-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Για τους οδηγούς πλέον έχω χάσει τα λόγια μου. Παγκόσμιοι πρωταθλητές, επίδοξοι πρωταθλητές, τεράστια ταλέντα, ατάλαντοι, έμπειροι, ρούκις και λοιποί, οργώνουν τα γρασίδια, παραβιάζουν κόκκινα, ερωτεύονται τους τοίχους, σβουρίζουν σα μπαλαρίνες, κοιμούνται στο τιμόνι και ο Λούης τον χαβά του!Ναι αλλα αυτοι οι ιδιοι οδηγοι ηταν που εβγαλαν Μονακο με μονο μια στουκα, σωστα;
-
Σωστότατα.
Δεν κατηγορώ τους υπόλοιπους οδηγούς, απλά τονίζω τα λάθη τους για να δώσω έμφαση στις μέχρι τώρα επιδόσεις του Hamilton. -
Ο χρήστης TSOLAKOS έγραψε:
Αυτο δεν καταλαβαινω, πως γινεται να δινεται race order οτι το pit lane ειναι ανοιχτο, να μπαινουν ολοι κανονικα με πρασινο και στην εξοδο να εχει κοκκινο???????
Γίνεται. Όταν περνά το SC το pit-lane κλείνει για λίγο και μετά ξανανοίγει. Οπότε κανονικά οι GF και FM έπρεπε να περιμένουν για λίγα δεύτερα και να φύγουν μετά. Συνήθως όμως και από τα pits του ειδοποιούν (στο χρόνο που το αμάξι βγαίνει από τα pits ο οδηγός κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις κατανομής της πέδησης και χαρτογράφισης για να είναι ok το μονοθέσιο με τα περισσότερα καύσιμα) αλλά μάλλον ξέφυγε και από τον Jean και από τον Flavio. IMHO 50-50% ο καταμερισμός του λάθους.
-
-
Απιστευτο πλεον το επιπεδο ασφαλειας πλεον στην Φ1. Φανταστειτε οτι το δυστυχημα του Βιλνεβ στο Ζολντερ ηταν περιπου καρμπον. Μπραβο στον Πολωνο, αλλα ποτε δεν ξερεις πως θα ειναι απο εδω και περα.
-
Χιλια μπραβο στον μικρο αλλα οταν γινοταν ο πανικος αυτος τα εβλεπε απο τους καθρεφτες. Αλλα την πρωτη θεση δεν την εκλεψε, δικαια την ειχε, αρα δικαια ηταν πρωτος και απροβληματιστος και οχι τυχερα.
-
Οταν ολοι παινευαν καποιον 'ταλαντουχο' τους πειραζαν μερικες αληθειες. Τωρα δεν εχω κατι καινουργιο να πω. Κριμα στην ομαδα που αγαπαμε μονο, αλλα κανεις δεν τους εφταιξε. Περιμεναν τα καπριτσια του Μικαελ, ξεχνωντας οτι η Φερραρι ειναι μεγεθος τεραστιο σε σχεση με τον οποιοδηποτε Σουμαχερ.
-
Εγω προτεινω μετα το SC οι οδηγοι να μπαινουν σε αλφαβητικη σειρα ή σειρα ηλικιας ή με ποσα παιδια εχουν κλπ. Μια χαρα θα ανακατευτει το γκριντ και ετσι
-
Τεσσερεις φορες λαθος στο ιδιο σημειο ειναι παρα πολλες για να τις αποδωσεις στον οδηγο. Κριμα, γιατι η σκουντερια δε χρειαζεται κομπλεξικους οπαδους
-
I'm showing off αλλα εχω πει πολλες φορες οτι ο Σατο ειναι ταλεντο και πριν τη σεζον ειπα οτι τα Αγγουρια δεν θα ειναι backmarkers. Δοξαστε με!
-
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αυτο δεν καταλαβαινω, πως γινεται να δινεται race order οτι το pit lane ειναι ανοιχτο, να μπαινουν ολοι κανονικα με πρασινο και στην εξοδο να εχει κοκκινο???????
Γίνεται. Όταν περνά το SC το pit-lane κλείνει για λίγο και μετά ξανανοίγει. Οπότε κανονικά οι GF και FM έπρεπε να περιμένουν για λίγα δεύτερα και να φύγουν μετά. Συνήθως όμως και από τα pits του ειδοποιούν (στο χρόνο που το αμάξι βγαίνει από τα pits ο οδηγός κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις κατανομής της πέδησης και χαρτογράφισης για να είναι ok το μονοθέσιο με τα περισσότερα καύσιμα) αλλά μάλλον ξέφυγε και από τον Jean και από τον Flavio. IMHO 50-50% ο καταμερισμός του λάθους.
Αυτο ακριβως μου εκανε εντυπωση και το σχολιαζω γιατι οταν περασανε με κοκκινο ο FM και ο GF το SC ητανε 4 στροφες μπροστα (20-25sec) !!!!!
Το ιδιο ακριβως ηταν και οταν βγαινανε μετα το 2ο πιτ στοπ ο KR και ο FA!!!!!!!
Αν δεν εβλεπα το διαφορετικο δεν θα σχολιαζα καθολου τον αλυταρχη, απλα νομιζω οτι ο αλυταρχης 'ξεχαστικε'??? 'κοιμηθηκε'??? και αργησε να δωσει το πρασινο στην εξοδο και οταν ειδε το συνοστισμο καταλαβε και ο ιδιος οτι το φαναρι ηταν κοκκινο. Ανθρωπινο λαθος του αλυταρχη ειναι κατα τη γνωμη μου για 10-15 sec. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κατι τελευταιο που με ενοχλησε, τα σχολια του καλεσμενου για αντικατασταση του Κοβα. Ο ανθρωπος αυτος μαλλον δεν εχει ιδεα, τρομακτικο αν σκεφτει κανεις οτι ειναι ο επικεφαλης του σπορ στην Ελλαδα.
εμένα πάλι με ενόχλησε αφάνταστα το επιφώνημα (χαράς) του Πουρναράκη όταν πέρασε ο Σάτο Αγγούρης τον Αλόνσο...δηλ πόσο χρειάζεται να κρατηθείς; ...πόσο πια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εμένα πάλι με ενόχλησε αφάνταστα
όταν πέρασε ο Σάτο Αγγούρης
γιατί ρε παιδια γιατι? σας φαινεται τοσο αστείο να γελειοποιείτε μερικα πραματα?
(αφορμη ηταν αυτό,μην το πάρεις ως προσωπικη επιθεση.απλά αν καθησω και ψαξω τις προηγουμενες σελίδες θα βγει ολοκληρο σύνταγμα...)
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
εμένα πάλι με ενόχλησε αφάνταστα
όταν πέρασε ο Σάτο Αγγούρης
γιατί ρε παιδια γιατι? σας φαινεται τοσο αστείο να γελειοποιείτε μερικα πραματα?
(αφορμη ηταν αυτό,μην το πάρεις ως προσωπικη επιθεση.απλά αν καθησω και ψαξω τις προηγουμενες σελίδες θα βγει ολοκληρο σύνταγμα...)
τι σε ενόχλησε; Αγγούρι δεν οδηγεί;
-
Τον λένε Τακούμα Σάτο και οδηγεί Aguri Honda. Δεν τον λένε Σάτο Αγγούρη!
-
Ήταν καλό προσπέρασμα και σε οποιονδήποτε μη-Alonso-maniac πιστεύω ότι άρεσε η φάση.
-
Τον λένε Τακούμα Σάτο και οδηγεί Aguri Honda. Δεν τον λένε Σάτο Αγγούρη!
-
Ενταξει ο Κουμπιτσα ειναι καλα αλλα δυστυχως οι συνειρμοί για κανένα 15 λεπτό με την Ιμολα με είχαν παγώσει εντελώς. Όταν δε έδειξαν και το in car από το μονοθέσιο που ακολουθούσε – πλήρη «οπτική» παραλληλία με αυτό το κλασσικό του ατυχήματος του Senna – εεεεε μου κόπηκαν τα πόδια. Όλα καλά λοιπόν για τον RK αλλά και για το άθλημα. Το ότι ο μικρός βγαίνει από αυτην την περιπέτεια με κατάγματα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για τις εφαρμοσμένες επιστήμες της αντοχής υλικών και για τους επιστήμονες που τις προσάρμοσαν στα «κυβικά» της F1. Δικαιώνονται πανηγυρικά και οι εμπνευστές του συστήματος ΗANS.
Και ενώ όλοι αυτοί αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο , εκτιμώ , ότι η βλακεία ξεχειλίζει από τους εμπνευστές του φετινού κανονισμού περί Safety Car.
Για να κάνουμε μια «σούμα» …
… «θεωρητικά» ( το γράφω αυτό για μην νομίσει κάποιος ότι ευλογώ τα γένια μας ή αυτό-κολακευόμαστε ) είμαστε λίγο πιο σχετικοί από τον μέσο τηλεθεατή της F1
Πραγματικά νοιώθω σαν βλάκας …
-
Πότε αρχίζει όλο αυτό το περίφημο καθεστώς Safety Car ? ( μα και βέβαια έχει σημασία …δεν είδατε τι έγινε στον αγώνα και πόσα καθόρισε ) Όταν το SC βγεί από το pit lane ? Όταν το προπορευμένο μονοθέσιο «συναντήσει» το SC ?
-
πότε και με ποια λογική κλείνει – ανοίγει το pit lane ?
-
ανοιχτή είσοδος , δεν προϋποθέτει ανοικτή έξοδο ?!!!????
-
Πότε τα μονοθέσια που έχουν φάει γύρο έχουν το δικαίωμα να περάσουν το SC και να έρθουν από πίσω ?
Όταν εξέρχεσαι από ανοικτής εισόδου αλλά κλειστής εξόδου pit lane ( τι γράφω ρε μαλάκα μου … μα πώς να το περιγράψω όμως ) τρως ακύρωση ..αλλά όταν διέρχεσαι από κλειστό pit lane ( εισόδου άρα και εξόδου ) τρως 10 sec penalty !!!!
Mα τι μαλακιίες είναι αυτές …. ? Περιμένουν να τα καταλάβει όλα αυτά ο κόσμος και να γουστάρει αγώνα. Ποιος επιτέλους ευθύνεται για αυτά τα πράγματα ? Ετσι θα κάνουν τον κόσμο να γουστάρει Φ1?
Φέτος είναι γραφτό μας να ζήσουμε μεγαλειώδεις παπαροιδέες. Λάστιχα με γραμμές … chicane στην μέση του πουθενά …1 μήνα διακοπή ( το 1/3 του πρωταθλήματος έγινε !!! ) … και έναν αγώνα στον Καναδά που το 1/3 του δεν καταλάβαινα τι γίνεται.
Έλεος αδελφέ ……..
Συμφωνώ 99% με τον “Pininfarina” ( αυτό γίνεται πολύ συχνά τώρα τελευταία … και αγχώνομαι … και όταν αγχώνομαι ιδρώνω ) … ναι εχθές είχαμε μια κακόγουστη παραλλαγή αμερικάνικων «στουκο»πρωταθληματων.
Εχθές ένας φίλος μου που βλέπαμε μαζί τον αγώνα πέταξε το μεγαλειώδες ( μετά από καμιά 30 γύρους ) … «πού βόσκει ο Κιμι?» έλα ντε !!!!
Θα ήθελα πάρα πολύ να ξέρω εάν θα είχαμε τα χθεσινά καραγκιοζιλίκια στην Ferrari εάν εκεί στο pit lane ήταν ένας χοντρός που του άρεσαν οι μπανάνες. Ήξερε τους κανόνες καλύτερα από τον εμπνευστή τους ( ή ήταν αυτός το αόρατο χέρι ) και είχε το πάντα την καλύτερη επιλογή έτοιμη. Δεν μπορώ να φανταστώ λάθος τακτικής ή αδυναμία ερμηνείας των κανονισμών επί εποχής Ross Brown
Κάποιοι τα χώνουν στον Αλονσο … οκ … γράψτε έναν κακό αγώνα ( θέλετε να πω 2 .. εντάξει 2 )
Εγώ όμως θα το πω …. εάν δεν σας αρέσει ....**ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΑΛΟΝΣΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΥΝΤΕΡΙΑ **
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τον λένε Τακούμα Σάτο και οδηγεί Aguri Honda. Δεν τον λένε Σάτο Αγγούρη!και τον Αλόνσο τον λένε Φερνάντο Αλόνσο...όχι Γκαστόνε.
sfw?
επιλεκτική ευαισθησία;
-
So, όταν το λες Σάτο Αγγούρη τον ειρωνεύεσαι. As simple as that...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
So, όταν το λες Σάτο Αγγούρη τον ειρωνεύεσαι. As simple as that...γιατί να μην τον ειρωνευτώ;
όταν γίνεται από τους λοιπούς για άλλους οδηγούς γιατί τουμπέκα;
-
Περι Κουμπιτσα: οπως ειδατε οταν πρωτοβγαινει εκτος πιστας το αυτοκινητο σηκωνεται στον αερα. Πριν χτυπησει στο τοιχο και διαλυθει ακουμπα ελαφρα σε ενα αλλο τοιχακι, ευτυχως με τον ενα τροχο και μονο. Εκει πραγματικα ηταν τυχερος γιατι αν επεφτε σε εκεινο το τοιχακι με το κατω μερος της μπανιερας δεν τον εσωζε ουτε θεια παρεμβαση. Επισης ηταν τυχερος γιατι απο τη στιγμη που εσπασε το μπροστινο της μπανιερας, δε βρηκε ουτε μια φορα τοιχο με την μουρη. Εκει θα ειχε σπασιμο στην καλυτερη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατί να μην τον ειρωνευτώ;
Α, να με συγχωρείς τότε, Νόμιζα ότι ήσουν από αυτούς που μπορούν να μιλήσουν χωρίς ειρωνείες.
Και μην μου λες εμένα για 'τουμπέκα'. Η επέμβασή μου έγινε μετά από απρεπές σχόλιο σου στην ερώτηση του Joe Bar Team σχετικά με το γιατί τόση ειρωνεία. Όπου το έπαιζες Κινέζος...
Αστο Σάββα. ΟΚ!
-
Επειδή ο επόμενος αγώνας είναι αυτό το ΣΚ κολλητά γνωρίζει κάποιος
ποιος οδηγός θα αντικαταστήσει τον Κούμπιτσα; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
γιατί να μην τον ειρωνευτώ;
Α, να με συγχωρείς τότε, Νόμιζα ότι ήσουν από αυτούς που μπορούν να μιλήσουν χωρίς ειρωνείες.
Και μην μου λες εμένα για 'τουμπέκα'. Η επέμβασή μου έγινε μετά από απρεπές σχόλιο σου στην ερώτηση του Joe Bar Team σχετικά με το γιατί τόση ειρωνεία. Όπου το έπαιζες Κινέζος...
Αστο Σάββα. ΟΚ!
δεν μίλησα προσωπικά για εσένα για το τουμπέκα ούτε αναφέρθηκα για επέμβαση μοντ...
Λυπάμαι πολύ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επειδή ο επόμενος αγώνας είναι αυτό το ΣΚ κολλητά γνωρίζει κάποιος
ποιος οδηγός θα αντικαταστήσει τον Κούμπιτσα;Ειναι πολυ πιθανο να τρεξει, αν οχι μαλλον ο Vettel.
Επίσημο thread: GP Kαναδά 2007