-
Εντάξει, είμαι ανοργάνωτος, ανεύθυνος, της τελευταίας στιγμής, ό,τι θέλετε πείτε αλλά ανεβαίνω την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και δεν έχω προνοήσει να βρω ξενοδοχείο.
Τα δεδομένα είναι:
-
Φτάνω με τρένο Παρασκευή κατά τις 12 η ώρα, και έχω συνάντηση για τη δουλειά στην οδό Διοικητηριου αργότερα την ίδια μερα
-
Το Σάββατο πρέπει να πάω σε γάμο προς την Πολίχνη
Θα προτιμούσα το ξενοδοχείο να μην είναι πολύ μακριά από το τρένο (και τη δουλειά μου), δηλαδή σχετικά κεντρικά ώστε να βγω και την Παρασκευή το βράδυ με παρέα.
Έχουμε καμία πρόταση;
-
-
Εντάξει, είμαι ανοργάνωτος, ανεύθυνος, της τελευταίας στιγμής, ό,τι θέλετε πείτε αλλά ανεβαίνω την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και δεν έχω προνοήσει να βρω ξενοδοχείο.
Τα δεδομένα είναι:
-
Φτάνω με τρένο Παρασκευή κατά τις 12 η ώρα, και έχω συνάντηση για τη δουλειά στην οδό Διοικητηριου αργότερα την ίδια μερα
-
Θα προτιμούσα το ξενοδοχείο να μην είναι πολύ μακριά από το τρένο (και τη δουλειά μου), δηλαδή σχετικά κεντρικά ώστε να βγω και την Παρασκευή το βράδυ με παρέα.
Έχουμε καμία πρόταση;
-
-
Τα δεδομένα είναι:
-
-
Έχουμε καμία πρόταση;
-
-
Holiday Inn for me!!!!
-
επισης μια ακομα ερωτηση, οι αθηναιοι χρειαζομαστε διαβατηριο για τη θεσσαλονικη;
σορρυ δεν αντεξα
μπουχαχαχαχαχαχα
αυτα
-
σε κατι πιο φθηνο απο το χολιντευ, το ολυμπια στην αρχαια αγορα...αλλα δε ξερω ποσο ακριβως παει το δωματιο..ειναι σε αποσταση αναπνοης απο το διοικητηριο..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
επισης μια ακομα ερωτηση, οι αθηναιοι χρειαζομαστε διαβατηριο για τη θεσσαλονικη;σορρυ δεν αντεξα
μπουχαχαχαχαχαχα
αυτα
Οχι πλέον με την ταυτοτητα περνας....το τελωνειο της λαμιας ειναι αρκετα ελαστικό!
-
http://hotels.greece-bookings.com/hotel ... #topanchor
και το Ολυμπία
http://hotels.greece-bookings.com/hotel ... #topanchor -
ολα τα ξερεις ρε μεγαλε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σε κατι πιο φθηνο απο το χολιντευ, το ολυμπια στην αρχαια αγορα...αλλα δε ξερω ποσο ακριβως παει το δωματιο..ειναι σε αποσταση αναπνοης απο το διοικητηριο..Το Ολύμπια το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ, τελευταία φορά το 99 όμως..
Οι βίζιτες από νότια ελλάδα δε χρειάζονται διαβατήριο. Σας δεχόμαστε έτσι
-
Και αυτά που είναι επί της Μοναστηρίου σε βολεύουν (100-200 μέτρα από το σταθμό, δηλαδή Holiday Inn, Καψής κλπ.) και το olympia 50 μέτρα από το Διοικητήριο σε βολεύει πολύ. Τιμή για το Olympia γύρω στο 80αρι (να πάρεις να ρωτήσεις -ή μέσω πρακτορείου- , μην πιστέψεις τις τιμές σε site). Καλό και προσφάτως ανακαινισμένο. Ίδια τιμή και για το ABC που είναι στην πλατεία Συντριβανίου. Μακριά μεν από τις δουλειές σου σχετικά με τα άλλα, με την ομοιότητα ότι είναι επί της Εγνατίας και αυτό, δηλαδή με ένα λεωφορείο και υπομονή 5 λεπτών θα είσαι και στη Διοικητηρίου και στον σταθμό και για έξοδο στο Κέντρο.
Από το Ολυμπία περπατάς χαλαρά σε όλο το κέντρο, είναι σε αρκετά βολικό σημείο και κοντά στις ταβέρνες (Βενιζέλου, Άθωνος κλπ.). Δεν νομίζω να χρειαστείς καθόλου μεταφορικό μέσο, ταξί ή λεωφορείο αν πας εκεί. Φυσικά για την Πολίχνη θα χρειαστείς ταξί όπως και να έχει.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
δηλαδή με ένα λεωφορείο και υπομονή 5 λεπτών θα είσαι και στη Διοικητηρίου και στον σταθμό και για έξοδο στο Κέντρο.πρέπει να δοκιμάσεις τη συγκεκριμένη διαδρομή κ τώρα που άρχισαν τα έργα του μετρό
τα 2-3 που αναφέρθηκαν παραπάνω κ είναι ανάμεσα στο βαρδάρη κ το σταθμό,πιστεύω καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σου
-
Σωστός, κόλλησα και σκεφτόμουν ότι η Διοικητηρίου είναι πιο μπροστά από τα βαριά έργα στη Βενιζέλου. Άρα το ΑΒC καλύτερα άσ'το αν δεν είσαι διατεθειμένος να περπατήσεις. Μην παραλείψεις να κάνεις μια μεγάλη βόλτα στην αγορά δε, Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί. Γυαλιά ηλίου απαραίτητα...
-
Και μετά κρύο, λάθος, παγωμένο ντους...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σωστός, κόλλησα και σκεφτόμουν ότι η Διοικητηρίου είναι πιο μπροστά από τα βαριά έργα στη Βενιζέλου. Άρα το ΑΒC καλύτερα άσ'το αν δεν είσαι διατεθειμένος να περπατήσεις.** Μην παραλείψεις να κάνεις μια μεγάλη βόλτα στην αγορά δε, Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί. Γυαλιά ηλίου απαραίτητα... **:whistlink: -
βρε βρε τους δεσμευμενους...
τιφοζο μη ερχεσαι, δε σε θελει η πολη..
-
βρε βρε τους δεσμευμενους...τιφοζο μη ερχεσαι, δε σε θελει η πολη..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
επισης μια ακομα ερωτηση, οι αθηναιοι χρειαζομαστε διαβατηριο για τη θεσσαλονικη;σορρυ δεν αντεξα
μπουχαχαχαχαχαχα
αυτα
αφου μπηκαν ευρωπαικη ενωση........
-
βρε βρε τους δεσμευμενους...τιφοζο μη ερχεσαι, δε σε θελει η πολη..
Άδη μην μας εκθέτεις στον ξένο κόσμο ρε
Όσο για το άλλο....+1 -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
βρε βρε τους δεσμευμενους...
τιφοζο μη ερχεσαι, δε σε θελει η πολη..
Άδη μην μας εκθέτεις στον ξένο κόσμο ρε
Όσο για το άλλο....+1εσενα να δω να τρως παντοφλα και μπορει και να πεθανω μετα..
τελευταια κατι γινεται με τα ξενοδοχεια...παλια η στο μακεδονια παλας η παρεα με τους μπουρδελιαρηδες θα σουν..
Διαμονή στη Θεσσαλονίκη