-
4 σαλίγκαροι...4 μικρομεσσαία προσιτά hot hatchbacks...675 άλογα...4 διαφορετικού κυβισμού μοτέρ με διαφορετικές υλοποιήσεις.
Ποιο θα επιλέγατε;
(ξέρω κοινότυπο ... )
-
4 σαλίγκαροι...4 μικρομεσσαία προσιτά hot hatchbacks...675 άλογα...4 διαφορετικού κυβισμού μοτέρ με διαφορετικές υλοποιήσεις.
Ποιο θα επιλέγατε;
(ξέρω κοινότυπο ... )
-
Ποιο θα επιλέγατε;
(ξέρω κοινότυπο ... )
-
golf, Λογω DSG
-
εμπρηστικό τόπικ!
-
Εμένα κανένα δε μου κάνει κλικ. Κανείς άλλος σαν εμένα;
-
ΑΝ ενδιαφερόμουν,προς παρόν,ακόμα κι απο αυτά που δεν υπάρχουν στη λίστα ψηφοφορίας, κανένα
-
Το Astra μου φαίνεται πολύ στενάχωρο εσωτερικά για να δώσω τόσα χρήματα. Αφού μιλάμε για μικρομεσαία κατηγορία και σε αυτές τις τιμές πιστεύω ότι αξίζει κανείς να ψάξει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο.
Το Golf GT είναι καλή περίπτωση ειδικά με το DSG, όμως εχει καταντήσει βαρετό να βγαίνεις έξω και να βλέπεις συνέχεια Golf σε κάποια από τις δεν ξέρω κι εγώ πόσες εκδόσεις του.
Το Leon θα ήταν μάλλον η επιλογή μου (σε άσπρο είπαμε!) γιατί έχει και τη δύναμη και τους χώρους αλλά και παιχνιδιάρικο στήσιμο (στα 1.6 τουλάχιστον που το είχα οδηγήσει, φαντάζομαι το 1.8 θα είναι καλύτερο ακόμα). Με χαλάει η κεντρική του κονσόλα αλλά είναι ολοκληρωμένο αυτοκίνητο και μάλλον θα το προτιμούσα.
Το Megane δεν ξέρω ποιος θα το αγόραζε... πάντα καλή η Renault στο στήσιμο αυτοκινήτων αλλά τώρα μιλάμε για αμάξι ουσιαστικά παλιό (με f/l) και κυρίως 2λιτρο. Οι αντίπαλοί του προσπαθούν ακριβώς το ανάποδο, να βγάλουν άλογα από
-
ενα λεον για μενα
-
απο αυτά τα 4, τα 2 πρώτα θα ήταν τιο ζευγάρι του τελικού με το Astra να παίρνει τη νίκη λόγω τιμής
Σε αυτά τα λεφτά πάντως θα έπερνα το 207CC 1,6T -
Σιγά τις ιπποδυνάμεις. Εδώ τα diesel βγάζουν 190 άλογα από 1900 κυβικά (νέοι κινητήρες διπλοτουρμπινοί του Gruppo - Fiat).
-
Για την ανεση του το Megane
για το σχήμα του το Opel
για το στήσιμο το Seatτο Golf γιατί είναι το πιο ολοκληρωμένο
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Σιγά τις ιπποδυνάμεις. Εδώ τα diesel βγάζουν 190 άλογα από 1900 κυβικά (νέοι κινητήρες διπλοτουρμπινοί του Gruppo - Fiat).a. μιλάμε για βενζίνη
b. είπε κάνεις ότι έχουν φοβερές ιπποδυνάμεις;
-
κανένα απο τα τέσσερα
ουτε εμένα μου κάνουν κλίκ
-
Eσεις που λέτε κανένα...σε αυτά τα λεφτά πάντα τι θα πέρνατε ...;
-
to mini coοper (γρηγορες εκδοσεις)
-
Ένα Bravo TJet για μένα παρακαλώ.
-
θα πήγαινα μια κατηγορία κάτω στο clio rs
(στα ιδια λεφτα δεν ειναι περιπου ???? )
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
to mini coοper (γρηγορες εκδοσεις)+1 αλλα ειναι πιο ακριβο, εως πολυ πιο ακριβο.
δε ξερω ποιο θα διαλεγα, μονο το golf εχω οδηγησει απο αυτα και το astra σε 1600 (ξενερα).
θα φροντιζα να οδηγησω και τα leon, astra πριν αποφασισω παντως. Το megane δε μου αρεσει καθολου.
υ.γ. το leon ειναι οντως 160 ή εχει καμια 180αρα??
-
κανένα κ απο μένα...
Τουρμπάτα hot hatches...εν έτει 2007 - Ποιό θα επιλέγατε;