-
έτσι... έτσι...
PeterPan vs DrDino σημειώσατε 1!!!
FlowerPower έχεις την εύνοιά μου!!!
εμείς οι όμορφοι έχουμε κ ίδιο γούστο στις γυναίκες!!!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
έτσι... έτσι...PeterPan vs DrDino σημειώσατε 1!!!
FlowerPower έχεις την εύνοιά μου!!!
εμείς οι όμορφοι έχουμε κ ίδιο γούστο στις γυναίκες!!!
η κοπελα ηταν respect.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Έχεις αργήσει ήδη... Περιμένω κονέ.
σιγα μη την γνωρισω με μαθηματικο να προκοψει η κοπελα!!!
με τον Peter Pan κατι γινεται. Πρωτον γιατι ειναι ο παιδικος μου ηρωας (ισως ακομα και τωρα) και δευτερον επειδη ειναι σοβαρος επιστημονας
Σωστά, ούτε και εσύ είχες ελπίδες, ασόβαρος επιστήμονας γαρ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχεις αργήσει ήδη... Περιμένω κονέ.
σιγα μη την γνωρισω με μαθηματικο να προκοψει η κοπελα!!!
με τον Peter Pan κατι γινεται. Πρωτον γιατι ειναι ο παιδικος μου ηρωας (ισως ακομα και τωρα) και δευτερον επειδη ειναι σοβαρος επιστημονας
Σωστά, ούτε και εσύ είχες ελπίδες, ασόβαρος επιστήμονας γαρ.
εγω δεν προλαβα να φτασω καν στο επιπεδο κρισης βασει μορφωσης
-
...ΣΤΟΝ
Πληροφορίες για τον/την dt
Ένταξη: 06 Οκτ 2002
Σύνολο δημοσιεύσεων: 4 -
ενα ΥΟ στη ρουσλανα που παιρνει μονο 80 ευρω
-
ενα YO ston Κουκ που δεν δισταζει να παρει Μωβ αμαξι!!
-
ενα ΥΟ στον lkar που ειναι προκλητικα ειρωνικος
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ενα ΥΟ στον lkar που ειναι προκλητικα ειρωνικοςΕνίοτε και ειρωνικά προκλητικός.
-
Ένα μεγάλο μπράβο στους mods που θα κλειδώσουν αυτό το thread...!!
πλάκα κάνω...
-
Ενα bravo στον Πασχο να το κανει ανταλλακτικα...
-
Σωστόοοοςςςςς...
Ενα bravo στην σερβιτορα στην Talk & Drink στη Μεταμορφωση.Με εχει κανει να παραμιλαω.Για παρτη της πουλαω και το bravo ή το πεταω στη θαλασσα μαζι με το 196 του rataplan..
Πολυ ομορφια η κοπελα ρε γμτ...και δεν ειναι σκυλι... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:ysterical: Σωστόοοοςςςςς...Ενα bravo στην σερβιτορα στην Talk & Drink στη Μεταμορφωση.Με εχει κανει να παραμιλαω.Για παρτη της πουλαω και το bravo ή το πεταω στη θαλασσα μαζι με το 196 του rataplan..
Πολυ ομορφια η κοπελα ρε γμτ...και δεν ειναι σκυλι...Χαλαρωσε ρε φιλε! Οχι και να πεταξεις το καρο στη θαλασσα... Οσο ομορφη και να ειναι... δεν ειναι ιταλιδα...
-
Λες ε; Αλλα αξιζει να το πουλησω τουλαχιστον ή να της το κανω δωρο κι ας κυκλοφορω εγω με παπακι μετα...
Επισης ενα μεγαλο bravo στο Βρωμιαρη το Γιαννη στην Ιφιγενειας,που αν και το χει χαλασει συνεχιζει και ειναι στους τοπ βρωμιαρηδες.Για παρτη της γκομενας εκο βα και το φαι. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
:ysterical: Σωστόοοοςςςςς...
Ενα bravo στην σερβιτορα στην Talk & Drink στη Μεταμορφωση.Με εχει κανει να παραμιλαω.Για παρτη της πουλαω και το bravo ή το πεταω στη θαλασσα μαζι με το 196 του rataplan..
Πολυ ομορφια η κοπελα ρε γμτ...και δεν ειναι σκυλι...Χαλαρωσε ρε φιλε! Οχι και να πεταξεις το καρο στη θαλασσα... Οσο ομορφη και να ειναι... δεν ειναι ιταλιδα...
kai λοιπον;
και το μπραβο made in australia ειναι -
Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στον ανθρωπο που σχεδιασε αυτο το αμαξι που λεγεται Bravo. Respect.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιάννη, ναι αλλά 3 μπράβο: στην μελαχρινή με τα μακριά μαλλιά, στο ξανθό με την πράσινη την μπλούζα και βέβαια στην ξανθιά με την κοντή λευκή μπλούζα...Ο ντινουά τα είδε όλα...
Αααααααααααααααχχχχχχχχ.....
-
πάντως η καλύτερη μέθοδος για να την εξιτάρεις είναι να την τσιτώσεις... να της δείξεις πλήρη αδιαφορία...
να μπεις στο μαγαζί (σινιαρισμένος κ παρφουμαρισμένος, φυσικά φρεσκοπλυμμένος κ αξύριστος) κ να το παίξεις άνετος... σαν να πηγαίνεις στο σιδηρουργείο... σαν να μην σου κάνει εντύπωση η τύπισσα.
οι γυναίκες εξιτάρονται με τις εναλλαγές... αυτές το θεωρούν δεδομένο πως αρέσουν σε όλους... για αυτό άλλωστε είναι κ στην 'πόρτα'... για αυτό παίξτε το cool, σαν να είστε δεσμευμένος με πια άλλη πανέμορφη κ δε σας ενδιαφέρει καμία άλλη! τόσο άνετος...
'be the change!', κ ίσως δούμε φως!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
πάντως η καλύτερη μέθοδος για να την εξιτάρεις είναι να την τσιτώσεις... να της δείξεις πλήρη αδιαφορία...να μπεις στο μαγαζί (σινιαρισμένος κ παρφουμαρισμένος, φυσικά φρεσκοπλυμμένος κ αξύριστος) κ να το παίξεις άνετος... σαν να πηγαίνεις στο σιδηρουργείο... σαν να μην σου κάνει εντύπωση η τύπισσα.
οι γυναίκες εξιτάρονται με τις εναλλαγές... αυτές το θεωρούν δεδομένο πως αρέσουν σε όλους... για αυτό άλλωστε είναι κ στην 'πόρτα'... για αυτό παίξτε το cool, σαν να είστε δεσμευμένος με πια άλλη πανέμορφη κ δε σας ενδιαφέρει καμία άλλη! τόσο άνετος...
'be the change!', κ ίσως δούμε φως!
'Λογια Σοφων Αντρων'....
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
'Λογια Σοφων Αντρων'....
καλά, είπαμε, δεν είμαι κ δα τόσο σοφός!
το παλεύω όμως!
άσχετο, αλλά θα το αναφέρω...
σε μια παρέα αγοριών-κοριτσιών το πιο επιμαχο θέμα είναι αυτό της 'αναπαραγωγής'... κοινώς sex...
η καλύτερη μέθοδος για να προξενήσεις τα βλέμματα είναι να κατηγορήσεις τις γυναίκες! έτσι θα έχεις 2πλό αποτέλεσμα... κ την προσοχή των γυνακών θα τραβήξεις, γιατί εκ φύσεως προσβάλλονται κ τσιτώνονται ευκολότερα κ θα σου αντεπιχειρηματολογούν συνεχώς, αλλά κ την προσοχή των αντρών, γιατί θα λένε 'κάτσε λίγο ρε, αυτός λέει πράγματα που μας συμφέρουν!... ας τον ακούσουμε'
διαφορετικά αν τσίτωνες τους άνδρες, τότε θα λέγανε ' καλά, ας τον αυτόν, μην τον ακους, μ@λ@κ@ς είναι!', ενώ οι γυναίκες μπορεί να σε θεωρούσαν κ homo...!
οπότε καταλήγουμε στη θεωρία που λέει τσιτώνεις τον συνομιλητή σου για να του προξενήσεις την προσοχή... κ στο τέλος του λες ένα ' έλα, μην τα πάρεις τοις μετρητοίς όσα είπα, δεν είμαι κ τόσο απόλυτος...!' κ τελείωσε... αρκει βέβαια να διαχειριστείς το θέμα σωστά κ να μην φανείς ηλίθιος... θέλει τέχνη...δυστυχώς...
όλα αυτά βέβαια τα λέω σε μια δόση απελπισίας, πάνω από το βιβλίο... ακτινολογία βλέπετε... άντε να ξεκινήσω επανάληψη... sorry... δεν είμαι τόσο απόλυτος πάντα!
Ένα μεγάλο χειροκρότημα/ ένα μεγάλο bravo στην/στον...