-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειπαμε εφυγε ο γιαν γιαν...Ναι τον κακομοιρη, τη μερα του γαμου του τον αφησανε ανεργο
ο ρωμανιδης ?
Ναι τον ειχα ξεχασει αυτον τον πιτσιρικο
Αμα παμε στη μεταπολιτευση κατι θα βρουμε -
νοημα εχει να μπορεις και να τους κρατησεις λιγο..εναν μετριο χρηματοδοτη να ειχαμε εμεις θα χαμε ενα καλο ροστερ ελληνων μικρων..
ο αρης απο την αλλη ακομα και σε χαλεπους καιρους δεν επενδυσε εκει..
θες και προπονητες..οχι σαν μερικους μερικους που οπως λεει φιλος μου πουλαγαν εγκυκλοπαιδειες και βαζανε κοσμο να παιξει..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μια χαρα ειναι το μπατζετ σας αν (βρισκετε και) παιρνετε ελληνες τυπου Τσαλδαρη και ξενους στυλ Γουιλκινσον και κοψετε τελειωμενους και ακριβους βετερανους σαν τον Σιγαλα, τον Καλαιτζη και τον Γιαννουλη.
Με καλο φυτωριο και τμημα σκαουτινγκ τα 3 εκατομμυριακια μπορουν να βγαλουν θησαυρο
Ειναι απαραδεκτο ο Αρης να μην εχει βγαλει εναν παικτη απο τις ακαδημιες τοσα χρονια....Για τα φυτώρια συμφωνώ. Καλούς Έλληνες δεν μπορώ να βρώ γιατί κάτι παλιοχαρακτήρες εκει κάτω σκοτώνουν οτι κινείται (τα ειπαμε αυτά), καλούς ξένους δεν μπορείς να βρίσκεις πάντα. Αν βρίσκεις, τον άλλο χρόνο κουνάνε μαντήλι, οπότε άνθρακες ο θυσαυρός.
Η Ευρωλίγκα, λογώ άλλων πσλιοχαρακτήρων, έχει τόση σχέση με το αντίστοιχο champions league (σε έσοδα), όση εγώ με τη σουρεαλιστική τάση στη ζωγραφική κατά το διαφωτισμό.
Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, δεν φταίω εγώ, με πολεμάνε!
ΥΓ: Σιγάλας έφυγε, Γιαννούλης φεύγει. Ο άλλος
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Για τα φυτώρια συμφωνώ. Καλούς Έλληνες δεν μπορώ να βρώ γιατί κάτι παλιοχαρακτήρες εκει κάτω σκοτώνουν οτι κινείται (τα ειπαμε αυτά), καλούς ξένους δεν μπορείς να βρίσκεις πάντα. Αν βρίσκεις, τον άλλο χρόνο κουνάνε μαντήλι, οπότε άνθρακες ο θυσαυρός.Η Ευρωλίγκα, λογώ άλλων πσλιοχαρακτήρων, έχει τόση σχέση με το αντίστοιχο champions league (σε έσοδα), όση εγώ με τη σουρεαλιστική τάση στη ζωγραφική κατά το διαφωτισμό.
Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, δεν φταίω εγώ, με πολεμάνε!
ΥΓ: Σιγάλας έφυγε, Γιαννούλης φεύγει. Ο άλλος
Δε θελει κοπο, θελει τροπο. Ο Τσαλδαρης (επιμενω) απο κατω ξεκινησε κι ανεβηκε πανω...
Αυτοι εδω κατω εχουν 6+6=12 θεσεις ελληνων στη δωδεκαδα τους. Οι αλλοι περισσευουν και δοξα τω θεω το μπασκετ δεν ειναι μπαλα και υπαρχουν αρκετοι καλοι... (θες ενα tip; Γεωργαλης, πριν τον τσιμπησει ο Πανιωνιος )
Τα τελευταια χρονια το προβλημα σας ειναι μ΄αυτους που βγαινουν εξω, οχι μ' αυτους που κατηφοριζουνΣιγαλας εφυγε, Γιαννουλης φευγει, Καλαιτζης μενει, Παπανικολαου ακουγεται Κοβεις ενα κεφαλι, φυτρωνουν δυο
Φυτωρια θετε, ο adis ειχε και ειδε (για λιγο) τη γλυκα
-
Δεν έχω πρόβλημα μ' αυτούς που κατηφορίζουν, έχω πρόβλημα μ' αυτούς που δεν ανηφορίζουν
Το θέμα είναι ότι καμία γλύκα δεν είδε ο adis.
Σε γενικές γραμμές συμφωνούμε, αλλά άντε κι εφαρμόστηκαν όλα αυτά.
Είναι καλά γιατί; Για 3ος;
Για παραπάνω θέλει ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ. -
νταξει δε θεωρω οτι ειχαμε και τπτ φοβερα ταλεντα..αλλα με εναν να κραταει λιγο τα μποσικα στο θεμα των χρηματων θα ειχαμε κανει ζημια οπως παλια..
δεν υπαρχει ομως καποιος που να διατιθεται αυτη τη στιγμη..
-
Ήθελα καιρό να το γράψω, αλλά το ξέχασα. Μια ωραία συνέντευξη του Διαμαντίδη(τα bold είναι δικά μου, πιστεύω είναι τα πιο σημαντικά σημεία).
Διαμαντίδης είπε στην Αθλητική ηχώ (και αναδημοσιεύει το http://www.sportime.com)
-
Τέλος σε μια δύσκολη χρονιά. Πόση πίεση υπήρχε φέτος με όλους να μιλάνε ξεκάθαρα για το «τριπλ κράουν» και το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ;
«Πίεση υπάρχει κάθε χρόνο. Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό, δεν μπορεί παρά να υπάρχει πίεση. Φέτος ήταν λίγο μεγαλύτερη, γιατί ήταν το φάιναλ φορ στην Αθήνα και όλοι μάς είχαν χρίσει φαβορί πριν καν αρχίσει η διοργάνωση. Λειτουργείς έτσι, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε αυτά που απαιτούνται». -
Ήταν δύσκολα με το «καλημέρα» όμως. Υπήρχαν οι στόχοι, οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ, οι τραυματισμοί.
«Σίγουρα δεν ήταν εύκολη χρονιά. Δεν ήταν μόνο η πίεση. Υπήρξαν τραυματισμοί στη διάρκειά της, έγιναν πολλές αλλαγές παικτών. Και δεν είναι κρυφό ότι οι παίκτες που έφυγαν ήταν πολύ σημαντικοί για την ομάδα. Ήρθαν όμως καλοί παίκτες και καλά παιδιά, που βοήθησαν σίγουρα. Το βασικό ρόλο σε αυτή την περίπτωση όμως παίζει ο προπονητής και είναι πάρα πολύ μεγάλος προπονητής. Αυτός είναι που ένωσε πάλι τα κομμάτια. Και ξέρει πώς λειτουργούν». -
Τι ήταν αυτό που σας έλεγε και σας έδωσε το κίνητρο, σας κράτησε σε εγρήγορση, παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν;
«Ξέρεις, δεν είναι θέμα να μας δώσει κίνητρο. Ξέραμε ποιοι είναι οι στόχοι μας, ξέραμε ποιοι είναι οι τρόποι. Και πιστεύω ότι στη διάρκεια της χρονιάς παίξαμε και αρκετά καλό μπάσκετ. Εντάξει, ίσως όχι στην αρχή, αλλά στην πορεία και σε ένα μεγάλο κομμάτι της χρονιάς καταφέραμε να παίξουμε και καλό μπάσκετ. Βιώσαμε και μια κάμψη… Δεν μας έλεγε κάτι συγκεκριμένο όμως. Όλα τα παιδιά είχαν το κίνητρο έτσι κι αλλιώς, κυρίως για την Ευρωλίγκα. Αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος μας. Το Πρωτάθλημα και το Kύπελλο ήταν πιο εφικτοί στόχοι, πιο προσιτοί. Ο μεγάλος στόχος ήταν η Ευρωλίγκα. Ένας τίτλος που θέλαμε να κατακτήσουμε». -
Σίγουρα έπαιξε ρόλο όμως αυτό που όλη τη χρονιά έλεγε ο Ομπράντοβτς, ότι μόνο δύο από αυτή την ομάδα είχαν κατακτήσει ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο Αλβέρτης και ο Παπανικολάου.
«Έπαιξε ρόλο κι αυτό. Ήμαστε ελάχιστοι αυτοί που είχαμε ευρωπαϊκό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο και τον θέλαμε. Ο προπονητής μας ήταν εκεί, μας έλεγε περισσότερο τεχνικά πράγματα, ήταν εκεί για εμάς, αλλά περισσότερο εστιάζαμε και ακούγαμε στα τεχνικά, στο τι θα πρέπει να γίνει στο γήπεδο». -
Τελικά φτάσατε μάλλον εύκολα ως το φάιναλ φορ. Είχατε σε κάθε φάση να «χαρίσετε» νίκες. Φάνηκε εύκολο στους... απ’ έξω και ξαφνικά σαν να δυσκόλεψαν τα πράγματα μπαίνοντας για το φάιναλ φορ. Είναι έτσι;
«Μπορεί να φάνηκε σχετικά εύκολο, αλλά δεν ήταν και εύκολο. Αν θεωρήσεις κάτι εύκολο, δεν πας πουθενά! Το βασικό είναι ότι όλη τη χρονιά δεν χάσαμε κανένα παιχνίδι που να στοίχισε. Παίξαμε καλά, πήραμε τις νίκες που θέλαμε. Οι ήττες ήρθαν σε αγώνες που δεν είχαν καμία σημασία για εμάς. Προκριθήκαμε στο Τop-16 χωρίς πρόβλημα, κάναμε καλές εμφανίσεις στα πλέι οφ και φτάσαμε στο φάιναλ φορ. Εκεί πια βρίσκονται οι κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες. Ξέρεις με ποιους έχεις να κάνεις…» -
Ξέρεις με ποιους παίζεις, αλλά υπάρχει πια και μεγαλύτερη πίεση. Το άγχος.
«Το μόνο μειονέκτημα ή πλεονέκτημα, ανάλογα με το πώς θα αντιδράσεις και θα το χειριστείς, ήταν η έδρα. Παίζαμε στο δικό μας γήπεδο, με τον δικό μας κόσμο. Μετρά διαφορετικά αυτό. Από την άλλη όμως, είμαστε πολύ έμπειρη ομάδα, με έναν προπονητή που έχει πάει σε τόσα φάιναλ φορ, με παίκτες που έχουν δώσει το “παρών” σε μεγάλες διοργανώσεις και καταφέραμε να αντιδράσουμε σωστά. Η πίεση είχε γίνει κίνητρο. Ήταν λογικό να υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Το ξέραμε από την αρχή της χρονιάς ως το τέλος. Το ξέραμε και το αντιμετωπίσαμε». -
Περάσατε την Ταού και μπροστά σας εμφανίστηκε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και όλοι εστίασαν στην κόντρα σου με τον Θοδωρή Παπαλουκά. Εντός του παρκέ φυσικά. Σου λέει κάτι όλη αυτή η «φασαρία» γι’ αυτό το συγκεκριμένο δίδυμο;
«Δεν μου λέει τίποτα. Είναι άδικο αυτό που λέγεται.** Άδικο, γιατί δεν παίζουμε τένις. Το μπάσκετ είναι ομαδικό. Και το να εστιάζεις σε έναν παίκτη από μια ομάδα, είναι άδικο για τους υπόλοιπους έντεκα. Και με τον Θοδωρή δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Μάλλον μοιάζουμε λίγο. Και οι δύο αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, είναι να παίξουμε για την ομάδα, να βοηθήσουμε τους συμπαίκτες μας μέσα στο παιχνίδι. Εμένα αυτή η υποτιθέμενη κόντρα δεν μου λέει τίποτα. Δεν υπάρχει».** -
Όπως και να έχει, νικητής στο τέλος ήταν ο Παναθηναϊκός. Και βρέθηκες να πανηγυρίζεις έξαλλα. Στις δηλώσεις που κάνεις στο τέλος δεν μπορείς ούτε καν να βάλεις μια πρόταση στη σειρά. Τι συναισθήματα σε κατακλύζουν τέτοιες στιγμές;
«(Γελάει) Οι προηγούμενες μέρες είχαν τόση πίεση και τόσο άγχος, που στο τέλος, όταν κατακτάς αυτό που θες, ξεσπάς. Οι πανηγυρισμοί είναι λογικό να… ξεφεύγουν λίγο. Και όπως και να το κάνεις, ήταν πιο γλυκό, πολύ γλυκό, που το κατακτήσαμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας. Μας έδωσε το δικαίωμα να το πανηγυρίσουμε λίγο παραπάνω. Το έκανε ακόμη καλύτερο απ’ ότι φανταζόμασταν ή περιμέναμε». -
Τι θυμάσαι περισσότερο;
«Πολλές στιγμές… Τον κόσμο, το τρόπαιο… Να σου πω την αλήθεια; Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό που θυμάμαι πιο έντονα είναι ο Σισκάουσκας. Δεν τον έχω ξαναδεί όλη τη χρονιά να πανηγυρίζει τόσο έξαλλα. Μία εκεί στο φάιναλ φορ και μία στο τέλος, στο Πρωτάθλημα, όταν έβαλε το τρίποντο!» -
Πάντως υπήρχαν και όμορφες στιγμές φέτος με τον κόσμο, πολλές για σένα. Πώς νιώθεις πραγματικά όταν σε αποθεώνει όλο το γήπεδο, όταν φωνάζει πιο δυνατά ακούγοντας το δικό σου όνομα, όταν το όνομά σου γίνεται τραγούδι;
«Είναι όμορφο συναίσθημα, γιατί νιώθεις την αποδοχή. Να σου πω κάτι; Εγώ νιώθω πως απλά αναγνωρίζουν το γεγονός ότι προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου με κάθε τρόπο. Βλέπουν απλά κάποιον που προσπαθεί να βοηθήσει και το αναγνωρίζουν. Τίποτα παραπάνω». -
Αναγνώριση και ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη στην Ευρωλίγκα;
«Δεν μπορώ να πω ότι δεν χαίρομαι με τους τίτλους αυτούς… Είναι αναγνώριση. Αισθάνεσαι όμορφα. Όλοι αυτοί οι ατομικοί τίτλοι όμως δεν λένε τίποτα. Υπάρχουν άλλοι έντεκα παίκτες σε κάθε ομάδα. Και αυτοί, οι άλλοι, είναι που σε κάνουν μάγκα». -
Είσαι και στην καλύτερη πεντάδα στο Πρωτάθλημα και απ’ ό,τι φάνηκε από την ψηφοφορία οδεύεις και για πολυτιμότερος παίκτης κι εντός συνόρων. Ούτε αυτό σου λέει κάτι;
«Δεν μένουν αυτά… Δεν μένουν οι ατομικοί τίτλοι. Οι τίτλοι που μένουν είναι αυτοί που κατακτά η ομάδα». -
Κάνεις μόνος σου την πάσα για τον τρίτο τίτλο. Κατακτήσατε το Πρωτάθλημα, αλλά πιο δύσκολα από άλλες φορές. Αντί για 3-0, φέτος το κατακτήσατε με 3-2. Σου λέει κάτι αυτό;
«Ειλικρινά, όχι! Τίποτα δεν μου λέει. Δεν έχει σημασία αν κατακτήσεις το Πρωτάθλημα με 3-0, 3-2, ή 3-1. Σημασία έχει ότι το πήραμε! Σημασία έχει να πάρεις το Πρωτάθλημα και όχι αν θα χάσεις έναν αγώνα στην πορεία». -
Το 2-2 σας πείραξε; Το 2-2 και όσα σχόλια το συνόδευσαν;
«Όχι! Ο Παναθηναϊκός ήθελε το Πρωτάθλημα. Και απ’ όσο ξέρω, κανείς δεν είπε από τον Παναθηναϊκό πάμε να το πάρουμε με 3-0 ή ότι έχουμε εύκολο αντίπαλο. Αυτό που όλοι λέγαμε, είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μια καλή ομάδα, ποιοτική και ότι θα κάναμε το καλύτερο για να κερδίσουμε, για να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Θέλαμε να κλείσει η χρονιά με έναν τίτλο ακόμη και πετύχαμε και αυτό το στόχο». -
Οι δηλώσεις που έγιναν από την πλευρά ανθρώπων του Ολυμπιακού σας πείραξαν; Σας κέντρισαν λίγο;
«Εγώ το θεωρώ λογικό όταν μια ομάδα φτάνει στο 2-2 να λέει “πάω για το Πρωτάθλημα”. Τι έπρεπε να πουν δηλαδή από τον Ολυμπιακό; Πάμε να χάσουμε; Λογικό ήταν για μένα να πιστεύουν στην ομάδα τους, να λένε ότι θέλουν τον τίτλο. Κι εγώ το ίδιο θα έλεγα, το ίδιο είπα. Ήθελαν τον τρόπαιο και καλά έκαναν και το είπαν. Από την άλλη όμως, ακούγοντας αυτά, θα αντιδράσεις κι εσύ. Θα πεις “γιατί αυτός κι όχι εγώ;”. Έτσι λειτουργεί ο αθλητισμός». -
Κι έγινε στο ΟΑΚΑ και αυτός με κόσμο και από τις δύο πλευρές… Ο αγώνας τελείωσε, αλλά και πάλι υπήρχαν ασχήμιες, παρά το ότι στους προηγούμενους τελικούς φάνηκε να γίνονται τεράστια άλματα μπροστά. Είναι κάτι που σε επηρεάζει;
«Προσωπικά, πιστεύω ότι αποδεικνύεται ότι ίσως στην Ελλάδα δεν είμαστε αρκετά ώριμοι ακόμη για να δούμε κόσμο και των δύο ομάδων στο γήπεδο και πάλι. Ξέρω ότι ήταν στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος και δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, αλλά μετά από όσα είχαν γίνει στη Λαυρίου, όπου ένα παιδί χάθηκε, ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτούμε. Και δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση ότι φοβόμαστε τον κόσμο του Ολυμπιακού ή κάτι τέτοιο. Ήταν τεταμένα τα πράγματα. Υπήρχαν ασχήμιες, τα είδαμε όλοι, αλλά από την άλλη ήταν πολύ καλύτερα σε σχέση με άλλες χρονιές…» -
Έχεις αναχθεί σε άνθρωπο της τελευταίας στιγμής. Τάπα στον Άκερ, επιθετικό και καλάθι, κλέψιμο στο ΣΕΦ και ασίστ, το τρίποντο στην Εθνική με τη Γαλλία. Έχεις αρχίσει να κυνηγάς τις φάσεις αυτές;
«Δεν κυνηγάω τις τελευταίες φάσεις. Καταρχήν, αν κυνηγάς τις τελευταίες φάσεις, αυτό σημαίνει ότι τα παιχνίδια κρίνονται στο τέλος κι εγώ προτιμώ να έρχονται λίγο πιο… εύκολα. Είναι όπως σε βγάζει το παιχνίδι. Αν μπορείς να κάνεις κάτι για την ομάδα σου, το κάνεις. Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο. Το παιχνίδι το ίδιο σε οδηγεί. Και θεωρώ ότι είναι και τύχη. Στο επιθετικό ριμπάουντ, ε, ήρθε η μπάλα στα χέρια μου. Θα μπορούσε να είχε φύγει με διαφορετική κατεύθυνση και να μη μιλούσαμε για τίποτα τώρα». -
Η τάπα στον Άκερ όμως δεν ήταν τύχη, ούτε το κλέψιμο στο ΣΕΦ…
«Την τάπα την κυνήγησα! Αν μπορείς να κάνεις κάτι, το κάνεις. Ό,τι χρειάζεται για την ομάδα. Αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάτι και μπορείς να το κάνεις, το κάνεις. Προσπαθείς κι ό,τι βγει. Δεν μπορείς να το προγραμματίσεις. Όλη η ομάδα προσπαθεί. Κάποια πράγματα δεν ξέρεις πώς θα βγουν, πώς θα εξελιχθούν. Κάποιες στιγμές είμαι εγώ, αλλά πολλές ήταν άλλοι παίκτες που έδωσαν τις λύσεις». -
Πάνω στο παιχνίδι σου γενικότερα μας δίνεται η εντύπωση ότι παίρνεις περισσότερες πρωτοβουλίες στην επίθεση. Είναι κάτι το οποίο το επιδιώκεις πλέον;
«Πιστέψτε με, δεν παίρνω περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες! Δεν νιώθω κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι σε κάθε αγώνα τι θα σου ζητήσει ο προπονητής σου, τι θα σου δώσει το ίδιο το παιχνίδι. Αν είσαι καλά, αν νιώθεις καλά, μπορεί και να κάνεις και το κάτι παραπάνω. Μπορεί όμως να είναι κάποιος συμπαίκτης σου καλύτερα. Τότε δίνεις χώρο σε αυτόν. Το θέμα είναι τι σου δίνει το ίδιο το παιχνίδι. Να διαβάζεις το παιχνίδι και να αντιδράς ανάλογα». -
Η ένταση αυτή που είδαμε να βγάζεις περισσότερο φέτος την ώρα του αγώνα, με κάποιες αντιδράσεις πιο έντονες, από πού πηγάζει;
«Την ώρα του αγώνα δεν το καταλαβαίνω ότι το κάνω! Υπάρχει η πίεση, κάποια στιγμή μπορεί να αντιδράσεις. Είναι κακό αυτό. Λάθος μου. Και είναι κάτι το οποίο πρέπει να βελτιώσω, κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψω. Παίζουν πολλά ρόλο, αλλά είναι μόνο για την ώρα του αγώνα, από το 1’ ως το 40’. Μετά τα ξεχνάω κι ελπίζω να το ξεχνάνε και οι άλλοι». -
Αυτό που αποκλείεται να ξεχάσεις πάντως είναι οι τρεις τίτλοι. Να μιλήσουμε για στόχους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο;
«Ξέρεις κάτι; Δεν έχει νόημα καν να μιλάμε για τους στόχους του Παναθηναϊκού. Γινόμαστε γραφικοί. Και ξέρεις γιατί; Γιατί μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί παρά να ξεκινά κάθε χρόνο με τους ίδιους στόχους. Πρωτάθλημα, Kύπελλο και τουλάχιστον ως το φάιναλ φορ. Αυτοί είναι οι στόχοι κάθε χρονιά». -
Θα ξεκινήσετε με στόχο να υπερασπιστείτε το “τριπλ κράουν”;
«Θέλουμε να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας! Θα ήταν το ιδανικό σενάριο να τα καταφέρουμε. Θα υπάρξουν όμως ομάδες στην πορεία που θα σε κερδίσουν, θα θέλουν να σε κερδίσουν, γιατί είσαι ο πρωταθλητής Ευρώπης. Όμως, για να σου πω την αλήθεια, αυτό που σκέφτομαι είναι η ξεκούραση. Κάθε πράγμα με τη σειρά του». -
Σκέφτεσαι ότι η Μαδρίτη μπορεί να γίνει η πόλη που θα σηκώσεις δύο ακόμη κούπες; Μία με την Εθνική, μία με τον Παναθηναϊκό;
«Όχι… Δεν το σκέφτομαι. Δεν θέλω αυτή τη στιγμή. Αυτή την περίοδο δεν σκέφτομαι το μπάσκετ. Είναι λογικό λίγες μέρες να αποστασιοποιηθούμε. Και όλα έχουν τη σειρά τους. Είναι η ξεκούραση, ο αγώνας που έχουμε τώρα, η Εθνική και ο Παναθηναϊκός μετά. Να ξεκουραστούμε λίγο». -
Να σε ρωτήσω και κάτι σχετικά με το συμβόλαιό σου; Ήταν κάτι που σε είχε αγχώσει, με τόσα που λέγονταν και γράφονταν;
«Ειλικρινά, ούτε που με είχε αγχώσει το θέμα καθόλου! Ήταν περισσότερο για τις εφημερίδες…» -
Γιατί τόση ηρεμία;
«Γιατί ήξερα τι ήθελα και ήξερα τι ήθελε ο Παναθηναϊκός. Γιατί να φύγω; Γιατί να αφήσεις μια κατάσταση που όλα είναι ιδανικά; Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, κατακτάμε τίτλους, έχω τον καλύτερο προπονητή, εξαιρετικούς συμπαίκτες, μια διοίκηση που φροντίζει για τα πάντα. Γιατί να θελήσω να φύγω από όλα αυτά; Δεν υπάρχει λόγος για μένα. Για μένα η παραμονή στον Παναθηναϊκό ήταν κάτι το αυτονόητο». -
Και η πρόκληση; Πολλοί όταν έχουν εδραιωθεί κάπου, όταν έχουν κατακτήσει τα πάντα με μια ομάδα, αναζητούν νέες προκλήσεις.
«Ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τις προκλήσεις. Για μένα πρόκληση είναι και ο Παναθηναϊκός. Πρόκληση ήταν το “τριπλ κράουν”, πρόκληση είναι και η επόμενη χρονιά».
-
-
Λοιπόν, καλά πάμε:
Η ΑΕΚ μαζεύει αυτούς που διώχνουμε εμείς (Σιγάλας-Γιαννουλης).
Ο Ντόμερκαντ έμαθε ότι δεν θα είναι του χρόνου στον Ολυμπιακό σε συνέντευξη από δημοσιογράφο!
Ο Γουίλκινσον έκλεισε στην Κίμκι και ο Στακ στην Κίεβο.
Και ο Γουινστον στον Παναθηναϊκό. -
- Ο Ντομερκαντ να μιλησει με τον μανατζερ του, που εισεπραξε την αποζημιωση της αποδεσμευσης εδω και μια βδομαδα Κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο της... μανατζεριας
- Ο Βασιλειαδης ειναι στην Αθηνα για να υπογραψει Δε λεω τιποτα για την μεταγραφη, γιατι αυτος ο παικτης ειναι ερωτηματικο και για μενα... Παντως, αφου χαλασε του Περπερογλου, καλα εκανε και τον πηρε.
- Πολυ αργουνε στην ΑΕΚ για τη μεταβιβαση
- Τα λεγαμε για Σπανουλη. Αμα δεν τραγουδησει ο GM των Ροκετς ο,τι και να γραφτει ειναι μ@λ@κι@.-
- Ο Ρουντι μενει Μπανταλονα λογω ρητρας Δημοσιογραφοι της κακιας ωρας, γραφουν χωρις να ξερουν και χωρις να βαζουν το (οποιο) μυαλο τους να δουλεψει
-
Ανακοινώθηκε και ο καινούριος τρόπος διαξαγωγής του κυπέλλου.
Οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 1-6 του περσινού πρωταθλήματος, αναγκάζονται να κερδίσουν τον εξωφρενικό αριθμό των 3 (τριών) αγώνων για να κατακτήσουν το κύπελλο.Προτείνω, για να μην κουράζονται τόσο πολύ, να προκύπτει κατευθείαν ο τελικός με κλήρωση. Αυτός θα γίνεται στο γήπεδο που βρίσκεται πιο κοντά στις δύο ομάδες (άθροισμα χιλιομέτρων) ΚΕΚΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ. Για την αποφυγή επεισοδίων, τόσο η κλήρωση όσο και η διεξαγωγή του αγώνα θα είναι μυστική. Το αποτέλεσμα θα ανακοινώνεται μετά το πέρας αυτού. Η ανακοίνωση θα γίνεται από τον πρόεδρο της δημοκρατίας σε πανελλαδικό δίκτυο, γεγονός που καταδεικνύει και διαφυλάσσει το κύρος του θεσμού. Ο αγώνας θα είναι διάρκειας 1 (ενός) δεκαλέπτου. Αν προκύψει ισοπαλία, κερδίζει ή ομάδα που πέτυχε τον πρώτο πόντο (καινοτομία).
Κάθε ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να δηλώσει κώλυμα λόγω υπερκόπωσης. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ανακοινώθηκε και ο καινούριος τρόπος διαξαγωγής του κυπέλλου.
Οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 1-6 του περσινού πρωταθλήματος, αναγκάζονται να κερδίσουν τον εξωφρενικό αριθμό των 3 (τριών) αγώνων για να κατακτήσουν το κύπελλο.
[...]Κάθε ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να δηλώσει κώλυμα λόγω υπερκόπωσης.
κατα τ'αλλα εκλεισε (μαλλον δλδ )
-
παει ενας καλος ψηλος για τον οσφπ..
-
Γκερσον: Η λογικη του παραλογου.-
Θελει, λεει, να παρει ξενο σεντερ και γι' αυτο τον εδιωξε... Προσωπικα θα τον εδιωχνα μονο για τον Βουισιτς. Εκτος αν εχει κλεισει τον Ντανκαν και μας το κραταει κρυφο Αν, βεβαια, εφυγε για να ερθει ο Μαυροκεφαλιδης, ειμαστε για να πηδαμε απο πανω διαζωμα του ΣΕΦ
Πλακα θα εχει να τον παρει κανας βαζελος Λουκουμι θα ητανε -
Απαπα μακριά από μας.
-
Αμα νομιζεις οτι εχεις ή μπορεις να βρεις καλυτερο, τοτε.....
-
στη θεσσαλονικη ειπαν οτι εχει ηδη κλεισει ψηλο ο οσφπ..ξενο ειπανε..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αμα νομιζεις οτι εχεις ή μπορεις να βρεις καλυτερο, τοτε.....Ο javtokas πάει σπίτι του.
-
http://www.sport24.gr/html/ent/081/ent.187081.asp
Ο χρήστης Papaloukamp έγραψε:
'Άκουσα για το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, αλλά δεν έλαβε κάποια επίσημη πρόταση. Μόνο δύο ομάδες με πλησίασαν και ήθελαν να συμφωνήσουμε, αλλά δεν ήταν κάποια ομάδα που με ήθελα εγώ να παίξω' τόνισε ο διεθνής πλέι-μέικερ, δηλώσεις του οποίου φιλοξενούνται στο site της FIBA.'Άκουγα για τους Μάβερικς, τους Λέικερς και τους Μπουλς, αλλά κανείς δεν με προσέγγισε επίσημα. Είτε επειδή δεν ενδιαφερόντουσαν πραγματικά, είτε επειδή δεν είχαν χώρο στο σάλαρι-καπ' πρόσθεσε.
Για να καταλήξει: 'Εξάλλου αν έπρεπε να πάω στις ΗΠΑ, θα ήταν πολύ δύσκολα για μένα, από τη στιμή που φοβόμαι τα αεροπλάνα'
Γι'αυτό και αποφάσισε να μείνει στο πρωτάθλημα της Ρωσίας που ως γνωστόν από την μία ακρη της μέχρι την άλλη πας και με τα πόδια αμα γουστάρεις.
Αντε σε κανεναν αγώνα της Ευρωλίγκας να χρειαστεί να πάρεις και το ΚΤΕΛΕιναι ψηλά τα σταφύλια Θοδωρή;
-
Aν πάει ο Παπαλουκάς ΝΒΑ και παίξει σοβαρά, θα σας κεράσω όλους μπύρες!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αμα νομιζεις οτι εχεις ή μπορεις να βρεις καλυτερο, τοτε.....
Ο javtokas πάει σπίτι του.
Μαλλον δεν προσεξες το διαζευκτικο
(μην εισαι και σιγουρος, παντως, για το ποιος ερχεται και ποιος φευγει, τα ιδια ελεγες για τον Ρουντι )- Κι εγω ακουω οτι εχει κλεισει ο ξενος Για το αν ειναι ψηλος δεν ειμαι σιγουρος, ελπιζω να μην ειναι ο Μαυροκεφαλιδης...
- Ο Παπαλουκας στη Ρωσια ΔΕΝ ταξιδευει οταν δε γουσταρει (συνηθως δεν παιζει στα μακρινα παιχνιδια πχ στη Σιβηρια...)
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]