-
Συνεχίζουμε με τα Ανέκδοτα σε νέο θέμα. Προηγούμενο θέμα http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=20608 [mod]
-
Συνεχίζουμε με τα Ανέκδοτα σε νέο θέμα. Προηγούμενο θέμα http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=20608 [mod]
-
-
φτανει μια θεοχοντρη και πραγματικα κακασχημη μαζι με τα δυο παιδια της στο ταμειο ενος σουπερμαρκετ να πληρωσει.λεει ο υπαλληλος
τα παιδια σας?
ναι
διδυμα?
οχι ο ενας ειναι 15 και ο αλλος 10
α διδυμα δηλαδη
οχι ανθρωπε μου δεν ακους? 15 και 10 ετων ειναι
και ειναι διδυμα?
εεε μα καλα δεν το πιανεις?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ
καλα αυτο το καταλαβα,αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι ποιος καταδεχτηκε να σε πηδηξει 2 φορες...... -
-
O Γιώργος και η Μαρία γνωρίζονται, ερωτεύονται και μετά την πρώτη φορά που κάνουν σεξ κάθονται ξαπλωμένοι και συζητάνε:
- Θα σε λέω Ευα, λέει ο Γιώργος.
- Γιατί Ευα; τον ρωτάει η Μαρία.
- Γιατί είσαι η πρώτη μου, της απαντάει Γιώργος.
- Ωραία και εγώ τότε θα σε λέω Peugeot, του λέει η Μαρία.
- Γιατί Peugeot; την ρωτάει.
-Γιατί είσαι ο 307ος!
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
O Γιώργος και η Μαρία γνωρίζονται, ερωτεύονται και μετά την πρώτη φορά που κάνουν σεξ κάθονται ξαπλωμένοι και συζητάνε:- Θα σε λέω Ευα, λέει ο Γιώργος.
-Γιατί είσαι ο 307ος!
Πάλι καλά, θα μπορούσε να είχε πει ο 908ος...
-
-
-
Έχει ξαναμπεί σε αυτό το νήμα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
O Γιώργος και η Μαρία γνωρίζονται, ερωτεύονται και μετά την πρώτη φορά που κάνουν σεξ κάθονται ξαπλωμένοι και συζητάνε:
- Θα σε λέω Ευα, λέει ο Γιώργος.
-Γιατί είσαι ο 307ος!
Πάλι καλά, θα μπορούσε να είχε πει ο 908ος...
Ο 1007ος θα μπορουσε να του πει!
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
O Γιώργος και η Μαρία γνωρίζονται, ερωτεύονται και μετά την πρώτη φορά που κάνουν σεξ κάθονται ξαπλωμένοι και συζητάνε:- Θα σε λέω Ευα, λέει ο Γιώργος.
-Γιατί είσαι ο 307ος!
Xμ..... Για την Βικτωρια θα λες.... Οχι την Μαρια....
-
Μπορει να μην καταλαβα 'χριστο' απ'όσα λένε στο βίντεο (μαλλον οτι η 15χρονη γαμηθηκε με όλον τον κόσμο) παρ'όλα αυτα,όταν βλέπετε τηλεοπτικες εκπομπές (τυπου ζεταίμ) να πονηρευεστε και λίγο
-
Αυτό είναι που λέμε 'ποιοτική τηλεόραση'
-
Καλα το κοριτσακι μιλαμε ειναι οτι πρεπει για σπιτι!
-
Και 15 χρόνων. Νταξ, έχω και εγώ μαθήτριες 'προχωρημένες', αλλά δεν βγαίνουν και στην τηλεόραση να το φωναξουν...
-
Mα δεν ειναι αναγκη να το φωναξουν.Αν θες προωθεις το κινητο μου που σου χει ερθει με πμ και τα ξαναλεμε για την αμοιβη σου..
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα το κοριτσακι μιλαμε ειναι οτι πρεπει για σπιτι!οπως λεει και ενας φιλος μου καθε χωριο εχει την πουτ@ν@ του....
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Καλα το κοριτσακι μιλαμε ειναι οτι πρεπει για σπιτι!
οπως λεει και ενας φιλος μου καθε χωριο εχει την πουτ@ν@ του....
Μου θύμισε το ανέκδοτο 'Μπαμπά, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 'Θεωρητικά' και 'Πρακτικά';'
Ανέκδοτα [#5]