χρήστης Hector έγραψε:
Ρε Βασιλη δεν μου το κανεις λιανα και εμενα να το καταλαβω...
Γιατι ανοιχτηκε αυτο το τοπικ???Για να κανετε γνωστο στον κοσμο τι ηταν το tfrc και ποιος
την ειχε μεγαλυτερη εκει μεσα???
Ή γιατι πολυ απλα θελουν να προβληθει το tf ???Για εμενα το tfrc ηταν μια ακριβης μικρογραφια της κοινωνιας,
ειχε το χαβαλε του,τρεχαμε στις πιστουλες μας,τρεχαμε στα βουνα μας,
καναμε τα ανοιγματα μας...τι ακριβως θελει δλδ το τοπικ εδω???Η αλήθεια ειναι οτι,καθε 'τρείς και λίγο' ανοίγει και ενας νεος κύκλος 'διαφημίσεως' του tfrc μεσα στο 4ΤΦ
Στο ίδιο αποσκοπει και η δημοσίευση στην πρωτη σελίδα του κλάμπ,που θεωρούνε το 4ΤΦ....'αρχηγο' των 'δηθεν' κ.λ.π
Κλασικη μορφη για να σου 'δώσουνε προσοχη',ειναι να φωναζεις ταχαμου αργιεμένος και φυσικά να λές: 'εγω έκανα αυτο' 'κιέκανα κι'εκεινο',και 'οι άλλοι οι κακοί που θελουν να μας κάνουν κακο' κ.λ.π
Το'χω ξαναπει και στο παρελθόν,οτι ο πνιγμενος πιάνεται απο τα μαλλία του.Το είδαμε ξανα στο παρτελθόν,το βλέπουμε και τωρα,θα το βλέπουμε ξανα συνεχως και στο μελλον,τουλάχιστον μεχρι να αποφασίσουνε αυτα τα παιδακια να ενηλικιωθούν και να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα την πραγματικότητα
Ειχατε ενα κλάμπ που δημιούργησε κατι καλό,αλλά το να ψαχνετε τον αίτιο της διάλυσης (και της μιζεριας) στα αλλα κλάμπ είναι τουλάχιστον βλακωδες
Ψαξτε αναμεσά σας τους υπαίτιους,και αφηστε την τακτική του κλαματος κατα μερος. -
Τελικά, δεν μας λέτε μια και καλή, τι σχέση είχε-έχει ο Πάγκαλος και ΣΙΑ και είπε όσα είπε; Έχει ή είχε οικονομικά οφέλη(μετοχές, εργολάβους για μίζες κ.λ.π.) και αν ναι, ποιά και πώς;
Πώς οφελήθηκαν οι 4ΤΦ(λόγω δημιουργίας 'ανταγωνιστικού' Safetrack, επί πληρωμής; );
Αν υπήρξε σύγκρουση συμφερόντων, δεν είναι κάτι που έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, ούτε και είμαι αφελής να πιστεύω-εμπιστεύομαι τυφλά άτομα που το παίζουν άγιοι, επειδή κάποτε υπήρξαν πρωτοπόροι στον τομέα τους --- αν, δηλαδή, απογοητευτήκατε από κάποιον συγκεκριμένα επειδή άλλα λέει και άλλα κάνει, εντάξει ρε παιδιά, όλοι το έχουν βιώσει αυτό σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, απλά προχωρήστε παρακάτω και μην δίνετε σημασία σε υποκριτές, με όλο το σεβασμό...Υ.Γ.: γράφω και εγώ χωρίς να ξέρω ακριβώς τι έγινε, οπότε, μπορεί και να λέω 'ότι να' ναι, οπότε, κλάφτα Χαράλαμπε...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ένα κλαμπ που αναφέρεται σε ενέργειες παράνομες είναι και το ίδιο παράνομο. Αν πχ πάει κάποιος να ζητήσει την ίδρυση σωματείου και στο καταστατικό αναφέρει πράγματα σαν αυτά που αναγράφονται στην κεντρική σελίδα του tfrc, η αίτησή του θα απορριφθεί.
Τούτου δοθέντος, συμπεραίνεται ότι τα μέλη του κλαμπ μπορούν να λένε ό,τι επιθυμούν, αλλά αφού αυτοπροσδιορίζονται με τέτοιο τρόπο δεν έχουν το δικαίωμα να γκρινιάζουν για το ότι χαρακτηρίζονται παράνομοι από τρίτους.Αυτο ειπαν και στον blogger που μποουζουργιασανε... Οτι επειδη ειχε στο blog του ενα λινκ που παρεπεμπε σε ενα αλλο site (το οποιο δεν ηταν δικο του), το οποιο διακομωδουσε τον Λιακοπουλο, τον πηγανε αυτοφορω για εξυβριση κλπ κλπ...Μαλλον νομιζεις οτι ειμαστε στην χουντα ακομα.
Κατ'αρχας το να οργανωνουν ή κανονιζουν παρανομες ενεργεις τα μελη ενος κλαμπ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, δεν καθιστα το κλαμπ παρανομο. Ειναι σαν να μου λες οτι 5 μελη της ΠΑΣΠ ή ΔΑΠ οργανωσαν κομπινα με τα λεφτα του πανεπιστημιου, και φταιει η παραταξη επειδη μεσω αυτης γνωριστηκαν αυτοι οι 5 και επειδη στις συνελευσεις της οργανωσαν το κολπο.
Απο κει και περα λοιπον, τι συζηταμε σε αυτο το τοπικ και γιατι τα χωνουμε και στους 4Τ?
α) την διαχειριση της πιστας την εχουν οι 4Τ
β) οταν το tfrc εκανε trackdays που ομοια τους ΤΟΤΕ δεν ειχε δει κανεις, με 100+ συμμετοχες, καποιοι αρχισαν να ενοχλουνται επειδη δεν τα καταφερναν τοσο καλα με εμας αν και επαγγελματιες με πλατες στην ΕΛΠΑ.
γ) Ξαφνικα η ΕΛΠΑ+ΕΘΕΑ μας βαζουν ενα καρο τρικλοποδιες και μας ανακοινωνουν οτι θα πρεπει να παιρνουμε αδεια (= χοντρο νταβατζιλικι) για να κανουμε trackdays τα οποια αλλιως θα ηταν 'παρανομοι αγωνες'...
δ) εξίσου ξαφνικα οι 4Τ κοβουν τις εκπτωσεις και αρχιζουν να ζητανε τρελλα λεφτα για την πιστα...
και τωρα μαθαινουμε οτι ακριβως την εποχη που το TFRC εκανε τετοιες εκδηλωσεις στην πιστα, ειχε φτασει το ονομα του μεχρι την βουλη ως κλαμπ που οργανωνει παρανομες κοντρες...Αυτο συζηταμε εδω, καταλαβατε?
ΥΓ Οταν η μεγαλυτερη λεσχη αγωνων προσπαθησε να κανει αγωνε μεταξυ ιδιωτων για πρωτη φορα, τα εκανε σκατα. ΣΚΑΤΑ. Οταν καναμε παραπονα αλλα και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, μιλωντας ακομα και για θεματα ασφαλειας, ενα πολυ μεγαλο κεφαλι εκει μεσα μας απαντησε 'αμα δεν σας αρεσει εδω ΕΤΣΙ, να ξαναγυρισετε στα Λιμανακια να σκοτωνεστε'...Αυτο την εποχη που μας εκοψαν με το μαχαιρι τις εκδηλωσεις που μαζευαμε 100+ αυτοκινητα. Λες να μυρισαν χρημα?
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
..τι ακριβως θελει δλδ το τοπικ εδω???
νομιζω οτι ο mad-max-13 δεν θελει να μας αποκαλυψει.
την υπαρξη του τοπικ καταλαβαινουν μονο οσοι πρεπει να καταλαβουν επειδη εχουν ηδη καταλαβει τι επρεπε να καταλαβουνοι αλλοι (δλδ αυτοι που δεν καταλαβαινουν γενικως) δεν αξιζει να καταλαβουν επειδη οχι μονο δεν ειναι σε θεση (να καταλαβουν) αλλα και επειδη δεν πρεπει επειδη αμα καταλαβουν μπορει και να διαφωνησουν.
τωρα για αυτους που ισχυριζονται οτι καταλαβαν αλλα εχουν αλλη αποψη, η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν καταλαβαν επειδη ειναι ανικανοι να καταλαβουν, ή φορανε παροπιδες, στοιχειο που καθιστα την οποιαδηποτε κατανοηση, ακατανοητη.
Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω...
(πολύ καλό, θυμίζει Monty Python! )
-
Ωραια λοιπον,αφου ειναι αυτος ο σκοπος,εγω ειμαι μαζι σας,γιατι θυμαμε
τι ειχε παιχτει...ημουν παρων στο TD 1, 3 & 4 και οντως ισχυουν τα οσα
λετε...Υπηρχε αυτος ο πολεμος απεναντι μας,αλλα προσεχτε τον τροπο
που θα ψαξετε να βρειτε το δικαιο σας εδω,γιατι με post σαν του mad-max
δεν θα το βρειτε... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρε Βασιλη δεν μου το κανεις λιανα και εμενα να το καταλαβω...
Γιατι ανοιχτηκε αυτο το τοπικ???Για να κανετε γνωστο στον κοσμο τι ηταν το tfrc και ποιος
την ειχε μεγαλυτερη εκει μεσα???
Ή γιατι πολυ απλα θελουν να προβληθει το tf ???Για εμενα το tfrc ηταν μια ακριβης μικρογραφια της κοινωνιας,
ειχε το χαβαλε του,τρεχαμε στις πιστουλες μας,τρεχαμε στα βουνα μας,
καναμε τα ανοιγματα μας...τι ακριβως θελει δλδ το τοπικ εδω???Η αλήθεια ειναι οτι,καθε 'τρείς και λίγο' ανοίγει και ενας νεος κύκλος 'διαφημίσεως' του tfrc μεσα στο 4ΤΦ
Στο ίδιο αποσκοπει και η δημοσίευση στην πρωτη σελίδα του κλάμπ,που θεωρούνε το 4ΤΦ....'αρχηγο' των 'δηθεν' κ.λ.π
Κλασικη μορφη για να σου 'δώσουνε προσοχη',ειναι να φωναζεις ταχαμου αργιεμένος και φυσικά να λές: 'εγω έκανα αυτο' 'κιέκανα κι'εκεινο',και 'οι άλλοι οι κακοί που θελουν να μας κάνουν κακο' κ.λ.π
Το'χω ξαναπει και στο παρελθόν,οτι ο πνιγμενος πιάνεται απο τα μαλλία του.Το είδαμε ξανα στο παρτελθόν,το βλέπουμε και τωρα,θα το βλέπουμε ξανα συνεχως και στο μελλον,τουλάχιστον μεχρι να αποφασίσουνε αυτα τα παιδακια να ενηλικιωθούν και να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα την πραγματικότητα
Ειχατε ενα κλάμπ που δημιούργησε κατι καλό,αλλά το να ψαχνετε τον αίτιο της διάλυσης (και της μιζεριας) στα αλλα κλάμπ είναι τουλάχιστον βλακωδες
Ψαξτε αναμεσά σας τους υπαίτιους,και αφηστε την τακτική του κλαματος κατα μερος.Δεν ψαχνουμε τιποτα.
Ξερουμε πολυ καλα γιατι διαλυθηκε το κλαμπ. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Τεσπα δεν εχω κρατησει screen shot, το ιδιο φορουμ νομιζω διαβαζαμε, οι ατακες μεταξυ των χρηστών πάμε εκει θα σε πατησω, και πες που θες να παμε, κλπ κλπ δεν ειναι οργανωση κοντρας?
Re paliokopre.... Me thn idia logikh oses fores peirazame o enas ton allo sto CK pinontas kafe prin fygw apo thn Ellada(oxi den efyga epeidh me kynhgaei h EL.AS.)kai legame pame karea na se pathsw na se kanw na se ranw, kanonizame kontra. Swsta? Kai poy pote den dexthkes na pas brady (eisai kai kota panw apo ola) alla moy eleges na pame kai apogeymataki sthn paraliakh... :P:P:P:P
Τεσπα κανατε αρεκτα πρωτοποριακα πραγματα, βασικά λογο κόσμου που έφερνε αλλο τοσο κοσμο, κλπ (μιλαω για το πρωτο και δευττερο TD που ειχε πανω απο 100 ατομα...τοτε!) θες να μου πεις πια απο τα τομα εκεινα που οργανωναν κλπ τα 2 αυτα TD yparxoyn akoma sto ΤFRC?
Basika h prwtes energeies kai enhmerwseis gia toys kanonismoys sta track day htan dikes moy meta apo syzhthseis me ton Stayro (krima poy efyge apo konta mas toso nwris).
Kai an 8ymasai sta 2 prwta eixame kai ta xonometra mas, ta anamnhstika klp. Meta kapoios panponhros poy lympistike ta lefta ekane kataggeleia kai mas eipe oti diwrganonoyme paranomoys agwnes....Oso gia ta ypoloipa apla den 8elw na labw meros se syzhthsh me atoma ta opoia apla grafoyn gia na xleyasoyn kapoies katastaseis. Kai epeidh eimai ekswteriko kai den mporw na milhsw apo konta me aytoys toys 'kyrioys' poy krybontai opws panta pisw apo ena plhktrologio lypamai gia orismenoys pseytomagges...
Γιατι μωρη κυρια είπα ποτε εγω οτι ειμαι κατα τις κοντρας? Εδω συζηταμε τι κανει ενα οργανομενο κλαμπ και όχι ο καθενας μονος του. Επισης εγω εχω πατησει με όσους το εχουμε συζητησει....μονο με εσενα δεν εγινε...τυχαιο?
Τωρα το ποιος κανονησε και τι δεν το ξερω γιατι εγω γραφτηκα στο φορουμ σας το 2001-2002 αν θυμαμαι καλα. Απλα χαλαρωστε, γιατι με το εριστικο κα ιαντικοινωνικό τροπο γραφης απλα μονο να χασετε εχετε!
-
Αγαπητοί koyk και Hector, πιστεύω ότι ο Κωνσταντίνος (MAD-MAX) σκοπό είχε να καυτηριάσει τη στάση της επίσημης πολιτείας και των θεσμών αυτής, που προσάπτουν ταμπελάκια χαρακτηρίζοντας μια κοινωνική ομάδα λίγο ως πολύ ως αλήτες κοντράκηδες, μη γνωρίζοντας όμως όλες τις παραμέτρους και τα πλήρη γεγονότα και στοιχεία. Και κυρίως μην κάνοντας οι ίδιοι την αυτοκριτική τους!
Το θέμα πιστεύω είναι τι έχουν κάνει οι επίσημοι φορείς ΕΛΠΑ, ΕΘΕΑ και λοιποί (και η πίστα των Μεγάρων σαφώς!) για να βελτιώσουν την κατάσταση σε αυτό τον τόπο. Όταν ένα club σε ερασιτεχνικό επίπεδο τους είχε βάλει τα γυαλιά σε ότι διοργάνωνε, το μόνο που τους ένοιαξε να κάνουν ήταν να κινήσουν μηχανισμούς να το αφανήσουν, μη κοιτώντας οι ίδιοι την καμπούρα τους και πως θα μπορέσουν να γίνουν καλύτεροι και να προσφέρουν κάτι στους 'ανήσυχους' οδηγούς.
Το ότι κάνουμε λόγο για όλα αυτά κάθε τρεις και λίγο όπως αναφέρετε, είναι γιατί ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα δεν έμαθε ο κόσμος την πλήρη αλήθεια για όλα αυτά. Εσάς σας είναι αδιάφορες όλες αυτές οι μεθοδεύσεις και το πως λειτουργούν αυτοί οι θεσμοί (ΕΛΠΑ κτλ) στη χώρα μας? Είσαστε ικανοποιημένοι από τη λειτουργία τους και από ότι έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα?
-
Ο χρήστης Hector έγραψε:
δεν θα το βρειτε...το λαθος μου ειναι hector οτι εχασα την ψυχαραιμια μου και εξαιτιας αυτο καπου χαθηκε και το νοημα της υπαρξης του τοπικ...
(δυστυχως δεν ειμαι ρομποτακι να μην αντιδραω σε καραγκιζιλικια και ανθρωπους? οι οποιοι μετεχουν σε αυτο το θεμα μονο και μονο για να την πουν και να προσβαλουν χωρις καμια ουσιαστκη συμβολη...το παραπανω αποδεικνυεται εμπρακτα απο το γεγονος οτι ακομα και οταν καποιοι βρισκουν το κουραγιο και απαντανε στα υποτειθεμενα ερωτηματα τους οι συγκεκριμενοι κυριοι? συνεχιζουν να ασχολουνται με την διακομωδηση του θεματος και ολα αυτα υπο την ανεκτικοτητα και ανεχεια των.....)
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ψαξτε αναμεσά σας τους υπαίτιους,και αφηστε την τακτική του κλαματος κατα μερος.Η πραγματικότητα για σένα φίλε Hunter είναι να συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι κάποιοι επειδή είχανε τα μέσα και δεν δεχτήκαμε να τους χαρτζηλικώσουμε, κατάφεραν ασκώντας πιέσεις προς τους ανθρώπους της πίστας να μας απομακρύνουν με έμμεσο τρόπο από το περιβάλλον αυτής;
Λυπάμαι που στο λέω αλλά δεν γνωρίζεις όταν μιλάς για διάλυση. Πραγματικά.
Τα λόγια του ιδρυτή του tfrc εκείνη την εποχή ήταν: Δεν θα μπω εγώ φυλακή επειδή μας βάλαν στο μάτι. Χίλιες φορές να γυρίσω στους δρόμους και να πηγαίνω πίστα σαν άτομο με την παρέα μου και όχι σαν οργανωμένο club. Τέλος η νομική υπόσταση άρα και ευθύνη, τέλος όλα.
-
Ο χρήστης Hector έγραψε:
δεν θα το βρειτε...το λαθος μου ειναι hector οτι εχασα την ψυχαραιμια μου και εξαιτιας αυτο καπου χαθηκε και το νοημα της υπαρξης του τοπικ...
(δυστυχως δεν ειμαι ρομποτακι να μην αντιδραω σε καραγκιζιλικια και ανθρωπους? οι οποιοι μετεχουν σε αυτο το θεμα μονο και μονο για να την πουν και να προσβαλουν χωρις καμια ουσιαστκη συμβολη...το παραπανω αποδεικνυεται εμπρακτα απο το γεγονος οτι ακομα και οταν καποιοι βρισκουν το κουραγιο και απαντανε στα υποτειθεμενα ερωτηματα τους οι συγκεκριμενοι κυριοι? συνεχιζουν να ασχολουνται με την διακομωδηση του θεματος και ολα αυτα υπο την ανεκτικοτητα και ανεχεια των.....)
-
Εγω ο αφελης να κανω μια ερωτηση?
Η πιστα των Μεγαρων δεν ειναι ιδιωτικη?
Αυτος που την εχει..την κανει ο,τι θελει!
Σιγα μην κατσει να δωσει λογαριασμο σε ενα ''κλαμπ''!!!
Λαθος?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ένα κλαμπ που αναφέρεται σε ενέργειες παράνομες είναι και το ίδιο παράνομο. Αν πχ πάει κάποιος να ζητήσει την ίδρυση σωματείου και στο καταστατικό αναφέρει πράγματα σαν αυτά που αναγράφονται στην κεντρική σελίδα του tfrc, η αίτησή του θα απορριφθεί.
Τούτου δοθέντος, συμπεραίνεται ότι τα μέλη του κλαμπ μπορούν να λένε ό,τι επιθυμούν, αλλά αφού αυτοπροσδιορίζονται με τέτοιο τρόπο δεν έχουν το δικαίωμα να γκρινιάζουν για το ότι χαρακτηρίζονται παράνομοι από τρίτους.Αυτο ειπαν και στον blogger που μποουζουργιασανε... Οτι επειδη ειχε στο blog του ενα λινκ που παρεπεμπε σε ενα αλλο site (το οποιο δεν ηταν δικο του), το οποιο διακομωδουσε τον Λιακοπουλο, τον πηγανε αυτοφορω για εξυβριση κλπ κλπ...Μαλλον νομιζεις οτι ειμαστε στην χουντα ακομα.
Κατ'αρχας το να οργανωνουν ή κανονιζουν παρανομες ενεργεις τα μελη ενος κλαμπ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, δεν καθιστα το κλαμπ παρανομο. Ειναι σαν να μου λες οτι 5 μελη της ΠΑΣΠ ή ΔΑΠ οργανωσαν κομπινα με τα λεφτα του πανεπιστημιου, και φταιει η παραταξη επειδη μεσω αυτης γνωριστηκαν αυτοι οι 5 και επειδη στις συνελευσεις της οργανωσαν το κολπο.
Απο κει και περα λοιπον, τι συζηταμε σε αυτο το τοπικ και γιατι τα χωνουμε και στους 4Τ?
α) την διαχειριση της πιστας την εχουν οι 4Τ
β) οταν το tfrc εκανε trackdays που ομοια τους ΤΟΤΕ δεν ειχε δει κανεις, με 100+ συμμετοχες, καποιοι αρχισαν να ενοχλουνται επειδη δεν τα καταφερναν τοσο καλα με εμας αν και επαγγελματιες με πλατες στην ΕΛΠΑ.
γ) Ξαφνικα η ΕΛΠΑ+ΕΘΕΑ μας βαζουν ενα καρο τρικλοποδιες και μας ανακοινωνουν οτι θα πρεπει να παιρνουμε αδεια (= χοντρο νταβατζιλικι) για να κανουμε trackdays τα οποια αλλιως θα ηταν 'παρανομοι αγωνες'...
δ) εξίσου ξαφνικα οι 4Τ κοβουν τις εκπτωσεις και αρχιζουν να ζητανε τρελλα λεφτα για την πιστα...
και τωρα μαθαινουμε οτι ακριβως την εποχη που το TFRC εκανε τετοιες εκδηλωσεις στην πιστα, ειχε φτασει το ονομα του μεχρι την βουλη ως κλαμπ που οργανωνει παρανομες κοντρες...Αυτο συζηταμε εδω, καταλαβατε?
ΥΓ Οταν η μεγαλυτερη λεσχη αγωνων προσπαθησε να κανει αγωνε μεταξυ ιδιωτων για πρωτη φορα, τα εκανε σκατα. ΣΚΑΤΑ. Οταν καναμε παραπονα αλλα και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, μιλωντας ακομα και για θεματα ασφαλειας, ενα πολυ μεγαλο κεφαλι εκει μεσα μας απαντησε 'αμα δεν σας αρεσει εδω ΕΤΣΙ, να ξαναγυρισετε στα Λιμανακια να σκοτωνεστε'...Αυτο την εποχη που μας εκοψαν με το μαχαιρι τις εκδηλωσεις που μαζευαμε 100+ αυτοκινητα. Λες να μυρισαν χρημα?
Kaseri telika ta 3.300feyga posts soy edw mesa kai eidikotera sta peri aytokinhseis, soy ekanan kalo kai ema8es na sygkarateis ta neyra soy...
8elw na dw poios 8a pei pali oti den katalabe kai 8a synexisei na xleyazei...P.S. Kapoia stigmh otan gyrisw, na moy kaneis idiaitera sto pws na sygkratoyme otan apantaw sta forum...
-
Οσο για το που κολλαει ο Παγκαλος.
Ξαφνικα ο Παγκαλος θελει να εμφανιστει οτι κοπτεται για την οδικη ασφαλεια, και ενω εκεινη την εποχη ειμασταν συνεχεια μεσα στην πιστα και προαγαμε τα trackdays και το 'φυγετε απο τους δρομους', ανακαλυπτει το TFRC ως οργανωτη παρανομων κοντρων στους δρομους, ΜΟΝΟ το TFRC, και αντιστοιχα ξαφνικα οταν παψαμε να κανουμε τετοια επιτυχημενα events στην πιστα, ολοι μας ξεχασαν και δεν ξαναασχοληθηκαν με το παρανομο TFRC που οργανωνει παρανομες κοντρες. Και ποιος του το σφυριξε του Παγκαλου το TFRC και τις κοντρες στην Κερατεα, που ΠΟΤΕ πριν Η ΜΕΤΑ απο εκεινη την εποχη δεν εχει ξαναιδρωσει το αυτακι του για τις κοντρες?
ΕΛΠΑ, ΕΘΕΕΑ, Διαπλοκη, Παραπληροφορηση και TFRC....