-
ιδου μαζεμενα τα αποτελεσματα
- ALONSO McLaren 1m11.925s
- HEIDFELD BMW 1m12.391s
- HAMILTON McLaren 1m12.628s
- VETTEL BMW 1m12.869s
- RAIKKONEN Ferrari 1m12.966s
- ROSBERG Williams 1m13.020s
- MASSA Ferrari 1m13.040s
- COULTHARD Red Bull 1m13.159s
- BUTTON Honda 1m13.597s
- WEBBER Red Bull 1m13.682s
- TRULLI Toyota 1m13.777s
- NAKAJIMA Williams 1m13.786s
- SCHUMACHER Toyota 1m13.819s
- LIUZZI Toro Rosso 1m13.907s
- SPEED Toro Rosso 1m13.990s
- FISICHELLA Renault 1m14.000s
- SATO Super Aguri 1m14.037s
- BARRICHELLO Honda 1m14.052s
- KOVALAINEN Renault 1m14.189s
- DAVIDSON Super Aguri 1m14.632s
- ALBERS Spyker 1m14.636s
- SUTIL Spyker 1m14.810s
-
νομιζω οτι θα επρεπε να σταματησουν να μιλανε στον τυπο ολη την ωρα , οτι και να πουν μπορει 'καπως' να μεταφραστει.
- οτι η ολη συζητηση για 'το θεμα' (και εδω μεσα) εχει καταντισει πολυ κουραστικη
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Άρχισε πάλι τα κλάματα ο Αλόνσο...Η πίεση είναι αρκετή νομίζω στον Αλόνσο...
Ειπε κατι που δεν ισχυει? (αντε παλι...)
Η πιεση ειναι οντως αφορητη γιατι πολλοι εχουν παρει αερα και εχει πολλα να αποδειξει. Απο το 1ο practice δειχνει και παλι ποιος ειναι ο κυριαρχος των πραγματων οχι στα λογια αλλα στην πιστα (-0.7s). Ελπιζω αυτη η πιεση να μην επηρεασει δραματικα την αποδοση του αυριο & μεθαυριο.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Άρχισε πάλι τα κλάματα ο Αλόνσο...
Η πίεση είναι αρκετή νομίζω στον Αλόνσο...
άρχισε τα κλάμματα;...γιατί επειδή απαντά στον λαλήστατο τυπικό Βρετανό team mate του;
η πίεση είναι λογικά αρκετή...και θα είναι πάντα για έναν πρωταθλητή που υπερασπίζεται τον τίτλο του...
'I don't think his comments were very appropriate.
I have had very strong team-mates - Trulli in 2004 was one of them, who I was behind in the middle of the championship and then passed at the end.'And I have won championships in front of Raikkonen and Schumacher - you can see that I am not surprised by much.'
πολλά respect στην ψύχραιμη απάντηση του στην flame δήλωση του 'μικρού'....έχει αλλάξει αρκετά ο FA σε αυτό τον τομέα...βέβαια έβαζε και ο γερο-Μπριατόρε το χεράκι του τότε.
-
Αν αληθεύουν έστω τα μισά από όσα γράφει το F1 Live (που παρέθεσε παραπάνω ο Νίκος), υπάρχει άσχημο κλίμα στην ΜακΛάρεν.
Η προσωπική μου άποψη είναι πως ο Αλόνσο αισθάνεται από πολύ νωρίς πίεση μεγαλύτερη από όση είχε συνηθίσει (ή ανέμενε) και προσπαθεί (με λάθος τρόπο) να προλάβει τυχόν μελλοντικές σκέψεις του Ντένις να στηρίξει περισσότερο τον Χάμιλτον (βάσει αποτελεσμάτων). Νομίζω δλδ πως έχει ξεκινήσει προληπτικά ένα παιχνίδι εντυπώσεων.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ιδου μαζεμενα τα αποτελεσματα- ALONSO McLaren 1m11.925s
- HEIDFELD BMW 1m12.391s
- HAMILTON McLaren 1m12.628s
- VETTEL BMW 1m12.869s
- RAIKKONEN Ferrari 1m12.966s
δε λεω τιποτα να μη τον γρουσουζεψω, δε λεω τιποτα να μη τον γρουσουζεψω
οσο για τις δηλωσεις των της ΜακΛαρεν πιστευω οτι οι δημοσιογραφοι βρηκαν κατι που τραβαει τη προσοχη του κοσμου και μας βομβαρδιζουν.
και την κοντρα Σεννα- Προστ την ειχαν διογκωσει -
Απο το 1ο practice δειχνει και παλι ποιος ειναι ο κυριαρχος των πραγματων οχι στα λογια αλλα στην πιστα (-0.7s).Ψυχραιμια παιδια
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
TimetableFriday 15
June17:00-18:30 Friday Practice 1
21:00-22:30 Friday Practice 2
Saturday 16
June17:00-18:00 Saturday Practice
20:00 Qualifying
Sunday 17
June20:00 Race
@ Alpha
Σάββατο (16/6) Δοκιμαστικά (ΗΠΑ) 21:00
Κυριακή (17/6) Grand Prix ΗΠΑ (ΗΠΑ) 20:00 -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αν αληθεύουν έστω τα μισά από όσα γράφει το F1 Live (που παρέθεσε παραπάνω ο Νίκος), υπάρχει άσχημο κλίμα στην ΜακΛάρεν.Η προσωπική μου άποψη είναι πως ο Αλόνσο αισθάνεται από πολύ νωρίς πίεση μεγαλύτερη από όση είχε συνηθίσει (ή ανέμενε) και προσπαθεί (με λάθος τρόπο) να προλάβει τυχόν μελλοντικές σκέψεις του Ντένις να στηρίξει περισσότερο τον Χάμιλτον (βάσει αποτελεσμάτων). Νομίζω δλδ πως έχει ξεκινήσει προληπτικά ένα παιχνίδι εντυπώσεων.
Αληθεύουν...λόγια του Αλόνσο είναι όλα...
-
Αληθεύουν...λόγια του Αλόνσο είναι όλα...Ή αλλιως...οταν η ομαδα μας παραπαιει...ασχολουμαστε με τις δηλωσεις των αντιπαλων
-
Καλα δεν παραπαίει κιολας... Διαβασα οτι και ο heidfeld θεωρει ότι η ομαδα του εχει ηδη ξεπερασει τη Φερραρι..και το ελεγε μα καποια βεβαιοτητα.Αυτο απο που να προκυπτει αραγε; Ενας αγωνας στο Μονακο εγινε κι ενας στο Μοντρεαλ που ηταν 'τρελος' αγωνας.. Στο Free 2 παντως οι Φερραρι ειναι 3η-4η θεση με τη Bmw μισο δευτερολεπτο αργοτερη.. Πολυ αερα μαλλον πηραν στην Bmw..
-
Το 2ο practice...
1 1 Fernando Alonso McLaren-Mercedes 1:12.156
2 2 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:12.309
3 5 Felipe Massa Ferrari 1:12.435
4 6 Kimi Raikkonen Ferrari 1:12.587
5 9 Nick Heidfeld BMW 1:13.026
6 14 David Coulthard Red Bull-Renault 1:13.042
7 16 Nico Rosberg Williams-Toyota 1:13.057
8 4 Heikki Kovalainen Renault 1:13.110
9 8 Rubens Barrichello Honda 1:13.144
10 7 Jenson Button Honda 1:13.202
11 10 Sebastian Vettel BMW 1:13.217
12 15 Mark Webber Red Bull-Renault 1:13.263
13 18 Vitantonio Liuzzi STR-Ferrari 1:13.332
14 23 Anthony Davidson Super Aguri-Honda 1:13.364
15 3 Giancarlo Fisichella Renault 1:13.394
16 17 Alexander Wurz Williams-Toyota 1:13.539
17 12 Jarno Trulli Toyota 1:13.692
18 19 Scott Speed STR-Ferrari 1:13.712
19 22 Takuma Sato Super Aguri-Honda 1:13.753
20 11 Ralf Schumacher Toyota 1:13.765
21 21 Christijan Albers Spyker-Ferrari 1:14.225
22 20 Adrian Sutil Spyker-Ferrari 1:14.513πηγή
http://www.formula1.com/race/result/776/29.html
Φερράρι και McLaren είναι μάλλον οι επικρατέστερες για αύριο με τις McLaren να έχουν το πάνω χέρι......
-
Αληθεύουν...λόγια του Αλόνσο είναι όλα...
Ή αλλιως...οταν η ομαδα μας παραπαιει...ασχολουμαστε με τις δηλωσεις των αντιπαλων
Ναι σε λίγο θα κλείσουν και το εργοστάσιο στο Μαρανέλλο!
Άσε μας ρε pininfarina...μη πούμε κάτι διαφορετικό από τη Ferrari...το κάνουμε (σύμφωνα με τον τρόπο σκέψης σου) επειδή 'χάνει' η ομάδα μας.
Προσωπικά δε θα πεθάνω κιόλας που χάσαμε παταγωδώς στους 2 τελευταίους αγώνες...και ίσως και σε αυτόν και ίσως και το πρωτάθλημα...έχω και σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ και να στεναχωρηθώ στη προσωπική μου ζωή...άρα δε θα τα βάψω μαύρα αν χάσει η Ferrari πάλι...αλλά θα χαρώ διπλά αν κερδίσει σύμφωνα με την μέχρι τώρα πορεία και επίδοσή της.
Έτσι για να βάλουμε μερικά πράγματα στη θέση τους.
Πάντως ο Hamilton είναι έκπληκτος...και το κλίμα στη McLaren πρέπει όντως να είναι λίγο 'περίεργο'...
'
Έκπληκτος ο Hamilton
Ο Βρετανός πιλότος της McLaren δεν περίμενε ότι ο Alonso θα γκρίνιαζε για άνιση μεταχείρισηΤο σίριαλ που ξεκίνησε μετά το Grand Prix του Καναδά δεν έχει τέλος. Μετά τη θριαμβευτική νίκη του Lewis Hamilton και την απογοητευτική 7η θέση του Fernando Alonso, έχει ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι δηλώσεων, σχετικά με το ποιος από τους δύο πιλότους της McLaren έχει μεγαλύτερη υποστήριξη από την ομάδα. την αρχή έκανε ο Fernando Alonso, υποστηρίζοντας ότι το γεγονός ότι ο ομόσταβλός του είναι Βρετανός του δίνει αυτόματα τη μερίδα του λέοντος στην υποστήριξη της ομάδας. Ο Ron Dennis απάντησε, προσπαθώντας να υποβαθμίσει το θέμα, και έριξε το φταίξιμο στον Τύπο. Όμως, ο Lewis Hamilton ξαναέφερε το θέμα στην επιφάνεια, δηλώνοντας έκπληκτος από αυτά που είπε ο Fernando Alonso.
«Το βρίσκω πολύ παράξενο που τα είπε αυτά, γιατί από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα όλοι είχαν πολύ μεγάλο κίνητρο να μας βοηθήσουν και τους δύο να κερδίσουμε. Ο Ron και οι υπόλοιποι δουλεύουν σκληρά για να έχουμε ίσες ευκαιρίες. Πάντα θα είναι δύσκολα. Έχω πολύ καλή σχέση με όλους στην ομάδα, γιατί είμαι εδώ από τα 13 μου, αλλά όταν ήρθε ο Fernando ήταν όλοι πολύ ενθουσιασμένοι. Δεν ξέρω γιατί τα είπε αυτά, ίσως γιατί αυτός είναι Ισπανός και εγώ Άγγλος, αλλά προσωπικά δεν συμφωνώ. Αμφιβάλλω ότι περίμενε να τα πηγαίνω τόσο καλά αλλά δεν ξέρω αν αυτός είναι ο λόγος που είπε ό,τι είπε», δήλωσε ο Hamilton
Φαίνεται ότι στη McLaren, ακόμα και όταν πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά στα αγωνιστικά, έχουν εσωτερικά προβλήματα που, ανεξαρτήτως προελεύσεως, μόνο καλό κλίμα δεν δημιουργούν. Ίσως αν αφήσουν τον Alonso να κερδίσει στην Ινδιανάπολη να του περάσει…'
-
Προσοχη στο Vettel, η επιδοση του δεν ειναι η 11η αλλα πολυ κοντα στο Heidfeld. Εκανε εφαμιλλα καλυτερα sectors σε 2 σετ 13 και 15 (!!!) γυρων, σε αντιθεση με αυτους στις θεσεις 6-11. Οι τομεις των 5 πρωτων εγιναν σε stint 11 γυρων.
-
Προσοχη στο Vettel, η επιδοση του δεν ειναι η 11η αλλα πολυ κοντα στο Heidfeld. Εκανε εφαμιλλα καλυτερα sectors σε 2 σετ 13 και 15 (!!!) γυρων, σε αντιθεση με αυτους στις θεσεις 6-11. Οι τομεις των 5 πρωτων εγιναν σε stint 11 γυρων.You're late! Από την αρχή της σεζόν φωνάζω για τον Vettel...
-
Προσοχη στο Vettel, η επιδοση του δεν ειναι η 11η αλλα πολυ κοντα στο Heidfeld. Εκανε εφαμιλλα καλυτερα sectors σε 2 σετ 13 και 15 (!!!) γυρων, σε αντιθεση με αυτους στις θεσεις 6-11. Οι τομεις των 5 πρωτων εγιναν σε stint 11 γυρων.
You're late! Από την αρχή της σεζόν φωνάζω για τον Vettel...
Aς μην βγαζουμε συντομα συμπερασματα για τον πιτσιρικα...
Το σημαντικοτερο, ειναι να δουμε τι θα καταφερει σε qual και αγωνα.
-
Vettel - BMW...
μου αρεσει σαν συνδυασμος...
φανταστητε να γινει καμμια γκελα και να νικησει...λεμε τωρα....
-
You're late! Από την αρχή της σεζόν φωνάζω για τον Vettel...
Καλά μην κάνεις έτσι... θα μάς πάθεις και καμμιά φαρυγγίτιδα! Δικιά σου η πρωτιά.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Vettel - BMW...μου αρεσει σαν συνδυασμος...
φανταστητε να γινει καμμια γκελα και να νικησει...λεμε τωρα....
δεν λέμε...ονειρεύεσαι ...
-
Felipe Massa - 200 $ (61km/h)
Lewis Hamilton - 200 $ (61km/h)
Adrian Sutil - 400 $ (62km/h)
Heikki Kovalainen - 1,200 $ (66km/h)Αρκετοι πιλοτοι υπερεβησαν χθες το οριο του pit-lane...
Eπίσημο thread: GP Αμερικής 2007