-
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Αν, πάλι, εννοείς το 1990 στη Suzuka έχεις δίκιο. Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Senna -αργότερα- ότι ήταν σκόπιμο.Αυτό εννοώ και το σκόπιμο είναι πολύ χειρότερο του αγωνιστικού συμβάντος.
Προφανώς 'είδε' επανάληψη του βρώμικου '89 και είπε να καθαρίσει μόνος του.
Όπως καταλαβαίνεις αγαπητέ μου, δεν είναι αυτή λογική.
Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι παρόμοια περιστατικά, καθότι μικρός την εποχή που έτρεχε
Εγώ όμως τα θυμάμαι και θυμάμαι κι αυτό:
Mansell started quicker but was almost immediately re-passed by Senna in a move which left Mansell fuming (post-race he branded the Brazilian 'a total idiot' who would 'kill himself if he drives like that'). After three laps he retired with three teeth stripped off the car's crownwheel and headed for the airport still steaming.
http://en.espnf1.com/f1/motorsport/story/103093.html
Καμικάζι ήταν ο μακαρίτης και θρασύς!!! Νόμιζε ότι ήταν ο γιος του Θεού... -
Τι αλλο θα διαβασουμε εδω περα ρε πστ μου
-
Ο Senna είχε τον εγωισμό που έχουν οι περισσότεροι γεννημένοι νικητές.
Μπορείς να τον πεις θρασύ, αλλά όχι βρώμικο (εκτός του συμβάντος της Suzuka το 1990).
Πάντως και η σύγκρουση στη Suzuka το 1989, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ήταν αγωνιστικό συμβάν και όχι σκόπιμη ενέργεια του Prost. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σωστα...Και ο Προστ εκανε τετ α κε στη βροχη σε γυρο σχηματισμου.Δεν λεει κατι...
Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
Απολύτως τίποτα μπροστά στους 4 τίτλους και τις 51 νίκες του!!!
Αρα καλυτερος ειναι ο Schumacher και σε λιγα χρονια μαλλον θα ειναι ο Vettel.
-
Οτι εγινε το 1990, ηταν η συνεχεια της κλοπης του 1989. Μα τα αυτονοητα πρεπει να λεγονται συνεχως?
-
Για να συνεισφερω κι εγω στη 'συνοχη' της κουβεντας:
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Οτι εγινε το 1990, ηταν η συνεχεια της κλοπης του 1989.Αυτη τη δηλωση νομιζω την ειχε κανει ο Μητσοτακης, αναφερομενος στον εκλογικο νομο του μακαριτη του Ανδρεα...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Σωστα...Και ο Προστ εκανε τετ α κε στη βροχη σε γυρο σχηματισμου.Δεν λεει κατι...
Απολύτως τίποτα μπροστά στους 4 τίτλους και τις 51 νίκες του!!!
Αρα καλυτερος ειναι ο Schumacher και σε λιγα χρονια μαλλον θα ειναι ο Vettel.
Ο πιο επιτυχημένος βάσει αποτελεσμάτων είναι σίγουρα ο Σουμάχερ και δεν νομίζω να αλλάξει αυτό σύντομα.
Το νόημα των γραφομένων μου είναι όμως ότι ένας πολυπρωταθλητής δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται από κάποιο λάθος που έκανε κάποτε, άλλωστε έχει κάνει πολλά και ο Σέννα. Τα κατορθώματά του αποδεικνύουν αν είναι κορυφαίος οδηγός ή όχι. -
Ψήφισα την επιλογή Άιρτον Σένα.
-
Σαν σημερα γενηθηκε ο καλυτερος οδηγος πριν 53 χρονια.
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Σαν σημερα γενηθηκε ο καλυτερος οδηγος πριν 53 χρονια.Κρίμα που δεν μπορούμε να του ευχηθούμε...
Θα πω το γνωστό κλισέ: πώς πέρασαν τα χρόνια. Σαν χθες μου φαίνεται εκείνη η Πρωτομαγιά/Κυρ. Πάσχα που η υπόλοιπη οικογένεια έψηνε το αρνί και εγώ παρακολουθούσα εκείνο το ιστορικό GP του Σαν Μαρίνο.
Ποιόν θεωρείτε κορυφαίο οδηγό όλων των εποχών στην F1;