-
Δεν νομίζω να υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος για να μας ενημερώσει.
Μακάρι να πάνε όλα καλά.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν νομίζω να υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος για να μας ενημερώσει.Μακάρι να πάνε όλα καλά.
++
_
-
Ο χρήστης Simple55 έγραψε:
Επειδή τα περισσότερα από αυτά που λέγονται σε αυτό το topic είναι σωστά και κυρίως όλοι εσείς που τα γράφετε έχετε δίκιο
Οι αλλαγές αυτές υπαγορεύτηκαν από την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί γενικά,
που επιβάλλει συγκράτηση στα οικονομικά δεδομένα μιας τέτοιας διοργάνωσης χωρίς όμως να γίνονται 'εκπτώσεις' στην ασφάλεια του αγώνα, αλλά μείωση άλλων λειτουργικών εξόδων.
αλλά ακόμα και η διεθνής ομοσπονδία που γνωρίζει την κατάσταση και κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.
Ανίτα Πασαλή
ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΕΒΑΣΤΟ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ , ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.
....ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ....!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ .....ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΕΙ Α ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΙΚΕΗΝ......... !!!
ΑΛΛΑ ΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ .........!!!
.....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ Η ΑΝΟΧΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ.
......ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΒΑΡΚΕΣ !!!!!....ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, .......ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ !!
ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Και ας ερθουμε παλι (για λιγο;) στις προτασεις.
Εγω, αν ειμουνα ΕΛΠΑ ,θα ζηταγα το δυτικο Ελληνικο και θα εκανα ενα S/P μεγκλα.
Ενα φερρυ απο το Φαληρο (ισως και απο τον Αγιο Κοσμα ;;) θα εφερνε τα αυτοκινητα στα Μεγαρα και μετα ......ο λογος στην οργανωτικη επιτροπη. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και ας ερθουμε παλι (για λιγο;) στις προτασεις.
Εγω, αν ειμουνα ΕΛΠΑ ,θα ζηταγα το δυτικο Ελληνικο και θα εκανα ενα S/P μεγκλα.
Ενα φερρυ απο το Φαληρο (ισως και απο τον Αγιο Κοσμα ;;) θα εφερνε τα αυτοκινητα στα Μεγαρα και μετα ......ο λογος στην οργανωτικη επιτροπη.ΠΑΤΕΡΑ !!!!!!!
ΕΣΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ?
ΤΟ FERRY ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11.30 ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ Ε.Δ. ?
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΗΜΕΡΑ ?
Η Ο ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ FERRY ? ΕΓΩ ΤΟΝ 'ΑΙΑΝΤΑ' Ο HIIRVONEN ΤΟΝ 'ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ' ΚΑΙ Ο LOEB ΤΗΝ 'ΑΝΤΙΓΟΝΗ' ?
ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ωωωπ '..... που θα ξυπνησει μνημες.....', τετοια να ακουω και περιμενω και δυο αιωνες!!!!
Οσο για τη προταση μου Λωρη απλως εκανα αντιγραφη/διασκευη απο το 38ο του 91 που χρησιμοποιηθηκε φερρυ απο Κορινθο και τους εβγαλε στην Ιτεα (και μεις οι υπολοιποι τρεχαμε στο Ριο να τους προλαβουμε στην Ερατεινη).
Να πως το βλεπω.Παραδοσιακη εκκινηση Πεμπτη βραδυ ,καπου να γινει η υπερειδικη,παρκ φερμε στο Ελληνικο και την Παρασκευη πουρνο,πουρνο ολοι μαζι στον στολο για αποφυγη μποτιλιαρισματος/καθυστερησης στη διαδρομη μεχρι τα διοδια της Ελευσινας.Θυμασαι ποια χρονια ειχαμε ΤΟ μποτιλιαρισμα στο δρομο Θηβας,Αλιαρτου,Λειβαδειας;
Επιστροφη οδικως μιας και πρεπει να ακολουθουμε και το ωραριο. -
Ο χρήστης Simple55 έγραψε:
Επειδή τα περισσότερα από αυτά που λέγονται σε αυτό το topic είναι σωστά και κυρίως όλοι εσείς που τα γράφετε έχετε δίκιο, θα επιχειρήσω να κάνω μία πολύ μικρή ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο Ράλλυ Ακρόπολις.
Με τις πολύ μεγάλες αλλαγές που έγιναν το πολύ τελευταίο διάστημα με την αποχώρηση του promoter από τον αγώνα και ενώ είμαστε τελείως έτοιμοι με τις διαδρομές, με το site και όλα τα απαραίτητα έντυπα να έχουν ήδη πάει στη FIA για έγκριση, κρίθηκε ότι έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές για την βελτίωση του αγώνα.
Οι αλλαγές αυτές υπαγορεύτηκαν από την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί γενικά, από την αβεβαιότητα που υπάρχει σχετικά με το μέλλον του WRC με το 'κυλιόμενο' πρόγραμμα και που επιβάλλει συγκράτηση στα οικονομικά δεδομένα μιας τέτοιας διοργάνωσης χωρίς όμως να γίνονται 'εκπτώσεις' στην ασφάλεια του αγώνα, αλλά μείωση άλλων λειτουργικών εξόδων.
Έτσι διερευνώντας άλλες λύσεις από αυτήν που αρχικά είχε αποφασιστεί, είμαστε αναγκασμένοι να καθυστερήσουμε την ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων μερών είτε αυτοί είναι οι αγωνιζόμενοι ή οι θεατές, αλλά ακόμα και η διεθνής ομοσπονδία που γνωρίζει την κατάσταση και κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Οι πιέσεις που δεχόμαστε για να δοθούν όλες οι σχετικές απαντήσεις, είναι πρώτα από εμάς τους ίδους, που ξέρουμε πολύ καλά πως πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς προς όλους όσοι αγαπάνε αυτόν τον αγώνα και είτε συμμετέχουν ή τον παρακολουθούν από κοντά ή ακόμα και έχουν λίγο απομακρυνθεί από αυτόν, αλλά ελπίζουμε και πάλι να τους έχουμε κοντά μας.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως μόλις έχουμε όλα τα κομάτια του puzzle έτοιμα θα τα παρουσιάσουμε αμέσως και ελπίζουμε να συμφωνήσετε μαζί μας πως θα έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε όλες τις πλευρές (φυσικά στο μέτρο του δυνατού).Ανίτα Πασαλή
Μπραβο, Ευχαριστουμε, καλη επιτυχια.
Να που το Φορουμ δεν ειναι μονο για χαβαλε...Θειε (Δημ.Μιχελ.) -
Επιτέλους ξεκίνησε και το site του Acropolis ..Όσο για τα δικά μου σχόλια για τον φετινό μας αγώνα, εκτός από την αναβίωση της ιστορικής τοποθεσίας του Τατοϊου τίποτα το νεότερο..Πάλι τα ιδία και τα ιδία με ειδικές που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα προς τον θεατή, ..με τα όσα διάβασα μου προκαλεί ενδιαφέρον να δω τον τρόπο διεξαγωγής τις υπερειδικής και τον τρόπο στον όποιο θα είναι ‘στημένα’ το service park και το αρχηγείο του αγώνα..δυστυχώς ωμός δεν νομίζω ότι θα είναι και πολύ μεγάλη η προσέλευση τον θεατών, αφού σε αυτές τις ειδικές τι να δεις ..Ακόμα μεγάλο μπλέξιμο με το μπες βγες από τις ειδικές, και σύμφωνα με τα λεγόμενα ατόμων που ξέρουν δυσκολίες και προφανώς μεγάλο κυκλοφοριακό θα αντιμετωπίσει ο μέσος φίλαθλος και στην προσέγγιση τις υπερειδικής..Ίσως η λύση μηχανής να είναι σωτηρία..( άρε Λαμία με τις ειδικάρες σου..που είσαι???)
-
Ο χρήστης CDL έγραψε:
Νάσσο,Αυτό που με χαλάει είναι οι 'κερκίδες'.
Παραπέμπουν σε 'ντρίφτ' και είναι μακράν της θεσμικής θεώρησης ενός ραλλύ.Σαφώς και δέν υποννοούσα αυτή καθαυτή τη Θήβα, πήγε ο νούς μου κάπου πρός Ολυμπιακά Ακίνητα, κάπου πρός Τατόι, (κάπου πρός Ελληνικό???), γενικά κάπου που να υπάρχει δυνατότητα να συνυπάρχουν περίφραξη, κτήριο για HQ, φυσική υπερειδική σε περιβάλλον που να μή θυμίζει οτι έγινε για 'αρπαχτή'...
Με κάθε καλή προαίρεση,
CDLΑνίτα Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
Είναι μεγάλη η χαρά για κάποιον που αγαπά το Ακρόπολις σαν παιδί του 30+ χρόνια, να βλέπει οτι οι καλοπροαίρετες πάντα επισημάνσεις του 'πιάνουν τόπο'.
Καλή δύναμη σε όλο το team.
Το φετεινό Ακρόπολις έχει όλα τα εχέγγυα ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ τον τίτλο του καλύτερου αγώνα WRC2008. -
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Επιτέλους ξεκίνησε και το site του Acropolis ..Όσο για τα δικά μου σχόλια για τον φετινό μας αγώνα, εκτός από την αναβίωση της ιστορικής τοποθεσίας του Τατοϊου τίποτα το νεότερο..Πάλι τα ιδία και τα ιδία με ειδικές που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα προς τον θεατή, ..με τα όσα διάβασα μου προκαλεί ενδιαφέρον να δω τον τρόπο διεξαγωγής τις υπερειδικής και τον τρόπο στον όποιο θα είναι ‘στημένα’ το service park και το αρχηγείο του αγώνα..δυστυχώς ωμός δεν νομίζω ότι θα είναι και πολύ μεγάλη η προσέλευση τον θεατών, αφού σε αυτές τις ειδικές τι να δεις ..Ακόμα μεγάλο μπλέξιμο με το μπες βγες από τις ειδικές, και σύμφωνα με τα λεγόμενα ατόμων που ξέρουν δυσκολίες και προφανώς μεγάλο κυκλοφοριακό θα αντιμετωπίσει ο μέσος φίλαθλος και στην προσέγγιση τις υπερειδικής..Ίσως η λύση μηχανής να είναι σωτηρία..( άρε Λαμία με τις ειδικάρες σου..που είσαι???)Γενικά έχεις δίκιο, όσον αφορά στο κυκλοφοριακό πέριξ Τατοϊου κλπ.
Επίσης, η μοτοσυκλέτα είναι λύση , την ακολουθώ από 1996 και έπειτα, όταν άρχισε το μεγάλο μάζεμα του αγώνα, με κυκλική διεξαγωγή της κάθε μέρας, οπότε αναπόφευκτα οι μετακινήσεις γύρω γύρω δημιουργούσαν, από τότε, ΧΑΟΣ!!!
Όμως, γιατί διατείνεσαι ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον στις υφιστάμενες ειδικές?????
Ειδικά με την περσινή τους μορφή, με την οποία συνεχίζουν και φέτος (με ανακάτεμα των σκελών...), είναι άκρως θεαματικές κι ενδιαφέρουσες. Θέλει ψάξιμο κι αναγνωρίσεις όμως...
Μια χαρά τον βλέπω φέτος τον αγώνα, με 'χλωμό' σημείο το κυκλοφοριακό στο Τατόι.
Αντε και καλό μας αγώνα!!!! -
Απο ο,τι θυμαμαι καπου κοντα στο Τατοι περνουσε και το τραινο.Αν εξακολουθει να υφισταται, καποια ειδικα δρομολογια του ΟΣΕ απο Τεταρτη εως και Κυριακη θα εξυπηρετουσαν πολυ θεατες που δεν χρησιμοποιουν το αυτοκινητο για να πανε παντου με αυτο.
Τεκμηριωμένες και Υλοποιήσιμες Προτάσεις για το 55 Ακρόπολις