-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
O Γιώργος και η Μαρία γνωρίζονται, ερωτεύονται και μετά την πρώτη φορά που κάνουν σεξ κάθονται ξαπλωμένοι και συζητάνε:
- Θα σε λέω Ευα, λέει ο Γιώργος.
- Γιατί Ευα; τον ρωτάει η Μαρία.
- Γιατί είσαι η πρώτη μου, της απαντάει Γιώργος.
- Ωραία και εγώ τότε θα σε λέω Peugeot, του λέει η Μαρία.
- Γιατί Peugeot; την ρωτάει.
-Γιατί είσαι ο 307ος!
Xμ..... Για την Βικτωρια θα λες.... Οχι την Μαρια....
Μα τι σπαστικό που είναι. Ποιός κάθεται να την πηδήξει; Φαντάσου να αρχίσει να σου μιλάει έτσι μετά το σεξ.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Μου θύμισε το ανέκδοτο 'Μπαμπά, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 'Θεωρητικά' και 'Πρακτικά';'
Δεν είναι έτσι...
Λέει ''Μπαμπά ποια είναι η διαφορά μεταξύ πραγματικότητας και εικονικής πραγματικότητας''
-
Ε δεν το λέτε το μαμημενο το ανεκδοτο να τελειωνουμε?
Και 15 χρόνων. Νταξ, έχω και εγώ μαθήτριες 'προχωρημένες', αλλά δεν βγαίνουν και στην τηλεόραση να το φωναξουν...
Αυτα τα εχουμε ξαναπει....εχεις τοσους φιλους να βολέψεις.....θα σου στειλουμε ολοι τα κινητα μας....και μια ευγενικη προσφορά, πεδιλα, στολες, καθρεφτες BMW κλπ...και εσυ διαλεγεις...ε? Φανταστηκε καθηγητη και προτοπορε του σκι!
-
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Μου θύμισε το ανέκδοτο 'Μπαμπά, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 'Θεωρητικά' και 'Πρακτικά';'
Δεν είναι έτσι...
Λέει ''Μπαμπά ποια είναι η διαφορά μεταξύ πραγματικότητας και εικονικής πραγματικότητας''
Αλλάζουν τα πράγματα και η τεχνολογία με τα χρόνια....
-
Ειναι τρελοι οι Πατρινοι...
http://www.youtube.com/watch?v=L8lZE1Gw ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=sHZNDK9k ... ed&search=
-
Που είσαι ρε sky???????
Αρύθμιστους του έχεις ρεεεεεεεεεεεε -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ξέρεις πόσοι τέτοιοι υπάρχουν στην Ελλάδα;
Αυτό με την άδεια κυκλοφορίας μόνο δεν κατάλαβα πως το έκανε. Μόνος του το έφτιαξε το αυτοκίνητο; Οι πινακιδες πλαστες; -
'[...]Οι φύλακες του πάρκου ανέφεραν ότι βρήκαν μόνο έναν κρατήρα βάθους 30 μέτρων στο σημείο όπου είχαν αφήσει τη λίμνη το Μάρτιο. '
αληθινό, αλλά ακούγεται σαν ανέκδοτο ...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ειναι τρελοι οι Πατρινοι...http://www.youtube.com/watch?v=L8lZE1Gw ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=sHZNDK9k ... ed&search=
Κρίμα ρε σεις.
-
Στο λιμάνι του Πειραιά την δεκαετία του 60 ένα υπερωκεάνιο αναχωρεί για την Αμερική...στο κατάστρωμα είναι στοιβαγμένοι μετανάστες πουσαλπάρουν για ένα καλύτερο αύριο , ανάμεσα τους και η γυναίκα ενός τύπου που φεύγει αφήνοντας τον πίσω ...... προσπαθεί να την διακρίνει ενώ το πλοίο λύνει κάβους ...την βλέπει , τον βλέπει και αυτή και της λεει:
-
γυναιιιικαααααα...εκειι που θαα πααααας....κοίτα μην γαμηθειιιις με καναν αλλοοοοοο.....
-
δεν σεεεεε ακουουουωωωωωω......
-
....λεωωωω εκειιιιι , στην Αμερικηηηηηηη ....κοίτα μην σε γαμησειιιιι κανεναααας αααααλλοοοοοοος!!
-
..πιο δυναταααααα
-
....μην γαμηθειιιιιιις με κανενααααν αλλοοοο ρε παιδί μουουου.....
-
...δεν ακουουουουουωωωωωωω.....
-
ε! αι γαμήσου!!!
-
..εντάξειειειειειειειειειειεει.....
-
-
Ε δεν το λέτε το μαμημενο το ανεκδοτο να τελειωνουμε?Και 15 χρόνων. Νταξ, έχω και εγώ μαθήτριες 'προχωρημένες', αλλά δεν βγαίνουν και στην τηλεόραση να το φωναξουν...
Αυτα τα εχουμε ξαναπει....εχεις τοσους φιλους να βολέψεις.....θα σου στειλουμε ολοι τα κινητα μας....και μια ευγενικη προσφορά, πεδιλα, στολες, καθρεφτες BMW κλπ...και εσυ διαλεγεις...ε? Φανταστηκε καθηγητη και προτοπορε του σκι!
Μην ακούσεις για 15χρονη μαθήτρια εσύ!
-
Με το καλο δεν σε πιανουμε...με το κακο? Μια καταγγελεια οτι κακοποιεις της μαθητριες σου?
-
Με το καλο δεν σε πιανουμε...με το κακο? Μια καταγγελεια οτι κακοποιεις της μαθητριες σου? -
-
Με το καλο δεν σε πιανουμε...με το κακο? Μια καταγγελεια οτι κακοποιεις της μαθητριες σου?πάλι εδώ εσύ;
-
Βλέπω εφυγες απο τα 4 κα ιεπεσες ανασκελα,ε?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ε δεν το λέτε το μαμημενο το ανεκδοτο να τελειωνουμε?
Και 15 χρόνων. Νταξ, έχω και εγώ μαθήτριες 'προχωρημένες', αλλά δεν βγαίνουν και στην τηλεόραση να το φωναξουν...
Μην ακούσεις για 15χρονη μαθήτρια εσύ!
Κ εγω!!!
Κ ΕΓΩ!!!! -
Ξου ρε λιγούρια!
-
Ρεεεεε ειστε εδω και 2 μερες
Ένας άντρας ρωτά το γιατρό αν θα ζήσει μέχρι τα 100.
Ο γιατρός τον ρωτά:
Πίνεις, καπνίζεις;
Όχι απαντά ο άντρας.
Γιατρός: Ξενυχτάς, παίζεις χαρτιά;
Αντρας: Όχι βέβαια, ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.
Γιατρός: Οδηγείς επικίνδυνα, πας με άλλη γκόμενα κάθε βράδυ;
Αντρας: Όχι και ούτε πρόκειται.
Γιατρός: Και τότε γιατί στο διάολο θες να ζήσεις τόσο πολύ;;;
Ανέκδοτα [#5]