-
Δεν είναι αυτόματο!!!!!!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το αυτοκινητο εχει παραγγελθει..
οι αισθητηρες ειναι τοποθετηση εδω, καθως η τογιοτα δεν βαζει εργοστασιακους τετοιους...
(οπως δεν εχει και ξενον)...
λεγαν οτι θα καναν δωρο συναγερμο και αισθητηρες παρκαρισματος τους οποιους θεωρω απαραιτητους σε ολα τα συγχρονα αυτοκινητα που δε βλεπεις πισω πλεον...
ειναι ενα απο τα πραγματα που επρεπε να βαλω τελικα στο γκολφ! οπως και αναδιπλωμενους καθρεπτες, οπως και cruise controlγια το παρκαρισμα 'στο πουθενα αλλου' θα ηθελα να τη δω κι εγω...
πφφ.. γονεις.. δεν ακουνε κανεναν!
Γονείς , δεν παίρνουν από λόγια, Τριαντάφυλλε, ανεπίδεκτοι!
Πατέρας μου, όταν θ'αλλαζε μετά από 20+ χρόνια το Zastava και είχε καταλήξει στην Xsara, ήθελε την 1.4 στην απλή έκδοση... Η λογική σπάει κόκαλα: 'αφού τόσα χρόνια ήμουν μια χαρά με το παλιό που ήταν 1.1 και μετά 1.3, με το 1.4 είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος! Κι όσο για την βασική, τόσα χρόνια, δεν τα είχα , τώρα τι τα θέλω τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα;'
Απάντηση, από μένα, πως δεν έχουν καμία σχέση οι αποδόσεις το τότε και του σήμερα, πως το αυτοκίνητο είναι πολύ πιο μεγάλο και βαρύ και πως θα τα βρει σκούρα με τον 1.4. Μάταια δεν άκουγε ούτε αυτός, ούτε η μάνα!
Οπότε, ήρθε σαν από μηχανής θεός μια συνάδελφος της μητέρας μου, που είχε το 307 σε 1.4 mode, και τα είχε δει όλα όταν βγαίναν οικογενειακώς βόλτα, οπότε κλείσαν την 1.6 και την πλούσια έκδοση (+500 ήταν ο παραπάνω εξοπλισμός).
Δεύτερο ντέρμπι: ρε πατέρα, ας πάρουμε και τους αισθητήρες παρκαρίσματος και τους αναδιπλούμενους καθρέφτες, εντάξει 20+ χρόνια περίμενες, ας περιμένουμε να έρθει όπως το γουστάρουμε, να διαλέξουμε και την ταπετσαρία και όλα! Στο τελευταίο μου απήντησε πως και...κουρέλια να έχει αδιαφορεί και οι αναδιπλούμενοι καθρέφτες δεν ξέρει τι είναι και δεν θέλει να μάθει!
Οταν τελικά ήρθε, από το...άγχος του να μην του σπάσουν τους...καθρέφτες, κανει γύρω γύρω για να τους κλείσει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!
Ε, όταν τον είδα να το κάνει, του είπα: 'Θυμάσαι που δεν ήθελες; Τρέχα τώρα γύρω γύρω!'
Όσο για τους αισθητήρες παρκαρίσματος, κάνοντας όπισθεν μια μέρα που ερχόταν στην Αθήνα για να παρκάρει, βρήκε μια κολώνα! Κόστος: 700+ -
αστειευεσαι για το mmt για τεστ drive..
εδω υποτιθεται το εχουν στις εκθεσεις λιγους μηνες..
καλα καλα δε βρισκεις golf με dsg που κυκλοφορει περισσοτερο καιρο. δεν το εχει οδηγησει, αλλα προσαρμοζεται..
για τα θεματα στο δικο μου γκολφ, οι αισθητηρες παρκαρισματος ειναι το πλεον ευκολο, απλα το γεγονος οτι θα μου λυσουν τον προφυλακτηρα για να μπουν, με χαλαει αρκετα.. επισης δεν ξερω αν θα βαλω αυτους με τα ματια που θελει τρυπημα ο προφυλακτηρας ή την ταινια...
cruise control κι εγω ελεγα δε μου χρειαζεται, αλλα τωρα με τους νεους κωδικες που δεν τολμας να τρεξεις, απλα βαζεις εκτη και σταθερη ταχυτητα, ειναι σωτηριο.. (αυξανεις τις πιθανοτητες να κοιμηθεις την ωρα που οδηγεις, ομως!)
Αυτο με τους καθρεπτες την πατησα κι εγω..
ελα μωρε, σιγα λεω...
και τους μαζευω με το χερι... -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
λοιπον, οι μεγαλοι ανθρωποι τελικα ειναι ξεροκεφαλοι και δεν ακουν κανεναν..
σε κανα μηνα θα κυκλοφορει με Auris 1.6 premium mmt...
οταν της ειπα που θα το παρκαρει μου ειπε, ε στο σουπερ μαρκετ εχουν παρκινγκ!
το ποσο πρακτικο ειναι δεν εχω ιδεα, αλλα φανταζομαι θα μαθει να το οδηγει...
χαθηκε μια ευκαιρια για tsiπολύ ωραία
Eσύ κ η μαμά του 30φυλλου...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οι αισθητηρες ειναι τοποθετηση εδω, καθως η τογιοτα δεν βαζει εργοστασιακους τετοιους...
λεγαν οτι θα καναν δωρο συναγερμο και αισθητηρες παρκαρισματος τους οποιους θεωρω απαραιτητους σε ολα τα συγχρονα αυτοκινητα που δε βλεπεις πισω πλεον...
ειναι ενα απο τα πραγματα που επρεπε να βαλω τελικα στο γκολφ! οπως και αναδιπλωμενους καθρεπτες, οπως και cruise controlγια το παρκαρισμα 'στο πουθενα αλλου' θα ηθελα να τη δω κι εγω...
και τελικά θα κάνει παραπάνω από το civic!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
με 8 μήνες + αναμονή δεν το προτείνω πλέον ούτε στον...Ιωβ.
Απλά εκτός ανταγωνισμού...πρέπει να είσαι κολλημένος με την φίρμα για να το επιλέξεις -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Απλά εκτός ανταγωνισμού...πρέπει να είσαι κολλημένος με την φίρμα για να το επιλέξεις3 πορτες ετοιμοπαραδοτο!!!! χωρις καθρεπτες
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Απλά εκτός ανταγωνισμού...πρέπει να είσαι κολλημένος με την φίρμα για να το επιλέξεις3 πορτες ετοιμοπαραδοτο!!!! χωρις καθρεπτες
Και πώς βλέπεις πίσω;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και πώς βλέπεις πίσω;
Σπύρο εννοεί αναδιπλώμενους...παρόλα αυτά ένα τρίπορτο χάνει σε πρακτικότητα. Επίσης είναι πολύ πιο σκληρό από το ήδη σκληρό πεντάπορτο...θα της φύγουν τα σφραγγίσματα από τα δόντια
Άσε τα σποιλερ και τα σχετικά που θα βρίσκει σε πεζοδρόμια κ.λπ.
Δεν κάνει για την περίπτωση το τρίπορτο...αν είχε πεντάπορτο ετοιμοπαράδοτο θα το θεωρούσα άριστη επιλογή. -
Το κατάλαβα ρε συνονόμ!
Ούτε εγώ θα πρότεινα Σιβίκ στην γυναίκα πάντως, πόσο μάλλον τρίπορτο. -
Αντε καλοριζικο!!!!!!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αλήθεια Τριαντάφυλλε, βρήκατε για test drive Auris με ΜΜΤ; Το οδήγησε η μητέρα σου; Γιατί όπως και το DFN κι αυτό έχει τις παραξενιές του...
Το Α3 έχει tiptronic! 6ταχυτήτων! Πραγματικό αυτόματο, με μετατροπέα ροπής και όχι αυτοματοποιημένο χειροκίνητο!
Που και τα αυτοματοποιημένα χειροκίνητα, μια χαρά είναι...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και πώς βλέπεις πίσω;
κολλάς την πεθερά στο πίσω τζάμι ανάποδα .,,,, ετσι κι αλλιως μιλάει συνέχεια....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Και πώς βλέπεις πίσω;
κολλάς την πεθερά στο πίσω τζάμι ανάποδα .,,,, ετσι κι αλλιως μιλάει συνέχεια....
... οπότε ας λέει και κάτι χρήσιμο ε;
-
-
Λοιπον και εγω αντιμετωπιζω αυτον το καιρο παρομοιο προβλημα.
Η μητερα μου θελει να αγορασει καινουριο αυτοκινητο με leasing στην εταιρεια της. Τα τελευταια χρονια εργαζοταν στο κεντρο, οπου πηγαινε με το τρενο, οποτε εχει να οδηγησει απο τοτε που πουλησε το αμαξι της πριν 8 χρονια. Ψαχνει για αμαξι μεγεθους απο smart μεχρι μικρο (207 - γιαρις) το πολυ. Μηχανη μεχρι 1.4 και οπωσδηποτε αυτοματο. Ποιο αυτοκινητο αυτων των χαρακτηριστηκων πιστευετε οτι εχει το καλλιτερο κιβωτιο? Οι μετακινησεις τις ειναι αποκλειστικα στην αθηνα και εχει και ενα 'μικρο' προβλημα με την αισθηση του χωρου (βλ. παρκιγκ )
Ως τωρα εχω δει μονο το σμαρτ αλλα εκτιμω οτι η τιμη του (13.300Ε χωρις ραδιοσυστημα-680Ε, συναγερμο-300Ε,ηλεκ.τιμονι-300Ε)για αυτο που ειναι, ειναι λιγο τσουχτερη...Εσεις τι αποψη εχετε? Η αγορα τετοιου αμαξιου με ληζιγκ συμφερει ή να της πω να μη μπλεξει καθολου με χρονομισθωσεις κτλ.??? Σας ευχαριστω εκ των προταιρων για τα σχολια σας. -
Ασφαλώς και συμφέρει. Περνάει στα έξοδα της εταιρείας, και το μόνο που θα πληρώνει επιπλέον θα είναι η βενζίνη. Αν θυμάμαι καλά για 48μήνες διάρκεια, το μίσθωμα για το Smart βγαίνει κάτω από 300 €. Υπολόγισε γύρω στα 280 (+φπα).
-
Αμα ειναιι για τη μαμα και για την πολη Honda Jazz.Το ειχε η σχολη οδηγων.Πανευκολο,ποιοτικο,ευρυχωρο,δεν κανει κιχ,εχει ροπη απο χαμηλα και δεν καιει.Ενταξει δεν ειναι ομορφο,δεν συγκινει οδηγικα,δεν βαζει φωτια στη ασφαλτο,αλλα **ΔΕΝ ειναι για μας.Ειναι για τη μαμα **:)
-
που το ξεθαψες ρε φιλε...
η μαμα πηρε auris ημιαυτοματο..
παει αυτο το κλεισαμε, το οδηγησαμε και γελασαμε μαζι του! να ναι καλα! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
που το ξεθαψες ρε φιλε...
η μαμα πηρε auris ημιαυτοματο..
παει αυτο το κλεισαμε, το οδηγησαμε και γελασαμε μαζι του! να ναι καλα!Κοίτα μια σελίδα πίσω, έχουν κι άλλοι μαμάδες!
Για τη ... μαμα μου ρε γαμωτο!