-
Λοιπόν επί της ουσίας τώρα. Επειδή κάθησα και διάβασα και τις 99 σελίδες ( ) του 'ποιό cd...Νο1' έχω να προτείνω μερικά πράματα (σχετικά καινούρια πάντα) που ξέφυγαν:
Cold War Kids - Robbers and Cowards (Americana αλλά με σύνθεση-στίχο πολύ καλό)
Blonde Redhead - 23 (Avant Pop?)
Soulsavers - It's not how far you fall, it's the way you land (Electronica-Blues με ΤΗΝ φωνή του Mark Lanegan, για όσους ξέρουν)
Tinariwen - Aman Iman (Αφρικάνικα Blues της ερήμου, respect )
Thurston Moore - Trees outside the academy (Λίγο πιο βατό απο Sonic Youth αλλά στο γνωστό επίπεδο)
Fields - Everything last winter (σπηνταριστή Americana με folk επιρροές)
Μ.Ι.Α - kala (transglobal hip-hop?)
Rilo Kiley - Under the black light (έτσι θα πρεπε να είναι η ποπ)
Yeah yeah yeah's - Is is (EP) (Η πιό σέξυ γυναικεία φωνή ΙΜΟ)Όλα αυτά τα θεωρώ απ'τα καλύτερα της χρονιάς, 'επενδύστε' άφοβα.
Υ.Γ το καινούριο Radiohead είναι ΔΙΣΚΑΡΑ
-
..... ειπα να το μοιραστω μαζι σας ( οποιους τουλαχιστον ενδιαφερει )
Το Θρυλικο 1ο Demo των Μetallica ( με τον Mustaine στην συνθεση τους και με την υποσημείωση ότι ο Burton μπορει να εμφανιζεται ως μελος της μπαντας αλλα δεν παιζει στο συγκεκριμενο demo)
Ειχα διαβασει απειρα για το συγκεκριμενο demo και την επιδραση του στην metal σκηνη , αλλα δεν το ειχα ακουσει ποτε ...ΕΠΟΣ !!!
Rip from original Tape
Tracklisting:
- (00:04:17) Metallica - Hit The Lights
- (00:04:29) Metallica - The Mechanics
- (00:03:17) Metallica - Motorbreath
- (00:04:53) Metallica - Seek And Destroy
- (00:05:11) Metallica - Metal Militia
- (00:03:49) Metallica - Jump In The Fire
- (00:03:33) Metallica - Phantom Lord
http://rapidshare.com/files/59407081/no_life__til_leather_ArchibalD.rar
pass: ArchibalD
Playing Time.........: 00:29:28 -
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Saint-Germain-Des-Pres Cafe Vol.9....εαν καθε μουσική εχει την ώρα της .... ε καπου μεσα στο φθινόπωρο θα ειναι και η τελεια ώρα για να κερασεις εναν καφε υπο τους ηχους που επιλέγει ο St.Germain.
Το 9ατο της σειρας ....
Πολύ ωραίο είναι St Devote....thanks!!
-
..... ειπα να το μοιραστω μαζι σας ( οποιους τουλαχιστον ενδιαφερει )Το Θρυλικο 1ο Demo των Μetallica ( με τον Mustaine στην συνθεση τους και με την υποσημείωση ότι ο Burton μπορει να εμφανιζεται ως μελος της μπαντας αλλα δεν παιζει στο συγκεκριμενο demo)
Ειχα διαβασει απειρα για το συγκεκριμενο demo και την επιδραση του στην metal σκηνη , αλλα δεν το ειχα ακουσει ποτε ...ΕΠΟΣ !!!
Tracklisting:
- (00:04:17) Metallica - Hit The Lights
- (00:04:29) Metallica - The Mechanics
- (00:03:17) Metallica - Motorbreath
- (00:04:53) Metallica - Seek And Destroy
- (00:05:11) Metallica - Metal Militia
- (00:03:49) Metallica - Jump In The Fire
- (00:03:33) Metallica - Phantom Lord
Τα κομμάτια αυτά (για το 2 και 7 δεν θυμάμαι),περιέχονται και στο πρώτο LP των Μetallica, και προκειται για ακατέργαστους δυναμίτες!
Σε αυτό το demo είναι διαφορετικά εκτελεσμένα?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Τα κομμάτια αυτά (για το 2 και 7 δεν θυμάμαι),περιέχονται και στο πρώτο LP των Μetallica, και προκειται για ακατέργαστους δυναμίτες!Σε αυτό το demo είναι διαφορετικά εκτελεσμένα?
Και το 7 (Phantom Lord) υπάρχει στο πρώτο άλμπουμ των Metallica, μόνο που σε αυτές τις εκτελέσεις lead κιθάρα παίζει ο Dave Mustaine και όχι ο Kirk Hammett.
Πλάκα-πλάκα, το Kill 'em all είναι ένα από τα καλύτερα ροκ άλμπουμ όλων των εποχών, ανεξαρτήτως ιδιώματος.
-
St.Devote, σίγουρα είναι αυτό το password; Λάθος μου βγάζει...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πλάκα-πλάκα, το Kill 'em all είναι ένα από τα καλύτερα ροκ άλμπουμ όλων των εποχών, ανεξαρτήτως ιδιώματος.
Kαι εγώ το πιστεύω Τάσο!
-
@ drdino
θα το ξανατσεκαρω το πρωι ... ( εγω το ανοιξα εχθες ... μηπως το θελει bold ?)
*** edit *** to pass ειναι σωστο
@ tsilis
τα τραγουδια αυτα ΞΑΝΑ ηχογραφηθηκαν για το Kill em all ...εδω ειναι οι 1ες εκτελεσεις ( μικρες διαφοροποιησεις ...λιγο πιο οξυς ο ηχος και η φωνη )
Το The mechanic κυκλοφορησε ως Four Horsemen στο Kill em all ( πνευματικα δικαιωματα του Mustaine ) και ως Mechanic στο 1ο δισκο των Μegadeth
-
Για να επιστρέψουμε στο θέμα των Radiohead:
Πέρα από τη μαγκιά που έκαναν, γράφοντας στα παλαιά τους υποδήματα σύσσωμη τη μουσική βιομηχανία, ο δίσκος είναι αριστουργηματικός. Αν κυκλοφορούσε από τίποτα πιτσιρίκια από το Λέστερ, σε καμιά δισκογραφική της πλάκας, τα παιδαρέλια του pitchfork θα παραληρούσαν. Είναι σαφώς το πιο στοχευμένο ηχογράφημά τους μετά το OK Computer, και του ανήκει μια θέση στις κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς.
Και ναι, καθόλου δε με πειράζει που ήταν, είναι και θα είναι mainstream οι radiohead. Οι Clash δηλαδή, που ηχογραφούσαν στην ΕΜΙ, τι ήταν, underground;
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Kαι εγώ το πιστεύω Τάσο!
Μηπως μιλατε για το Master of Puppets?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Kαι εγώ το πιστεύω Τάσο!
Όχι, να ένα οξύμωρο: το Kill 'em all είναι ένα από τα καλύτερα ροκ άλμπουμ ever, αλλά το master of puppets είναι το καλύτερο άλμπουμ των Metallica. Το ξέρω ότι δε βγάζει νόημα
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Kαι εγώ το πιστεύω Τάσο!
Όχι, να ένα οξύμωρο: το Kill 'em all είναι ένα από τα καλύτερα ροκ άλμπουμ ever, αλλά το master of puppets είναι το καλύτερο άλμπουμ των Metallica. Το ξέρω ότι δε βγάζει νόημα
...βγαζει .... το kill em all ανοιγει τον δρομο για μια σειρα συγκροτηματα απο το περιφημο Bay area του LA και συνοδευεται εκτος απο την μουσικη του και απο εναν ολοκληρο θρυλο ...το Master of puppets εχει μια mainsteam χρεια που βεβαια τελειοποιειται στο Black album
YG ...και βεβαια το master of puppets περιεχει το ....Master of puppets
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
St.Devote, σίγουρα είναι αυτό το password; Λάθος μου βγάζει...ντινε αυτο ειναι, εμενα μια χαρα μου το ανοιξε
-
το οποιο επειτα το παιζουν οι Dream Theater καλυτερα απο τους Metallica
-
peter gabriel - plays live (SACD)
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Πώς το εννοείς το 'καλύτερα';
Πιο γρήγορα; Πιο τεχνικά; Με πιο πολλά 'πίρλι-πίρλι-πίου'; -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ΕΛΕΟC
-
> >pass: **ArchibalD** Για όσους τυχόν μπερδεύτηκαν, το προτελευταίο γράμμα είναι l (λάμδα).
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
>> >>pass: **ArchibalD** > > >Για όσους τυχόν μπερδεύτηκαν, το προτελευταίο γράμμα είναι l (λάμδα). Hint : πιάνει και το copy-paste.
-
Σε εμένα δεν έπιανε το cp.
Τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....[#2]