-
Κάνουν σε μία ξανθιά τεστ νοημοσύνης.
- 'Ποιό πράγμα είναι μαύρο και το φοράμε όταν βρέχει;'
- 'Δεν ξέρω', απαντά η ξανθιά.
- 'Μία γάλοτσα!' λέει ο ψυχολόγος.
- 'Ποιά πράγματα είναι μαύρα και τα φοράμε όταν βρέχει;'
- 'Δεν ξέρω', λέει η ξανθιά.
- 'Δύο γαλότσες', λέει υπομονετικά ο ψυχολόγος. 'Σκέψου καλά πριν απαντήσεις την τελευταία ερώτηση: Ποιός μένει στον Λευκό Οίκο και κυβερνά εκατομμύρια;'
- 'Α! Αυτό το ξέρω', φωνάζει η ξανθιά. 'Τρεις γαλότσες!!'
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αφου γενικοτερα εισαι ετη φωτπως πίσω, και λες και κρυαδες!Το φωτπως τι ακριβώς είναι?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αφου γενικοτερα εισαι ετη φωτπως πίσω, και λες και κρυαδες!
Το φωτπως τι ακριβώς είναι?
τέσσερις γαλότσες
-
Σάλο προκάλεσε στην Ισπανία το πρωτοσέλιδο της σατιρικής Εl Jueves. Η εφημερίδα ήθελε να διακωμωδήσει την «προεκλογική» παροχή Θαπατέρο για 2.500 ευρώ σε κάθε νεογέννητο με μια γελοιογραφία όπου ο διάδοχος του θρόνου και η σύζυγός του εμφανίζονταν... επί τω έργω.
Συγκεκριμένα, στο πρωτοσέλιδό της η σατιρική εφημερίδα είχε υπέρτιτλο: «Θαπατέρο, φαίνεται ότι έρχονται εκλογές» και από κάτω με μεγάλα γράμματα «2.500 ευρώ για κάθε παιδί».
Ακολουθούσε το σκίτσο: Ο διάδοχος Φίλιππος και σύζυγός του δόνια Λετίθια έκαναν σεξ. «Φαντάσου να μείνει έγκυος» έλεγε ο διάδοχος. «Θα είναι ό,τι πιο κοντινό σε δουλειά έχω κάνει στη ζωή μου» κατέληγε.
Στην Ισπανία ο νόμος απαγορεύει την εξύβριση των μελών της βασιλικής οικογένειας με ποινή φυλάκισης έως δύο χρόνια.
Το πρωτοσέλιδο προκάλεσε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, η οποία απαγόρευσε την κυκλοφορία του εντύπου.
Τελικά, η εφημερίδα επανόρθωσε. Στο νέο της φύλλο, γράφει: «**Επανορθώσαμε! Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο που θέλαμε να δημοσιεύσουμε».
Από κάτω ο διάδοχος του θρόνου εικονίζεται ως μέλισσα που πλησιάζει χαμογελαστός ένα λουλουδάκι με το πρόσωπο της δόνια Λετίθια...**
απο in.gr
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Σάλο προκάλεσε στην Ισπανία το πρωτοσέλιδο της σατιρικής Εl Jueves. Η εφημερίδα ήθελε να διακωμωδήσει την «προεκλογική» παροχή Θαπατέρο για 2.500 ευρώ σε κάθε νεογέννητο με μια γελοιογραφία όπου ο διάδοχος του θρόνου και η σύζυγός του εμφανίζονταν... επί τω έργω.
Συγκεκριμένα, στο πρωτοσέλιδό της η σατιρική εφημερίδα είχε υπέρτιτλο: «Θαπατέρο, φαίνεται ότι έρχονται εκλογές» και από κάτω με μεγάλα γράμματα «2.500 ευρώ για κάθε παιδί».
Ακολουθούσε το σκίτσο: Ο διάδοχος Φίλιππος και σύζυγός του δόνια Λετίθια έκαναν σεξ. «Φαντάσου να μείνει έγκυος» έλεγε ο διάδοχος. «Θα είναι ό,τι πιο κοντινό σε δουλειά έχω κάνει στη ζωή μου» κατέληγε.
Στην Ισπανία ο νόμος απαγορεύει την εξύβριση των μελών της βασιλικής οικογένειας με ποινή φυλάκισης έως δύο χρόνια.
Το πρωτοσέλιδο προκάλεσε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, η οποία απαγόρευσε την κυκλοφορία του εντύπου.
Τελικά, η εφημερίδα επανόρθωσε. Στο νέο της φύλλο, γράφει: «**Επανορθώσαμε! Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο που θέλαμε να δημοσιεύσουμε».
Από κάτω ο διάδοχος του θρόνου εικονίζεται ως μέλισσα που πλησιάζει χαμογελαστός ένα λουλουδάκι με το πρόσωπο της δόνια Λετίθια...**
απο in.gr
Να χαρώ δημοκρατία.....
-
Πολυ πιθανο να εχει ξαναγραφτει αλλα εμενα τωρα μου το εστειλαν.
'Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων αγοράζει ένα σπίτι σε μια μικρή κωμόπολη.
Δυο μήνες μετά την εγκατάστασή τους, τους κάνει επίσκεψη ο δήμαρχος και
τους
ρωτά :Πως σας φαίνεται το χωριό μας ; (συνηθισμένη απάντηση)
Είστε ευχαριστημένοι από το σπίτι σας ; (συνηθισμένη απάντηση)
Χρειάζεστε κάτι που μπορούμε να κάνουμε για σας ; (συνηθισμένη απάντηση)
Πως περνάτε τον καιρό σας ; Ο γέρος του απαντά :
Το πρωί ξυπνάμε κατά τις 7 και ξεκινάμε με σεξουαλική δραστηριότητα.
Στις 8 παίρνουμε το πρωινό μας και μετά το μπάνιο μας και ξανά σεξουαλική
δραστηριότητα.
Μετά ξεκινάμε για την αγορά και στον γυρισμό ταχτοποιούμε τα ψώνια μας
και
έχουμε σεξουαλική δραστηριότητα.
Το μεσημέρι κατά τις 1 τρώμε και μετά έχουμε σεξουαλική δραστηριότητα.
! ; >> Μετά πάμε για ύπνο μέχρι τις 4 και ξυπνώντας έχουμε σεξουαλ ική
δραστηριότητα.
Αργότερα βλέπουμε τηλεόραση μέχρι τις 8 διακόπτοντας βεβαίως το πρόγραμμα
λόγω σεξουαλικής δραστηριότητας.
Μετά θα φάμε κάτι ελαφρύ και θα συνεχίσουμε με σεξουαλική δραστηριότητα.
Στην συνέχεια θα διαβάσουμε κάτι στο κρεβάτι και θα κοιμηθούμε αφού πρώτα
έχουμε σεξουαλική δραστηριότητα.Ο δήμαρχος που ακούει τόση ώρα με τις τρίχες σηκωμένες στο κεφάλι ρωτά
τον
γέρο:
Τι ηλικία έχετε ;
Εγώ 86 και η γυναίκα μου 78 του απαντά.
Σκύβοντας στο αυτί του γέρου ο δήμαρχος τον ρωτά :
Τι εννοείτε παρακαλώ με τον όρο «σεξουαλική δραστηριότητα» ;Και ο γέρος του απαντά : Μου σπάει τα αρχίδια !!! '
-
Κρητικο ανεκδοτο ειναι;Την προηγουμενη φορα το ειχε ποσταρει ο CMARIN!!
-
Ένας τύπος πηγαίνει σε ένα pet shop αποφασισμένος να αγοράσει το πιο περίεργο ζώο που θα βρεί. Μετά την σχετική συννενόηση με τον υπάλληλο ο τελευταίος του προτείνει ένα εξωτικό ιγκουάνα.
- Αααα, ιγκουάνα μέχρι και η πεθερά μου έχει πάρει, τί άλλο έχετε
- Έχουμε επίσης και αυτόν τον απίθανο σκίουρο ο οποίος πλένει πιάτα λέει ο υπάλληλος!
- Καλή φάση σκέφτεται ο τύπος αλλά έχω πλυντήριο σπίτι οπότε μάλλον αχρείαστος θα μου είναι. Τίποτα άλλο ? Έπειτα απο αρκετή ώρα καταλήγουν στο πιο εξωτικό ζώο του καταστήματος, μία σαρανταποδαρού σα που μιλάει !!!
Ενθουσιασμένος ο παίχτης τρέχει στο σπίτι όπου και τακτοποιεί το ζωάκι σε μια πολυτελή γυάλα με τα νεράκια της το φαγάκι της και τα σχετικά. Στο καπάκι όμως δέχεται τηλέφωνο απο φίλο για μπίρες στο κοντινό μπαράκι.
Στρέφεται λοιπόν στην σαρανταποδαρού σα για την πρώτη επικοινωνία : - Θα πάω δίπλα για μπίρες, είσαι μέσα ?
Μούγκα η σαρανταποδαρού σα - Εσένα μιλάω ρε θα έρθεις για μπίρες, συνεχίζει ενοχλημένος.
Τάφος η σαρανταποδαρού σα. - Λοιπόν εγώ πάω εσύ θα χάσεις ...
- Άκουσα άκουσα ρε μ@λ@kα, παπούτσια δένω !!
-
-
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
τέσσερις γαλότσες
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
τέσσερις γαλότσες
-
Ο χρήστης Craven Blue έγραψε:
Ένας τύπος πηγαίνει σε ένα pet shop αποφασισμένος να αγοράσει το πιο περίεργο ζώο που θα βρεί. Μετά την σχετική συννενόηση με τον υπάλληλο ο τελευταίος του προτείνει ένα εξωτικό ιγκουάνα.- Αααα, ιγκουάνα μέχρι και η πεθερά μου έχει πάρει, τί άλλο έχετε
- Έχουμε επίσης και αυτόν τον απίθανο σκίουρο ο οποίος πλένει πιάτα λέει ο υπάλληλος!
- Καλή φάση σκέφτεται ο τύπος αλλά έχω πλυντήριο σπίτι οπότε μάλλον αχρείαστος θα μου είναι. Τίποτα άλλο ? Έπειτα απο αρκετή ώρα καταλήγουν στο πιο εξωτικό ζώο του καταστήματος, μία σαρανταποδαρού σα που μιλάει !!!
Ενθουσιασμένος ο παίχτης τρέχει στο σπίτι όπου και τακτοποιεί το ζωάκι σε μια πολυτελή γυάλα με τα νεράκια της το φαγάκι της και τα σχετικά. Στο καπάκι όμως δέχεται τηλέφωνο απο φίλο για μπίρες στο κοντινό μπαράκι.
Στρέφεται λοιπόν στην σαρανταποδαρού σα για την πρώτη επικοινωνία : - Θα πάω δίπλα για μπίρες, είσαι μέσα ?
Μούγκα η σαρανταποδαρού σα - Εσένα μιλάω ρε θα έρθεις για μπίρες, συνεχίζει ενοχλημένος.
Τάφος η σαρανταποδαρού σα. - Λοιπόν εγώ πάω εσύ θα χάσεις ...
- Άκουσα άκουσα ρε μ@λ@kα, παπούτσια δένω !!
40 γαλότσες ..
-
Ο σύζυγος γυρίζει σπίτι αγριεμένος.
- 'Τι έχεις;', τον ρωτάει η σύζυγος.
- 'Άσε με!', της λέει αυτός 'τσακώθηκα με το θυρωρό!'
- 'Για ποιο λόγο;'
- 'Λέει πως έχει πηδήξει όλες τις γυναίκες της πολυκατοικίας, εκτός από μια!'
- 'Μμμ... Θα είναι εκείνη η ψηλομύτα του τρίτου!'
-
-
-
Μια φορά ήταν ένας Έλληνας και ένας Γερμανός και συζητούσαν.
Κάποια στιγμή λέει ο Γερμανός στον Έλληνα.
-Στη Γερμανία βρήκαμε καλώδια σε μεγάλο βάθος μέσα στη γη.
-Ε και τι σημαίνει αυτό;
-Αυτό σημαίνει ότι από τα αρχαία χρόνια είχαμε ανακαλύψει το τηλέφωνο
Τότε ο Έλληνας του λέει:
-Εμείς δεν βρήκαμε τίποτα.
Ο Γερμανός απόρησε και του λέει:
-Τι σημαίνει αυτό;
-Αυτό σημαίνει ότι από τα αρχαία χρόνια είχαμε κινητή τηλεφωνία -
Deja Vu ειναι αυτο το thread!
-
-
O γιος μου περασε στο πανεπιστημιο
-
Μπραβο ρε τον πουστη
-
Οχι αυτος ρε ...ο μικρος.
-
-
Δυο κουνουπια, κανουν κοντρα στον περιφεριακο θεσ/νικης. Στηνονται στο φαναρι, μαρσαρουν,και με το που αναβει πρασινο, τα δινουν ολα... Το ενα κουνουπι πεταγεται μπροστα μια καροτσα, ακολουθει το αλλο, μαζευει στην αλλαγη σε τριτη, κανει διαφορα ενα κενο , ωσπου ξαφνικα αναβει αλαρμ και σταματαει δεξια στη ΛΕΑ... Σταματαει και το αλλο κουνουπι να δει τι εγινε...
-Τι εγινε ρε φιλε ,ολα καλα? ρωταει...
-Τιποτα ρε μεγαλε, ενα μυγακι μπηκε στο ματι μου...
Ανέκδοτα [#5]