-
-
-
Γιαυτό υπάρχει το νετ ρε συ, για να τον κάνουμε μια δοκιμή τον δίσκο.
-
Πάντα υπάρχει χρησιμότητα σε ένα κακό άλμπουμ:
ΣΟΥΒΕΡ!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιαυτό υπάρχει το νετ ρε συ, για να τον κάνουμε μια δοκιμή τον δίσκο.και γιαυτο υπαρχουν και οι αλλοι που το χουν κατεβασει ηδη για να ρωταμε
-
@Ari Vatannen
Συμφωνω μαζι σου. Απλα το εχω παρει αποφαση οτι δισκαρες σαν το Images And Words το Awake και το Metropolis δεν ξαναγινονται απο κανεναν. Δεν μπορω ομως να πω οτι οι δουλειες που εκαναν μετα ειναι κατωτερες. Ειναι απλα διαφορετικες. Εγω τους ακουω ευχαριστα. Γουστα ειναι αυτα, τι να κανουμε....
Οσο για τους POS ειναι οντως η διαδοχη κατασταση, εννοειται οτι ειναι τελειοι σε ο,τι κανουν (στιχοι, μουσικη, concepts) αλλα οι Theater δεν εχουν πεθανει ακομα. Κατα την ταπεινη μου παντα αποψη -
Michael-Amott ο δίσκος που πήρες εχει τη μετριοτητα την οποία εχουν ολοι οι δισκοι του manson μετά το mechanical animals
-
θα εκτεθω για την 'ενημεροτητα μου' αλλη μια φορα...
Μολις ( πριν απο 2-3 μερες ) ανακαλυπτω ( και αυτο με την βοηθεια του Ποπ & Ροκ ) 2 συγκροτηματα με πολυ σημαντικες κυκλοφοριες μεσα στο 2006
Εναν χρονο μετα ανακαλυπτω τους Peeping Tom , ενα απιστευτο project του Mike Patton. Ο frontman των 'τεραστειων' Faith No More σε ενα ακομα σχημα.
Πολυ παραξενοι ήχοι ... ενα ροκ πολυ διαφορετικο απο αυτο που λεγεται mainstream. Σε κάθε τραγουδι υπάρχει και μια 'featuring' συμμετοχη ('σχεδον εκπληξη' ) Απο Amon Tobin ...στους Massive Attack ...και μετα Norah Jones.
Το link εχει εντελώς χαρακτήρα γνωριμιας καθως δεν μπορω να ειμαι καθολου αντικειμενικος σε οτιδηποτε προερχεται απο πρωην μελη των Faith No More
Lostprophets - Liberation Transmission
Googl-ιζω και διαβαζω οτι το αλμπουμ κυκλοφορησε περισυ τετοιο καιρο και μαλιστα πηγε και στον νο1 στην Αγγλια ( οποτε μαλλον οι περισσοτεροι γελατε με τα χαλια μου ..γαμώ την επαρχια μου )
Απο τα καλυτερα feelgood αλμπουμ που άκουσα τελευταια ( το 'τελευταια' όπως το αντιλαμβανεται ο καθενας )
Πολυ ωραιο rock με ποπ φωνες , συνεχως γρηγορα κομματια , πολυ δεμενος ηχος ( σαν ενα puzzle απο τις καλυτερες γρηγορες στιγμες των Green Day !!???!!! )
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Lostprophets - Liberation TransmissionGoogl-ιζω και διαβαζω οτι το αλμπουμ κυκλοφορησε περισυ τετοιο καιρο και μαλιστα πηγε και στον νο1 στην Αγγλια ( οποτε μαλλον οι περισσοτεροι γελατε με τα χαλια μου ..γαμώ την επαρχια μου )
Απο τα καλυτερα feelgood αλμπουμ που άκουσα τελευταια ( το 'τελευταια' όπως το αντιλαμβανεται ο καθενας )
Πολυ ωραιο rock με ποπ φωνες , συνεχως γρηγορα κομματια , πολυ δεμενος ηχος ( σαν ενα puzzle απο τις καλυτερες γρηγορες στιγμες των Green Day !!???!!! )
Για μένα το καλυτερο αλμπουμ τους είναι το
αλλά γενικά είναι πολύ καλοί (αν και δεν συμφωνω στην συγκριση με green day οι οποιοι δεν με ενθουσιαζουν..)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Για μένα το καλυτερο αλμπουμ τους είναι το
αλλά γενικά είναι πολύ καλοί (αν και δεν συμφωνω στην συγκριση με green day οι οποιοι δεν με ενθουσιαζουν..)
p1 ...already dl-ing
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Michael-Amott ο δίσκος που πήρες εχει τη μετριοτητα την οποία εχουν ολοι οι δισκοι του manson μετά το mechanical animalsSorry..αλλα για μενα μετα το *''Holy Wood'' *ερχεται το καταπληκτικο στιχουργικα και μουσικα ''The Golden Age of Grotesque''!
Το ''Mechanical Animals'' ερχεται τριτο..Περιμενα κατι καλο ρε γμτ...
Ειχε τοση ενεργεια το προηγουμενο...ξενερωσα εντελως.. -
Έτσι την είχα πατήσει με τους Hypocrisy όταν πήγα και αγόρασα το Catch 22
Ήταν εκείνη την εποχή το αγαπημένο μου συγκρότητα, το προηγούμενο (Into the Abyss) ήταν απίστευτο και την πάτησα...Ευτυχώς έχω σταματήσει να αγοράζω CD τα τελευταία 4 χρόνια, με μόνη εξαίρεση demo και αυτοχρηματοδοτούμενες κυκλοφορίες Underground Eλληνικών συγκροτημάτων.
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Dream Theater - Systematiac ChaosΑπλα οι ανθρωποι δεν παιζονται. 16 χρονια δισκογραφιας, στο συγκεκριμενο ειδος μουσικης το οποιο ειναι αρκετα 'περιεργο', ειναι πολυ ευκολο μια μπαντα να καταντησει κουραστικοι.
και φυσικα οι theater τα καταφεραν
Οι Theater ομως ακουγονται ακομα ευχαριστα, χωρις ιχνος κορεσμου στη μουσικη τους.
αυτοι και οι ακορεστοι υδρογονανθρακες
-
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
Έτσι την είχα πατήσει με τους Hypocrisy όταν πήγα και αγόρασα το Catch 22
Ήταν εκείνη την εποχή το αγαπημένο μου συγκρότητα, το προηγούμενο (Into the Abyss) ήταν απίστευτο και την πάτησα...Ευτυχώς έχω σταματήσει να αγοράζω CD τα τελευταία 4 χρόνια, με μόνη εξαίρεση demo και αυτοχρηματοδοτούμενες κυκλοφορίες Underground Eλληνικών συγκροτημάτων.
Εγώ πλέων αγοράζω μόνο παλιά cd που λείπουν από την συλλογή μου, τα
καινούργια μόνο κατεβασμένα, και μετά βλέπουμε αν αξίζουν τα 17-19 ευρώ.Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο ήταν το τελευταίο cd που αγόρασα
απο Hypocrisy, μάλλον ήταν το forth dimension. -
Hypocrisy-Penetralia
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Hypocrisy-PenetraliaΚαλό ήταν, αλλά εγώ είχα κολλήσει με το δεύτερο, Osculum Obscenum.
-
Pleasure of Molestation!
Στο νετ πλέον βρίσκεις τα πάντα, demo, 7' ΕΡ (καλή περίπτωση αν έχεις ένα αυθεντικό, να κατεβάσεις τα mp3 για να προστατέψεις το βινύλιο από τη φθορά). Υπάρχουν ένα σωρο blog που ανανεώνονται καθημερινά, υπάρχει και το dc++
Ενδειχτικά να πω ότι στο Metropolis είχα βρει Brocas helm - Black Death με 20 ευρά και σε μια συναυλία το πουλούσαν 7!!! (το ίδιο ακριβώς cd)
Εγώ το κατέβασα τσάμπα απ' το dc -
Θα ηθελα τα σχολια σας
....http://rateyourmusic.com/charts/top/album/2007- ποιοι κατα την γνωμη σαν ειναι υπερεκτιμημενοι
- ...υποεκτιμημενοι
.... οχι τρελα πραγματα 1-2 ...ετσι
υγ .... σε ποια αλμπουμ 'νοιώθετε δικαιωμενοι ' για την 'θεση' που τα βλεπετε ... κτλ
Τhnx in advance
-
Λοιπον...το Machine Head κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι υπερεκτιμημενο...επρεπε να ειναι πολυυυ πιο κατω στη λιστα!
Το καινουριο Dark Tranquillity ειναι καλα εκει που ειναι!
Επισης το Rotting Christ εμενα μου φανηκε παναθλιο...πολυ ψηλα βρισκεται..
Το Therion πιστευω ισως να επρεπε να βρισκεται λιγακι πιο πανω...
Το Saxon ελεος...δεν επρεπε καν να βρισκεται σε οποιοδηποτε top!
To Chimaira καλα ειναι εκει που ειναι και ισως του αξιζε για χαμηλοτερα..
-
αυτοι οι Panda Bear - Person Pitch που φιγουραρουν στο νο4 ....σαν Mamas and Papas ...
Τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....[#2]