-
Οπως ηδη γραφτηκε, το Ολύμπια ειναι η καλυτερη περιπτωση.
Σε βολευει απο τοποθεσια και ειναι προσφατα ανακαινισμενο.
Ειναι και κοντα στον Χατζη -
Ο χρήστης skye έγραψε:
επισης μια ακομα ερωτηση, οι αθηναιοι χρειαζομαστε διαβατηριο για τη θεσσαλονικη;σορρυ δεν αντεξα
μπουχαχαχαχαχαχα
αυτα
Μη μου κλεβεις τις ατακες ρε... Εγω τελευταια φορα που μπηκα,πηγα λαθραιος παντως.. Πολυ ελαστικοι αυτοι οι ανθρωποι στους ελεγχους...αμα θες να περασεις τιποτα τσουρεκια απο Τερκενλη εχω γνωστο..
-
Μια και το έφερε η συζήτηση........................ Ανεβαίνω συχνά Θεσσαλονίκη και μένω είτε στο Holiday Inn είτε στο Hyatt ... ανάλογα και με τα πλάνα για βόλτιτσες, μπουζούκια, γάμους κλπ....
Φημίζεστε για το καλό φαγητό και σε ερωτήσεις που να φάω σε reception κλπ ... νιώθω τουρίστας, καθώς μου λένε Ούζο Μέλαθρον (ΚΑΛΌ!!!), στην Κρήνη για ψάρι (όπου βρήκα μια ταβέρνα) και στα Κάστρα για ουζερι (αν είναι αυτό το σημείο έχει όντως ένα ωραίο ουζερί με θέα και δύσκολο παρκάρισμα).......!!!! Μια φορά πήρα ένα οδηγό από περίπτερο για βοήθεια σαν Salonika Exodos και δεν με βοήθησε στο θέμα φαγητου!!!!Νο1 Που θα βρώ ΚΑΡΒΟΥΝΑ παϊδάκι στην Θεσαλονίκη?
Νο2 Που θα βρώ καλό ψάρι στα ΚΑΡΒΟΥΝΑ?? -
Λοιπον για διαμονη Καψης και χολιντει ινν!
Και για μασα ΤΑΚΟΣ στη θερμη ,και απο κεντρο πανε στα παραδοσιακα ταβερνακια της αθωνος...
Αν θες πιο συγκεκριμενα με πμ... -
παιδακι στα καρβουνα στη θεσσαλονικη????????
δε θυμαμαι απο που εισαι αλλα αμα εισαι απο αθηνα κακως ερχεσαι εδω για παιδακι...γενικα στα κρεατα ειμαστε πισω...
ψαρι και προς κρηνη και προς μηχανιωνα κτλ κτλ και προς χαλκιδικη..
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Νο1 Που θα βρώ ΚΑΡΒΟΥΝΑ παϊδάκι στην Θεσαλονίκη?Μπουγιουρντί, στο Ρετζίκι. Στον κεντρικό, απέναντι από την κοινότητα. Λαδόκολλα και ζωώδεις καταστάσεις.
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας!
Θα πάρω σε λιγάκι στο Holiday Inn να ρωτήσω.
Αν δεν κάνω λάθος είπατε ότι είναι σχετικά κοντά τόσο στο σταθμό του τρένου, όσο και στη Διοικητηρίου;
-
Το Holiday Inn είναι πιο κοντά στον σταθμό και λιγότερο στην Διοικητηρίου και το Ολυμπία πιο κοντά στη Διοικητηρίου και πιο μακριά απο το σταθμό. Το πλεονέκτημα είναι του είναι οτι όσο πιο μακριά είσαι από τον σταθμό τόσο πιο κοντά είσαι στο κέντρο της πόλης. Προσωπικά θα προτιμούσα το Ολυμπία ή κάποιο στην γύρω περιοχή από το Holiday Inn. Βέβαια δεν μιλάμε για τπτ τεράστιες αποστάσεις, κάνε μια βόλτα και στο driveme.gr με τις διευθύνσεις των ξενοδοχείων για να καταλάβεις τι εννοώ.
-
Έκλεισα στο Ολυμπία τελικά, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Φημίζεστε για το καλό φαγητό και σε ερωτήσεις που να φάω σε reception κλπ ... νιώθω τουρίστας, καθώς μου λένε Ούζο Μέλαθρον (ΚΑΛΌ!!!)
Μάπα. Μόνο για Αθηναίους και πρωτοετείς φοιτητές. Στην ίδια περιοχή ωραία είναι στο Μόλυβο (Ίωνος Δραγούμη) και στην Παπαρούνα (Συγγρού, εντός στοάς)
στην Κρήνη για ψάρι (όπου βρήκα μια ταβέρνα) και στα Κάστρα για ουζερι (αν είναι αυτό το σημείο έχει όντως ένα ωραίο ουζερί με θέα και δύσκολο παρκάρισμα).......!!!!
Στα κάστρα καλό ουζερί είναι το Γεντί, ακριβώς μπροστά στο Επταπύργιο (δεν έχει θέα, έχει άνετο πάρκιγκ αν πας νωρίς). Στην Κρήνη Βράχος, Χαμόδρακας και Μαϊάμι έχουν καλό ψάρι (τα 2 τελευταία αρκετά ακριβά).
Νο1 Που θα βρώ ΚΑΡΒΟΥΝΑ παϊδάκι στην Θεσσαλονίκη?
- Πήγαινε στη Λαμία, πιο καλά κρέατα και πιο κοντά.
- Ρώτα το HUNTER
- Στο 'ελιά-λεμόνι' στη Μπότσαρη με Β. Όλγας .
Νο2 Που θα βρώ καλό ψάρι στα ΚΑΡΒΟΥΝΑ??
Στη Χαλάστρα.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Φημίζεστε για το καλό φαγητό και σε ερωτήσεις που να φάω σε reception κλπ ... νιώθω τουρίστας, καθώς μου λένε Ούζο Μέλαθρον (ΚΑΛΌ!!!)
Μάπα. Μόνο για Αθηναίους και πρωτοετείς φοιτητές.
Για το Μέλαθρο θα διαφωνήσω, μια χαρά είναι και υπάρχει αρκετή ποικιλία σε φυσιολογικές τιμές. Δεν είναι βέβαια και να πηγαίνεις 5 φορές την εβδομάδα, θα βαρεθείς. Η Άθωνος είναι αυτή που μαζεύει το φοιτηταριό και τους τουρίστες (Αθηναίους, δεν έχουμε και άλλους) και τους εντυπωσιάζει.
Νο1 Που θα βρώ ΚΑΡΒΟΥΝΑ παϊδάκι στην Θεσσαλονίκη?
- Στο 'ελιά-λεμόνι' στη Μπότσαρη με Β. Όλγας .[/quote]
Τρομερή μυρωδιά απ'έξω, στο πιάτο όμως απέχει πολύ. Δεν δικαιολογεί ούτε τον κόσμο που μαζεύει ούτε τη μυρωδιά κατά την άποψή μου. Έχω δοκιμάσει 4 φορές, δεν ξέρω αν είναι αρκετό το δείγμα. Εξίσου overrated είναι κατά τη γνώμη μου και το Χωριό (Τούμπα στο γήπεδο, Μαρτίου και δεν θυμάμαι που αλλού).
Να επισκεφτείς τον Σολωμωνίδη στην Αρετσού για γύρο και επίσης τα γυράδικα στην Τούμπα, αλλά αυτά περισσότερο στο χέρι.
Στα παϊδάκια (χοιρινά-αρνίσια) η πόλη υστερεί, δεν υπάρχουν πολλά γνωστά και φημισμένα μαγαζιά.
Αααααα...μισό. Στην περιοχή του Ευκλείδη (Αρχαιολογικού Μουσείου και Κωνσταντινουπόλεως) παίζει μια καλή χασαποταβέρνα, με έμφαση στο σουτζουκάκι και στα παϊδάκια ονόματι Γιώργος, πρώην Κοντέσσα. Χωρίς φυσικά να θέλω να πω κάτι για τη σεξουαλική συμπεριφορά του μαγαζάτορα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Να επισκεφτείς τον Σολωμωνίδη στην Αρετσού για γύρο
Το καλύτερο πιτόγυρο!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Το καλύτερο πιτόγυρο!
+1, αλλά ψήφο εμπιστοσύνης και στον Πρασσά, με το ΤΕΡΑΣ πιτόγυρο, που ούτε εγώ δεν το καταφέρνω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το καλύτερο πιτόγυρο!
+1, αλλά ψήφο εμπιστοσύνης και στον Πρασσά, με το ΤΕΡΑΣ πιτόγυρο, που ούτε εγώ δεν το καταφέρνω.
Ντινο?? Δεν καταφερνεις τον Πρασσα??? Εγω με το ενα απλα ημουν λιγακι φουσκωμενος... 2 καμμενοι φιλοι μου ειχανε ζηγησει 2 πιτογυρα πρασσα και το αποτελεσμα.................... περιπου ενα κιλο!!!!
-
Ντροπη ρε παιδια!!!
Ουτε ενα δεν καταφερνετε στον Πρασσα!!!!
Καλα λενε οι γκομενες στα καναλια... Δεν υπαρχουν αντρες στην εποχη μας
-
Διαμονη στη Θεσσαλονικη λεγεται το θρεντ, ρε!
Ειστε
Η μηπως οχι;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Διαμονη στη Θεσσαλονικη λεγεται το θρεντ, ρε!Ειστε
Η μηπως οχι;
Μα φυσικα ειμαστε μεσα στο θεμα! Σε καθε τετραγωνο εχει 4 γυραδικα 1 πατσατζιδικο και 5 ταβερνες!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Έκλεισα στο Ολυμπία τελικά, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!τπτ ρε συ..10Ε!
-
Έκλεισα στο Ολυμπία τελικά, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!Πόσο τελικά βγήκε; Να ξέρουμε και τι μίζα να αναζητήσουμε όσοι το προτείναμε.
-
Έκλεισα στο Ολυμπία τελικά, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!Πόσο τελικά βγήκε; Να ξέρουμε και τι μίζα να αναζητήσουμε όσοι το προτείναμε.
Διαμονή στη Θεσσαλονίκη