-
Σκεφτομαι να αγορασω μηχνη εδω που ειμαι (Αγγλια) μιας και θα μεινω αλλα δυο χρονακια τουλαχιστον. Για πρωτη μηχανη η Suzuki SV650 μου φαινεται καλη. Ακομα δεν εχω τα λεφτα να αγορασω μηχανη αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα. Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειμαι 1.90 και 95 κιλα οποτε σκεφτομαι αν μου ταιριαζει μηχανη η οχι. Τι εμπειριες εχετε και τι νομιζετε;
-
Σκεφτομαι να αγορασω μηχνη εδω που ειμαι (Αγγλια) μιας και θα μεινω αλλα δυο χρονακια τουλαχιστον. Για πρωτη μηχανη η Suzuki SV650 μου φαινεται καλη. Ακομα δεν εχω τα λεφτα να αγορασω μηχανη αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα. Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειμαι 1.90 και 95 κιλα οποτε σκεφτομαι αν μου ταιριαζει μηχανη η οχι. Τι εμπειριες εχετε και τι νομιζετε;
-
-
ρο1200 τζι ες αντβεντσουρ.Και τακούνια να φοράς παλι μικρος θα φαίνεσαι.
Κατα τα άλλα εαν είναι το πρωτο σου μηχανάκι παρε ενα τεμαξ να βρεις την υγεια΄ς.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Κατα τα άλλα εαν είναι το πρωτο σου μηχανάκι παρε ενα τεμαξ να βρεις την υγεια΄ς.
Ναι... και κοίτα τις ασφάλειες πρώτα, γιατι στο Ινγκλαντ μπορεί να τηγανίζουν πωπουδάκια, βασικά...
-
Βρε παιδιά, για πρώτη μηχανή μιλάει ο άνθρωπος, τι του προτείνετε τα τέρατα?
Αν θες κάτι φιλικό και ψιλο-ογκώδες, ώστε να ανεβαίνεις άνετα και να μη φαίνεσαι σαν καρτούν πάνω του, μπορείς να ξεκινήσεις με ένα από τα 2 πρωτοξάδερφα (έχουν ίδιο κινητήρα) BMW F 650 ή APRILIA PEGASO 650.
-
Sorry κιολας αλλα εκει που εισαι απο Δεκεμβρη μεχρι φλεβαρη παιζει χιονι και χαλαζακι....και γενικα παιζει αρκετο ψοφοκρυο...το εχεις σκεφτει καλα?
-
Αδερφή σαν και εσένα νομίζεις οτι είναι το παληκάρι ρε?
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αδερφή σαν και εσένα νομίζεις οτι είναι το παληκάρι ρε?Ρε κωστα αστο δεν ξέρεις απο Newcastle upon tyne.
Εγω στο Sunderland (tyne and wear) απο Νομεβρη μεχρι φλεβαρη ακουγα απο το απογευμα καθε 20-30 λεπτα για 1-2 λεπτα χαλαζι στο παραθυρο (ηταν στυλ σοφιτας) σε μεγεθος ρυζιου...χεσε σου λεω.
-
Παρε το v strom να εχεις και λιγο προστασια απο τον αερα...Εχει την ιδια μηχανη με το sv 650 με διαφορετικο tuning..Ροπατη και πολυ ευχαριστη μηχανη..Η Αγγλια δεν ειναι για naked θα ψοφησεις στο κρυο...
-
Thanks guys. Ευχαριστω για τις συμβουλες σας. Οσον αφορα το κρυο και τον περιεργο καιρο το'χω συνηθεισει μιας και ειμαι εδω αρκετα χρονια και παντα κυκλοφορω ειτε με ποδηλατο η με τα ποδια. Και εχω φαει και χαλαζι με κοντομανικα αρκετες φορες εδω. Αντε καλο καλοκαιρι
-
Kαλησπερα!
Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα θα σας ρωτησω απο δω!Μετα το καλοκαιρι θελω να παρω μηχανη. Ειμαι μεταξυ της
yamaha xt125x κ honda xr125L.
Η αληθεια ομως ειναι οτι με εχουν φοβισει ολοι γυρω μου οτι θα σκοτωθω,
οτι η αθηνα ειναι ζουγκλα, οι αλλοι οδηγοι δεν σεβονται τις μηχανες,κλπ(ειμαι σιγουρη οτι ολοι τα εχετε ακουσει πανω κατω).Ο λογος για τον οποιο θελω μηχανη ειναι επειδη απο πολυ μικρη το ονειρευομουν(just kidding)!Το θεμα της κινησης στην αθηνα παντως με εχει αγανακτησει.
Τι με συμβουλευετε?ειναι οκ μηχανες για πρωταρη/-α?
-
Ο χρήστης pinky έγραψε:
Kαλησπερα!
Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα θα σας ρωτησω απο δω!Μετα το καλοκαιρι θελω να παρω μηχανη. Ειμαι μεταξυ της
yamaha xt125x κ honda xr125L.
Η αληθεια ομως ειναι οτι με εχουν φοβισει ολοι γυρω μου οτι θα σκοτωθω,
οτι η αθηνα ειναι ζουγκλα, οι αλλοι οδηγοι δεν σεβονται τις μηχανες,κλπ(ειμαι σιγουρη οτι ολοι τα εχετε ακουσει πανω κατω).Ο λογος για τον οποιο θελω μηχανη ειναι επειδη απο πολυ μικρη το ονειρευομουν(just kidding)!Το θεμα της κινησης στην αθηνα παντως με εχει αγανακτησει.
Τι με συμβουλευετε?ειναι οκ μηχανες για πρωταρη/-α?
Μπορω σίγουρα να σου πω οτι το ΧΤΧ είναι αρκετά φιλικό μηχανάκι, το έχω καβαλήσει και μάλιστα μια φίλη μου ξεκίνησε με ένα τέτοιο. Τώρα το πουλάει αν σε ενδιαφέρει και είναι ακόμα στην εγγύηση.
Όσο για το φόβο που σου έχει δημιουργηθεί, να ξέρεις οτι τις περισσότερες φορές που γίνεται ατύχημα μεταξύ ΙΧ και μηχανής με φταίχτη το ΙΧ, ο μοτοσυκλετιστής θα μπορούσε να το αποφύγει ή να το προβλέψει.
Πχ, αν πας αέρα σε στενό που έχεις προτεραιότητα ή αν κάθεσαι στη νεκρή γωνία του ΙΧή, παίζεις λίγο το κεφάλι σου, κατάλαβες? -
Ναι την εχω δει την αγγελια κ δυστυχως δεν εχω τωρα τα λεφτα.Ας ελπισουμε
μεχρι σεπτεμβρη-οκτωβρη να μην την εχει δωσει(λεμε τωρα!).Σιγουρα δεν εχω σκοπο να παρω το μηχανακι κ να νομιζω οτι καβαλησα R6 και νομιζω οτι το μυαλο το εχω μες στο κεφαλι για να μην κανω αηδιες..
thnx για την απαντηση
-
Μα δεν είπα οτι θα κάνεις αηδιες.
Είπα οτι μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα που θα σε προφυλάξουν από κακοτοπιές. Νομίζω οτι υπάρχει και ένα θέμα με οδηγίες προς... ναυτιλευομενους κάπου εδώ μεσα, για ψάξτο.
Άντε με το καλό και πάντα όρθια! -
Δε σε τιμά καθόλου αυτό που λες...
-
Ο χρήστης pinky έγραψε:
...Γιατί δε σκέφτεσαι την αγορά ενός σκούτερ;
Είναι πολύ βολικά για μέσα στην πόλη και ιδιαίτερα φιλικά για τους πρωτάρηδες! Με τα 125αρια μοτοσικλετάκια δεν έχεις τη δυνατότητα για ταξίδια (τουλάχιστον όχι παραπάνω από ότι με ένα σκούτερ ίδιου κυβισμού με μεγάλες ρόδες) ενώ είναι αρκετά κουραστικά λόγω κανονικού σαζμάν και λίγης δύναμης σε σχέση με ένα σκουτεράκι...Θα έχεις και το χώρο σου να βάλεις τα λουκέτα σου (θα δεις ότι ορισμένα πράγματα είναι μπελάς) ή το κράνος σου και δυο ψώνια χωρίς να απασχολείς τα χέρια σου...
Δες το SH της Honda ή το sportcity της aprillia σε 125 κυβικά! -
λοιπον ενας φιλος μου θελει να παρει σκουτερ , μολις εβγαλε το διπλωμα.
βρηκε ενα 500cc στην ιδια τιμη με το 250cc που σκεφτονταν ΟΜΩΣ το διπλωμα δε του φτανει για το συγκεκριμενο για μερικους ιππους...
ποιες ειναι οι κυρωσεις αν τον σταματησουν?
Ευχαριστω
-
Είναι σαν να μην έχει δίπλωμα.
Βοηθεια για επιλογη πρωτης μηχανης.