-
η κοιλια ειναι γοητεια
-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
η κοιλια ειναι γοητειαOταν δεν την εχεις.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
αν δεν εισαι μελαχροινος κ οι κοιλιακοι να φαινονται(σαν εμε)το χασες το παιχνιδι.
στο εφαγα το γκομενακι..+1
Συν τοις άλλοις, πρέπει να φοράς μαγιό σλιπάκι, ώστε να φαίνεται το παλαμάρι (σαν εμε). Κέρδισες!
-
πρέπει να είμαι ο μόνος απο δω μέσα που ντρέπεται να βγει στην παραλία γιατί έχει 8 τετραγωνάκια κ του κολάνε όλα τα γκομενάκια...κ μετά δεν του μιλάνε οι φίλοι του γιατί τους κάνει άθελά του ρόμπα....
Σαρμαδάκο τίποτα καλό έχεις πάνω σου;;;
(για την γκαβωμάρα σου βάλε φακούς κ όρμα.... )
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συν τοις άλλοις, πρέπει να φοράς μαγιό σλιπάκι, ώστε να φαίνεται το παλαμάρι (σαν εμε). -
Πλάκα έκανα ρε.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Έλα μου ντε!
Ρε γμτ οι φακοί με ενοχλούν έτσι κι αλλιώς μετά από μερικές ώρες, πόσο μάλλον με άμμο και αλάτι. Άσε που δεν θα μπορώ να κολυμπάω. Και ακόμη πιο σημαντικό, έχω αρκετό αστιγματισμό (που δεν διορθώνεται με φακούς) και θέλω να αποφεύγω να οδηγάω μ' αυτούς.Και έχει λήξει και η εγγύησή μου ρε γμτ. Ελλατωματικό προϊόν!
-
λοιπόν, το επόμενο μίτινγκ θα ειναι σε κανένα bitch bar, σε καμιά Σάνη, μόλο, Ποσείδι, εκεί δλδ που συχνάζουν γκομενάκια, για να δούμε ποιος καμακώνει ποια, κ πόσες
κ όχι βερμούδες κ άλλα φλώρικα! με το κολυμβητικό μαγιώ. κ όποιος αντέξει!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έλα μου ντε!
Ρε γμτ οι φακοί με ενοχλούν έτσι κι αλλιώς μετά από μερικές ώρες, πόσο μάλλον με άμμο και αλάτι. Άσε που δεν θα μπορώ να κολυμπάω. Και ακόμη πιο σημαντικό, έχω αρκετό αστιγματισμό (που δεν διορθώνεται με φακούς) και θέλω να αποφεύγω να οδηγάω μ' αυτούς.Και έχει λήξει και η εγγύησή μου ρε γμτ. Ελλατωματικό προϊόν!
Και ξαφνικά αυτό μοιάζει με καλή εναλλακτική...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έλα μου ντε!
Και ξαφνικά αυτό μοιάζει με καλή εναλλακτική...
Επειδή είμαι λίγο γκαβός και λίγο ευαίσθητος;
-
Άσε που δεν θα μπορώ να κολυμπάω.Δελφινι μου εσυ!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Άσε που δεν θα μπορώ να κολυμπάω.
Δελφινι μου εσυ!!
ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ!
-
αφηστε τον μπουγατσουλη μου ησυχο...
ε ρε και να παρει καμια μις ελλας στο τελος θα χαζευετε ολοι οι σφιχτερμεν..
και θα με κανει και κουμπαρο..
-
Άντε καλά...
Και αυτές είναι καλή εναλλακτική για εσένα...
-
η κοιλια ειναι χρησιμη και σε αλλες περιπτωσεις. π.χ. περπατας με μια κυρια και αυτη γλιστραει........ε, θα εχει απο καπου να πιαστει. άλλο πραδειγμα, ενα ρομαντικο βραδυ στα βραχακια της παραλιας κανει και για μαξιλαρι εαν η κυρια νυσταξει
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
λοιπόν, το επόμενο μίτινγκ θα ειναι σε κανένα bitch bar -
Άσε που δεν θα μπορώ να κολυμπάω.
Δελφινι μου εσυ!!
ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ!
Σ'εχω δει και χωρις τους φακους Ιαν Θορπ της Αλεξανδρουπολης!! Μπορείς να κολυμπας και με τα ματακια κλειστα όταν είναι μεσα στην θαλασσα!!
Εγω πάντως φοραω φακους χρόνια τωρα και δεν τους αλλάζω με τιποτα!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
λοιπόν, το επόμενο μίτινγκ θα ειναι σε κανένα bitch bar
Τα θέλει ο κώλος του...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
λοιπόν, το επόμενο μίτινγκ θα ειναι σε κανένα bitch bar, σε καμιά Σάνη, μόλο, Ποσείδι, εκεί δλδ που συχνάζουν γκομενάκια, για να δούμε ποιος καμακώνει ποια, κ πόσεςκ όχι βερμούδες κ άλλα φλώρικα! με το κολυμβητικό μαγιώ. κ όποιος αντέξει!
+1
αλλά θα είμαστε σαν τους τύπους στο american pie:the naked mile
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εγω παντως μολις τελειωσα ενα βαζακι Merenda...MERENDA rulez Λέμε
Once MERENDA, always MERENDA
-
Απο μικρος φαν της Μερεντας, με το κουταλι αυστηρα, τα τελευται χρονια προτιμαω την νουτελα, και το χριστουγεννιατικο μου δωρο απο βελγιο ειναι μια 3κιλη, και τα βλασταρια μου μου μοιασανε
(ευτυχως δεν φαινεται στην παραλια η καταναλωση αυτη )
Ειναι απιστευτη η αισθηση να βουτας το κουταλι μεσα σε αυτο το πραγμα
Κιλά και παραλίες....