-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ξου ρε λιγούρια!Εμεις;;;;
Αυτες φταινε.... αυτες ειναι λιχουδιες! -
Εμείς είμαστε οι λιχουδιές!! Αυτές μας θέλουν!!
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμείς είμαστε οι λιχουδιές!! Αυτές μας θέλουν!!Αυτό τουλάχιστον δεν είναι off-topic!
-
γυναίκες...
Μια 45χρονη γυναίκα έπαθε καρδιακή προσβολή και τη μεταφέρανε επειγόντως
στο νοσοκομείο. Ενώ ήταν στο χειρουργείο, είχε μια υπερφυσική εμπειρία.
Βλέποντας το Θεό, τον ρώτησε... 'ήρθε η ώρα μου?'.Εκείνος απάντησε 'όχι, έχεις να ζήσεις ακόμη για 43 έτη, 2 μήνες και 8
ημέρες'.Αφού ανάρρωσε, η γυναίκα αποφάσισε να παραμείνει στο νοσοκομείο και έκανε
πλαστική προσώπου, λιπαναρρόφηση, μεγένθυνση μαστών και αφαίρεση κοιλιακού
λίπους.Μάλιστα, κάλεσε και κομμώτρια να έρθει να της αλλαξει τα μαλλιά και έναν
ορθοδοντικό να της κάνει 'λίφτιγκ δοντιών'. Σκέφθηκε, αφού είχε τόσο καιρό
μπροστά της, ας τον ζούσε με τον καλύτερο τρόπο.Μετά την τελευταία της πλαστική εγχείριση και αφού ανάρρωσε, βγήκε από το
νοσοκομείο, πέρασε το δρόμο και την πάτησε ένα ασθενοφόρο.Περνώντας την πύλη του παραδείσου και φθάνοντας μπροστά στον Θεό, απαίτησε
να μάθει 'εσύ μου είπες ότι είχα ακόμη 43 χρόνια! Γιατί δεν με έσωσες από
το ασθενοφόρο?!'Κι εκείνος απάντησε...
'δεν σε αναγνώρισα'
-
There was this guy sitting on a park bench muttering to himself and spitting.
He would mutter, then spit, mutter, then spit, he would say, 'Damn, that sonofabitch can drive', then spit, 'Damn, that sonofabitch can drive', then spit, 'Damn that sonofabitch can drive'... then spit.
A man sits down next to him and asks him, 'What's going on here? You keep saying, 'Damn that sonofabitch can drive, then you spit.''Well,' says the guy, 'my friend just got a brand new sports car, so he calls me and asks me if I want to go for a ride. So, I say sure, why not? He picks me up and we drive up to the mountains. After we have lunch, we start back down the mountain and his brakes go out!!He's pumping the pedal, and nothing!! So now we're picking up speed and the road is all twisty and curvy. We're going faster and faster, and it's hard to stay on the road. I've got my fingers embedded in the dashboard, and I'm pleading with him to do something!! We're going about 90 mph now, with a sheer cliff on our right, a 500 foot drop on the other side, an 18 wheeler truck right on our butts, and an overturned motor home right in front of us. Well, I figure this is it! I just knew we were gonna die! So I turned to him and said, 'Buddy, if you can get us outta this, I'll give you the best damn blow job you've ever had!'
He paused ... then spit. 'DAMN, THAT SON OF A BITCH CAN DRIVE!!'
-
-
Επιστήμονες(όχι αυτοί που είπε κάποτε ο Σαλιαρέλης)κάνουν έρευνα σε ένα χωριό του Νεπάλ,για να βρουν πως τα καταφέρνουν οι κάτοικοι και ζουν τόσο πολύ.Πλησιάζουν ένα γέρο και τους λέει:''Εγώ σε όλη μου τη ζωή έτρωγα μόνο χόρτα,κρέας ποτέ.''
''Πόσο χρονών είστε;'' τον ρωτάνε,''117'' απαντάει.Πιο κάτω συναντούν άλλο.
''Εγώ,τους λέει,σε όλη μου τη ζωή έτρωγα μόνο κρέας,τα χόρτα δεν μου άρεσαν''.Πόσο είστε:'' τον ρωτούν,''119'' απαντάει.Μετά από λίγο βρίσκουν άλλον ένα:''Εγώ,τους λέει,σε όλη μου τη ζωή πήγαινα με γυναίκες,πρωι μεσημέρι,βράδυ.Τίποτα άλλο δεν έχω κάνει''.Και πόσο χρονών είστε;'' τον ρωτούν.
''25''! -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Επιστήμονες(όχι αυτοί που είπε κάποτε ο Σαλιαρέλης)κάνουν έρευνα σε ένα χωριό του Νεπάλ,για να βρουν πως τα καταφέρνουν οι κάτοικοι και ζουν τόσο πολύ.Πλησιάζουν ένα γέρο και τους λέει:''Εγώ σε όλη μου τη ζωή έτρωγα μόνο χόρτα,κρέας ποτέ.''
''Εγώ,τους λέει,σε όλη μου τη ζωή έτρωγα μόνο κρέας,τα χόρτα δεν μου άρεσαν''.Πόσο είστε:'' τον ρωτούν,''119'' απαντάει.Μετά από λίγο βρίσκουν άλλον ένα:''Εγώ,τους λέει,σε όλη μου τη ζωή πήγαινα με γυναίκες,πρωι μεσημέρι,βράδυ.Τίποτα άλλο δεν έχω κάνει''.Και πόσο χρονών είστε;'' τον ρωτούν.
''25''!Αυτο το ΑΝΑΙΡΩ!
ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ!
Κοντευω 27 κ ειμαι ακομα 'baby-face' -
Στο ιατρείο:
Γιατρός: 'Δυστυχώς κύριε έχετε μόνο μια εβδομάδα ζωής....'
Ανδρας: 'Γιατρέ μου, τι είναι αυτά που λες;;;', σοκαρισμένος, 'Πες μου τι μπορώ να κάνω για να ζήσω έστω λίγο παραπάνω, σε παρακαλώ....'
Γ: 'Τηγανιτά τρως;'
Α: 'Ναι'
Γ: 'Θα τα κόψεις!'
Α: 'Αν είναι να ζήσω παραπάνω.....'
Γ: 'Λιπαρά τρως;'
Γ: 'Θα τα κόψεις!'
Γ: 'Ξενυχτάς;'
Γ: 'Θα το κόψεις!'
Γ: 'Σεξ κάνεις συχνά;'
Γ: 'Καπνίζεις;'
Γ: 'Αλκοόλ πίνεις;'
Α: 'Εντάξει γιατρέ μου, αλλά δε μου είπες, αν κάνω όσα είπες πόσο παραπάνω θα ζήσω;'
Γ: 'Πάλι μια βδομάδα θα ζήσεις... αλλά θα σου φανεί αιώνας... ' -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
''25''!Αυτο το ΑΝΑΙΡΩ!
ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ!
Κοντευω 27 κ ειμαι ακομα 'baby-face'το κουτούπωμα με τα ματια δεν μετράει
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
''25''!Αυτο το ΑΝΑΙΡΩ!
ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
''25''!Αυτο το ΑΝΑΙΡΩ!
ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ!
Τσου...
Αλλα το κουτουπωμα με την πρωτη ματια... Μετραει! -
και διπλο μη σου πω μετραει.
-
ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
Δυο ψύλλοι είναι ξαπλωμένοι σε παραλία της Χαλκιδικής. Ο ένας απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία του, ο άλλος είναι χάλια κρυωμένος, συνάχι, βήχα κλπ.
-
Τι έγινε ρε μεγάλε, πως την πάτησες έτσι καλοκαιριάτικα;
-
Άστα φίλε. Πιάστηκα στα μουστάκια ενός μηχανόβιου κι ήρθα από Αθήνα ως εδώ με τη μηχανή.
-
Λοιπόν, θα σου πω εγώ πως θα γυρίσεις πίσω στην Αθήνα. Θα πας στο αεροδρόμιο, θα πας στις τουαλέτες των αεροσυνοδών, θα κάτσεις στο καπάκι της τουαλέτας και θα περιμένεις. Θα πας στην Αθήνα στα ζεστά και στα μαλακά.
Πράγματι μετά από ένα μήνα οι δύο ψύλλοι συναντιούνται στην Αθήνα. Ο ένας είναι πάλι κρυωμένος.
-
Τι έγινε πάλι ρε φίλε; Δεν έκανες όπως σου είπα;
-
Έτσι έκανα ρε φίλε. Πήγα στις τουαλέτες κι έκατσα στο καπάκι. Ήρθε μια ξανθιά αεροσυνοδός κι έκατσε. Μέχρι εκεί ήταν φίνα. Ζεστούλα και μαλακά.
Ε, ούτε που το κατάλαβα πως βρέθηκα πάλι στα μουστάκια του μηχανόβιου.
-
-
Η παλια κριθηκε ακαταλληλη;
-
[
Η Lisa Burnett , ετών 23 και κάτοικος του San Diego, επισκεπτόταν τα
πεθερικά της , και πήγε σ' ένα γειτονικό σούπερ μάρκετ για ψώνια. Αρκετοί
άνθρωποι την παρατήρησαν να κάθεται στο αυτοκίνητο της με κλειστά τα
παράθυρα , κλειστά τα μάτια και με τα δυο της χέρια τοποθετημένα στο πίσω
μέρος του κεφαλιού της. Ένας πελάτης που ήταν στο κατάστημα αρκετή ώρα
ανησύχησε και πλησίασε το αυτοκίνητο. Παρατήρησε ότι τα μάτια της Lisa ήταν
ανοιχτά , και φαινόταν πολύ περίεργη. Ρώτησε αν ήταν καλά , και αυτή
απάντησε ότι την πυροβόλησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ότι κρατούσε
τον εγκέφαλο της για περισσότερο από μία ώρα . Ο πελάτης κάλεσε
ασθενοφόρο,του οποίου οι νοσοκόμοι αναγκάστηκαν να διαρρήξουν το
αυτοκίνητο,
γιατί οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και η Lisa δεν απομάκρυνε τα χέρια της από
το κεφάλι της. Όταν επιτέλους κατάφεραν να μπούν στο αυτοκίνητο, ανακάλυψαν
ότι η Lisa είχε ένα κομμάτι ζύμης , στο πίσω μέρος του κεφαλιού της... Ένα
μεταλλικό κουτί ζύμης Pillsburry για μπισκότα , είχε εκραγεί εξαιτίας της
ζέστης , δημιουργώντας δυνατό θόρυβο που ακούστηκε σαν πυροβολισμός και ένα
κομμάτι ζύμης την χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της .Όταν προσπάθησε
να δει τι ήταν , έπιασε το κομμάτι ζύμης και νόμισε ότι ήταν ο εγκέφαλος
της. Αρχικά λιποθύμησε αλλά συνήλθε γρήγορα και προσπάθησε να 'κρατήσει' τον
εγκέφαλο της τουλάχιστον για μια ώρα μέχρι κάποιος να την προσέξει και να
την πλησιάσει για να της προσφέρει βοήθεια. Η Lisa είναι ξανθιά. -
Nομιζω πως αυτος ο μυθος ειχε χαρ/θει busted απο τους καμμενους Mythbusters!
-
- 'Καλά μου έλεγες να μη διασχίζω το πάρκο τη νύχτα', λέει μια γεροντοκόρη σε συνομήλικη φίλη της.
- 'Γιατί, τι έγινε;'
- 'Να, όπως ερχόμουνα βλέπω ξαφνικά μπροστά μου έναν απαίσιο βιαστή!'
- 'Πω, πω... Kαι τι σου έκανε;'
- 'Μόλις τον είδα άρχισα να τρέχω, να τρέχω...'
- 'Και λοιπόν; Λοιπόν;'
- 'Τίποτα! Δυστυχώς δεν τον πρόφτασα...'
-
Aπάντηση της Renault σε Ελληνα κάτοχο ΙΧ
Dear Mr. Katsiaros D.
We have received and analyzed your complaint letter
regarding the 'arhidia kivotio' issue on Renault Megane
cars. Unfortunately, we were unable to find this term
(arhidia kivotio) in our databases and we kindly ask you to
send to us more detailed specification about.
Also, please be so kind to translate in English the
following expressions: 'gamo to aftokinito sas', 'valte to ston kolo sas' and 'gamo tin kariola tin reno'.Sincerely yours,
Michel Mouton
Customer Service Representative
414 Avenue Miramax, DC668, Douai, France
Ανέκδοτα [#5]