-
Ηδη εχω 2/2
Τωρα αρχιζουν τα αγγουρια ομως.. -
Ο χρήστης patro έγραψε:
vengas πως πηγε η στατιστικη? εγω μετρια μαλλον περασα
φανταζομαι δινεις και συ αυριο προσομοιωση.(ας προσευχηθει ολο το φορουν για καλη προφορικη εξεταση)παιδια δεν προλαβαινω να διαβασω τα μαθηματα ειναι το ενα μετα το αλλο , τρελη ηττα.
όχι φιλε δε δίνω προσομοίωση- ΤΛΕΣ είμαι,
σκόπευα να δώσω 8 από τα οποία θα δώσω τελικά 6.
εχει αφόρητη ζεστη γμτ και σε μερικες αιθουσες δε λειτουργούν τα κλιματιστικα χτες πήγα να δωσω ενα μαθημα και εξαιτίας της ζεστης και της κούρασης και του αγχους κόντεψα να λιποθυμήσω, 4 φορες βγηκα από την αιθουσα, 2 για να πάρω νερό και πορτοκαλάδες και 2 για τουαλέτα
C++ εδωσα και θα την περνούσα αλλά αρρωστησα και εγραψα μόνο το ενα θεμα μισό
γμ την γκαντεμιά μου
τωρα θα εχω να περασω το Σεπτεμβριο 8
αλλά τα περισσότερα είναι ευκολα και θελουν εργασία(γραφεις ενα 2-3 και μετα στις εξετασεις είσαι ανετος -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αν όλα πάνε καλά και όντως τελειώσω ναι, είμαι 5ο αλλά είχα μεινει λιγο πίσω από το σχεδιο μου με όλες τις καταλήψεις κλπ οπότε είμαι τωρα καπως 'τρεχατε ποδαράκια μου'.
Μεταπτυχιακά ασοεε στα χρηματοοικονομικά. Με εχουν δεχτεί και στο Οικονομικό τμήμα και στο ΛοΧρη και είμαι στην δυσκολη απόφαση αυτην την εβδομάδα!
Καλή επιτυχία τότε
Χρηματοοικονομική uber alles!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δίνω τώρα Οικονομετρία ΙΙ , το Σεπτέμβρη Μίκρο ΙΙΙ και πτυχίο
[Οικονομικό Κρήτης]Καλή επιτυχία και σ'εσένα. Η Μίκρο παλεύεται μια χαρά
edit: κοίτα να δείς που εδώ, εκτός απο πολυτεχνήτες, έχουν μαζευτεί και αρκετοί οικονομικάριοι.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Να σας πω τώρα και τα στατιστικά μου. Χοντρικά βέβαια αφού τα γραπτά δεν είναι διορθωμένα.
Σε εργαστήριο 4ο εξαμήνου, έγραψαν 170.
Έλαβον: (:lol:)
10% Άριστα
40% Περνάνε
30% Θα τους περάσω (4-4,9)
20% του χρόνου...Σε εργαστήριο 6ου εξαμήνου, έγραψαν 20
80% περνάνε
20% θα τους περάσω.
Ένας ίσως κοπεί...Εσύ δεν είσαι καθηγητής...Όσιος cmarin!
-
αυτό το Σεπτέβρη δεν έχει εξεταστική, ξάπλα και αραλίκι
ίσως κάτι επιδοτούμενα σεμιναριάκια για τα γκαφρα του μεταπτυχιακού
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μη με ρωτήσεις πώς κατάφερε να μαζέψει και να χρωστάει 21 μαθήματα, ούτε αυτό το ξέρω...ΦΙΛΕ ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ??????
@νδρέας
-
σημερα ξεκινησε η εξεταστικη και θα διαρκεσει μεχρι της 6 Ιουλη. δινω αυριο ...μεθαυριο και την αλλη εβδομαδα. τελη Αυγουστου ξεκιναει η διπλη θα ηθελα να περασω συνολο 11. εαν περασω συνολικα 8 θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και θα εχω ακομη 17 για την ληψη πτυχιου.....εαν βεβαια περασω τα 8....εχω και τον πατερα που με περνει τηλεφωνο και μου κατεβαζει καντιλια μες την νυχτα μου φαινετε πρεπει να τα παρατησω και να παω για τεχνικος αυτοκινητων ή να δουλεψω που ελεγα και στο αλλο θρεντ. δεν κανω για τα γραμματα, αληθεια κανω για τιποτε τελικα;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πειτε τα ολα εδω!
εφαγα πιτσα
ψιλονυσταζω
δεν εχω φιλους
δεν εχω γκομενα
δεν εχω λεφτα
ειμαι τεμπελης και αχρηστοςσαν να βλεπω τον εαυτο μου οσο για το τεμπελης δεν ειμαι απολυτα σιγουρος........μιας και τρεχω στα μαθηματα κανω προσπαθειες να καλυψω την υλη οσο μου το επιτρεπει ο χρονος και οι αντοχες μου .....ο πατερας μου τεμπελη με λεει. ισως πολλοι με βλεπουν ως τεμπελη επειδη δεν εχω μεγαλες αντοχες ειδικα στον πνευματικο τομεα. για το αχριστος δεν διαφωνω
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
edit: κοίτα να δείς που εδώ, εκτός απο πολυτεχνήτες, έχουν μαζευτεί και αρκετοί οικονομικάριοι.Και εγώ από αυτούς είμαι!!! (οικονομικό πάτρας)
@νδρέας
-
παλουκι το οικονομικο Πατρας;
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
παλουκι το οικονομικο Πατρας;Εξαρτάται από το τι τύπος φοιτητή είσαι
Δεν είναι και Ιατρική, αλλά παρότι τα μαθήματά μας είναι απίστευτα λιγότερα από άλλες σχολές, όπως επίσης και σχετικά ποιο εύκολα από τα μαθήματα πχ του Πολυτεχνείου, έχω την αίσθηση ότι δυσκολευόμαστε περισσότερο να τα περάσουμε λόγω σπαστικής συμπεριφοράς καθηγητών-επιτηρητών στην εξεταστική
Κάποιος με ουσιαστική παρακολούθηση πάντως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα αν αφιερώσει 4-5 μέρες σε ένα μάθημα με ένα 8ωρο τη μέρα. Το άλλο καλό είναι ότι έχουμε καμια 10αριά μαθήματα που τα περνάς αέρα, κυρίως επιλογής από άλλες σχολές (παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης, νηπιαγωγούς κτλ, τα οποία κάποτε ανανγνωρίζονταν και δεν χρειαζόταν να πας σελετε, οπότε επικράτησε η λογική του να τα παίρνουν όλοι) αλλά και της δικής μας (υπολογιστές, αγγλικά, κοινωνιολογία, φυσικοί πόροι, οικονομική γεωγραφία).
@νδρέας
-
με το καλο να τελειωσεις. ποσα μαθηματα εχεις ακομη;
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
με το καλο να τελειωσεις. ποσα μαθηματα εχεις ακομη;Ειλικρινά δεν έχω ιδέα
Ευχαριστώ όμως!!!! Για Φλεβάρη το βλέπω...
@νδρέας
-
Ερώτηση: Σε μαθήματα που μόνο που ακούτε τον τίτλο βγάζετε σπυριά, τι συστήματα εφαρμόζετε στο διάβασμα;
Κάτι τέτοια έχουν μείνει και έχω λαλήσει ... -
Ερώτηση: Σε μαθήματα που μόνο που ακούτε τον τίτλο βγάζετε σπυριά, τι συστήματα εφαρμόζετε στο διάβασμα;
Κάτι τέτοια έχουν μείνει και έχω λαλήσει ...μια φορα μου ειπε ενα παιδι απο το φορουμ μια μεγαλη κουβεντα για αυτα τα μαθηματα
'διαβαζε τα και προσπαθησε να δεις τι το ενδιαφερον εχουν και εχουν τραβηξει τοσο κοσμο ολα αυτα τα χρονια και εγιναν επιστημη'
-
Κάτι τέτοια έχουν μείνει και έχω λαλήσει ...Ρωτα αυτους που τα 'καταλαβαινουν' αρχικα. Σε 2ο επιπεδο παρε σχετικα βιβλια (συνηθως ξενογλωσσα). Σε 3ο επιπεδο ...γαμα τα και πηγαινε για καφε!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Κάτι τέτοια έχουν μείνει και έχω λαλήσει ...Ρωτα αυτους που τα 'καταλαβαινουν' αρχικα. Σε 2ο επιπεδο παρε σχετικα βιβλια (συνηθως ξενογλωσσα). Σε 3ο επιπεδο ...γαμα τα και πηγαινε για καφε!
to 3o epipedo exei vathos...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Στο τρίτο επίπεδο βρίσκομαι εδώ και 6 εξεταστικές.. δεν παίρνει άλλη αναβολή
-
Στο τρίτο επίπεδο βρίσκομαι εδώ και 6 εξεταστικές.. δεν παίρνει άλλη αναβολή
Εχεις περασει απο τα υπολοιπα καθολου?
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ '07:Εσυ ποσα θα περασεις?