-
για το θεμα της βραδυνης υπερειδικης ισως υπαρξει 'προβλημα' με την ωρα μεταδοσης της απο την ΙSC
Ενας χωρος που θα μπορουσε να αξιοποιηθει για υπερειδικη ειναι και η αχανης εκταση που υπαρχει στην παραλιακη απο το ΣΕΦ μεχρι το τροκαντερο...
πρεπει να ειναι πανω απο 2χλμ μηκος και πανω απο 400 πλατος, διπλα στη θαλασσα και στο ΣΕΦ. Μπορει να χρησιμοποιηθει και το παρκινγκ του ΣΕΦ για τους θεατες και ειναι κυριολεκτικα μεσα στην Αθηνα με προσβασεις απο τραμ και λεωφορεια μεχρι μετρο.τι λετε??
-
Και πως θα πηγαίνουν στις ειδικές; Η πρόσβαση προς την εθνική είναι μεν (σχετικά) κοντά αλλά θα είναι κόλαση την Παρασκευή.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Και πως θα πηγαίνουν στις ειδικές; Η πρόσβαση προς την εθνική είναι μεν (σχετικά) κοντά αλλά θα είναι κόλαση την Παρασκευή.Τις (πολυ) πρωινες ωρες μαλλον δεν υπαρχει προβλημα.Για τις αλλες ισως χρειαστει να εφαρμοστει η μεθοδος της αποκλειστικης λωριδας οπως στους Ολυμπιακους.
Οσον αφορα τη περιοχη μπορουν να αξιοποιηθουν και τα αδεια κτιρια της παραλιας ως επισης και ο χωρος του παλιου ιπποδρομου.Στα πλην να βαλουμε οτι η μεγαλη προσελευση θεατων θα κλεινει την παραλιακη μιας και οι Ελληναρες θα παρκαρουν εκει και οχι στα παρκιγκ.
(Εχουμε παραδειγμα απο τις παλιες εκθεσεις αυτοκινητων που εγιναν στη περιοχη.) -
Στις ειδικες μπορουν να πανε απο Κηφισσο -Αττικη οδο και σαν χιλιομετρα ειναι πιο λιγα απο το μαρκοπουλο(απο τις ειδικες της αττικοβοιωτιας )
λιγοτερες απλες,κατι που σχολιαστηκε απο μερικους.την παρασκευη που εχει κινηση τα αγωνιστικα επιστρεφουν στο ΣΕΦ (κινηση εχει στο φυγε απο αθηνα το απογευμα)
αλλα υπαρχει και η λυση της λουριδας που λεει και ο DAP για να εισαι 100% σιγουροςπιστευω οτι λογω της ευκολης προσβασης θα γινοταν χαμος απο πλευρας προσελευσης
το κυριοτερο ειναι για μενα οτι θα ηταν χωματινο, και στα λιγα μολις μετρα απο θαλασσα, κατι το οποιο δεν θα εχει ξαναγινει και θα ερθει να κολλησει με την γενικοτερη εικονα της Ελλαδας μας (θαλασσα-παραλιες-τοπος διακοπων κλπ)
φανταστειτε πλανο απο αλμα του πετρου με φοντο την θαλασσα!
εγραψα παλι ο π!@#$ς
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
... Αλλωστε ποιος μας ακουει?Η Τεχνικο-αγωνιστική Ομάδα διοργάνωσης ακούει και σ αυτήν απευθύνεται το thread.
Να βοηθήσουμε όσο και όπου μπορούμε γιατί όσο τέλεια δουλειά κι αν κάνουν δέ μπορούν να τα σκεφτούν όλα.
Και γνωρίζετε το ίδιο καλά με μένα, ότι έχουν τη δυνατότητα να περάσουν τίς όποιες σωστές προτάσεις με τον τρόπο που αυτοί/ες ξέρουν.
Αρκεί να διευκολύνουμε την κατάσταση για να πάρουν ένα μονοκόματο printout για αξιοποίηση.Κι άν το θέμα πάει να ατονήσει, υπάρχουν άτομα (καλή ώρα σαν και μάς) να το συντηρήσουμε με νέους άσσους στο μανίκι.
Τουλάχιστον θάχουμε προσπαθήσει, θάχουμε την ρομαντική μας συνείδηση ήσυχη...
-
σωστος ο CDL
-
Μιλάτε για ΣΕΦ, δεν είν αι δεδομένο ότι η SSS θα είναι στον ιπποδρομο για 2 ακόμη χρόνια?
-
Αν και δέν αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του Ακρόπολις, εν τούτοις επειδή είναι ένα απο τα σοβαρά εμπορικά θέματα, το αναφέρω εδώ.
Στο επίσημο site του Ακρόπολις, το link 'Rally Shop' (το οποίο άρχισε να λειτουργεί μόλις 2 εβδομάδες πρίν τον αγώνα, δηλαδή την εβδομάδα 20) παρέπεμπε και εξακολουθεί και μετά τον αγώνα να παραπέμπει στη γνωστότατη (και αξιόπιστη όπως θεωρούσα απο προηγούμενες αγορές μου απο αυτή) εταιρεία http://www.Performance-Clothing.com .
Στίς 17 Μαίου, παρήγγειλα μέσω της ιστοσελίδας τους συμπληρώνοντας την ανάλογη φόρμα, ορισμένα απο τα είδη του Ακρόπολις.
Την ίδια ημέρα, δεσμεύθηκε απο την πιστωτική μου κάρτα το ανάλογο ποσό (όχι οριστική χρέωση, απλά δέσμευση).
Ταυτόχρονα, με email της παραπάνω εταιρείας μου επιβεβαιώθηκε η παραγγελία μου.Στις 4 Ιουνίου, διαπίστωσα οτι η δέσμευση του ανάλογου ποσού απο την πιστωτική μου κάρτα όχι μόνο δέν είχε μετατραπεί σε χρέωση, αλλά είχε ακυρωθεί.
Επικοινώνησα με email με την εταιρεία, για να μου απαντήσουν μία μέρα μετά, οτι όλο το στόκ των εμπορευμάτων του Ακρόπολις ήταν στην Ελλάδα για τον αγώνα και ότι τα περισσότερα είδη ξεπουλήθηκαν ολοκληρωτικά στην Ελλάδα και οτι δυστυχώς ΔΕΝ μπορούν να εκτελέσουν την παραγγελία μου.
Σε ερώτησή μου με άμεσο επόμενο email μου άν θα είναι διαθέσιμα στο άμεσο μέλλον απο επόμενη κατασκευή τους, μου απάντησαν ότι 'ότι βγάλαμε βγάλαμε' και ότι ΔΕΝ θα ξανακατασκευάσουν τίποτα επιπλέον.
Πέρα απο το ότι θα έπρεπε βάσει χρονικής προτεραιότητας να έχουν δεσμεύσει τα παραγγελθέντα είδη απο το στόκ για να εκτελέσουν την παραγγελία, πιστεύω οτι δημιουργείται ΜΕΙΖΟΝ πρόβλημα διότι προφανώς σαν κι εμένα θα παρήγγειλαν ηλεκτρονικά και άλλοι φίλοι του Ακρόπολις (και όχι μόνο απο Ελλάδα, αλλά και απο άλλες χώρες) και θα μείνουν κι αυτοί με ανεκτέλεστες τις παραγγελίες τους.
Και το πρόβλημα αυτό, ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ στην ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, αφού το Rally Shop είναι μέρος του επίσημου site.
Και ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ !Δέν ξέρω με ποιούς όρους εκχωρήθηκε η συνεργασία στην http://www.performance-clothing.com αλλά νομίζω οτι είναι ένα σοβαρότατο θέμα που πρέπει να εξετασθεί σε όλη του την έκταση απ αυτούς που υπέγραψαν τη συνεργασία.
Ολη η σχετική email αλληλογραφία μου είναι στη διάθεση του όποιου αρμόδιου της ΕΛΠΑ την χρειαστεί.
-
Ο χρήστης CDL έγραψε:
Αν και δέν αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του Ακρόπολις, εν τούτοις επειδή είναι ένα απο τα σοβαρά εμπορικά θέματα, το αναφέρω εδώ.Στο επίσημο site του Ακρόπολις, το link 'Rally Shop' (το οποίο άρχισε να λειτουργεί μόλις 2 εβδομάδες πρίν τον αγώνα, δηλαδή την εβδομάδα 20) παρέπεμπε και εξακολουθεί και μετά τον αγώνα να παραπέμπει στη γνωστότατη (και αξιόπιστη όπως θεωρούσα απο προηγούμενες αγορές μου απο αυτή) εταιρεία http://www.Performance-Clothing.com .
Στίς 17 Μαίου, παρήγγειλα μέσω της ιστοσελίδας τους συμπληρώνοντας την ανάλογη φόρμα, ορισμένα απο τα είδη του Ακρόπολις.
Την ίδια ημέρα, δεσμεύθηκε απο την πιστωτική μου κάρτα το ανάλογο ποσό (όχι οριστική χρέωση, απλά δέσμευση).
Ταυτόχρονα, με email της παραπάνω εταιρείας μου επιβεβαιώθηκε η παραγγελία μου.Στις 4 Ιουνίου, διαπίστωσα οτι η δέσμευση του ανάλογου ποσού απο την πιστωτική μου κάρτα όχι μόνο δέν είχε μετατραπεί σε χρέωση, αλλά είχε ακυρωθεί.
Επικοινώνησα με email με την εταιρεία, για να μου απαντήσουν μία μέρα μετά, οτι όλο το στόκ των εμπορευμάτων του Ακρόπολις ήταν στην Ελλάδα για τον αγώνα και ότι τα περισσότερα είδη ξεπουλήθηκαν ολοκληρωτικά στην Ελλάδα και οτι δυστυχώς ΔΕΝ μπορούν να εκτελέσουν την παραγγελία μου.
Σε ερώτησή μου με άμεσο επόμενο email μου άν θα είναι διαθέσιμα στο άμεσο μέλλον απο επόμενη κατασκευή τους, μου απάντησαν ότι 'ότι βγάλαμε βγάλαμε' και ότι ΔΕΝ θα ξανακατασκευάσουν τίποτα επιπλέον.Πέρα απο το ότι θα έπρεπε βάσει χρονικής προτεραιότητας να έχουν δεσμεύσει τα παραγγελθέντα είδη απο το στόκ για να εκτελέσουν την παραγγελία, πιστεύω οτι δημιουργείται ΜΕΙΖΟΝ πρόβλημα διότι προφανώς σαν κι εμένα θα παρήγγειλαν ηλεκτρονικά και άλλοι φίλοι του Ακρόπολις (και όχι μόνο απο Ελλάδα, αλλά και απο άλλες χώρες) και θα μείνουν κι αυτοί με ανεκτέλεστες τις παραγγελίες τους.
Και το πρόβλημα αυτό, ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ στην ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, αφού το Rally Shop είναι μέρος του επίσημου site.
Και ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ !Δέν ξέρω με ποιούς όρους εκχωρήθηκε η συνεργασία στην http://www.performance-clothing.com αλλά νομίζω οτι είναι ένα σοβαρότατο θέμα που πρέπει να εξετασθεί σε όλη του την έκταση απ αυτούς που υπέγραψαν τη συνεργασία.
Ολη η σχετική email αλληλογραφία μου είναι στη διάθεση του όποιου αρμόδιου της ΕΛΠΑ την χρειαστεί.
....Αλλωστε ποιος μας ακουει?
...ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ω.Ρ.Λ ΓΙΑ ....ΔΑΚΤΥΛΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ...
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΑΚΟΜΗ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΛΟΓΟ(εμπορικο θεμα-λειτουργια των RALLY SHOPS) TO ΘΕΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ........ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ!!!
....ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΡΙΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ...ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ SCANNER EINAI ΔΙΠΛΑ !!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
...ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ω.Ρ.Λ ΓΙΑ ....ΔΑΚΤΥΛΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!
.....ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ(...ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ,ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ !!!!!! -
και γιατι πανε στο γιατρο?? δαχτυλο δεν εχουν?
-
Ο χρήστης CDL έγραψε:
... Και το πρόβλημα αυτό, ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ στην ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, αφού το Rally Shop είναι μέρος του επίσημου site.
Και ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ !Δέν ξέρω με ποιούς όρους εκχωρήθηκε η συνεργασία στην http://www.performance-clothing.com αλλά νομίζω οτι είναι ένα σοβαρότατο θέμα που πρέπει να εξετασθεί σε όλη του την έκταση απ αυτούς που υπέγραψαν τη συνεργασία. ...
Επειδή λοιπόν όταν ανοίγω κάποιο θέμα, δέν το αφήνω να αίωρείται αλλά το συντηρώ με τις οποιεσδήποτε εξελίξεις του, και επειδή θα ήταν άδικο να μένουμε με την εντύπωση του 'φωνή βοόντως εν τη ερήμω...', σας πληροφορώ ότι ακαριαία την ίδια μέρα και στιγμή που ανέβηκε στο φόρουμ η δημοσίευση, κινήθηκαν τα νήματα και με πολύ έντονο μάλιστα τρόπο.
Δέν έχει σημασία ποιός/α κίνησε τα νήματα, σημασία έχει οτι κάποιοι/ες κλήθηκαν απο επισημότερα των δικών μου χείλη να απαντήσουν...Μόλις ενημερωθώ θα ενημερωθείτε όλοι.
-
Ο χρήστης CDL έγραψε:
Μόλις ενημερωθώ θα ενημερωθείτε όλοι.
...Σε βλεπω να περιμενηs πολυ ακομη !!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Δεν είναι ακριβώς πρόταση για το 55ο, αλλά μια και το είδα είπα να το βάλω εδώ:
Ο χρήστης wrc.com έγραψε:
Hopes that French tyre supplier Michelin would remain involved in the FIA World Rally Championship ended on Friday when the FIA announced it had awarded the tyre contract for the Junior Rally Championship to Pirelli.It follows the decision earlier this year to award the Italian firm the contract to supply all four-wheel drive cars competing in the WRC from 2008 onwards. From the start of next season the only competitors in the championship with freedom of tyre supplier will be privateers driving two-wheel drive cars.
http://www.wrc.com/page/News/BreakingNe ... 07,00.html
Να δούμε πόσοι ιδιώτες θα τρέξουν του χρόνου...
Αρχίζει και εκνευρίζει η FIA
-
Τι λέει;
-
Ότι από του χρόνου οι μόνοι που θα έχουν δικαίωμα να επιλέγουν ελέυθερα λάστιχα στο παγκοσμιο πρωτάθλημα θα είναι οι οδηγοι δικίνητων αυτοκινήτων...Ολοι οι άλλοι Pirelli...
-
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ......ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Την καλησπέρα μου στον συνάδελφο 1ACI.
1LHP -
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ......ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ...ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
................................
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τκαλησπέρα συνάδελφε 1ACI (δις)
απο 1LHP τα 73 μου
Τεκμηριωμένες και Υλοποιήσιμες Προτάσεις για το 55 Ακρόπολις