-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
(στην φινλανδια πιστευω πως ο solberg μπορει να χτυπησει και τη νικη.)
Στη Φινλανδία χρειάζεται ταχύτητα και @@. Και τα 2 τα έχουν μόνο οι Gro, Loeb. Χωρίς πρόβλημα δεν νομίζω ότι μπορεί κανένας άλλος να κερδίσει.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
(στην φινλανδια πιστευω πως ο solberg μπορει να χτυπησει και τη νικη.)
Στη Φινλανδία χρειάζεται ταχύτητα και @@. Και τα 2 τα έχουν μόνο οι Gro, Loeb. Χωρίς πρόβλημα δεν νομίζω ότι μπορεί κανένας άλλος να κερδίσει.
Με τον κοντο μεσα τιποτα δεν ειναι σιγουρο.
Φανταζομασταν πριν 2-3 χρονια οτι θα μπορουσε να νικησει τους σκανδιναβους στο χιονι?
Κι ομως το εκανε!
Και Φιλανδια παντα ηταν πολυ κοντα.
Οποτε φετος πιστευω θα ειναι 50-50 οι πιθανοτητες του για νικη μαζι με ψηλο.
Μακαρι να μπορεσει κι ο Σολμπεγκ να σταθει! -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Έχω κλείσει ήδη ραντεβού με Σουμπαρού και Φορντ για να τα δοκιμάσω και απομένει η Σιτροέν γιατί ο Γκι μου κάνει 'νερά' τώρα τελευταία..
Θα στο κανονίσω εγώ Σπύρο, θα το έχω πάρει για test drive το Σαββατοκύριακο.
σε τι χρωμα?
Τι ερωτήσεις είναι αυτές βρε Σταύρο; Φυσικά το ορίτζιναλ κόκκινο, και μάλιστα με αυτό που έτρξε ο Σόρντο στο Ακρόπολις...
αν ειναι ετσι θελω και εγω ενα test drive.....
-
Ψηφίζω Loeb διότι δεν πιστεύω πως ο ψηλός θα μείνει μακριά από λάθη στα χωμάτινα που ακολουθούν, ενώ αντιθέτως ο κοντός πιστεύω πως δεν θα κάνει λάθη στα αντίστοιχα ασφάλτινα. Επιπλέον στα ασφάλτινα ο ψηλός θα πρέπει να περάσει και το Sordo, ενώ στα χωμάτινα ο κοντός το Hirvonen εύκολα ή δύσκολα 'τον έχει'.
-
Στις 1000 λιμνες στη πρωτη θεση ΔΕΝ θα υπαρχει κοκκινο χρωμα.
(ευτυχως που δεν ειμαι απολυτος στις κρισεις μου.)
-
Ψηφίζω Loeb αν και θέλω Gronholm. Στα θετικά του ψηλού το ότι βρίσκεται αρκετά μπροστά στη βαθμολογία, το ότι θα έχει καλύτερο αυτοκίνητο από τον επόμενο αγώνα, το ότι διψάει περισσότερο για τίτλο όπως θέλω να πιστεύω. Δεν έχει εγκαταλείψει από οδηγικό λάθος ο ψηλός ακόμα (όπως έκανε πολλάκις στο παρελθόν...) και ελπίζω να πάει έτσι μέχρι το τέλος!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ψηφίζω Loeb διότι δεν πιστεύω πως ο ψηλός θα μείνει μακριά από λάθη στα χωμάτινα που ακολουθούν, ενώ αντιθέτως ο κοντός πιστεύω πως δεν θα κάνει λάθη στα αντίστοιχα ασφάλτινα. Επιπλέον στα ασφάλτινα ο ψηλός θα πρέπει να περάσει και το Sordo, ενώ στα χωμάτινα ο κοντός το Hirvonen εύκολα ή δύσκολα 'τον έχει'.+1
-
Εσύ εγκάθετε Παροχοκτόνε δεν θα ξαναγράψεις εδω μέσα μέχρι νεωτέρας!
Ποιος θα είναι ο πρωταθλητής του 2007?