-
1.600 θα είναι το μοτέρ .
Καλό ακούγεται, αλλά χοντροάσχημο για τα δικά μου γούστα!
Άσε που αν το πάρεις μια ζωή θα είσαι αυτός που δεν κατάφερε να πάρει το Clio ! -
εμένα μ αρέσει πολύ!!!πιστεύω πως θα πουλήσει...turbo θα είναι το μοτέρ τελικά??
-
1,6 και τούρμπο αποδίδοντας 133 άλογα θα συναγωνίζεται τους γερμανούς, κάτι που δεν θέλει η ρενό, οπότε όπως φαίνεται θα είναι ατμόσφαιρα.
-
Είπες ατμόσφαιρα?
-
εσυ τι μπλεκεσαι εδω? αιντε στην αντιπροσωπεια σου...
τι να πω...αμα ειναι τουρμπο θα φαω το καπελο μου...
-
ας ελπίσουμε αυτό το μοτέρ να μην λήγει στα 300k...
-
Δεν δείχνει τίποτα φοβερό πλην λίγο εσωτερικό. Τα καθίσματα δεν είναι πολύ αγωνιστικά πάντως.
-
Aν είναι σαν του Clio RS θα είναι μια χαρά
-
μηπως κοντραρει το panda με τα 100?? αν ετσι τοτε τα ατια του ειναι μια χαρα
-
Με 133 να κοντραρει το παντα με τα 100...δε νομιζω!Γι'αυτο υπαρχει το gt!Πιο πολυ κατηγορια c2 vts νομιζω ειναι...
-
έπρεπε να είναι κίτρινο
κατά τα άλλα -
Που ξερεις,μπορει να βγει κ αυτο σε κιτρινο painted by alonso που κανει 1700 ευρω...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Που ξερεις,μπορει να βγει κ αυτο σε κιτρινο painted by alonso που κανει 1700 ευρω...trademark alert.....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aν είναι σαν του Clio RS θα είναι μια χαρά207 RC
-
Καταπληκτικά του RC, αλλά αν δεν βρεις τρόπο να μπαίνεις και να κάθεσαι ακριβώς πάνω στην έδρα του καθίσματος και όχι στα πλαϊνά, δεν τα βλέπω να αντέχουν για πολύ. Αν μπαίνει και επιβάτης...
Του 207GT δεν με χάλνασαν πάντως. Του ClioRS δεν τα θυμάμαι πώς με αγκάλιασαν, ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος.
Αν είναι σαν του Clio II του τρίθυρου Cover, δεν θα είναι άσχημα. Αλλιώς, θα ανέβει η τιμή του RS δυστυχώς...
-
Εγω παντως εχω την απορια γιατι σε αρκετα γαλλικα αυτοκινητα τα καθισματα ειναι τοσο τεραστια...Κ επισης σε καποια μπακετ τους,πχ 207 rallye,τι νοημα εχει η υπαρξη πλαινων οταν δεν υποστηριζονται απο το σκελετο του καθισματος;;;
-
Ξερει κανεις ποτε θα ερθει Ελλαδα και ποσο περιπου θα κανει?
Renault Twingo RS!