-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Ρε Βαγκνερ έλεος!
Κλαμπ για κοντρες, και ταπα λιμανακια, και μπενω φετες βγαινω τριματα, μέχρι το 2004 ήταν το TFRC και το dragster.gr, αυτος που έτιαξε την επιστολη προφανός είχε λάβει γνωση μονο για το TFRC. Εξ'άλλου λέει π.χ το tfrc δεν λέει μόνο το TFRC. Για το αν οργανονανταν, θα μου επιτρεψεις να σου πω ότι ειναι λιγο δυσφιακριτο για εσενα...αλλα οταν κάποιος τσακωνοτανε με καποιον αλλο, και του έλεγε πάμε βουτα κουλε κλπ? Η οταν του έλεγε παμε απο πέταλο σούνιο και πίσω? Τι ηταν αυτο?
Το υποπτο στην περιπτωση αυτη είναι οτι το παραπανω γεγονος εγινε σε μια περίοδο οπου οι 'αγωνιστικες' δραστηριοτητες του TFRC στις πιστες βρισκονταν στο αποκορυφωμα τους...
επισης στο αποκορύφωμα βρισκονταν εκεινη την περίοδο και οι οργανωσεις TRACK DAY.....Ποιες ηταν οι αγωνιστηκες δραστηριοτητες του TFRC?
Cool μην γινει κανα μπαχαλο παλι.
ΥΓ. Sorry κιολας αλλα αν μπει το παλικαρι που εβαλε το λινκ απο τον σωληνα που λεει ΥΜΝΟΣ TFRC, και σου πει, αυτη ειναι η απαντηση φιλε. Δεν νομιζω να εχεις να του πεις πολλα! Εκτος αν αρχισουμε την ιστορια με το αρχαιοτερο κλαμπ κλπ.
ραταπλαν
δυστυχως εισαι πολυ εκτος.... και με πολυ κακη πληροφορηση....ασε να τα πουμε απο κοντα και να σου αναφερω και 20+ ατομα που κατεβεναν σε αγωνες...
Το οτι καποια ατομα μεμονομενα έπαιρναν μερος σε αγωνες είτε σαν οδηγοι συνοδηγοι είτε σαν κριτες κλπ αυτο δεν λεγεται αγωνιστική δραστηριοτητα του TFRC αλλά αγωνιστική δραστηριοτητα ΜΕΛΛΩΝ του TFRC.
Τωρα μπορω να καταλαβω τι κάνετε? Προσπαθητε να πειτε ότι δεν γραφατε, κανατε, αναφερατε, και αρκετες φορες οργανονατε κοντρες μεσα στο φορουμ? Πες το μου και αυτο!
-
Δεν γνωρίζω τίποτα επί του θέματος αλλά επειδή φαίνεται ενδιαφέρον θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικά. Όποιος γνωρίζει και θέλει ας με κατατοπίσει. Ευχαριστώ.
-
Ένα κλαμπ που αναφέρεται σε ενέργειες παράνομες είναι και το ίδιο παράνομο. Αν πχ πάει κάποιος να ζητήσει την ίδρυση σωματείου και στο καταστατικό αναφέρει πράγματα σαν αυτά που αναγράφονται στην κεντρική σελίδα του tfrc, η αίτησή του θα απορριφθεί.
Τούτου δοθέντος, συμπεραίνεται ότι τα μέλη του κλαμπ μπορούν να λένε ό,τι επιθυμούν, αλλά αφού αυτοπροσδιορίζονται με τέτοιο τρόπο δεν έχουν το δικαίωμα να γκρινιάζουν για το ότι χαρακτηρίζονται παράνομοι από τρίτους. -
τωρα αν η ενημερωση και η αληθεια ενοχλει στα @@@ μου
Ωχ, από το πολύ γράψιμο, έχει γίνει ...επέκταση χωρητικότητας βλέπω! 3;
(Αν σε ενοχλεί το αστειάκι, όλο και θα βρεις χώρο σε κάποιο και για μένα... ) -
με λυπει το γεγονος οτι ουτε ενας απο οσους εχουν γραψει δεν καταλαβε τον λογο υπαρξης του θεματος και το νοημα
παγκαλος
ελπα
εθεαα
tfrc
νομιμο
αγωνες
λεφτα
καταγγελια
dustball
νομιμο.......συγνωμη αλλα επειδη η πλειοψηφια ειναι εγκαθετοι δεν θα γραψω αλλο στο συγκεκριμενο τοπικ...λυπαμαι για τον ξεπεσμο....
ενα τοπικ γεματο ειρωνεια εμπαθεια κλπ κλπ γεματο off topic....
δωστε το καλο παραδειγμα και το αλλοθι για να σας κανουν οι αλλοι μπουρδελο τις δημοσιευσεις σας...καποιοι μαλλον ανακαλυψαν το απειρο της ηλιθιοτητας και θελουν να μας το αποδειξουν και εμπραχτα
-
Ωραία, άσε κανέναν άλλον να μας εξηγήσει τι ακριβώς παίζει αφού εσύ δεν καταδέχεσαι.
Βάγκνερ;
-
?
*εξηγήστε μας ρε παιδιά και σε μας τους αμαθείς
μη γκρινιάζετε μετά για το πώς γράφει ο Σ.Χ. * -
alex μην απαντας
οποιος καταλαβε καταλαβε....
οποιος δεν φοραει παρωπιδες και εχει κριση θα καταλαβει...
αυτα απο εμας
κατα τα αλλα το dustball 2007 εγινε με τις ευλογιες του δημου Αθηναιων...
http://www.tfrc.gr/modules.php?name=New ... =0&thold=0
δηλαδη το θεμα μπηκε για να καταλαβουν αυτοι που ξερουν ετσι και αλλιως ε;
το 8εμα μπηκε για τα bold
και για ενημερωση...
τωρα αν η ενημερωση και η αληθεια ενοχλει στα @@@ μου
καθολου δεν ενοχλει, ισα ισα!
αλλα πως θα ενημερωθουμε οταν λες στον αλεξ να μην απανταει;
τι θα ελεγες λοιπον να μας ενημερωσεις γι'αυτα:Το υποπτο στην περιπτωση αυτη είναι οτι το παραπανω γεγονος εγινε σε μια περίοδο οπου οι 'αγωνιστικες' δραστηριοτητες του TFRC στις πιστες βρισκονταν στο αποκορυφωμα τους...
επισης στο αποκορύφωμα βρισκονταν εκεινη την περίοδο και οι οργανωσεις TRACK DAY.....Για πειτε μας κυριε ΠΑΓΚΑΛΕ (αφου κανετε τον κοπο και παρακολουθειτε το φορουμ μας ....μεγαλη μας τιμη....) 1 τι σχεσεις εχετε με τους ανθρωπους που βρισκονται στην ΕΛΠΑ καιτην ΕΘΕΕΑ???
2 Γιατι απο την στιγμη που παψαμε να εχουμε νομικη υποσταση και να διοργανωνουμε αγωνες δεν ξανα ασχοληθηκατε μαζι μας?
3 Γιατι 3 χρονια (2004-2007) που τοσα club κανονιζουν κοντρες στην Κερατεα δεν ιδρωσε το αυτι σας? -
Καλα οτι να ναι!
Το γιατι θα πρεπει να δημιουργητε προβλημα ανα τακτα χρονικα διαστηματα, να απαντατε με εριστικο τροπο, και ολα αυτα στους 4τ, σε ενα φορουμ που απο οτι ειδα δεν το εκτιματε....όπως ουτε κα ιτο περιοδικο δεν το καταλαβαινω!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε Βαγκνερ έλεος!
Κλαμπ για κοντρες, και ταπα λιμανακια, και μπενω φετες βγαινω τριματα, μέχρι το 2004 ήταν το TFRC και το dragster.gr, αυτος που έτιαξε την επιστολη προφανός είχε λάβει γνωση μονο για το TFRC. Εξ'άλλου λέει π.χ το tfrc δεν λέει μόνο το TFRC. Για το αν οργανονανταν, θα μου επιτρεψεις να σου πω ότι ειναι λιγο δυσφιακριτο για εσενα...αλλα οταν κάποιος τσακωνοτανε με καποιον αλλο, και του έλεγε πάμε βουτα κουλε κλπ? Η οταν του έλεγε παμε απο πέταλο σούνιο και πίσω? Τι ηταν αυτο?
Το υποπτο στην περιπτωση αυτη είναι οτι το παραπανω γεγονος εγινε σε μια περίοδο οπου οι 'αγωνιστικες' δραστηριοτητες του TFRC στις πιστες βρισκονταν στο αποκορυφωμα τους...
επισης στο αποκορύφωμα βρισκονταν εκεινη την περίοδο και οι οργανωσεις TRACK DAY.....Ποιες ηταν οι αγωνιστηκες δραστηριοτητες του TFRC?
ΥΓ. Sorry κιολας αλλα αν μπει το παλικαρι που εβαλε το λινκ απο τον σωληνα που λεει ΥΜΝΟΣ TFRC, και σου πει, αυτη ειναι η απαντηση φιλε. Δεν νομιζω να εχεις να του πεις πολλα! Εκτος αν αρχισουμε την ιστορια με το αρχαιοτερο κλαμπ κλπ.
ραταπλαν
δυστυχως εισαι πολυ εκτος.... και με πολυ κακη πληροφορηση....ασε να τα πουμε απο κοντα και να σου αναφερω και 20+ ατομα που κατεβεναν σε αγωνες...
Το οτι καποια ατομα μεμονομενα έπαιρναν μερος σε αγωνες είτε σαν οδηγοι συνοδηγοι είτε σαν κριτες κλπ αυτο δεν λεγεται αγωνιστική δραστηριοτητα του TFRC αλλά αγωνιστική δραστηριοτητα ΜΕΛΛΩΝ του TFRC.
Τωρα μπορω να καταλαβω τι κάνετε? Προσπαθητε να πειτε ότι δεν γραφατε, κανατε, αναφερατε, και **αρκετες φορες οργανονατε κοντρες **μεσα στο φορουμ? Πες το μου και αυτο!
Οχι.
Δεν οργανοναμε κοντρες στο φορουμ.
Το να αναφερεσαι σε καποιο γεγονος, δεν σημαινει οτι το οργανωσες.
Επειδη εγω λεω πως το WTC δεν επεσε απο μονο του, δεν συμαινει οτι το ρηξα εγω. -
Ρε Μαξ....
Διαλογο κανουμε.
Γραψε την αποψη σου.Το θεμα ειναι οτι 'τοτε' το TF ειχε αποκτησει 'δυναμη' και αρχησε να στρεφεται εναντιων αυτων που μαζευουν χαρατσι απο καθε αγωνηστικη εκδηλωση χωρις να ξερει τι χρωμα σημαια πρεπει να βγαλεις, οταν εχουν πεσει λαδια στη πιστα....
Οταν το ερασιτεχνικο TF εκανε Track Day ασφαλεστερα, με καλυτερη οργανωση, επιτιρρηση και ασφαλεια απο αυτους που τα μαζευουν και στελνουν εναν γερανο... Αρχησαν να φευγουν λεφτα απο τις τσεπες τους....
Μπικαν τα 'μεγαλα μεσα' και δεν μας προλαβανε....
Το διαλυσαμε μονοι μας.
Γιατι και εμεις ειχαμε ανθρωπους που κρυβωνταν πισω απο το δαχτυλο τους και δημοσεια κατηγορουσαν οσους κατεβαιναν στα 'στεκια' ειτα για να δουν ειτε για να κανουν κανα περασμα.... Και το βραδυ εβγαιναν να δοκιμασουν τον εγκεφαλο του Νιτρο και το καινουριο προγραμμα....Αυτα με λιγα λογια και βαση των προσωπικων μου βιωματων.
-
Δεν καταλαβαινω τιποτα...!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ρε Βαγκνερ έλεος!
ραταπλαν
Τωρα μπορω να καταλαβω τι κάνετε? Προσπαθητε να πειτε ότι δεν γραφατε, κανατε, αναφερατε, και **αρκετες φορες οργανονατε κοντρες **μεσα στο φορουμ? Πες το μου και αυτο!
Οχι.
Δεν οργανοναμε κοντρες στο φορουμ.
Το να αναφερεσαι σε καποιο γεγονος, δεν σημαινει οτι το οργανωσες.
Επειδη εγω λεω πως το WTC δεν επεσε απο μονο του, δεν συμαινει οτι το ρηξα εγω.Τεσπα δεν εχω κρατησει screen shot, το ιδιο φορουμ νομιζω διαβαζαμε, οι ατακες μεταξυ των χρηστών πάμε εκει θα σε πατησω, και πες που θες να παμε, κλπ κλπ δεν ειναι οργανωση κοντρας?
Τεσπα κανατε αρεκτα πρωτοποριακα πραγματα, βασικά λογο κόσμου που έφερνε αλλο τοσο κοσμο, κλπ (μιλαω για το πρωτο και δευττερο TD που ειχε πανω απο 100 ατομα...τοτε!) θες να μου πεις πια απο τα τομα εκεινα που οργανωναν κλπ τα 2 αυτα TD yp;arxoyn akoma sto ΤFRC?
-
Από το 2002 και μετά, το TFRC προσπάθησε να κάνει στροφή και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να μεταφερθούν όλες αυτές οι παράνομες ενέργειες στην πίστα, όπου θα μπορούσε κανείς να ξεδώσει με ασφάλεια. Το TFRC ήταν το πρώτο club που ξεκίνησε την ιδέα των Open Days στην πίστα των Μεγάρων και στην Ελλάδα γενικότερα και μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άτομα από την ίδια την πίστα αυτό. Έφτασε σε σημείο να διοργανώνει track days με συμμετοχή 100+ αυτοκινήτων.
Σε αυτή την προσπάθεια, έλαβαν μέρος αξιόλογα άτομα όλων των ηλικιών, και όλων των επαγγελμάτων. Από νεαρά άτομα με λίγη εμπειρία στο τιμόνι, μέχρι μεγαλύτερους σε ηλικία και οδηγούς αγώνων, από φοιτητές μέχρι υψηλά στελέχη εταιριών και επιχειρηματίες (καμία σχέση με την ατάκα 'αλήτες κοντράκηδες' που είχε επικρατήσει).Όσοι είχαν την τύχη να γνωρίσουν τον 'παππού' θα καταλαβαίνουν τι εννοώ. Όλα γινόντουσαν επειδή όλοι μοιραζόντουσαν το ίδιο πάθος. Την γρήγορη οδήγηση. ΧΩΡΙΣ να υπάρχει κάτι το κερδοσκοπικό. Το TFRC υπήρχε ως ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ σωματείο, με καταστατικό, έδρα, πλήρη νομική υπόσταση και με πολλές δραστηριότητες που προφανώς κάποια στιγμή ενόχλησαν ή και ταρακούνησαν ΕΛΠΑ και λοιπούς φορείς που όλοι ξέρουμε τι κωλοχανεία είναι (ας με συγχωρέσετε για την έκφραση άλλα αυτή είναι η αλήθεια).
Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί οι θεσμοί λειτούργησαν στον να αρχίσει σιγά σιγά να γίνεται όλο και πιο δύσκολη η διεξαγωγή τέτοιων events στην πίστα των Μεγάρων. Άρχισε να λειτουργεί ένας υπόγειος μηχανισμός που σκοπό είχε να μην μπορέσει το TFRC να ξανακάνει track day στα Μέγαρα. Το επέβαλαν τα άτιμα τα συμφέροντα κάποιων βλέπετε...
Εδώ κολλάνε και οι 4Τ. Καθότι σχετιζόμενοι με την πίστα των Μεγάρων, συγκεκριμένα άτομα μεθόδευσαν την απομάκρυνση του TFRC από την πίστα. Και ας μπουν εδώ στο forum να υποστηρίξουν το αντίθετο. Θα μας ενδιέφερε η άποψή τους. Αλλά τα επιχειρήματα είναι πολλά που αποδεικνύουν την πλήρη αλήθεια.
Για αυτό την επόμενη φορά που θα καλούν κόσμο να ξεδίνει με ασφάλεια μέσα στην πίστα, ας αναλογιστούν τις σημερινές συνθήκες και πως ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ενέργειες απομάκρυναν τόσο κόσμο από αυτές.
Δεν έχω σκοπό να τσακωθώ ή να έρθω σε αντιπαράθεση με τον οποιονδήποτε. Απλά πιστεύω πως μπορεί να γίνει γόνιμος διάλογος και ότι κάθε υγιής συζήτηση αποφέρει πάντα θετικά αποτελέσματα.
-
Το γιατι θα πρεπει να δημιουργητε προβλημα ανα τακτα χρονικα διαστηματα, να απαντατε με εριστικο τροπο, και ολα αυτα στους 4τ, σε ενα φορουμ που απο οτι ειδα δεν το εκτιματε....όπως ουτε κα ιτο περιοδικο δεν το καταλαβαινω!+1.000.000.000
Ελεος πια..
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Από το 2002 και μετά, το TFRC προσπάθησε να κάνει στροφή και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να μεταφερθούν όλες αυτές οι παράνομες ενέργειες στην πίστα, όπου θα μπορούσε κανείς να ξεδώσει με ασφάλεια. Το TFRC ήταν το πρώτο club που ξεκίνησε την ιδέα των Open Days στην πίστα των Μεγάρων και στην Ελλάδα γενικότερα και μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άτομα από την ίδια την πίστα αυτό. Έφτασε σε σημείο να διοργανώνει track days με συμμετοχή 100+ αυτοκινήτων.Σε αυτή την προσπάθεια, έλαβαν μέρος αξιόλογα άτομα όλων των ηλικιών, και όλων των επαγγελμάτων. Από νεαρά άτομα με λίγη εμπειρία στο τιμόνι, μέχρι μεγαλύτερους σε ηλικία και οδηγούς αγώνων, από φοιτητές μέχρι υψηλά στελέχη εταιριών και επιχειρηματίες (καμία σχέση με την ατάκα 'αλήτες κοντράκηδες' που είχε επικρατήσει).Όσοι είχαν την τύχη να γνωρίσουν τον 'παππού' θα καταλαβαίνουν τι εννοώ. Όλα γινόντουσαν επειδή όλοι μοιραζόντουσαν το ίδιο πάθος. Την γρήγορη οδήγηση. ΧΩΡΙΣ να υπάρχει κάτι το κερδοσκοπικό. Το TFRC υπήρχε ως ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ σωματείο, με καταστατικό, έδρα, πλήρη νομική υπόσταση και με πολλές δραστηριότητες που προφανώς κάποια στιγμή ενόχλησαν ή και ταρακούνησαν ΕΛΠΑ και λοιπούς φορείς που όλοι ξέρουμε τι κωλοχανεία είναι (ας με συγχωρέσετε για την έκφραση άλλα αυτή είναι η αλήθεια).
Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί οι θεσμοί λειτούργησαν στον να αρχίσει σιγά σιγά να γίνεται όλο και πιο δύσκολη η διεξαγωγή τέτοιων events στην πίστα των Μεγάρων. Άρχισε να λειτουργεί ένας υπόγειος μηχανισμός που σκοπό είχε να μην μπορέσει το TFRC να ξανακάνει track day στα Μέγαρα. Το επέβαλαν τα άτιμα τα συμφέροντα κάποιων βλέπετε...
Εδώ κολλάνε και οι 4Τ. Καθότι σχετιζόμενοι με την πίστα των Μεγάρων, συγκεκριμένα άτομα μεθόδευσαν την απομάκρυνση του TFRC από την πίστα. Και ας μπουν εδώ στο forum να υποστηρίξουν το αντίθετο. Θα μας ενδιέφερε η άποψή τους. Αλλά τα επιχειρήματα είναι πολλά που αποδεικνύουν την πλήρη αλήθεια.
Για αυτό την επόμενη φορά που θα καλούν κόσμο να ξεδίνει με ασφάλεια μέσα στην πίστα, ας αναλογιστούν τις σημερινές συνθήκες και πως ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ενέργειες απομάκρυναν τόσο κόσμο από αυτές.
Δεν έχω σκοπό να τσακωθώ ή να έρθω σε αντιπαράθεση με τον οποιονδήποτε. Απλά πιστεύω πως μπορεί να γίνει γόνιμος διάλογος και ότι κάθε υγιής συζήτηση αποφέρει πάντα θετικά αποτελέσματα.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΑΡΑΙΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ...αλλα η ηλιθιοτητα ορισμενων με εκανε να χασω την ψυχαραιμια μου
-
ratanplan
Track Day 3
Με βροχη 60+ συμμετοχες
Track Day 4
100+ συμμετοχεςΑπο αυτους που τα οργανωσαν
Καποια παιδια πηγαν στο ακατανωμαστο club και καποια δεν ασχολουντε ουτε με το ενα, ουτε με το αλλο και καποια αλλα ειναι ακομα στο TF.
Fiestaman, Burzum, Blackman, MadMax....Εχουμε και λεμε.... Μεχρι το 'λουκετο' του Club και εγκαινεια του Crew ειχαμε...
5 TD
3 The 'Game'
12 Kart nights
100αδες Μini Touring στα γυρο βουνα
10αδες Touring
5 διημερα Touring
5 φιλλανθρωπικες
Παρουσεια σε Εκθεσεις
Εξακολουθουμε να κατεχουμε τα περισσοτερα κυπελλα στο F2F
Μελη μας κατεβαιναν, κατεβαινουν και θα εξακωλουθουν να κατεβαινουν στους αγωνες....Αυτα θυμαμαι....
-
Βασιλη συμφωνω με τα περισσοτερα απο αυτα που λες.
Τα μεγαρα μια εποχη είχαν κανει και εκπτωση 20% για τα μελλη του TFRC, μετα νομιζω την εκαναν σε ολα τα κλαμπ...και αμεσως μετα κοπηκαν οι εκπτωσεις!
Το τι παιχνιδι παιχτηκε με την πιστα δεν το ξέρω.Για την στροφή στην ποιοτητα...ε νομιμότητα που λές, επετρεψε μου να λιγο διαφορετικη άποψη.
Στο tfrc υπήρχαν 2 κλαμπ, οι παλιοι αου αβαβα κοντρα φαναρι ταπα λιμανακια κλπ, και οι αλλοι που θελανε πιστες κλπ, και οι ενδιαμεσοι που κανανε κανα κοντρακι, πηγαινανε πιστα, στριβανε κανα διονυσο αυτα.
Πρωτα μονοι σας χασατε την δυναμη σας, αποδυναμοσατε το κλαμπ, διωξατε τον κοσμο, και μετα ολοι οι αλλοι σας κανανε κακο. Γιατι αν ειχατε τον κοσμο που ειχατε μεχρι και 1-2 χρονια πριν δεν θα μπορουσε κανεις να κανει τπτ...ευκολα τουλαχιστον.Απλα καπου κατι δεν πηγε καλα....δεν ωρα και τοπος να τα συζητησουμε, αλλα πολλες αποφασεις για την πορεια του κλαμπ ίσως δεν ηταν σωστες. Αυτα τα λεω θα μου πεις κρινοντας απο το αποτελεσμα, αν ρωτησεις ατομα που τα ξερουμε και οι 2, τους τα ελεγα απο τοτε, σαν αντικειμενικος παρατηρητης, γιατι αν και εγραφα στοφορουμ κλπ, στο tfrc μονο στις φιλανθρωπικες του εμφανιζομουνα, σε κανα καφε ή τελος παντων συναντηση σε μαγαζι!
-
Βασιλη συμφωνω με τα περισσοτερα απο αυτα που λες.Τα μεγαρα μια εποχη είχαν κανει και εκπτωση 20% για τα μελλη του TFRC, μετα νομιζω την εκαναν σε ολα τα κλαμπ...και αμεσως μετα κοπηκαν οι εκπτωσεις!
Το τι παιχνιδι παιχτηκε με την πιστα δεν το ξέρω.Για την στροφή στην ποιοτητα...ε νομιμότητα που λές, επετρεψε μου να λιγο διαφορετικη άποψη.
Στο tfrc υπήρχαν 2 κλαμπ, οι παλιοι αου αβαβα κοντρα φαναρι ταπα λιμανακια κλπ, και οι αλλοι που θελανε πιστες κλπ, και οι ενδιαμεσοι που κανανε κανα κοντρακι, πηγαινανε πιστα, στριβανε κανα διονυσο αυτα.
Πρωτα μονοι σας χασατε την δυναμη σας, αποδυναμοσατε το κλαμπ,
διωξατε τον κοσμο, και μετα ολοι οι αλλοι σας κανανε κακο. Γιατι αν ειχατε τον κοσμο που ειχατε μεχρι και 1-2 χρονια πριν δεν θα μπορουσε κανεις να κανει τπτ...ευκολα τουλαχιστον.Απλα καπου κατι δεν πηγε καλα....δεν ωρα και τοπος να τα συζητησουμε, αλλα πολλες αποφασεις για την πορεια του κλαμπ ίσως δεν ηταν σωστες. Αυτα τα λεω θα μου πεις κρινοντας απο το αποτελεσμα, αν ρωτησεις ατομα που τα ξερουμε και οι 2, τους τα ελεγα απο τοτε, σαν αντικειμενικος παρατηρητης, γιατι αν και εγραφα στοφορουμ κλπ, στο tfrc μονο στις φιλανθρωπικες του εμφανιζομουνα, σε κανα καφε ή τελος παντων συναντηση σε μαγαζι!
Το θεμα ειναι οτι 'τοτε' το TF ειχε αποκτησει 'δυναμη' και αρχησε να στρεφεται εναντιων αυτων που μαζευουν χαρατσι απο καθε αγωνηστικη εκδηλωση χωρις να ξερει τι χρωμα σημαια πρεπει να βγαλεις, οταν εχουν πεσει λαδια στη πιστα....
Οταν το ερασιτεχνικο TF εκανε Track Day ασφαλεστερα, με καλυτερη οργανωση, επιτιρρηση και ασφαλεια απο αυτους που τα μαζευουν και στελνουν εναν γερανο... Αρχησαν να φευγουν λεφτα απο τις τσεπες τους....
Μπικαν τα 'μεγαλα μεσα' και δεν μας προλαβανε....
Το διαλυσαμε μονοι μας.
Γιατι και εμεις ειχαμε ανθρωπους που κρυβωνταν πισω απο το δαχτυλο τους και δημοσεια κατηγορουσαν οσους κατεβαιναν στα 'στεκια' ειτα για να δουν ειτε για να κανουν κανα περασμα.... Και το βραδυ εβγαιναν να δοκιμασουν τον εγκεφαλο του Νιτρο και το καινουριο προγραμμα....
Αυτα με λιγα λογια και βαση των προσωπικων μου βιωματων. -
Ρε Βασιλη δεν μου το κανεις λιανα και εμενα να το καταλαβω...
Γιατι ανοιχτηκε αυτο το τοπικ???Για να κανετε γνωστο στον κοσμο τι ηταν το tfrc και ποιος
την ειχε μεγαλυτερη εκει μεσα???
Ή γιατι πολυ απλα θελουν να προβληθει το tf ???Για εμενα το tfrc ηταν μια ακριβης μικρογραφια της κοινωνιας,
ειχε το χαβαλε του,τρεχαμε στις πιστουλες μας,τρεχαμε στα βουνα μας,
καναμε τα ανοιγματα μας...τι ακριβως θελει δλδ το τοπικ εδω???
ΕΛΠΑ, ΕΘΕΕΑ, Διαπλοκη, Παραπληροφορηση και TFRC....