-
δε ξερω ποση σχεση εχουν οι 2 περιπτωσεις..ο ομπερτο ηρθε τοτε σαν νεος ταρλατς, γνωστος μεν αλλα οχι σουπερσταρ...εκανε ελαχιστα ανεκτα παιχνιδια...γενικα αν δε κανω λαθος δεν εχουν πιασει πολλοι 'ισπανοι' παικτες εδω περα..
ο σοφοκλακης ειναι ενας μικρος που θελει το 'μπαμπα' του για να παιξει..σε νορμαλ ρυθμισεις θα μπορουσε να χει ενα 15αρι ποντους και 6-7 ριμπαουντ στο παιχνιδι..
δυστυχως ομως τα μυαλα του ειναι αλλου...ο γκερσον δε δειχνει διατεθειμενος να ασχοληθει και μαλλον πιεζεται απο τη διοικηση που αδυνατει να πιστεψει οτι εχει φτασει 560 κιλα..
και γω αμα ημουν στον οσφπ δε θα τον εδιωχνα γιατι δε ξερεις που μπορει να παει και πως μπορει να συμπεριφερθει..
βεβαια καλα θαταν καποιος να ασχοληθει απο ψυχολογικης πλευρας με το παιδι...καλα τα 'τερας' κτλ κτλ αλλα δεν τον βλεπω καλα..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
maυροκεφαλιδης ειναι?δεν αμφισβητω οτι εκανε καλη χρονια..αλλα που να πας με αυτον..τεσπα..
εισαι τρελα αντιγκερσονικος..κακως νομιζω...μετα το τελος της ερχομενης χρονιας θα μπορεις να πεις κατι..
ο περπερογλου σιγουρα χωραει στο νεο ροστερ..
Μα δε θα πας μονο με αυτον... Αλλη μια λυση σε γεματο ροστερ θα ειναι και σιγουρα καλυτερη απο τον Μπαρλο. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν προκειται για τον ιδιο παικτη που εφυγε περυσι. Εβαλε λιγα κιλα, βελτιωσε την τεχνικη του (και βγηκε λιγο πιο εξω απο το καλαθι παιζοντας κατα βαση στο 3), ενω πηρε αγωνιστικα λεπτα που του ελειπαν τοσα χρονια στον παγκο.
Δεν ειμαι αντιγκερσονικος. Το τελος της φετινης χρονιας ηταν 2 1/2 καλα παιχνιδια. Κατα τα λοιπα αρρωστησα με αυτα που εβλεπα στο γηπεδο και στο μονιτορ. Εσεις που δεν ειστε φαν της ομαδας, μενετε πιο πολυ στο αποτελεσμα και στις εντυπωσεις. Εμεις που την παρακολουθουμε απο κοντα και... καιγομαστε, το ψαχνουμε λιγο παραπερα και ανησυχουμε για το μελλον
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν ειμαι αντιγκερσονικος.Ώρα είναι να μας πεις ότι σου αρέσει και ο Πεν.
-
αν και τελειως ασχετο πλεον..εχεις κανεναν καλο υποψηφιο στη θεση του γκερσον? πλην παβισεβιτς...
επισης, επειδη εχω παρατηρησει μια συμπαθεια προς σφαιρο...δε ξερω απο τακτικη τι σκαμπαζει, αλλα απο σκαουτινγκ...
-
αν και τελειως ασχετο πλεον..εχεις κανεναν καλο υποψηφιο στη θεση του γκερσον? πλην παβισεβιτς...επισης, επειδη εχω παρατηρησει μια συμπαθεια προς σφαιρο...δε ξερω απο τακτικη τι σκαμπαζει, αλλα απο σκαουτινγκ...
γιαννακης
-
Απο υποψηφιους πολλους...
Για να μην παμε σε Ελληνα (που εχω τον ιδανικο, αλλα και αλλον εναν καλο) και γκρινιαζει ο Γηραιος , παρε μερικους ξενους:
Μαχμουντί (ελευθερος και πααααρα πολυ καλος ), Περασοβιτς (ελευθερος), Μπλατ (εχει συμβολαιο), Μεσινα (εχει συμβολαιο) και κανα-δυο Ισπανους. Αυτο προχειρα, γιατι υπαρχουν κι αλλοιΤί εννοεις για τον Σφαιρο; Του πιστωνεται η αγωνιστικη ανοδος στους τελικους και οι πρωτες μεταγραφες...
-
με εξαιρεση τους συμβεβλημενους μεινε με τον γκερσον...ο περασοβιτς δεν εχει προβλημα?
δε ξερω αν ασχοληθηκε κανεις με γιαννακη αλλα εγω στη θεση του δε θα πηγαινα στο γαβρο τωρα..
υγ. απλως δεν τον εχω τον σφαιρο για τοσο σημαντικο..ειδικα στο σκαουτινγκ οχι μονο παικτων αλλα και ομαδων..
-
:hmmm:με εξαιρεση τους συμβεβλημενους μεινε με τον γκερσον...ο περασοβιτς δεν εχει προβλημα?
δε ξερω αν ασχοληθηκε κανεις με γιαννακη αλλα εγ στη θεση του δε θα πηγαινα στο γαβρο τωρα..
Ο Περασοβιτς μαλλον δεν εχει (σοβαρο) προβλημα και ολη η ιστορια ηταν για να λυθει το συμβολαιο με την Ταου.
Ο καλυτερος ολων των ξενων με διαφορα ειναι ο Τουρκος. Γιατι δε σου λεει;
Ο Γιαννακης ειναι ιδανικος, φυσικα, γιατι δε θα πηγαινες;
Μου αρεσει πολυ κι ο Κατσικαρης. Εμαθα απο τα μεσα πολλα καλα για τη θητεια του στην ΑΕΚ και φετος που ειδα πολλα παιχνιδια της ομαδας του ειδα σαφη βελτιωση και δειγματα σπουδαιου κοουτσαρισματος. -
Ο Περάσοβιτς τι συμβόλαιο είχε και δεν μπορούσε να το λύσει με κάποιον τρόπο? Και γιατί να κάνει τέτοια ιστορία αν δεν έχει έτοιμη την επόμενη δουλειά?
Για τον Τούρκο για δώσε καμιά πληροφορία..
Ο Γιαννάκης γιατί να πάει στον Ολυμπιακό? Είναι στην εθνική αυτή την στιγμή, γιατί να φύγει?
-
@asimov
Στην ψηφοφορία, όπου συμμετείχαν 53 εκπρόσωποι των ελληνικών ΜΜΕ, ο Σέρβος τεχνικός συγκέντρωσε την προτίμηση των 40 εξ αυτών, κερδίζοντας σχεδόν παμψηφεί τον τίτλο του κορυφαίου. Ψήφους έλαβαν επίσης, ο Λούκα Παβίσεβιτς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Πίνι Γκέρσον και ο Αντρέα Ματζόν.Η ψηφοφορία:
Ζέλικο Ομπράντοβιτς: 40
Γιώργος Μπαρτζώκας: 4
Λούκα Παβισεβιτς: 6
Πίνι Γκέρσον: 2
Αντρέα Ματζόν: 1
υποθετω οτι η 1 ψηφος ηταν η δικια σου -
ο γιαννακης με εθνικη μπροστα... δε ξερω αμα εδωσε ακυρο αλλα καλα εκανε..2 καρπουζια...
ο κατσικαρης κατι δειχνει να κανει αλλα νωρις το βλεπω ακομα...
οι αλλοι ειναι καλοι προπονητες αλλα με τους αλλους να χουν ομπραντοβιτς θες 'βαρος'...δε νομιζω οτι θα μπορουσαν να επιβιωσουν εδω..
-
Ναι δικια μου ηταν
Νεαρε
Δεν ειχε ετοιμη την επομενη δουλεια αλλα ηθελε να φυγει απο την Ταου γιατι πλακωθηκε με τον Καρεχετα (λεπτομερειες δεν ξερω)
Ο Τουρκος ειναι ο προπονητης μεχρι φετος της Εφες, που τοσα χρονια με φτωχο υλικο εφερνε εξαιρετικα αποτελεσματα. Στον παγκο ειναι αστερι στα 40' του ματς, με πολλες καινοτομιες στο παιχνιδι του.
Περι Γιαννακη: Για τα λεφτα; Για τον τιτλο της Ευρωλιγκα; Για ν' αλλαξει παραστασεις; Ασε που δεν ειναι απαραιτητο να φυγει καθως προκειται για part-time δουλεια...adis, ναι ο Γκερσον απο.... βαρος διαθετει
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Περι Γιαννακη: Για τα λεφτα; Για τον τιτλο της Ευρωλιγκα; Για ν' αλλαξει παραστασεις; Ασε που δεν ειναι απαραιτητο να φυγει καθως προκειται για part-time δουλεια..Είμαι της άποψης ότι 2 καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη δεν χωράνε, οπότε για να μην τα θαλασσώσει και στις 2, καλύτερα να διαλέξει μία (αν βρεθεί σε τέτοιο δίλλημα).
Για τα λεφτά οκ, αλλά για την Ευρωλίγκα δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά ότι θα δωθούν τα απαραίτητα χρήματα από τους Αγγελόπουλους. Εκτός του Μάτσε, ποιος άλλος παίρνει ΛΕΦΤΑ?
-
Οι ξενοι που θα ερθουν λες να παιξουν... τσαμπα ή νομιζεις οτι οι ηδη υπαρχοντες παιζουν για ψιχουλα; Ενδεικτικα ο Πεν με τον Ντομερκαντ παιρνουν απο 900 χιλιαρικα. Το μπατζετ ειναι το τριτο στην Ευρωπη μετα απο ΤΣΣΚΑ και βαζελο και πιθανοτατα στο τελος των μεταγραφων θα ειναι το πρωτο. Υπαρχει διαθεση αν βρεθει PG να κανει τη διαφορα να ξοδευτουν 3+ εκ. μονο για παρτη του.
Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου. Με το υπαρχον υλικο, Γιαννακη προπονητη και PG αστερι, the sky is the limit... -
Εδώ διαφωνούμε.. Με το υπάρχον υλικό, έναν Παπαλουκά και τον Γιαννάκη, τότε θα είμαστε στα ίδια.. Νομίζω ότι έχεις ξεχάσει τις εμφανίσεις που έκανε ο Παναθηναικός στο F4 και κρίνεις μόνο από τους τελικούς.
Προσωπικά, τα 900 χιλιάρικα για Ντόμερκαντ & Πεν μου φαίνονται εξωφρενικά.
Πάντως δεν ήξερα ότι παίρνουνε τόσα λεφτά οι δυό τους, οπότε για το πόσο βαθιά είναι διατεθειμένοι οι Αγγελόπουλοι να βάλουνε το χέρι στην τσέπη..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εδώ διαφωνούμε.. Με το υπάρχον υλικό, έναν Παπαλουκά και τον Γιαννάκη, τότε θα είμαστε στα ίδια.. Νομίζω ότι έχεις ξεχάσει τις εμφανίσεις που έκανε ο Παναθηναικός στο F4 και κρίνεις μόνο από τους τελικούς.Προσωπικά, τα 900 χιλιάρικα για Ντόμερκαντ & Πεν μου φαίνονται εξωφρενικά.
Πάντως δεν ήξερα ότι παίρνουνε τόσα λεφτά οι δυό τους, οπότε για το πόσο βαθιά είναι διατεθειμένοι οι Αγγελόπουλοι να βάλουνε το χέρι στην τσέπη..
Εσυ εχεις ξεχασει τις εμφανισεις των τελικων και κρινεις απο το FF Με Παπαλουκα-Γιαννακη, αντε γεια
Αν σου φαινονται εξωφρενικα τα 900 αυτων ή το ενα μυριο του Ακερ, τοτε τι πρεπει να σου φαινεται το 1,7 του... Γιαβτοκας και τα 2,2 του Ντελκ ; (μαυρη τρυπα το σκαουτινγκ του Ζελικο, αλλα τεσπα)Απο την ΚΑΕ βγαινει προς τα εξω οτι αν βρεθουν καλες περιπτωσεις, το φετινο μπατζετ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ Μην ξεχνας οτι στην περιπτωση Περπερογλου πχ θα πληρωθει και buy-out πανω απο 300-400 χιλιαρικα, ενω ενδεχεται η ιδια τακτικη ν' ακολουθηθει και με τον ξενο PG, σε μια εποχη που δεν γινονται μεταγραφες και ολοι παιρνουν ελευθερους.
-
**'skye' **δεν κατάλαβα τι ακριβώς με ρώτησες αλλά γενικά συμφωνώ με τον adis4gr έτσι όπως τα γραφει πιο κάτω.
Κατά τα λοιπά:
-Ο Χαρίσης μας τελείωσε και
-έρχεται νέος βοηθός του Γκέρσον από το Ισραήλ
-Εμείς χτυπάμε τον Πέροβιτς. Μας έχωσε 19 ποντάκια και λογικά πρέπει να τον θυμούνται και στο γαύρο που τους έχωσε άλλα τόσα. Καλή επένδυση δείχνει 22 χρονών είναι και από κορμί 215εκ αλλά το μόνο που δε μου κάθεται καλά στην όλη φάση είναι ότι ο Ομπράντοβιτς δεν αρέσκεται σε τέτοιους ψηλούς
-Θα μου βρείτε κανά 3αράκι γιατί έχω στερέψει;;:rtfm:
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
.................-Εάν αυτό που βγαίνει προς τα έξω ισχύει ας δώσουν λίγο πάνω από 3 μύρια ντόλαρς και ας πάρουν τον Γιασικεβίτσιους.
-150 max για Περπέρογλου και αμάν αμάν διότι του χρόνου μένει ελεύθερος και δε θα έπαιρνε μια ο Πανιώνιος.
-Κακώς, ΙΜΗΟ , σου αρκεί ο Πριγκιόνι, διότι στα μεγάλα παιχνίδια είναι ...αόρατος
O Mπέρυ πάει καλύτερα και μάλλον τη γλίτωσε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εσυ εχεις ξεχασει τις εμφανισεις των τελικων και κρινεις απο το FF Με Παπαλουκα-Γιαννακη, αντε γειαΑΝ...
Αν σου φαινονται εξωφρενικα τα 900 αυτων ή το ενα μυριο του Ακερ, τοτε τι πρεπει να σου φαινεται το 1,7 του... Γιαβτοκας και τα 2,2 του Ντελκ ; (μαυρη τρυπα το σκαουτινγκ του Ζελικο, αλλα τεσπα)
Δεν διαφωνώ για τον Γιαβτόκας, τα 2.2 του Ντελκ όμως απλά δεν βγήκαν.
Απο την ΚΑΕ βγαινει προς τα εξω οτι αν βρεθουν καλες περιπτωσεις, το φετινο μπατζετ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ
Και στην ΠΑΕ έτσι είναι ( ) αλλά από το τι βγαίνει προς τα έξω μέχρι το τι βγαίνει από την τσέπη υπάρχει μία αξιοπρόσεκτη διαφορά.
-
Tώρα το πρόσεξα αυτό με το σκάουτινγκ:
Το σκάουτινγκ του Ζέλικο το έχει αναλάβει ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα , μέλος του προπονητικού τιμ της Εθνικής και όχι διάφοροι 'Σφαιρόπουλοι'.
Το θέμα με τον Ντελκ είναι ότι ο Παναθηναϊκός πιάστηκε στον ύπνο (Σπανούλης) και δεν είχε χρόνο και καμια σχέση δεν έχει με το σκάουτινγκ. Ηρθε ένας παίχτης με 10 πόντους Μ.Ο σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ΝΒΑ που πρωταγωνιστεί μονίμως σε αυτό το πρωτάθλημα. Σα μεταγραφή ήταν από τις λίγες
Για τον Γιαβτόκας επίσης τα έχουμε πει, το να γράφουμε μονίμως τα ίδια δε λέει.
-
Με σενα τα εχουμε πει, οχι με τον kid.
Δεν ξερω τι λες για Σφαιροπουλους (παλι απαξιωνεις χωρις βαση, καλαααααα ) αλλα κι εμενα αμα ρωταγε ο Ζελικο μπορουσα να του πω οτι αυτοι οι δυο δεν κανουν για τον ΠΑΟ που εχει στο μυαλο του και το στυλ παιχνιδιου του. Οι 10 πμο δε λενε τιποτα. Ο παικτης ηταν μιας α ηλικιας, σε καθετη πτωση αγωνιστικα (γι' αυτο και δεν ενδιαφερθηκε καμια ομαδα στην αμερικη να τον κρατησει, ουτε ψαχτηκε καποιος να τον παρει πισω οταν εγινε σαφες οτι απο τον βαζελο την κανει) και, ΚΥΡΙΩΣ, δεν κολλαγε καθολου μα καθολου στο παιχνιδι της ομαδας. Δε χρειαζοταν να εισαι expert για να το καταλαβεις και απορω ποιος τον ειδε και εδωσε εγκριση να ξοδευτουν ολα αυτα τα χρηματα (τα ελεγα περυσι τετοια εποχη στον Αντρεα, you know who , και δεν απαντουσε, κατι ψελλιζε για εμπειρια κλπ. - καλα ). Δε νομιζω παντως οτι αυτους τους προτεινε ο Παπαδοπουλος (αν εννοεις αυτον). Μονος του πρεπει να ασχοληθηκε ο Σερβος...
Ο Πριτζιονι ειναι εξοχος PG, συνεπεστατος και καθολου αορατος. Μην αρχισεις παλι τα στατιστικα σε... επιλεγμενα ματς, κανει απειρες δουλειες στο γηπεδο και, κυριως (ο λογος που χρειαζομαστε εναν τετοιο) παιζει τελεια το παιχνιδι των αλλαγων του ρυθμου. Ξερει ποσο και ποτε πρεπει να τρεξει η ομαδα και βοηθαει την κινηση των συμπαικτων του. Οταν τον ευνουχισε αγωνιστικα ο Μαλκοβιτς, η ομαδα του εχασε τα αυγα και τα πασχαλια.Στα γρηγορα:
- Ο νεος βοηθος ερχεται για αλλες δουλειες απο του Χασιν
- Ο Περοβιτς δεν κανει Αμα τον σπρωξει ο Σοφο, θα βρεθει στην εξεδρα Δε σου κανει εντυπωση που τα αμερικανα, που κανουν κρα για τετοια υψη, δεν ασχολουνται; (αν θυμασαι τα ιδια ελεγα για τον Γιαβτοκας )
- Καλο τριαρι ειναι ο Περπερογλου
- Αλλο ΠΑΕ, αλλο ΚΑΕ (αν και ουτε απο την ΠΑΕ εχω παραπονο προς το παρον )
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]