-
Οι δίσκοι των Akercocke και Watain είναι κατά την προσωπική μου άποψη ό,τι καλύτερο έχω ακούσει φέτος μαζί με Dodheimsgard και Mayhem βέβαια!
Γούστα είναι αυτά! Και ειδικά όταν στη λίστα υπάρχουν δίσκοι από ένα σωρό μουσικά ιδιώματα, δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να δεις Black metal δίσκο να φιγουράρει στην κορυφή.Κρίμα επίσης για τους Candlemass και τους Paradise Lost που αμφότεροι ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και τους άξιζε κάτι καλύτερο, ενώ αντίθετα ο δίσκος των Dimmu Burger δεν έπρεπε να βρίσκεται καν στη χιλιάδα!
-
To Antichrist των Akercocke ειναι όντως δισκάρα!
-
Aπό αυτα που είναι στις πρώτες θέσεις δεν θα έβαζα τίποτα τόσο ψηλά..
Καλή δουλειά οι wilco με το Sky Blue Sky, οι Symphony X δεν με ενθουσιασαν με το Paradise Lost (το the divine wings of tragedy ήταν σαφως καλύτερο!!) συμπαθείς οι Kings of Leon με το Because of the Times αλλά προς Θεού όχι και 23οι
Η προσπάθεια των Blackfield μου άρεσε αν και παραποπ-ίζουν Το The Reminder από Feist είναι αρκετά συμπαθές, ομοίως το Friend and Foe, Menomena, το Gothic Kabbalah, Therion και οι Μοdest mouse..
Αγαπημενα μου (και σε λάθος θέσεις ) Nine Inch Nails με το Year Zero, The White Stripes με το Icky Thump, Bright Eyes με το Cassadaga, Arctic Monkeys με Favourite Worst Nightmare (όχι το καλυτερο τους ίσως αλλά όχι και 90η θέση) και Manic Street Preachers με το Send Away the Tigers (100?? )
(Χαρη τον Nick Cave τον έχει 79 )
Αυτά! Γιατι είναι και πολλά και πιθανως να ξέχασα τίποτα...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
(Χαρη τον Nick Cave τον έχει 79 )
To είδα! Άντε, πες το συγχωρώ γιατί είναι live και δεν έχει νέα κομμάτια. Αυτό που δεν συγχωρώ με ΤΙΠΟΤΑ είναι το ότι έχει το Ma Fleur των Cinematic Orchestra στο ~250, λίγο πιο πάνω απ' το ψιλοαπαράδεκτο Ataxia II του (κατά τ΄άλλα φοβερού και τρομερού) John Frusciante.
Τώρα κάτι Rotting Christ κλπ τόοοοσο ψηλά, δεν τα καταλαβαίνω...Είδα στο γιουτουμπ το Κεραυνός ΞερωΓωΚάτι και νταξ, καλό είναι, αλλό όχι γι αυτήν την θέση.
Ούτε το Grinderman των δεν-είμαστε-ο-Nick-Cave -&-the-bad-seeds αξίζει τόσο ψηλά (άσχετα ότι εμένα μου άρεσε).
Πάντως το ότι υπάρχουν αρκετές κυκλοφορίες του ακραίου ή 'ακραίου' χώρου, μου άρεσε. Επειδή δεν πολυασχολούμαι, πια έχουμε τίποτα σε avantgarde να προτείνουμε;
-
Εγω κάτω από το 100 δεν είδα, βαρεθηκα...
-
το person pitch του panda bear ειναι απο τα καλυτερα (αν οχι το καλυτερο) που ακουσα φέτος χαλαρά (μεχρι τωρα)
το Mirrored τωn Battles θα μπορουσε να ηταν ψηλότερα
δεν με ενθουσιασαν τα αλμπουμ των of montreal και των the national
επισης του andrew bird θα το ηθελα λίγο παραπάνω
λειπουν απο τα πρωτα 100 τα this bliss του Pandha du prince και το From here we go sublime απο the field
-
Neurosis - Given to the Rising απλά φοβερή μπάντα, τώρα δεν κατάλαβα γιατί τόσο ψηλά η rotting christ, και η machine head (και τα δυο CD ήταν απλά βαρετά), τέλος η The Field και Akercocke θα μπορούσαν να είναι ποιο ψηλά.
-
- Doomsday Clock
- 7 Shades Of Black
- Bleeding The Orchid
- That's The Way (My Love Is)
- Tarantula
- Starz
- United States
- Neverlost
- Bring The Light
10.(Come On) Let's Go!
11.For God And Country
12.Pomp And Circumstances
.... για να δουμε .... για να δουμε !!!
Edit ........στα μεσα της ακροασης του δισκου δηλωνω 'σοκαρισμενος' απο τα drums
-
Ρε St.Devote είχες βάλει λινκ για το Beastie και πριν κάτι εβδομάδες τα NIN και Marilyn Manson. Μπορούμε να τα ξαναβρούμε; Γιατί και το DC++ μου μαλακίζεται.
-
-
Ευχαριστούμε st.devote!
Πως σου φάνηκε τελικώς ο δίσκος των Smashing Pumpkins?
-
aaaaaaaa ME αρεσε.... παρα πολυ.
Τον εχω ακουσει 3 φορες απο το πρωι. Ειναι ενας δισκος που σε γυρνα ευχαριστα πισω. Ειναι απειρως καλυτερος (ΙΜΟ) απο το Adore ...xm θα ελεγα πως θα ηθελα να ειναι ο 3ος δισκος που θα ειχαν βγαλει οι Smashin.
Den ειμαι σιγουρος αλλα πρεπει να εχει επιστρεψει ο παλιος ντραμμερ ( κατι παιζει τεσπα )
Τα τραγουδια ειναι πολυ ωραια ( ναι ετσι οπως το γραφω .... ωραια ) ...δεν ξερω μπορει να μου ελειψαν πολυ οι Smashin και να ειμαι λιγος υπερβολικος.
Οι αδυναμες στιγμες ειναι ελαχιστες ( και αυτες προς το τελος του αλμπουμ )
Νομιζω οτι εχουμε εναν απο τους 10 καλυτερους δισκους της Χρονιας ... και αναμφισβητιτα ( παντα ΙΜΟ ) ενα come back που εντελως 'τιμιο' και 'συνεπες' ( στην εποχη μας τιποτα δεν ειναι δεδομενο )
-
thanks St.Devote
-
St. Devote με κατέστρεψες... Απο χτές ακούω σε repeat το Zeitgeist...
Πραγματικά πολύ ωραίος δίσκος, αντε να τους δούμε και τον Αύγουστο να στανιάρουμε!
-
Happy Mondays - Uncle Dysfunktional (2007)
107mb
320kbps- Jellybean
- Angels And Whores
- Deviants
- Rats With Wings
- Cuntry Disco
- In The Blood
- Anti Warhole On The Dancefloor
- Rush Rush
- Uncle Dysfunktional
- Dr Dick
- Weather
YG ....μου ηρθε οταν ημουν στο γραφειο ... για να δουμε εαν θα ξαναζησουμε glory days του 90 ....( εχω τρομερη περιεργεια να ακουσω αυτο το DR.Dick )
EDIT 1 ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ....παπαρα δισκος . Μια χαζομαρα και μιση. Πιο 'δεν εχω τραγουδια αλλα πρεπει να βγαλω δισκο' δεν υπαρχει. Προσπεραστε.
-
Τελικά κατάφερα να παραγγείλω το dusk από THE THE και είμαι πολύ χαρούμενος. Καταπληκτικό album μου το είχαν κλέψει μαζί με πλειάδα cd όταν διέρηξαν το σπίτι το 96'.
-
Μα καλά, τα CD βρήκαν να κλέψουν;
Καλλιεργημένοι κλέφτες
[edit] Ακούω το Zeitgeist και μου αρέσει πολύ μέχρις στιγμής
-
E ναι ντε επίπεδο τί ό,τι και ό,τι θα ήταν...
-
Papadeas Adrianos-CONCEALED TRUTH [2007]-BEST 92.6
Ολοκαίνουργιο κ καταπληκτικο....
-
Amy Winehouse 'Back to Black'
απλά καταπληκτική...
πάρτε ένα δείγμα
Τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....[#2]