-
Επικαιρο στους καιρους του ΕΜΕΤΟΥ που ζουμε.
Σκηνη στο γραφειο του Γενικου Διευθυντου.
Ο καναπες υποδοχης ξεστρωτος,τα καδρα στους τοιχους στραβα, το ακριβο χαλι ανασηκωμενο, η γραμματεας, λιγο κλαμμενη, φτιαχνει τη φουστα της με το ενα χερι και με το αλλο κρατα χαρτομαντηλο και σκουπιζεται στα μπουτια της, οταν ξαφνικα ξεσπα σε λυγμους.!!
Σοβαρος ο Γενικος την ρωτα,
-Τι εχεις καλη μου και κλαις, μην και δεν ετοιμη η συμβαση με τους εργοληπτες??, το συμβολαιο εχει κανα λαθος? τι τρεχει βρε ομορφη ??και γυρνα η γραμματεας στο γενικο( ο οποιος ηταν απο φατσα σαν να τον χτυπησε η παναγια με ταβλι) και του λεει
-ΑΧ ΚΥΡΙΕ ΓΕΝΙΚΕ.... να δεν φανταζομουν ποτε, οτι για για να ΚΑΝΩ ΚΑΡΙΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝ κλαψ κλαψ λυγμ λυγμ .και απαντα ο Αρχοντας
-ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, τι να πω και εγω ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΡΙΕΡΑ.
-
Από που προκύπτει ότι ο Ζαχόπουλος είναι 'Αριανός'?
Επειδή άντεξε στην πτώση
-
το λίπος έκανε απόσβεση κραδασμών
-
Υποθέτουμε ότι γνωρίζετε μία έγκυο γυναίκα που έχει άλλα 8 παιδιά.
Τρία απ' αυτά είναι κουφά, δύο τυφλά και ένα πνευματικά καθυστερημένο.
Η ίδια γυναίκα έχει και σύφιλη.
Θα τη συμβουλεύατε να προχωρήσει σε διακοπή της εγκυμοσύνης?
Ερώτημα δεύτερο:
Είμαστε μπροστά στις κάλπες για να ψηφίσουμε για τον Πρόεδρο του Κόσμου
Η ψήφος μας καθοριστική
Να τα 'προφίλ' των τριών κυρίων υποψηφίων:
Υποψήφιος Α: Διαφθείρει τους πολιτικούς και συμβουλεύεται αστρολόγους.
Έχει δύο ερωμένες. Καπνίζει σαν τσιμινιέρα και πίνει 8 με 10 μαρτίνι τη μέρα
Υποψήφιος Β: Έχει απολυθεί δυο φορές, κοιμάται μέχρι το μεσημέρι, κάπνιζε
τσιγαριλίκια οπίου ως φοιτητής και κατεβάζει ένα λίτρο ουίσκι κάθε βράδυ
Υποψήφιος Γ: Είναι παρασημοφορημένος ως ήρωας πολέμου. Είναι χορτοφάγος,
περιστασιακά πίνει καμιά μπύρα και δεν είχε ποτέ εξωσυζυγικές σχέσεις.
Ποιος απ' τους τρεις θα επιλέγατε? Ειλικρινά, ε?
Αποφασίστε, μην κλέβετε και μετά δείτε την απάντηση παρακάτω:
Ο Υποψήφιος Α είναι ο Φρακλίνος Ρούσβελτ
Ο Υποψήφιος Β είναι ο Γουίνστον Τσώρτσιλ
Ο Υποψήφιος Γ είναι ο Αδόλφος Χίτλερ . . .
Μάλλον πρέπει να προσέχουμε όταν ακούμε γι' ανθρώπους που ζουν πολύ υγιεινά
και 'σωστά', ε?
Α, ναι! Και κάτι άλλο . .
Αν απαντήσατε 'Ναι' στην πρώτη ερώτηση,
μόλις στερήσατε απ' τον κόσμο τον Μπετόβεν . . .
-
Ένας άντρας περπατά σε μια παραλία όταν σκοντάφτει σε ένα λυχνάρι, το τρίβει και εμφανίζεται το τζίνι.
- Με ελευθέρωσες και σ' ευχαριστώ. Κανονικά έχεις 3 ευχές αλλά επειδή είναι η τέταρτη φορά αυτόν τον μήνα που με ελευθερώνουν και έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια εσύ έχεις δικαίωμα μόνο για μια ευχή.
Ο άνδρας κάθεται και σκέφτεται λίγο και λεει :
-
Πάντα ήθελα να πάω στην Χαβάη αλλά φοβάμαι να μπω σε αεροπλάνο και υποφέρω από ναυτία για να πάω με καράβι, γι' αυτό θέλω να κατασκευάσεις μια γέφυρα για να πάω με το αυτοκίνητο.
-
Χα , χα, χα, χα, χα! Αυτό που ζητάς είναι αδύνατο !!!!! Σκέψου λίγο λογικά πόσο τσιμέντο χρειάζεται πόσο βαθιά πρέπει να μπουν οι κολόνες, την οικολογική καταστροφή ..... άλλο , άλλο.
-
Κοίτα έχω παντρευτεί 4 φορές όπως έχω χωρίσει 4 φορές και όλες οι γυναίκες μου με κατηγορούσαν ότι δεν τους έδινα σημασία και ότι ήμουν αναίσθητος. Γι' αυτό επιθυμώ από δω και πέρα να μπορώ να καταλαβαίνω τις γυναίκες... Να καταλαβαίνω πως νιώθουν, να ξέρω τι σκέφτονται όταν μου μιλάνε, τι θέλουν όταν λένε 'τίποτα'.... και πως να τις κάνω πραγματικά ευτυχισμένες...
-
Στην γέφυρα που λέγαμε...... θέλεις 2 ή 4 λωρίδες;
-
Γυναικεία Γεωγραφία
-
Μεταξύ 18 και 20 χρόνων, η γυναίκα είναι σαν την Αφρική: Είναι άγρια, χαρακτηρίζεται από φυσική ομορφιά και βρίθει μυστηριωδών και γόνιμων περιοχών προς εξερεύνηση….
-
Από τα 21 ως τα 30 η γυναίκα είναι σαν την Αμερική: Ανεπτυγμένη, έτοιμη για μπίζνες, ειδικά με όσους διαθέτουν μεγάλα κεφάλαια..
-
Από τα 31 ως τα 35 η γυναίκα είναι σαν την Ινδία:Αισθησιακή, χαλαρή, σε πλήρη άνθηση και έχει επίγνωση της ομορφιάς της.
-
Από τα 36 ως τα 40 η γυναίκα είναι σαν τη Γαλλία: Θελκτικά ώριμη και πάντα ένας υπέροχος προορισμός!
-
Από τα 41 ως τα 50 η γυναίκα είναι σαν την Γιουγκοσλαβία: Ένας χαμένος πόλεμος, που μετρά πληγές από τα λάθη του παρελθόντος. Η μόνη λύση είναι ένα μεγάλο και φιλόδοξο πρόγραμμα… ανασυγκρότησης.
-
Από τα 51 ως τα 60 η γυναίκα είναι σαν τη Ρωσία:Αχανής με απροσδιόριστα σύνορα. Το ψυχρό κλίμα αποθαρρύνει τους όποιους επίδοξους επισκέπτες.
-
Από τα 61 ως τα 70 η γυναίκα μοιάζει με τη Μογγολία: Ένδοξο παρελθόν, μεγάλες κατακτήσεις, αλλά χωρίς μέλλον.
-
Μετά τα 70 η γυναίκα μοιάζει με το Αφγανιστάν: Όλοι ξέρουν που βρίσκεται αλλά δεν πλησιάζει κανείς.
Ανδρική γεωγραφία
Από τα 15 ως τα 70 –μια ζωή δηλαδή- ο άνδρας μοιάζει με τις ΗΠΑ: Κυβερνάται από το πουλί του!
-
-
Παλιά...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παλιά...Αλλα καλα!!!
-
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Γυναικεία Γεωγραφία-
Μεταξύ 18 και 20 χρόνων, η γυναίκα είναι σαν την Αφρική: Είναι άγρια, χαρακτηρίζεται από φυσική ομορφιά και βρίθει μυστηριωδών και γόνιμων περιοχών προς εξερεύνηση….
-
Από τα 21 ως τα 30 η γυναίκα είναι σαν την Αμερική: Ανεπτυγμένη, έτοιμη για μπίζνες, ειδικά με όσους διαθέτουν μεγάλα κεφάλαια..
-
Από τα 31 ως τα 35 η γυναίκα είναι σαν την Ινδία:Αισθησιακή, χαλαρή, σε πλήρη άνθηση και έχει επίγνωση της ομορφιάς της.
-
Από τα 36 ως τα 40 η γυναίκα είναι σαν τη Γαλλία: Θελκτικά ώριμη και πάντα ένας υπέροχος προορισμός!
-
Από τα 41 ως τα 50 η γυναίκα είναι σαν την Γιουγκοσλαβία: Ένας χαμένος πόλεμος, που μετρά πληγές από τα λάθη του παρελθόντος. Η μόνη λύση είναι ένα μεγάλο και φιλόδοξο πρόγραμμα… ανασυγκρότησης.
-
Από τα 51 ως τα 60 η γυναίκα είναι σαν τη Ρωσία:Αχανής με απροσδιόριστα σύνορα. Το ψυχρό κλίμα αποθαρρύνει τους όποιους επίδοξους επισκέπτες.
-
Από τα 61 ως τα 70 η γυναίκα μοιάζει με τη Μογγολία: Ένδοξο παρελθόν, μεγάλες κατακτήσεις, αλλά χωρίς μέλλον.
-
Μετά τα 70 η γυναίκα μοιάζει με το Αφγανιστάν: Όλοι ξέρουν που βρίσκεται αλλά δεν πλησιάζει κανείς.
Ανδρική γεωγραφία
Από τα 15 ως τα 70 –μια ζωή δηλαδή- ο άνδρας μοιάζει με τις ΗΠΑ: Κυβερνάται από το πουλί του!
τουλάχιστον οι άντρες ανά πάσα στιγμή ξέρουν τι θέλουν
-
-
EKEINH
Ήμουν εντελώς κενός σαν άνθρωπος πριν ΤΗΝ γνωρίσω. Το μόνο πράγμα που μου
έδινε χαρά ήταν να βλέπω τον ολυμπιακό να χάνει. Έχανε; Ήμουν
ευτυχισμένος. Κέρδιζε; Ήμουν δυστυχής.Άδειος. Τελείως άδειος από αληθινά συναισθήματα,αγάπη και ζωή.
Ήθελα να το αλλάξω αυτό. Δεν μπορούσα όμως. Κάθε φορά που ξεκόλλαγα,
μετά από λίγο ξαναγύριζα στα ίδια.Και ξαφνικά μπήκε ΕΚΕΙΝΗ στη ζωή μου. Ήταν μια οπτασία. Δεν είχα
ξανανιώσει έτσι.ΤΗΝ αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Η καρδιά μου γέμισε από τρυφερά
συναισθήματα.Επιτέλους,
τώρα πια δε με ένοιαζε το ποδόσφαιρο.Σκεφτόμουν μόνο ΕΚΕΙΝΗ. Όταν με
κοίταζε ένιωθα την καρδιά μου να φτερουγίζει. Επιτέλους για πρώτη φορά
στη ζωή μου ήμουν γεμάτος από πραγματικά συναισθήματα.Ένιωσα την ανάγκη να γράψω ένα ποίημα για χάρη ΤΗΣ. Πως θα μπορούσα
όμως να το κάνω; Θα τα κατάφερνα; Δεν είχα καμία σχέση με κάτι τέτοιο.
Χμμμμμμ. Θα άφηνα την καρδιά μου να γράψει. Θα έκλεινα τα μάτια. Θα
έπιανα το στυλό και η ψυχή θα οδηγούσε το χέρι μου.Και η τρυφερή ψυχή μίλησε. Αυθόρμητη και ελεύθερη. Τίποτε πια δε θα με
γύριζε πίσω.Βλέπω το σώμα σου που 'ναι σαν κρίνο
Κι από τα μάτια σου το δάκρυ πίνω
Κι όλη η φύση ανθεί για μας
Γ@μιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς -
-
μου θυμιζει, εκεινο το ατελειωτο!!
μια ωραια μια ωραια πεταλουδα
μια ωραια πεταλουδα, στο ???? της μανας σας!!!
ηταν κατι τετοια που με καναν και αγαπησα τη μπαλλα. -
Ο χρήστης geolib έγραψε:
EKEINHΉμουν εντελώς κενός σαν άνθρωπος πριν ΤΗΝ γνωρίσω. Το μόνο πράγμα που μου
έδινε χαρά ήταν να βλέπω τον ολυμπιακό να χάνει. Έχανε; Ήμουν
ευτυχισμένος. Κέρδιζε; Ήμουν δυστυχής.Άδειος. Τελείως άδειος από αληθινά συναισθήματα,αγάπη και ζωή.
Ήθελα να το αλλάξω αυτό. Δεν μπορούσα όμως. Κάθε φορά που ξεκόλλαγα,
μετά από λίγο ξαναγύριζα στα ίδια.Και ξαφνικά μπήκε ΕΚΕΙΝΗ στη ζωή μου. Ήταν μια οπτασία. Δεν είχα
ξανανιώσει έτσι.ΤΗΝ αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Η καρδιά μου γέμισε από τρυφερά
συναισθήματα.Επιτέλους,
τώρα πια δε με ένοιαζε το ποδόσφαιρο.Σκεφτόμουν μόνο ΕΚΕΙΝΗ. Όταν με
κοίταζε ένιωθα την καρδιά μου να φτερουγίζει. Επιτέλους για πρώτη φορά
στη ζωή μου ήμουν γεμάτος από πραγματικά συναισθήματα.Ένιωσα την ανάγκη να γράψω ένα ποίημα για χάρη ΤΗΣ. Πως θα μπορούσα
όμως να το κάνω; Θα τα κατάφερνα; Δεν είχα καμία σχέση με κάτι τέτοιο.
Χμμμμμμ. Θα άφηνα την καρδιά μου να γράψει. Θα έκλεινα τα μάτια. Θα
έπιανα το στυλό και η ψυχή θα οδηγούσε το χέρι μου.Και η τρυφερή ψυχή μίλησε. Αυθόρμητη και ελεύθερη. Τίποτε πια δε θα με
γύριζε πίσω.Βλέπω το σώμα σου που 'ναι σαν κρίνο
Κι από τα μάτια σου το δάκρυ πίνω
Κι όλη η φύση ανθεί για μας
Γ@μιέται ο θρύλος κι ο ΠειραιάςΤον όλο συλογισμό αποκλείται να τον έκανε ποτέ άντρας!
Το 4-στιχο είναι πετυχημένο όμως... -
KANONEΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
-
Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.
-
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.
-
Όσο πιο γρήγορα διασχίσετε ένα κόκκινο φανάρι, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να συγκρουσθείτε με άλλο όχημα.
-
Ποτέ μα ποτέ μην ακινητοποιήσετε το όχημα σας σε πινακίδα “STOP”. Τα οχήματα που σας ακολουθούν δεν θα περιμένουν αυτή την αντίδραση σας, με αποτέλεσμα να καρφωθούν» πάνω σας.
-
Ποτέ μην κλείσετε το δρόμο σε ένα σαραβαλάκι. Ο οδηγός του δεν έχει τίποτα να χάσει.
-
Το φρενάρισμα πρέπει να γίνετε όσο πιο αργά μπορείτε για να σιγουρέψετε την καλή λειτουργία του ABS , το οποίο με τη σειρά του θα σας ανταμείψει με ένα χαλαρωτικό μασάζ του ποδιού σας. Για τους μη κάτοχους ABS είναι μια ευκαιρία να τεντώσουν τα πόδια τους.
-
Ποτέ μην προσπερνάτε από αριστερά όταν μπορείτε να το κάνετε από δεξιά. Είναι μια ευκαιρία να γελάσετε καθώς ο οδηγός του οχήματος που μόλις προσπεράσατε τρομάζει.
-
Τα όρια ταχύτητας είναι αυθαίρετοι αριθμοί που δίνονται μόνο ως πρόταση και δεν είναι προφανώς εκτελέσιμα στην Ελλάδα.
-
Βρίσκεστε στην αριστερή λωρίδα με τρελό μποτιλιάρισμα και δεν υπάρχει χώρος να κινηθείτε ούτε εκατοστό. Ο οδηγός του οχήματος που βρίσκετε ακριβώς από πίσω σας, ο οποίος κορνάρει και αναβοσβήνει τα φώτα, είναι πεπεισμένος πως μπορεί να τα πάει καλύτερα από εσάς, αν ήταν στην θέση σας.
-
Μάθετε να αλλάζετε λωρίδες με γρήγορους χειρισμούς. Χάρις στον υπουργό συγκοινωνιών, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη πίστα με τρύπες-κλειδιά οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία για να ελέγξουν τα αντανακλαστικά σας.
-
Είναι παράδοση στην Ελλάδα να κορνάρεις μόλις ανάψει το πράσινο φανάρι ακόμα και αν είστε πρώτος σ’ αυτό.
-
Ποτέ μην κάνεις χώρο σε αντίθετα διερχόμενο όχημα όταν κινείσαι αντίθετα σε μονόδρομο. Ο οδηγός του θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον παράλληλο μονόδρομο, άρα για να κινείτε στον ίδιο δρόμο με εσάς μάλλον το κάνει επίτηδες.
-
Θυμηθείτε ότι ο σκοπός κάθε Έλληνα οδηγού είναι να φτάσει πρώτος και θα κάνει ότι χρειαστεί γι αυτό.
-
Πάντα θα υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο εσείς θα βιάζεστε. Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί των οχημάτων που θα συναντήσετε στον δρόμο σας δεν έχουν ιδέα γιατί πήραν τους δρόμους σήμερα.
-
Το προστατευτικό κράνος φοριέται στον αγκώνα για ανεξακρίβωτους ακόμα λόγους. Σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε και εσείς τη μόδα.
-
Οι προστατευτικές ζώνες είναι επικίνδυνες. Έρευνες στην Ελλάδα έδειξαν ότι χιλιάδες crash test κάνουν λάθος. Άμα είναι γραπτό σου, θα πας κι ας φοράς ζώνη...
-
Ανεξαρτήτως άσματος, το στερεοφωνικό του οχήματος σας πρέπει να παίζει στο φουλ. Με αυτό τον τρόπο διασκεδάζετε τους πεζούς που περιμένουν υπομονετικά πότε θα τους δώσει κάποιος προτεραιότητα να διασχίσουν την διάβαση.
-
Οι πεζοί είναι οι κυριότεροι εχθροί των οδηγών, διότι καταλαμβάνουν χώρο στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθμεύσουν αυτοκίνητα και διασχίζουν τους δρόμους αναγκάζοντας τα διερχόμενα οχήματα να ελαττώσουν ταχύτητα.
-
-
-
.....Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι:
- φίλος
- σύντροφος
- εραστής
- αδελφός
- πατέρας
- δάσκαλος
- εκπαιδευτής
- μάγειρας
- μαραγκός
- υδραυλικός
- μηχανικός
- διακοσμητής εσωτερικών χώρων
- στιλίστας
- σεξολόγος
- γυναικολόγος/μαιευτήρας
- ψυχολόγος
- ψυχίατρος
- θεραπευτής
- τολμηρός
- τακτικός
- καλός πατέρας
- πολύ καθαρός
- συμπαθητικός
- αθλητικός
- στοργικός
- προσεκτικός
- ιππότης
- έξυπνος
- οραματιστής
- δημιουργικός
- γλυκός
- δυνατός
- κατανοητικός
- ανεκτικός
- ευσυνείδητος
- φιλόδοξος
- ικανός
- θαρραλέος
- αποφασιστικός
- έμπιστος
- γεμάτος σεβασμό
- παθιασμένος
- αβρόφρων
- πολύ πλούσιος
- να αγαπάς τις αγορές
- να μην γκρινιάζεις
- να μην της είσαι βάρος
- να μην κοιτάζεις άλλες
Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να - μην είσαι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος
- να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της αλλά
να μην αφιερώνεις στην τελευταία περισσότερο χρόνο απ' ό,τι σε αυτή. - να της αφήνεις το ν χώρο της αλλά να δείχνεις ανήσυχος για το πού πηγαίνει.
Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό: - να μην ξεχνάς ημερομηνίες: -επετείων (γάμου, αρραβώνων, πρώτης συνάντησης...) -πτυχίου (αν υπάρχει) -ονομαστικής εορτής (αν υπάρχει) -τελευταίας περιόδου
Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα την κάνεις ευτυχισμένη,
διότι μπορεί να αισθανθεί φυλακισμένη σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητας από τον οποίο να θελήσει να απελευθερωθεί δραπετεύοντας με το πρώτο
κωλόπαιδο που θα παρουσιασθεί μπροστά της.
Ίσως γι' αυτό ο Θεός (μεγάλη η Χάρη Του) είπε: 'αγάπα τη ν ' αλλά δεν είπε 'κατανόησέ την '.
Πώς θα κάνεις ευτυχισμένο έναν άνδρα:
- κάθισέ του.
- μη του τα πρήζεις
-
Στα ΕΛΤΑ ανοίγουν οι υπάλληλοι ένα φάκελο με παιδικά γράμματα, που γράφει:
'Για
τον Αγιο-Βασίλη'.'Αγιε μου Βασίλη,' γράφει το γράμμα, 'είμαι ο Γιωργάκης και είμαι 8
χρονών.
Είμαστε πάρα πολύ φτωχοί. Δεν έχουμε να φάμε και τα ρούχα μας είναι παλιά.
Σε
παρακαλώ! Στείλε μας 1000 ευρώ να περάσουμε καλά τα Χριστούγεννα.'Συγκινούνται οι υπάλληλοι, μαζεύουν 500 ευρώ και τα στέλνουν στο παιδάκι.
Την επόμενη χρονιά το παιδάκι ξαναστέλνει γράμμα στον Αη-Βασίλη.
Θυμούνται οι υπεύθυνοι των ΕΛΤΑ τι είχε γίνει πέρσι, το ανοίγουν και
διαβάζουν:'Αγιε μου Βασίλη, είμαι ο Γιωργάκης πάλι. Σε ευχαριστώ για τα λεφτά
που μου έστειλες πέρσι. Αν μου στείλεις και φέτος, σε παρακαλώ στείλτα
με επιταγή, γιατί αυτοί οι κλέφτες των ΕΛΤΑ μου έκλεψαν τα άλλα 500
ευρώ!' -
Ti ειναι αυτο , που μπαινει στεγνο , βγαινει υγρο κ δινει μια ζεστη απολαυση .
Ενα φακελακι τσαι .Το 3% των ανδρων προτιμα γυναικες με λεπτα ποδια , το 2% προτιμα γυναικες με χοντρα ποδια κ το 95% κατι αναμεσα .
Δεν μπορει να υπαρξει βιασμος , γιατι μια γυναικα με σηκωμενη φουστα τρεχει πιο γρηγορα , απο εναν αντρα με κατεβασμενα παντελονια .
-
ΠΙΘΗΚΙ.
Οι γκόμενες που πριν τελειώσουν μια σχέση έχουν ήδη βρει το επόμενο θύμα. Ακριβώς δηλαδή όπως κάνουν τα πιθήκια... Πριν αφήσουν το ένα κλαδί έχουν ήδη γατζωθεί από το άλλο. Οι γκόμενες δηλαδή που δεν έχουν μείνει ποτέ χωρίς σχέση και συνήθως χαρακτηρίζονται από ανασφάλεια και έλλειψη προσωπικότητας.- Ρε φίλε, μεγάλη καριόλα αυτή η Μαρία...
- Γιατί ρε;
- Πριν χωρίσει με τον Τάκη είχε βρει τον Μάκη για καβάτζα και τον Σάκη σε περίπτωση που στράβωνε κάτι με τον Μάκη...
- Μεγάλο πιθήκι η γκόμενα...
καμπιονάτο
Παραπέμπει στο ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ωστόσο αναφέρεται σε μια παρέα από γκόμενες που είναι μπάζα, οι λεγόμενες κάμπιες.
-Πήγαμε για καφέ και η Μαρία κουβάλησε και το καμπιονάτο.φακράνας
Βγαίνει από τις δύο αγγλικές λέξεις: fuck + run. Αυτός που πηδάει από δω κι από κει, αφου παραμυθιάζει τον ηλίθιο κόσμο με αγάπες και λουλούδια κι όταν κάνει την δουλειά του, εξαφανίζεται τυχαία επειδή ξέχασε τον θερμοσίφωνα ανοιχτό ή επειδή ο αδελφός του δεν έχει κλειδιά να μπει στο σπίτι κλπ.
-Τι φακράνας ήταν αυτός ο χθεσινός! Ούτε πώς με λένε δεν ρώτησε όταν τελειώσαμε.Χατζηγιαννης.
Ο τύπος που ασχολείται με το τραγούδι και την κιθάρα του και αυτοαποκαλείται έντεχνος. Τον πετυχαίνεις συνήθως στα casting των ριάλιτι τύπου fame story και στον ελεύθερο χρόνο του όταν δεν βλέπει τηλεόραση(mad tv), πάει γυμναστήριο ή προσπαθεί να προσεγγίσει γκόμενες (αν τον ενδιαφέρουν) κουβαλώντας την κιθάρα του στον ώμο για να τους πιάνει κουβέντα. Ο τύπος που στο σχολείο αναλάμβανε πάντα να τραγουδήσει στην γιορτή της 17ης Νοέμβρη.- Αγάπη μου δεν μπορώ να βρεθούμε σήμερα γιατί είμαι σε φόρμα και λέω να μείνω μόνος με την κιθάρα μου και να γράψω τραγούδια.
- Ουφ, καλά, αλλά να ξέρεις ότι καμιά φορά γίνεσαι πολύ χατζηγιάννης...
Ανέκδοτα [#5]