-
il IL Il
τοσο καιρο εγραφε ο lkar και ακομα να μαθετε ποιο γραμμα ειναι ποιο
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Πλάκα-πλάκα, το Kill 'em all είναι ένα από τα καλύτερα ροκ άλμπουμ όλων των εποχών, ανεξαρτήτως ιδιώματος.
Kαι εγώ το πιστεύω Τάσο!
Μηπως μιλατε για το Master of Puppets?
Όχι, να ένα οξύμωρο: το Kill 'em all είναι ένα από τα καλύτερα ροκ άλμπουμ ever, αλλά το master of puppets είναι το καλύτερο άλμπουμ των Metallica. Το ξέρω ότι δε βγάζει νόημα
...βγαζει .... το kill em all ανοιγει τον δρομο για μια σειρα συγκροτηματα απο το περιφημο Bay area του LA και συνοδευεται εκτος απο την μουσικη του και απο εναν ολοκληρο θρυλο ...το Master of puppets εχει μια mainsteam χρεια που βεβαια τελειοποιειται στο Black album
YG ...και βεβαια το master of puppets περιεχει το ....Master of puppets
Παρ'όλα αυτά το απόγειο των Metallica κατ'εμέ, δεν ήρθε ούτε στο Master of puppets,ούτε στο Black album,αλλά στο τρομερό '....and Justice for all'
-
tsilis
πες τα! -
Αφού ρε γιατρούλη μου ταιριάζουν τα γούστα μας!
-
εκτος απ'το eye of the beholder (το οποιο κ αυτο νταξ δεν ειναι κ τπτ ιδιαιτερο για τωρινα δεδομενα) και το one δεν πιστευω οτι λεει κ τπτ το and justice for all.
το βλακ αλμπουμ μακραν καλυτερο (και πιστευω το καλυτερο τους )
προσωπικα, ακομα και το load σημερα το ακουω μακραν πιο ανετα αποτι το and justice for all (δλδ το house jack built και το κλασσικο για μενα until it sleeps)
για την ακριβεια, το μονο που θα μπορουσα να ακουσω σημερα ειναι το load, γιατι απο κει κ περα δεν εβγαλαν κανενα τραγουδι που να μου αρεσει, ενω απο κει κ πριν τα θεωρω πλεον φουλ παρωχημενα -
Δείτε το dvd Some kind of monster, και αμφιβάλλω αν θα συνεχίσετε να ακούτε Metallica ανεπηρέαστοι. Το μοναδικό πιο αστείο γκρουπ που μπορώ να σκεφτώ είναι οι Spinal Tap.
Παρ' όλα αυτά, οι τρεις πρώτοι δίσκοι τους είναι πραγματικά σημεία αναφοράς. Από κει και πέρα, μια ατελείωτη κατρακύλα...
-
Mια και μιλάμε για τους 'τάλλικα, έχω μεγάλο απωθημένο αυτήν εδώ:
-
ελεοcc
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ελεοccΓιατί ρε συ;
Γενικά μ' αρέσουν οι eplorer και αυτή βγάζει κάτι πολύ διεστραμμένο. -
explorer με emg ειναι;
μονο ο πατρινος θα την αγοραζε αυτη
btw εγω πηρα λεσπολι (μεγαλη ιστορια, θα γραψω στο σωστο θεμα καποια στιγμη + εντυπωσεις + φωτο )
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
btw εγω πηρα λεσπολι (μεγαλη ιστορια, θα γραψω στο σωστο θεμα καποια στιγμη + εντυπωσεις + φωτο )
Χαίρομαι να βλέπω τη νεολαία να μπαίνει στο σωστό δρόμο.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Παρ'όλα αυτά το απόγειο των Metallica κατ'εμέ, δεν ήρθε ούτε στο Master of puppets,ούτε στο Black album,αλλά στο τρομερό '....and Justice for all'
...οταν πρωτοακουσα το and justice ...ειπα 'γαμω τα στερεοφωνικα μου' ... Νομιζα οτι τα εφτυσε το Phillips και ειχε καει καμοια εξοδος
Νταμς σαν τετζερης ... μπασσο μηδεν ... Μετα ακουσα και τον νεο (τοτε) των Testament και τΩΝ Flotsam και υπεθεσα πως καπως ετσι θα ειναι ο νεος ηχος του metal ....
Ευτυχως ειχε γινει λαθος στην παραγωγη ( την ιστορια φανταζομαι την ξερετε ολοι ) ...
Ειλικρινα δεν ξερω πως θα ηταν αυτος ο δισκος με την σωστη παραγωγη ... ειναι με διαφορα ο δισκος των Μεταλλικα που εχω ακουσει λιγοτερο
-
Νταμς σαν τετζερης ... μπασσο μηδεν ...
Eμένα αυτός ο ήχος μου αρέσει πάρα πολύ!
Ευτυχως ειχε γινει λαθος στην παραγωγη ( την ιστορια φανταζομαι την ξερετε ολοι ) ...
Δεν την ξέρω...για πες!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Δεν την ξέρω...για πες!!
...επιγραμματικα
http://en.wikipedia.org/wiki/Metallica#...And_Justice_for_All
On the album very little of Newsted's bass is audible. According to Newsted and the other band members, this is a result of the internal hazing and bullying toward Newsted for being the newest member and replacement for Cliff Burton.[11] Ulrich has also stated his opinion that the lack of perceived bass resulted from Newsted exclusively mirroring Hetfield's rhythm tracks; accordingly, it should be noted that on the aformentioned The $5.98 E.P.: Garage Days Re-Revisited, Newsted's bass is quite audible. There were other complaints with the production, such as Lars Ulrich's drums clicking more than thudding and the thin sound of the guitars.[12]
-
Μεγαλειώδης η επιστροφή της Siouxsie, με τον πρώτο σόλο δίσκο της Mantaray. Εύκολα στη δεκάδα της χρονιάς.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα, και όχι μόνο στους fans των Banshees.
-
...μιας που πιάσαμε τα παλια ...
Joe Strummer - The future is unwritten
Tήν 'ταινια- ντοκυμαντερ' δεν την εχω δει ....μόλις ομως ακουσα το soundtrack του 'rockumentary' της βιογραφιας του Joe Strummer. O δισκος εχει την μορφή ραδιοφωνικής εκπομπής , με τον Strummer να παρεμβαλαται και να μιλα για την μουσικη που αγαπησε και την μουσικη που τον ενεπνευσε
Περιέχει μερικες διασκευες ( το Rock the Casbah με ανατολιτικα τουμπερλεκια και βιολιά ) και μερικές demo εκτελεσεις των Clash ....
- Punk Rock Warlord - Strummer, Joe
- White Riot - Clash (1)
- Rock The Casbah - Taha, Rachid
- BBC World Service - Strummer, Joe
- Crawfish - Presley, Elvis
- Black Sheep Boy - Hardin, Tim
- Kick Out The Jams - MC5
- Keys To Your Heart - 101'ers
- Mick And Paul Were Different - Strummer, Joe
- I'm So Bored With The USA - Clash (1)
- Natty Rebel - U-Roy
- Armagideon Time - Clash (1)
- Nervous Breakdown - Cochran, Eddie
- In The Pouring Rain - Clash (1)
- Omotepe - Strummer, Joe
- Martha Cecilia - Landeros, Andres
- Minuet - Ranglin, Ernest
- Trash City - Latino Rockabilly War
- I Called Him Woody - Headon, Topper
- Ranger's Command - Guthrie, Woody
- Corrina Corrina - Dylan, Bob
- Johnny Appleseed - Strummer, Joe & The Mescaleros
- To Love Somebody - Simone, Nina
- Without People You're Nothing - Strummer, Joe
- Willesden To Cricklewood - Strummer, Joe & The Mescaleros
.... για περισσοτερα http://www.joestrummerthemovie.com/
-
H ταινία είναι εξαιρετική, και υπάρχει και σε torrent
-
και ως Mechanic στο 1ο δισκο των ΜegadethMechanix
Δείτε το dvd Some kind of monster, και αμφιβάλλω αν θα συνεχίσετε να ακούτε Metallica ανεπηρέαστοι. Το μοναδικό πιο αστείο γκρουπ που μπορώ να σκεφτώ είναι οι Spinal Tap.
Ενώ στα υπόλοιπα συγκροτήματα δεν διαφωνούν ποτέ, δεν έχουν προσωπικά προβλήματα και παραμένουν όλοι ταπεινοί καθημερινοί άνθρωποι;
Παρ' όλα αυτά, οι τρεις πρώτοι δίσκοι τους είναι πραγματικά σημεία αναφοράς.
Οι πρώτοι 5 σίγουρα
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Ενώ στα υπόλοιπα συγκροτήματα δεν διαφωνούν ποτέ, δεν έχουν προσωπικά προβλήματα και παραμένουν όλοι ταπεινοί καθημερινοί άνθρωποι;
Τα υπόλοιπα συγκροτήματα όταν συνειδητοποιούν ότι ο ένας δεν αντέχει τα χνώτα του άλλου, δεν προσλαμβάνουν ψυχολόγο, ο οποίος τους δουλεύει χοντρά μάλιστα, αλλά έχουν την αξιοπρέπεια να το διαλύσουν.
Αλλά δεν είναι γνώρισμα μόνο των Metallica αυτό. Γκρουπ τέτοιου διαμετρήματος είναι ουσιαστικά ανώνυμες εταιρείες.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Αλλά δεν είναι γνώρισμα μόνο των Metallica αυτό.
Αυτό είπα κι εγώ.
Γκρουπ τέτοιου διαμετρήματος είναι ουσιαστικά ανώνυμες εταιρείες.
Κατά 99% συμφωνώ αν και πιστεύω ότι όσο και φραγκοφονιάς είναι π.χ. ο Τζάγκερ στα 65 του (ή ο οποιοσδήποτε) αυτό που πρώτα (στο 1%) τον οδηγεί στη σκηνή είναι η τρέλα και η καύλα για τη μουσική και μετά η φιλαργυρία.
Τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....[#2]