-
όσοι έχετε περιττά κιλά πως βγαίνετε στις παραλίες?
-
-
-
Ολόγυμνοι φυσικά, πως αλλιώς?
-
αστα να πανε...
-
Καλα δεν περίμενα τετοια ερωτηση απο μέλος των 4τ!
Φοράς το μαγιουδακι σου, και απο πάνω ενα Polo μπλουζάκι (οχι μαρκα, τον τυπο) πας στην παραλια αραζεις στην ξαπλώστρα κατω απο την ομπρελα....δεν βγαζεις την μπλουζα....επαναλαμβανω....ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ! Επισης το πρωτο πραγμα που κοιτάς στην ομπρελα ξαπλωστρα που θα διαλέξεις είναι να μην είναι κοντα κανας σφιχτης ή κανενα αρχιδι με ωραίο σωμα....δεν θες η κοπελα/γυναικα σου....να βλέπει τον αλλο...και να βλέπει και εσενα......γινετια συγκριση εστω και υποσεινηδητα! πας για μπανιο γυρνας σκουπιζεσαι και ξαναφορας την μπλουζιτσα σου κλπ κλπ!
Αυτα αν έχεις προβλημα.....κατα τα άλλα τους γράφεις όλους στα @@ σου...τουρλώνεις την κοιλιά σου.....και την χαιδεύεις κιολας.....να δώσεις εμφαση!
ΥΓ. Μου έχει τυχη να πάω για μπανιο τον πρώτο καιρο που τα είχα με την πρώην μου....και πετυχαινουμε την κολητη της με την παρεα της.....ο αδερφος της κολητης της.....πρεπει να εριχνε 8ωρα σε γυμναστηρια πολλα χρονια....τρελους κοιλιακους, μικρη μεση μεγαλες πλατες μοντικια κλπ....και κάθεται διπλα μου....ε ρε φιλε του λέω.....ενταξει να ειμαστε στην ιδια παρεα....μην καθομαστε και διπλα διπλα ομως! Οχι ότι είχα προβλημα....αλλα ενταξει, όσο να είναι....δεν λεει.
-
Και σα να μη φτάνουν τα κιλά προσθέστε και την περίπτωση να είστε ΟΛΟΑΣΠΡΟΙ ενώ οι υπόλοιποι το έχουν πάρει ήδη το μαυρισματάκι τους. Μα τι διάολο, από τον Μάρτιο λιάζονται οι αργόσχολοι;
-
βασικα για το μαυρισμα χεστηκα
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ολόγυμνοι φυσικά, πως αλλιώς?γ@μ@τος
-
αυτοί το χουν το κόμπλεξ που πάνε και λιώνουν 8ωρα στο γυμναστήριο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αυτοί το χουν το κόμπλεξ που πάνε και λιώνουν 8ωρα στο γυμναστήριοσωστό και αυτό
-
ελα μωρε...να χεις ενα tshirt κοντα και δε χαθηκε ο κοσμος..λες και παμε σε παραλιες μποντιμπιλντεραδων..
-
Ντροπή παιδιά.
Είμαστε cool τύποι!
Και πάντα μετά το μπάνιο απλωνόμαστε για ηλιοθεραπεία!!! -
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Με το αμάξι μας, φυσικά... και ΠΟΤΕ έξω από αυτό!
Εδώ με βλέπετε στο δρόμο για την παραλία, να οδηγώ χαλαρά...
Μετά που έχω πάρει το φραπεδάκι και το νεράκι μου από το bar, λέω να πάω για καμιά βουτιά, να δροσιστώ λιγάκι...
Στην αρχή πάω, είπαμε, χαλαρά, να μην πιαστώ κιόλας και πάθω καμιά κράμπα(λέμε τώρα)...
...μετά όμως κάνω και καμιά φιγούρα, να μας δει και κανένα θυληκό μάτι...
-
WTF is this?
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
WTF is this?Αμφίβιο αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
.....ο αδερφος της κολητης της.....πρεπει να εριχνε 8ωρα σε γυμναστηρια πολλα χρονια....τρελους κοιλιακους, μικρη μεση μεγαλες πλατες **μοντικια **κλπ....και κάθεται διπλα μου....ε ρε φιλε του λέω.....ενταξει να ειμαστε στην ιδια παρεα....μην καθομαστε και διπλα διπλα ομως! Οχι ότι είχα προβλημα....αλλα ενταξει, όσο να είναι....δεν λεει.Τα μοντίκια είναι τα μεγάλα ποντίκια υποθέτω, σωστά?...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
.....ο αδερφος της κολητης της.....πρεπει να εριχνε 8ωρα σε γυμναστηρια πολλα χρονια....τρελους κοιλιακους, μικρη μεση μεγαλες πλατες **μοντικια **κλπ....και κάθεται διπλα μου....ε ρε φιλε του λέω.....ενταξει να ειμαστε στην ιδια παρεα....μην καθομαστε και διπλα διπλα ομως! Οχι ότι είχα προβλημα....αλλα ενταξει, όσο να είναι....δεν λεει.
Τα μοντίκια είναι τα μεγάλα ποντίκια υποθέτω, σωστά?...
Oχι, είναι οι μυς των moderators.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Φοράς το μαγιουδακι σου, και απο πάνω ενα Polo μπλουζάκι (οχι μαρκα, τον τυπο) πας στην παραλια αραζεις στην ξαπλώστρα κατω απο την ομπρελα....δεν βγαζεις την μπλουζα....επαναλαμβανω....ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ! Επισης το πρωτο πραγμα που κοιτάς στην ομπρελα ξαπλωστρα που θα διαλέξεις είναι να μην είναι κοντα κανας σφιχτης ή κανενα αρχιδι με ωραίο σωμα....δεν θες η κοπελα/γυναικα σου....να βλέπει τον αλλο...και να βλέπει και εσενα......γινετια συγκριση εστω και υποσεινηδητα! πας για μπανιο γυρνας σκουπιζεσαι και ξαναφορας την μπλουζιτσα σου κλπ κλπ!
Αυτα αν έχεις προβλημα.....κατα τα άλλα τους γράφεις όλους στα @@ σου...τουρλώνεις την κοιλιά σου.....και την χαιδεύεις κιολας.....να δώσεις εμφαση!
ΥΓ. Μου έχει τυχη να πάω για μπανιο τον πρώτο καιρο που τα είχα με την πρώην μου....και πετυχαινουμε την κολητη της με την παρεα της.....ο αδερφος της κολητης της.....πρεπει να εριχνε 8ωρα σε γυμναστηρια πολλα χρονια....τρελους κοιλιακους, μικρη μεση μεγαλες πλατες μοντικια κλπ....και κάθεται διπλα μου....ε ρε φιλε του λέω.....ενταξει να ειμαστε στην ιδια παρεα....μην καθομαστε και διπλα διπλα ομως! Οχι ότι είχα προβλημα....αλλα ενταξει, όσο να είναι....δεν λεει.
κορυφη.........
Ενταξει δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι sfihter-men, τι να κανουμε?
(για να καθομαστε ολοι μπροστα σε μια οθονη, λιγοι εδω μεσα θα ειναι)
-
εγώ πηγαίνω παραλία κ βγάζω την μπολύζα κανονικότατα... περιμένω αντιδράσεις... μόλις δω ότι δεν λυσάνε οι γυναίκες λέω πως μάλλον πάχυνα... αν τις ακούσω να λυσούν λέω πως είμαι σε καλό δρόμο!
Κιλά και παραλίες....