-
Stepney dismissed by Ferrari
http://www.autosport.com/news/report.php/id/60448Αποζημιωση απολυσης πηρε αραγε;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Stepney dismissed by Ferrari
http://www.autosport.com/news/report.php/id/60448Αποζημιωση απολυσης πηρε αραγε;
ναι θα τα βάψει μαύρα...
-
Μάλλον έχει βρει ήδη την επόμενη δουλεια του...
Όπως λέμε για τις γκόμενες: 'δεν αφήνει το κλαδί αν δεν πιάσει το επόμενο...' κάτι τέτοιο! -
Το πράγμα χοντραίνει πάντως.
Η Mclaren σήμερα δήλωσε ότι θέτει σε διαθεσιμότητα ένα μεγάλο στέλεχος της που φέρεται ότι ενεπλάκη στην υπόθεση, λαμβάνοντας πληροφορίες από τον Stepney.
-
**McLaren employee suspected of espionage **
McLaren have suspended a senior member of their staff amid suspicions that he unlawfully obtained technical information belonging to rivals Ferrari.
With former Ferrari engineer Nigel Stepney currently at the centre of a legal enquiry about sabotage of Ferrari's cars prior to the Monaco Grand Prix, there had also been talk of a possible espionage investigation.
That scenario was confirmed on Tuesday when McLaren issued a statement revealing that a member of their staff is now investigated by Ferrari as possibly obtaining technical secrets from a Ferrari employee.
It has not been clarified yet, however, whether or not this affair relates specifically to Stepney.
McLaren have said they will cooperate with the investigation and have suspended their unidentified member of staff while that process is ongoing.
'McLaren became aware on [today] that a senior member of its technical organisation was the subject of a Ferrari investigation regarding the receipt of technical information.
'The team has learnt that this individual had personally received a package of technical information from a Ferrari employee at the end of April.
'Whilst McLaren has no involvement in the matter and condemns such actions, we will fully cooperate with any investigation.
'The individual has, in the meanwhile, been suspended by the company pending a full and proper investigation of the matter.
'No further comment will be made.'
Stepney has maintained his innocence of all charges, and has vowed to prove his innocence when he returns from a mid-season holiday later this week.
Ferrari confirmed this morning that they had dismissed Stepney following an internal investigation.
-
Ίσως να απαντήθηκε η ειλικρινής (:shifty:) απορία μου, την οποία εξέφρασε και ο Τάκης κατά τη μετάδοση του Γαλλικού GP.
-
Χοντραίνει το παιχνίδι...
-
Ετσι δείχνει ...... και δεν μου αρέσει καθόλου .
-
Πάντως η στιγμή που η ομάδα αρχίζη να ανακάμπτει μόνο τυχαία δεν είναι
Άρα υπήρξε πράγματι φθορά. Ποιός την καρπώθηκε είναι το θέμα; -
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
Άρα υπήρξε πράγματι φθορά. Ποιός την καρπώθηκε είναι το θέμα;Εσύ ποιος λες να την καρπώθηκε; Η σπάικερ;
Μια ομάδα είναι από πάνω μας μόνο,... -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Άρα υπήρξε πράγματι φθορά. Ποιός την καρπώθηκε είναι το θέμα;Εσύ ποιος λες να την καρπώθηκε; Η σπάικερ;
Μια ομάδα είναι από πάνω μας μόνο,...Η ερώτησή μου έιναι καθαρά ρητορική
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Διωξτε τον!
Διωξτε τον!
Διωξτε τον!
Διωξτε τον!
Διωξτε τον!
Διωξτε τον!Ειμαι σαφης;
Πετυχημενο ποστ δεν μπορω να πω.
Διαβαστε ομως κι αυτο
Εγω το βλεπω σα να ριχνει γεφυρες. Λετε;
Χαρακτηριστικα σημειωνω τα:*
Alonso is a class act in every respect. I very much appreciate his sportsmanship,*
losing the title by a single point and perhaps only due to the mismanagement of his team
Μεταφραση: Ρον ειχες τον καλυτερο του γκριντ και καταφερες να χασεις τα παντα. Ευγε νεε μου!!! -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εγω το βλεπω σα να ριχνει γεφυρες. Λετε;
Πλάκα θα έχει ο Massa να υπέγραψε συμβόλαιο για να είναι test driver την επόμενη 2ετία
-
Μια τραμπα Μασσα - Αλονσο δεν πιστευω να κακοπεφτε σε κανεναν
-
Εγω πιστευω φετος ο Massa παρα τα οσα λετε (καλο No.2 κλπ) ηταν ανωτερος απ'τον πρωταθλητη και ισως το αξιζε περισσοτερο.
Μεχρι και τη Monza οπου κριθηκε ποιος θα παει για πρωταθλημα, στους αγωνες που μπορει να γινει συγκριση ηταν ο καλυτερος σε πολυ περισσοτερους (διπλασιους και βαλε). Μεχρι τοτε εγω τον θυμαμαι σαφως κατωτερο μονο σε 2 αγωνες (Μαλαισια και Καναδα οπου μαλιστα και σε αυτους ηταν γρηγοροτερος αλλα εκανε λαθη). Απο Spa και μετα βεβαια αλλαζει...
Οποιος διαφωνει και λεει οτι ο fm δεν κανει για Νο.1 στη Ferrari να μου πει ΕΝΑΝ αγωνα απο Monza και πριν που ο Kimi ηταν καθαρα ταχυτερος.
-
Προχείρα Αυστραλία, Ουγγαρία, Nurbugring, Silverstone
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Προχείρα Αυστραλία, Ουγγαρία, Nurbugring, SilverstoneΣτο Nurburgring ο Massa ηταν 15 δευτερα μπροστα οταν ο αλλος εγκαταλειψε, στους αλλους φυσικα δε γινεται συγκριση.
-
DD
-
Προχείρα Αυστραλία, Ουγγαρία, Nurbugring, Silverstone
Τσπ μια χαρά οδηγός είναι γι αυτό που είναι. Αλλά δεν θα τον έβαζα όμοιο του Kimi.
Θα δείξει το μέλλον. Φέτος είχε ευκαιρία ίση με τον ομόσταυλο του σε πολύ ήρεμο περιβάλλον το οποίο ήδη γνώριζε.
Πάντως να ηγείται ομάδας με νο2 τον Kimi μου φαίνεται λίγο .... ξέρω γω... !!! υπερβολικό... -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Θα δείξει το μέλλον. Φέτος είχε ευκαιρία ίση με τον ομόσταυλο του σε πολύ ήρεμο περιβάλλον το οποίο ήδη γνώριζε.
Πάντως να ηγείται ομάδας με νο2 τον Kimi μου φαίνεται λίγο .... ξέρω γω... !!! υπερβολικό...Οπως ηδη εγραψε καποιος φιλος σε αλλο νομιζω θεμα, ο Μασσα ειχε φετος την ευκαιρια του και την εχασε.
Του χρονου ο Κιμι θα ειναι ο πρωταθλητης, θα εχει προσαρμοστει πληρως και πιθανοτατα θα απολαμβανει τη μεταχειριση του Νο1.
Και στις δηλωσεις του Μασσα φανηκε μια σχετικη πικρια και ανησυχια. (θα ηθελα να φτασω στη Βραζιλια σαν διεκδικητης, ελπιζω να εχω και εγω μια τετοια ευκαιρια με την ομαδα στο μελλον κτλ)
Ferrari