-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kατέβασα το Boxer των The National. Μου άρεσε πολύ! Interpol-ίζει νομίζω (με ότι προεκτάσεις έχει αυτό), αλλά μου φάνηκε πολύ πιο όμορφο απ' τις δουλειές των Interpol.
Δοκιμάστε το.Είμαι στη δεύτερη ακρόαση, και τρίτη δε νομίζω να υπάρξει
Δυστυχώς, καμία σχέση με Interpol, που έβγαλαν τελικά δισκάρα φέτος.εντιτ: τελικά δεν άντεξα, το έκλεισα
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Kατέβασα το Boxer των The National. Μου άρεσε πολύ! Interpol-ίζει νομίζω (με ότι προεκτάσεις έχει αυτό), αλλά μου φάνηκε πολύ πιο όμορφο απ' τις δουλειές των Interpol.
Δοκιμάστε το.Είμαι στη δεύτερη ακρόαση, και τρίτη δε νομίζω να υπάρξει
Δυστυχώς, καμία σχέση με Interpol, που έβγαλαν τελικά δισκάρα φέτος.εντιτ: τελικά δεν άντεξα, το έκλεισα
Εμένα γιατί μου άρεσε πολύ;
Το τελευταίο των Interpol δεν το άκουσα. -
....μολις ηρθε το 'ραπορτο'
Felix Da Housecat - Virgo Blaktro And The Movie Disco
Label: Play It Again Sam (PIAS)
Rls Date: 01 Oct 2007
Genre: Electronic
Style: Electro, House, Disco
Quality: VBRkbps / 44.1 kHz
Size: 60,4 Mb
Tracks: 16
Time: 41:15 min -
-
νέο felix?
-
Ας παμε λιγο πισω χρονολογικά.
Αγορασα χθες μια ομορφη συλλογη απο Barry White. Αν και σαν τραγουδιστη του εχω μεγαλη αδυναμια ηταν ο πρωτος δικος του δισκος που αγοραζω.
Τρομερη/ μοναδικη φωνη που δεν θα ξαναβγει αλλα παρομοια. Μεσουρανουσε την εποχη της Disco και οχι αδικα αφου εκτος απο τις τεραστιες επιτυχιες που εκανε εμεινε στην ιστορια για την τελειομανια του, πχ εβαλε χωρις δισταγμο πεμπτη κιθαρα σε κομματι γιατι απλα δεν του αρεσε το τραγουδι με τις 4, οπως επισης και για την 'δυναμη' της φωνης του η οποια ειχε μια απιστευτη ...χροια. Στις συναυλιες που εκανε εκεινη την εποχη υπαρχουν μαρτυριες οτι καποιες γυναικες ερχονταν σε οργασμο - δεν κανω πλακα - μονο και μονο που τον ακουγαν να τραγουδαει. -
-
σε 5' θα το σχολιάσω...
-
το διέγραψα κατά λάθος...
θα σου πω αύριο...
ακούστε elias et allain bougrain-el corazon
-
...o Boss ειναι παντα ..Boss.
Μαζι του παιζει η μπαντα συνώνυμο του Αφεντικου …. E Street Band ( παλι μαζι του μετα από 5 χρόνια και το Rising ). Το κλασικο σαξοφωνο κυριαρχει μαζι με την αειθαλη φωνη του
O Βοss θα κυκλοφορήσει τον δίσκο στις 25 Σεπτεμβρίου σε βινυλιο ( κοντρα σε ολα τα αμερικανακια )και στις 2 Οκτωβρίου σε CD
Ε_ξ_α_ι_ρ_ε_τ_ι_κ_ό_ς ......
EDIT ... Μολις βρηκα το cd-ακι που θα ειναι συνεχως στο αμαξι ... Bruce Springsteen - Magic ....
-
Ζει ακόμα αυτός;
-
και βασιλεύει...
-
St.Devote
Τhanks!
-
Σχετικά με το download του αφεντικού, φήμες θέλουν τον manager του να είναι εκείνος που διέρευσε το cd στο internet, μια ημέρα πριν την έκδοση των εισιτηρίων της παγκόσμιας τουρ, για προφανείς λόγους.
St. Devote, να 'σαι καλά, άνθρωπέ μου, από χτες το 'ψαχνα!
-
St.Devote ευχαριστούμε!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
σε 5' θα το σχολιάσω... -
Ρόδες - Silent Disco
-
St.Devote
danke!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
σε 5' θα το σχολιάσω...
πολύ καλό album!
μου άρεσε το γεγονός ότι προσπαθεί να συγκεράσει στοιχεία από heavy metal, electro rock, epic metal σε μερικά κομμάτια του.
αναμφίβολα είναι ένα after surgery album
-
Τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....[#2]