-
Καλα και ο Καμπεριδης να μην ειναι, θα ειναι αλλος.
Οτι η Α2 θα ειναι γριφος, θα ειναι, αλλα πλην Απολλωνα κανεις δεν μπορει να κανει γερο μπασιμο πλην Ρεθυμνο. Ασε που και το Ρεθυμνο δεν το τρεμω. 2 φορες απετυχε αν και ακλονητο φαβορι -
Μην αφηνεις απεξω το Περιστερι. Εχει καλο κορμο, καναδυο πιτσιρικαδες σουπερ (μετα απο χρονια δουλεψε ακαδημιες), ενω αυτος ο Μαργαριτης που πηρε μπορει και να ειναι η αποκαλυψη του πρωταθληματος
Θα επιμεινω και για Ιωνικο Λ. και Τρικαλα. Υπαρχει διαθεση για ξοδεμα...
Η ΜΕΝΤ λογικα ειναι εκτος (τα γνωστα, δεν τρελαινονται να την ανεβασουν) και δεν ξερω τι θα γινει με Παγκρατι (μαλλον οχι πολλα) και Σπορτινγκ (αν επιστρεψει) -
Τα λεφτα που εχει σκοπο να ξοδεψει η Λαμια ή το Τρικαλο, ειναι το 1/3 απο οσα θα μαζεψουμε αν φετος κανει (που θα την κανει αν εχει παρει την ΠΑΕ) τη συναυλια ο Ρεμος
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...στα Τρικαλα (ακουω οτι) θα χωσουν χρημα... -
Μη φας, θα σφαξουμε
-
Ανοίγει ο δρόμος για τη μεγάλη επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στον Παναθηναϊκό. Με μία αιφνίδια κίνηση τα ξημερώματα της Παρασκευής οι Χιούστον Ρόκετς παραχώρησαν τα δικαιώματα του Έλληνα γκαρντ στους Σαν Αντόνιο Σπερς, παίρνοντας ως αντάλλαγμα από τους πρωταθλητές τον σέντερ Τζάκι Μπάτλερ, τα δικαιώματα του Αργεντινού σούπερ σταρ της Τάου Κεράμικα, Λουίς Σκόλα, που είχαν επιλέξει στο νούμερο 56 των ντραφτ το 2002, καθώς επίσης και μία επιλογή δευτέρου γύρου στα ντραφτ του 2009.
Θα περίμενε κανείς η προοπτική να αγωνιστεί στην κορυφαία ομάδα του ΝΒΑ να δελέαζε τον Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο εκείνος είναι ανένδοτος και μιλώντας τα ξημερώματα σε τηλεοπτικό σταθμό του Χιούστον («KRIV») τόνισε πως εμμένει στην απόφασή του να παραμείνει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. «Κοιμόμουν. Είναι αργά εδώ στην Ελλάδα. Ακόμη δεν έχω αντιληφθεί τι έχει συμβεί. Έχω πολλά να σκεφτώ. Είναι πολύ περίεργο. Είναι κάτι διαφορετικό για μένα. Δεν αλλάζει όμως την απόφασή μου. Θέλω να μείνω στην Ελλάδα», δήλωσε ο 25χρονος άσος, ενώ ερωτηθείς αν δεν τον συγκινεί το να φορέσει τη φανέλα των «σπιρουνιών», απάντησε και πάλι: «Τίποτα δεν αλλάζει τη γνώμη μου. Θέλω να παραμείνω στην Ελλάδα».
Αξίζει να σημειωθεί πως προ ημερών ο μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη, Μίοντραγκ Ραζτάνοβιτς, μιλώντας στη «Houston Chronicle» είχε τονίσει... προφητικά: «Ακόμη και αν τον έδιναν με ανταλλαγή στους Σαν Αντόνιο Σπερς και του έδιναν τη θέση του βασικού γκαρντ, πάλι θα έλεγε όχι».
Η νέα ομάδα του «V-Span» πιθανότατα δεν θα τον κρατήσει… δέσμιο στο Τέξας, όπως συνέβη με τους Χιούστον Ρόκετς και μένει να βρεθεί η φόρμουλα για να «σπάσει» το συμβόλαιό του ο Σπανούλης και να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Τα αμερικανικά ΜΜΕ και ειδικά αυτά του Σαν Αντόνιο αναφέρουν πως ο Έλληνας άσος αναμένεται να παραμείνει στην πατρίδα του. Aξίζει να σημειωθεί πως οι Σπερς έχουν τα δικαιώματα του Ρομπέρτας Γιαβτόκας για το ΝΒΑ (τον είχαν επιλέξει το 2001 στο νούμερο 56 των ντραφτ) και το περασμένο καλοκαίρι ο Λιθουανός σέντερ κατέληξε στον Παναθηναϊκό, αφού δεν είχε καταλήξει σε οικονομική συμφωνία με τα 'σπιρούνια'.
-
Μια ανταλλαγή Γιαβτόκας-Σπανούλη πολύ θα μου άρεσε..
-
Βασικά μαλακία του πιστεύω που δεν το παλεύει λίγο εκεί πέρα. Όσο καλοπροέραιτοι και να είμαστε, αν γυρίσει πίσω, θα έχει μια μικρή στάμπα από τη σφραγγίδα του looser ΙΜΗΟ...
-
Δηλαδη (για να καταλαβω) οι Σπερς πηραν τα δικαιωματα ενος παικτη που θα τον αφησουν αμεσως ελευθερο χωρις ανταλλαγματα;
Με τετοια χουβαρνταλικια φορεσαν τρια δαχτυλιδια σε 5 χρόνια; -
Ναι, ειναι ενας τροπος να κανουν χωρο στο σαλαρι καπ. Ειναι γνωστη η μεθοδος: Δινω με ανταλλαγη παικτες με ισχυρο συμβολαιο και παιρνω παικτες που οικεια θελησει μενουν ελευθεροι, ωστε να ελαφρυνω το μισθολογιο για να υπογραψω αυτους που πραγματικα χρειαζομαι, χωρις να πληρωσω φορο πολυτελειας.
btw, χοντρη μλκια του Σπανουλη, ολη αυτη η ιστορια.-
-
-
η ατακα του μανατζερ του σπανουλη με πεθανε απο το γελιο..
-
-
Πληροφορίες από τις ΗΠΑ θέλουν τον Στερν να σκέφτεται την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της ερχόμενης σεζόν μέχρι να καταλαγιάσει ο διασυρμός και να βρεθούν νέοι χορηγοί και τηλεοπτικά συμβόλαια
-
-
νταξει καλοκαιρι ειναι ρε παιδια..βαραει και η ζεστη..
-
Καλώς να έρθει ο Σπανούλης, καλοδεχούμενος και ο Ζίζιτς. Όχι και το καλύτερό μου αλλά σίγουρα πιο χρήσιμος από τον ανύπαρκτο που παίρνει ένα μη σας πω και δύο σκασμούς λεφτά. Αν γίνουν αυτές οι 2 κινήσεις (αν και στη θέση του σέντερ ελπίζω και για κάτι καλύτερο) κλείνει το ρόστερ μας πάνω κάτω όπως το προηγούμενο.
-
-
Καμια αποψη για το Συμεωνιδη κανεις; Αυτος ο Λυμπερης επαιξε περσι γιατι εμενα δε μου λεει τιποτα
-
Ο Συμεωνιδης καλος. Θα σας βοηθησει 100%. Ξεκινησε απο τον Αρη, γυρισε λιγακι σε Α2 και Β' και φετος ειχε αρκετο χρονο στο Μαρουσι. Δεν ειναι πολυ ψηλος (204), αλλα εχει καλες κινησεις και παιζει εξυπνα. Δεν ειναι ιδιαιτερα αλτικος-αθλητικος. Παιζει μονο κοντα στο καλαθι, το σουτακι του ειναι μετριο, τα ριμπαουντ ετσι κι ετσι. Παντως αυτα ισχυουν για Α1. Ειναι χαλαρα καλυτερος απο τον Δεσπο (αν και πιο κοντος). Στην Α2 θα ειναι σιγουρα απο τους καλυτερους ψηλους και θα κρυψει αρκετες απο τις αδυναμιες του.
Τον Λυμπερη δεν τον ξερει κανενας γιατι περσι δεν επαιξε καθολου στην Α1. Ουσιαστικα τον κρατησαν τιμης ενεκεν (παλιος στην ομαδα απο τις χαμηλες κατηγοριες κλπ.), αλλα ηταν πανω απο τις δυναμεις του. Ουτε στην Α2 ειχε δειξει κατι ξεχωριστο. Δε θα κανει τη διαφορα, εκτος αν βελτιωθηκε φετος στην.... προπονηση.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]