-
εννοείται υποβρύχιο, για να αλλάξουν οι ισορροπίες! Πάντως στα 'ζημιάρικα' καλά τα λέει...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Θανάση…Άλλο η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή.
Και άλλο η ζωή είναι μεγάλη μην την κάνεις καρναβάλι.Και από ότι βλέπω μάλλον προς το δεύτερο πάμε…
Φυσικά δεν αναφέρομαι σε εσένα.
Κοίταξε, στο φόρουμ μπαίνω και για διασκέδαση. Δεν νομίζω πως είναι κακό να γελάω έτσι, το ίδιο δεν γίνεται όταν γελάω με τον Βέγγο που τρώει τις τούρτες στην μάπα; Το γέλιο πλέον βγαίνει (και) από τις χαζομάρες των άλλων καλώς ή κακώς.
-
Όμολογώ ότι όταν είδα τον τίτλο 'ΑΡΙΣΤΟΣ vs SUBMARINER', φαντάστηκα τιτανομαχία μεγέθους 'King Kong vs Godzilla'... Απλά προσκυνώ... ΣΕΒΑΣΜΟΣ και στους δύο κορυφαίους διεκδικητές...
-
Καλά τα λέει ο Ντίνος.
-
Ντίνο, ωραία είναι να γελάμε, αλλά πιστεύω ότι όλα έχουν και κάποια όρια.
Αν είναι να ξεπερνιούνται τότε κάλλιστα αυτό μπορεί να γίνει σε ένα από τα εκατοντάδες άλλα φόρα που είναι για αυτό τον σκοπό.
Οκ η πλάκα, αλλά όχι η γελοιότητα.
-
εχωσα αριστο δαγκωτο γιατι δεν ειναι μπεζεμβεγκης και αχμακης...
υγ. καποια ντοκουμεντα εχει στα χερια του ο πρακτορας..δε μπορει..
-
Ντίνο, ωραία είναι να γελάμε, αλλά πιστεύω ότι όλα έχουν και κάποια όρια.Αν είναι να ξεπερνιούνται τότε κάλλιστα αυτό μπορεί να γίνει σε ένα από τα εκατοντάδες άλλα φόρα που είναι για αυτό τον σκοπό.
Οκ η πλάκα, αλλά όχι η γελοιότητα.
Η γελοιότητα ποιανού;
-
Του ¨φίλου¨ μας Αρίστου
-
Μην μου το παρασοβαρέψετε ε?
-
Μιλαμε για συγκριτικο με δυο 'μοντελα' διαφορετικης κατηγοριας!!
ΑΡΙΣΤΟΣ--> Ενας συνφορουμιτης που ηθελε να κανει χαβαλε.. Στην αρχη ψαρωσαμε σχεδον ολοι απαντουσαμε σοβαρα και μετα τα 4 εκατομυρια χιλιομετρα, τους πρακτωρες και τα τρακτερ επεσε το γελιο της αρκουδας!
ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΣ---> Πολυ πιθανον να ειναι κλωνος αλλου χρηστη κ αυτος..Τα περισσοτερα ποστ του ειναι flames και γενικα ο σκοπος της υπαρξης του ειναι να ειρωνευεται αδιακριτα ακομα και οποιον προσπαθει να του απαντησει 'συνετα'
Και επειδη φτανει τοσο σοβαρα που μιλησα σημερα ψηφιζω ΑΡΙΣΤΟ ΔΑΓΚΩΤΟ μονο και μονο γιατι 1km με τρακτερ= 10km με αυτοκινητο!!!!!
-
Του ¨φίλου¨ μας ΑρίστουΕφόσον εκείνος, είτε ως μοναδικός χρήστης είτε ως κλώνος άλλου, δεν νοιώθει ότι ξεπερνάει κάποια όρια, εμένα δεν με νοιάζει. Γελάω με μερικές ατάκες, τρώω την τονοσαλάτα μου, και ξέρω ότι αύριο το πρωί θα αποτελεί παρελθόν όλο αυτό. Οπότε δεν ανησυχώ ούτε για το επίπεδο του φόρουμ ούτε τπτ.
Εξάλλου, δεν επιλέγει τυχαία τις ώρες που χτυπάει.
-
ok
-
Πρωτον συμφωνω με τον King Alexander.Σεβασμος.Αλλα επειδη σεβομαι απολυτα και υπεραγαπω το αμαξι του Αριστου,ψηφιζω δαγκωτο αυτον..
-
Εγω ψηφιζω σαραμαντο...
-
Αρκεί παίδες.
ΑΡΙΣΤΟΣ vs SUBMARINER