-
-
Χεχεχεχε, η Ελληνική 'δημοσιογραφία' στα καλύτερα της!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
...ο παπανικολαου δεν ειναι ουτε φανης ουτε πετζα..γενικα δε δουλεψε και παρα πολυ αλλα για αυτο που γενικα τον παραδεχομαι ειναι οτι εχει ψυχη..και ειδικα τωρα που παικτες με ψυχη δεν υπαρχουν και παρα πολλοι...
αυτο σημαινει οτι ειναι χρησιμος εφοσον εχει το σωμα να κοντραριζεται με ψηλους γκαρντ και κοντους φορ...δεν τον εχουν παρει και τα χρονια..
βεβαια εδω τιθεται το θεμα ομπραντοβιτς..τον εβαλε στον τελικο των τελικων! αυτο μου φανηκε σαν κινηση απελπισιας απο τη στιγμη που ο παπανικολαου δεν ειχε παιξει και πολλα λεπτα αυτη τη χρονια, σουτ σταθερο δεν εχει κτλ κτλ...ο ζελικο πηγε να εκμεταλλευτει το τσαγανο του και εναν μικρο φανατισμο που μπορει να εχει κατα των γαβρων αυτη τη στιγμη..
αυτο θα ηταν καλο για μια ομαδα με ασθενες ροστερ και οχι για τον παο..το να βαλει τον παπανικολαου σε εκεινο το σημειο ηταν κορωνα γραμματα κινηση..θα μπορουσε να ειχε χρεωθει ενα πρωταθλημα με αυτη τη κινηση..
...Να συμφωνήσω κι εγώ με αυτό. Το να πάρεις από τον πάγο έναν παίχτη σαν τον Παπανικολάου και να υπολογίσεις ότι θα σου κολλήσει 2-3 μακρινά σουτ ... δεν είναι ακριβώς έμπνευση
Ίσως αν δεν ήταν αυτός να τον είχε βγάλει στα 3 λεπτά, αλλά κρυμμένος άσσος (επιθετικά με αυτόν τον τρόπο) δεν είναι ο Παπ.Και ένα σχόλιο για τον τελευταλιο αγώνα : η χειρότερη περίοδος του ΠΑΟ ήταν η 3η στην οποία πήρε και τη διαφορά, αφού ο Ολυμπιακός ήταν ανίκανος να βάλει τη μπάλα μέσα. Τα πρώτα 5 λεπτά βλέπαμε τους πράσινους να το χτίζουν με τα 3ποντα και σταθερά τη διαφορά 5-7 πόντους. Άν φέρνεις (ή σου έρχεται) το παιχνίδι σε σημείο να μπορείς να ξεφύγεις και δεν το κάνεις ... Ε ...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μετά που θα καταλαγιάσουν και οι αναλύσεις για τον 5ο τελικό, θέλω ανάλυση της χρονιάς μας παίκτη - παίκτη και (ΛΟΓΙΚΕΣ) προτάσεις για ροστερ 2007-08Για να μην αφήνουμε υπόλοιπα 'ανάλυση' διάβασε από κανένα Παπαδογιάννη , μόνο προσεξε μην τρέχεις για υπογλώσσια νυχτιάτικο, εκτός κι εάν έχεις κοντά τη θάλασσα όπως εγώ και τη σκαπουλάρεις
Μια προσπάθεια να επιβεβαιώσω τον Kλιντ Ηστγουντ, ευχαρίστωςΔιαμαντίδης: Μην τρελαθούμε, τι να γράψουμε γι' αυτον τον τύπο; Πάντως διαφωνώ με κάτι σχολιάκια του τύπου 'Παναθηναϊκός=Διαμαντίδης' που 'εκτοξεύονται' από μερικούς εγκάθετους που το όνομά τους αρχίζει από 'Χρη' και τελειώνει σε 'στος'. Λέγονται για να εξυπηρετήσουν άλλους σκοπούς
Νικόλας: Σαφώς καλύτερος από πέρσι , ο δεύτερος ή τρίτος παίχτης σε χρόνο συμμετοχής, διψήφιος αριθμός πόντων στην Ευρωλίγκα, πολύ καλή εμφάνιση στο ΦΦ με καθοριστική παρουσία σε άμυνα και επίθεση. Κουρασμένος αλλά και ανεξήγητα αγχωμένος στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό με καλές άμυνες πάνω στον Ματσε και μια χαρά απόδοση στο 5ο παιχνίδι.Μένει , δεν το συζητάμε, προσωπικά θέλω να γεράσει στον Παναθηναϊκό. Μάλλον θα του κάνουν 2ετές με μεγάλες απολαβές αν και αυτός έχει φράγκα, δεν περιμένει από το μπάσκετ .
Μπετσίροβιτς: Δεν τον χωνεύω και δεν τον χώνεψα ποτέ μου. Θεωρώ το Γιάκα καλύτερο παίχτη. Το ότι μας έχωσε μια 20ρού με τη Σλοβενία δε λέει και τίποτα. Ασε που πρέπει να είναι και μεγάλο κωλόπαιδο με το χουνέρι που τους έκανε στη Βίρτους. Χάλια στην άμυνα με εκλάμψεις στην επίθεση αλλά με πολύ καλή παρουσία στο ΦΦ ειδικά απέναντι στην Ταού.Μένει καθώς τον θέλει ο Ομπράντοβιτς κι εκεί ποντάρω κι εγώ μπας και τον σουλουπώσει του χρόνου.
**Βούγιανιτς: ** Δεν γράφει η φετινή χρονιά καθώς και που παίζει μπάσκετ θαύμα είναι με δυο εγχειρήσεις στους χιαστούς. Εντυπωσιακός στο ΦΦ (κανείς δεν το περίμενε , όχι και κανείς αλλά τε σπα ) έμεινε από βενζίνη στα παιχνίδια με το γαύρο και κόντεψε να μας σακατέψει στο 3ο παιχνίδι με τη μαλακία που έκανε και με τσάντισε αφάνταστα. Ανανέωσε μέχρι το 2009 (μου φαίνεται). Του χρόνου θα κριθεί. Εάν δεν έχει τίποτα απρόοπτα (κούφια η ώρα) έχουμε λύσει εκεί το πρόβλημά μας καθώς είναι 27άρης.Μου αρέσει πολύ σαν παίχτης.
πάμε παραμέσα...
Σισκάουσκας: Ο άλλος που θέλω να γεράσει στον Παναθηναϊκό. Αργησε να προσαρμοστεί. Πολύ καλός στο ΦΦ και σε 2 από τα παιχνίδια με το γαύρο. Εχει για άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος, χωρις καμια συζήτηση.
Αλβέρτης: Να σου πω την αλήθεια,αφού δεν τον έβαλε στο 1ο παιχνίδι δεν περίμενα να τον βάλει. Ήταν περισσότερο καλός απ' ότι περίμενα όταν τον έβαζε αλλά είναι εμφανές ότι κάνει 2-3 φορες το γήπεδο και μένει από δυνάμεις. Από την άλλη πώς λες σε έναν παίχτη με την προσφορά του 'σήκω φύγε'; Μάλλον θα μείνει για ψυχολογικούς λόγους και όχι αγωνιστικούς. 'Οι αμόρφωτοι κοντοί' που λέει και red έχουν πει ότι θα μείνει όσο θέλει.
**Σάκοτα: **Να πάει δανεικός σε καμια ομάδα να παίξει, είναι κρίμα να θαφτεί. Αμαρτία.
Παπανικολάου: Ισχυουν ακριβώς τα ίδια με τον Σάκοτα , πλην του δανεικός. Εχει 2-3 χρόνια ακόμα που μπορεί να παίξει και καλό θα είναι να παίξει μια και σε μας δεν χωράει όπως έχει δείξει ο Ομπράντοβιτς.
προχωράμε...
Ντικούδης: Δεν τον πολυπάω , το είχα γράψει και όταν ήρθε δεν πήρε πολύ χρόνο και δεν πολυβοήθησε. Στα palyoffs 'έτρεμε'. Eχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη και μακαρι να παρουσιαστεί καλύτερος αλλιώς θα μιλάμε για μια 'μαύρη τρύπα' εκεί. Και όχι τίποτε άλλο δηλαδή αλλά έτσι και παγιωθεί PF ο Παναγιώτης, την κάτσαμε τη βάρκα
Μπατιστ : Ευτυχώς που ανανέωσε γιατί το είχα άγχος Δε λέω μεγάλος παίχτης γιατί όταν είχαμε Ράτζα εκεί, μάλλον την 'εξαντλήσαμε' τη θέση αλλά είναι πολυ καλός και συνεχώς βελτιωμένος.
Ο καλύτερος παίχτης της Ευρωλίγκας για τον Νοέμβρη μήνα κι ευτυχώς δεν κόστισε ο τραυματισμός. Σταθερός κοντά και σε μικρή απόσταση από το καλάθι (ρώτα και το Μπουρούση ) και μας έχει ξελασπώσει ουκ ολίγες φορές (ρώτα και τους γαύρους )**Τσαρτσαρής: **Του έχω μεγάλη συμπάθεια καθώς ξέρει μπάσκετ. Αν δεν ήταν και τόσο σοφτ γμτ...Αλλά όλο και πιο βελτιωμένος είναι.Πολύ καλύτερος φέτος και μάλλον ο πιο σταθερός μας παίχτης στα playoffs αλλά λόγω ατυχίας δεν μπορεσε να βοηθήσει στο ΦΦ. Εχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.
Γιαβτόκας: Εδώ τα πράγματα μάλλον έχουν διαφοροποιηθεί από τη τελαυταία φορά καθώς τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει πληθαίνουν αλλά το θέμα είναι 'πώς' αφού έχει κλειστό συμβόλαιο και μάλλον δε θα θέλει να τα 'χαρίσει' τα φράγκα και πολύ καλά κάνει. Τι να πω...μπερδεμένη περίπτωση. Θα πρέπει πάντως να το δουν πριν τον ξαποστείλουν διότι καλοί ψηλοί δεν υπάρχουν και εάν είναι να μας ψήσει το ψάρι στα χείλη ο Βούισιτς όπως πέρσι και καταλήξουμε με ένα 'τύπου' Ντελκ παίχτη που δε θα μπει ποτέ στην ομάδα ή καταλήξουμε με κανένα σαπάκι από το ΝΒΑ...δεν ξέρω. Τουλάχιστο όπως και να΄ναι θα είναι δύο χρόνια στην ομάδα. Επειτα είναι και το άλλο: Πέραν των 'χτυπητών' ονομάτων Ρέμπρατσα, Ντέγιαν, Κάτας και μερικών άλλων όλοι οι υπόλοιποι δεν φάνηκαν την 1η χρονιά.
Τομάσεβιτς: Ξέρει το μπάσκετ όσοι λίγοι. 16 πόντοι στον τελικό και μερικά παρτάκια κάτω από τη ρακέτα του Ολυμπιακού στα playoffs. Μπασκετική ιδιοφυία. Να μείνει
'σεντονιάζει' επικίνδυνα, τα περί αποκτημάτων αργότερα ή αύριο, ανάλογα με τα κουράγια
-
ΚΟίτα που το είχα ξεχάσει και εγώ το θέμα με την 'ανάλυση'.
ΔΙάβασα τα γραφόμενα σου, και επανέρχομαι με δικό μου σεντονάκι!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Διαμαντίδης: Μην τρελαθούμε, τι να γράψουμε γι' αυτον τον τύπο; Πάντως διαφωνώ με κάτι σχολιάκια του τύπου 'Παναθηναϊκός=Διαμαντίδης' που 'εκτοξεύονται' από μερικούς εγκάθετους που το όνομά τους αρχίζει από 'Χρη' και τελειώνει σε 'στος'. Λέγονται για να εξυπηρετήσουν άλλους σκοπούς
Δε μπορείς να γράψεις και πολλά. Σε μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός έπαιζε με....ενάμιση PG, ο Διαμαντίδης έπρεπε να ανταποκριθεί σε περισσότερες προκλήσεις, και τα κατάφερε, παρ' όλο τον πολύ μεγάλο φόρτο. Συνολικά οπωσδήποτε ο MVP για εμάς, και περιμένουμε ακόμα περισσότερα πράγματα του χρόνου. Το πιο απίστευτο πάντως είναι τα 200+ συνεχόμενα παιχνίδια σε ομάδα και Εθνική πάντα με μεγάλο χρόνο συμμετοχής και τη γνωστή αφοσίωση στην άμυνα.
Συμφωνώ μαζί σου για τα 'σχόλια'(ίσως ενίοτε να είναι υπερβολικά), αλλά τις περισσότερες φορές επαληθεύονται ως ένα βαθμό. Άλλωστε η παρουσία του Διαμαντίδη είναι καθοριστική ακόμα και στην Εθνική, με τόσο δυνατή περιφέρεια.
Νικόλας: Σαφώς καλύτερος από πέρσι , ο δεύτερος ή τρίτος παίχτης σε χρόνο συμμετοχής, διψήφιος αριθμός πόντων στην Ευρωλίγκα, πολύ καλή εμφάνιση στο ΦΦ με καθοριστική παρουσία σε άμυνα και επίθεση. Κουρασμένος αλλά και ανεξήγητα αγχωμένος στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό με καλές άμυνες πάνω στον Ματσε και μια χαρά απόδοση στο 5ο παιχνίδι.Μένει , δεν το συζητάμε, προσωπικά θέλω να γεράσει στον Παναθηναϊκό. Μάλλον θα του κάνουν 2ετές με μεγάλες απολαβές αν και αυτός έχει φράγκα, δεν περιμένει από το μπάσκετ .
Μέσες άκρες συμφωνώ. Έκανε πολύ καλή χρονιά, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν τόσο πεσμένος ψυχολογικά στους τελικούς. Δεν είναι ο παίκτης που θα στηθεί ο ΠΑΟ πάνω του, αλλά είναι πολύτιμος στα χέρια του Ομπράντοβιτς.
Μπετσίροβιτς: Δεν τον χωνεύω και δεν τον χώνεψα ποτέ μου. Θεωρώ το Γιάκα καλύτερο παίχτη. Το ότι μας έχωσε μια 20ρού με τη Σλοβενία δε λέει και τίποτα. Ασε που πρέπει να είναι και μεγάλο κωλόπαιδο με το χουνέρι που τους έκανε στη Βίρτους. Χάλια στην άμυνα με εκλάμψεις στην επίθεση αλλά με πολύ καλή παρουσία στο ΦΦ ειδικά απέναντι στην Ταού.Μένει καθώς τον θέλει ο Ομπράντοβιτς κι εκεί ποντάρω κι εγώ μπας και τον σουλουπώσει του χρόνου.
Ούτε κι εγώ τον πολυχωνεύω. Αρκετά ασταθής, με πολλά 'brain fades' αλλά στη μέρα του είναι εξαιρετικός. Έχει επίσης πολύ δυνατό σουτ από μέση απόσταση, κάτι που δεν έχει κανείς άλλος περιφερειακός μας. Δεν είναι τόσο 'μαύρη τρύπα' στην άμυνα όσο ο Βούγιανιτς αλλά δεν είναι και σαν τους άλλους περιφερειακούς μας.
**Βούγιανιτς: ** Δεν γράφει η φετινή χρονιά καθώς και που παίζει μπάσκετ θαύμα είναι με δυο εγχειρήσεις στους χιαστούς. Εντυπωσιακός στο ΦΦ (κανείς δεν το περίμενε , όχι και κανείς αλλά τε σπα ) έμεινε από βενζίνη στα παιχνίδια με το γαύρο και κόντεψε να μας σακατέψει στο 3ο παιχνίδι με τη μαλακία που έκανε και με τσάντισε αφάνταστα. Ανανέωσε μέχρι το 2009 (μου φαίνεται). Του χρόνου θα κριθεί. Εάν δεν έχει τίποτα απρόοπτα (κούφια η ώρα) έχουμε λύσει εκεί το πρόβλημά μας καθώς είναι 27άρης.Μου αρέσει πολύ σαν παίχτης.
Τον Βούγιανιτς θα τον κρίνουμε του χρόνου, έχοντας κάνει ΠΛΗΡΗ προετοιμασία με την ομάδα, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό. Είναι καλός σουτέρ, καλύτερος χειριστής της μπάλας από το Διαμαντίδη, αλλά στην άμυνα υστερεί φανερά.
Οπωσδήποτε πρέπει να μείνει πάντως
Σισκάουσκας: Ο άλλος που θέλω να γεράσει στον Παναθηναϊκό. Αργησε να προσαρμοστεί. Πολύ καλός στο ΦΦ και σε 2 από τα παιχνίδια με το γαύρο. Εχει για άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος, χωρις καμια συζήτηση.
Ακριβώς. Στο ποδόσφαιρο μας λένε ότι ο κάθε.... Μάριτς(που τον θυμήθηκα) είναι 'πολυεργαλείο' επειδή κάνει τα πάντα(αλλά μέτρια). ΛΑΘΟΣ. Πολυεργαλείο είναι ο Σισκάουσκας επειδή κάνει τα πάντα καλά.
Αλβέρτης: Να σου πω την αλήθεια,αφού δεν τον έβαλε στο 1ο παιχνίδι δεν περίμενα να τον βάλει. Ήταν περισσότερο καλός απ' ότι περίμενα όταν τον έβαζε αλλά είναι εμφανές ότι κάνει 2-3 φορες το γήπεδο και μένει από δυνάμεις. Από την άλλη πώς λες σε έναν παίχτη με την προσφορά του 'σήκω φύγε'; Μάλλον θα μείνει για ψυχολογικούς λόγους και όχι αγωνιστικούς. 'Οι αμόρφωτοι κοντοί' που λέει και red έχουν πει ότι θα μείνει όσο θέλει.
Από τη στιγμή που η ομάδα είναι σωστά οργανωμένη και δε διεκδικεί 20λεπτά συμμετοχής μόνο και μόνο επειδή υπήρξε καλός παίκτης μια φορά κι έναν καιρό, ας μείνει. Θα προτιμούσα πάντως να καταλάβει και ο ίδιος ότι ήρθε ο καιρός να σταματήσει.
**Σάκοτα: **Να πάει δανεικός σε καμια ομάδα να παίξει, είναι κρίμα να θαφτεί. Αμαρτία.
Περίμενα φέτος να βελτιωθεί, για να είμαι ειλικρινής. Πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής, αλλά πρέπει να βελτιώσει πολύ το κορμί του για να έχει ελπίδες για καριέρα. Παρ' όλα αυτά σε μια μικρότερη ομάδα θα είχε πολύ πιο βασικό ρόλο
Παπανικολάου: Ισχυουν ακριβώς τα ίδια με τον Σάκοτα , πλην του δανεικός. Εχει 2-3 χρόνια ακόμα που μπορεί να παίξει και καλό θα είναι να παίξει μια και σε μας δεν χωράει όπως έχει δείξει ο Ομπράντοβιτς.
Ανεξαρτήτως του τι έκανε στον 5ο τελικό, νομίζω ότι (όπως και ο Αλβέρτης) είναι μια ταχύτητα κάτω από τους υπόλοιπους.
Ντικούδης: Δεν τον πολυπάω , το είχα γράψει και όταν ήρθε δεν πήρε πολύ χρόνο και δεν πολυβοήθησε. Στα palyoffs 'έτρεμε'. Eχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη και μακαρι να παρουσιαστεί καλύτερος αλλιώς θα μιλάμε για μια 'μαύρη τρύπα' εκεί. Και όχι τίποτε άλλο δηλαδή αλλά έτσι και παγιωθεί PF ο Παναγιώτης, την κάτσαμε τη βάρκα
Δε συμφωνώ! Μέσα στη χρονιά είχε χρόνο συμμετοχής, κάνοντας ακριβώς αυτό που έκανε στο Μουντομπάσκετ, ερχόμενος δηλαδή από τον πάγκο να δώσει ενέργεια κάτω από το καλάθι. Έκανε επίσης πάρα πολύ καλό FF, έχοντας να καλύψει και το κενό του Τσαρτσαρή. Όπως και άλλοι παίκτες, 'έπεσε' στο FF, και νομίζω πως πρέπει να δουλέψει κι άλλο στο κορμί του.
Μπατιστ : Ευτυχώς που ανανέωσε γιατί το είχα άγχος Δε λέω μεγάλος παίχτης γιατί όταν είχαμε Ράτζα εκεί, μάλλον την 'εξαντλήσαμε' τη θέση αλλά είναι πολυ καλός και συνεχώς βελτιωμένος.
Ο καλύτερος παίχτης της Ευρωλίγκας για τον Νοέμβρη μήνα κι ευτυχώς δεν κόστισε ο τραυματισμός. Σταθερός κοντά και σε μικρή απόσταση από το καλάθι (ρώτα και το Μπουρούση ) και μας έχει ξελασπώσει ουκ ολίγες φορές (ρώτα και τους γαύρους )Μαζί με το Διαμαντίδη, οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ομάδας(του χρόνου θα προστεθεί σταθερά και ο Σισκάουσκας). Έχει γίνει κλισέ, αλλά είναι όντως 'Ευρωπαίος', αφοσιωμένος στην άμυνα, παίζει πολύ καλά στο πικ 'ν ρολ, αλλά ταυτόχρονα διαθέτει και πολύ αξιόλογο σουτ. Μεγάλη υπόθεση η ανανέωση του συμβολαίου του!
Παρεμπιπτόντως, ο τραυματισμός του δεν κόστισε ακριβώς επειδή είχαμε το ροστερ εκείνο που μπόρεσε να τον καλύψει.
**Τσαρτσαρής: **Του έχω μεγάλη συμπάθεια καθώς ξέρει μπάσκετ. Αν δεν ήταν και τόσο σοφτ γμτ...Αλλά όλο και πιο βελτιωμένος είναι.Πολύ καλύτερος φέτος και μάλλον ο πιο σταθερός μας παίχτης στα playoffs αλλά λόγω ατυχίας δεν μπορεσε να βοηθήσει στο ΦΦ. Εχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.
Λίγη παραπάνω δύναμη δε θα του έκανε κακό, είναι γεγονός. Γενικά πάντως είναι πολύ σταθερός, αφοσιωμένος, και πρέπει να είναι και καλός χαρακτήρας.
Γιαβτόκας: Εδώ τα πράγματα μάλλον έχουν διαφοροποιηθεί από τη τελαυταία φορά καθώς τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει πληθαίνουν αλλά το θέμα είναι 'πώς' αφού έχει κλειστό συμβόλαιο και μάλλον δε θα θέλει να τα 'χαρίσει' τα φράγκα και πολύ καλά κάνει. Τι να πω...μπερδεμένη περίπτωση. Θα πρέπει πάντως να το δουν πριν τον ξαποστείλουν διότι καλοί ψηλοί δεν υπάρχουν και εάν είναι να μας ψήσει το ψάρι στα χείλη ο Βούισιτς όπως πέρσι και καταλήξουμε με ένα 'τύπου' Ντελκ παίχτη που δε θα μπει ποτέ στην ομάδα ή καταλήξουμε με κανένα σαπάκι από το ΝΒΑ...δεν ξέρω. Τουλάχιστο όπως και να΄ναι θα είναι δύο χρόνια στην ομάδα. Επειτα είναι και το άλλο: Πέραν των 'χτυπητών' ονομάτων Ρέμπρατσα, Ντέγιαν, Κάτας και μερικών άλλων όλοι οι υπόλοιποι δεν φάνηκαν την 1η χρονιά.
Εδώ τώρα τι να πει κανείς.... ΠΟλύπλοκο το θέμα, και έχει άμεση σχέση με όσα θα πούμε παρακάτω για μεταγραφές. Με το κορμί που έχει, αν μπορέσει ποτέ να προσαρμοστεί στα συστήματα του Ομπράντοβιτς θα είναι φόβητρο, αλλά δεν το βλέπω.
Τομάσεβιτς: Ξέρει το μπάσκετ όσοι λίγοι. 16 πόντοι στον τελικό και μερικά παρτάκια κάτω από τη ρακέτα του Ολυμπιακού στα playoffs. Μπασκετική ιδιοφυία. Να μείνει
Να μείνει, οπωσδήποτε να μείνει, αλλά να χρησιμοποιηθεί όπως φέτος. Δηλαδή μόνο στην Ευρωλίγκα, με προσοχή στο χρόνο συμμετοχής, και σε καμμιά περίπτωση να μη ΒΑΣΙΣΤΟΥΝ τα πλάνα μας πάνω του καθώς λόγο ηλικίας θα είναι νομίζω επιρρεπής στους τραυματισμούς και την κόπωση.
-
-Μακάρι να κάνω λαθος για τον Ντικούδη ή για να το πω καλύτερα, εύχομαι να κάνω λάθος.Όντως είχε καλό ΦΦ. Το ξέχασα
-Ο Βουγιανιτς δεν παίζει άμυνα διότι για την άμυνα θες πόδια. Και αυτός δεν έχει, τουλάχιστο όχι φέτος
-Δε νομίζω να στηθεί η ομάδα γύρω από τον Ντέγιαν για πολλούς λόγους.
Πάντως 10-12 λεπτά μπορεί να παίζει , πιθανόν και παραπάνω με αξιώσεις και να προσφέρει πολλά.- Ο Μπετσίροβιτς δεν παίζει άμυνα επειδή μάλλον βαριέται. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στο τελευταίο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο , τον Ακερ να τον πηγαίνει αριστερά (οι άλλοι είχαν 'σκουπίσει' το γήπεδο) και ο Σάνι αντί να τον παίξει άμυνα να τον ακολουθεί από το πλάι Μιλαμε δεν έκανε καν προσπάθεια. Ε, φυσικά μας το έχωσε. Και άμυνα να τον έπαιζε μπορεί πιθανότατα να μας το εχωνε αλλά αυτός ούτε καν προσπαθησε γμτ!
-
Ο Ντελκ μεγαλη πληγη φετος για τον ΠΑΟ, και ηρθε με περγαμηνες,δεν ητανε κανενας απο το CBA...απο ολες τις μεταγραφες του βαζελου αυτη φαινοταν η πιο ισχυρη στα χαρτια...την συνεχεια την ξερετε!
-
Πάμε τώρα και στις προοπτικές για του χρόνου:
- Στους κοντούς τα πράγματα είναι σχετικά απλά: Το πρόβλημα είναι η ανυπαρξία λύσεων στο 'κουμάντο'. Αυτό που χρειαζόμαστε ΔΕΝ είναι 'αναπληρωματικός' του Διαμαντίδη, διότι πολύ απλά κανείς καλός PM δε θα κάτσει να παίζει 10 λεπτά. ΑΥτό που χρειαζόμαστε είναι ένας ικανός παίκτης για 'άσσο - δύο'. Είναι μεγάλο πράγμα να ξέρεις ότι όχι μόνο έχεις και μια δεύτερη εναλλακτική σε περίπτωση που ο ΔΙαμαντίδης δεν είναι σε καλή μέρα ή τραυματίας αλλά και το ότι έχεις εναλλακτική ΣΤΗΝ ίδια επίθεση.
Νομίζω λοιπόν ότι φωτογράφισα το Σπανούλη Σαν Έλληνας θεωρώ ότι πρέπει να μείνει και να παλέψει στο NBA, αλλά σαν Παναθηναϊκός πιστεύω ότι θα δώσει τρομερή ποιότητα στην περιφέρεια. Εκτός του ότι θα είναι βελτιωμένος ως παίκτης, θα δώσει κι άλλες διαστάσεις στο παιχνίδι μας(ολοκληρωμένες διεισδύσεις και με λέι-απ, δεύτερο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ κουμάντο), ενώ βέβαια είναι ΚΛΑΣΕΙΣ καλύτερος αμυντικός από τον Μπετσίροβιτς.
Λογικά ο Ξανθόπουλος θα πρέπει να δοθεί κάπου δανεικός, και το rotation των κοντών μας να είναι Διαμαντίδης, Σπανούλης, Σισκάουσκας (η δυνατή τριάδα), Βούγιανιτς, Μπετσίροβιτς, Χατζηβρέτας.
- Στους ψηλούς τα πράγματα είναι πολύ πιο πολύπλοκα, καθώς πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα 'Γιαφτόκας'. Αν μεν ο Ζοτς, έχοντας δει τον Γιαφτόκας μια πλήρη χρονιά πιστεύει ότι μπορεί να μείνει, να προσαρμοστεί και να βοηθήσει, του έχω πλήρη εμπιστοσύνη. Ειδάλλως θα πρέπει να πάμε σε ένα 'βελούδινο' διαζύγιο, και να κοιτάξουμε αλλού.
Δυστυχώς η περίπτωση Βούισιτς μάλλον χάνεται. Ο Άντερσεν της ΤΣΣΚΑ δε με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ. Έχει παίξει σε παρόμοια με εμάς ομάδα, σε υψηλό επίπεδο και δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί.
- Και για να τσιγκλίσω λιγάκι τον TRAVELLER, ένας παίκτης που πολύ θα ήθελα στην ομαδα μου, και που νομίζω θα ταίριαζε ΚΟΥΤΙ στη φιλοσοφία, θα ήταν ο Βασιλόπουλος.
-
Πάμε τώρα και στις προοπτικές για του χρόνου:- Στους κοντούς τα πράγματα είναι σχετικά απλά: Το πρόβλημα είναι η ανυπαρξία λύσεων στο 'κουμάντο'. Αυτό που χρειαζόμαστε ΔΕΝ είναι 'αναπληρωματικός' του Διαμαντίδη, διότι πολύ απλά κανείς καλός PM δε θα κάτσει να παίζει 10 λεπτά. ΑΥτό που χρειαζόμαστε είναι ένας ικανός παίκτης για 'άσσο - δύο'. Είναι μεγάλο πράγμα να ξέρεις ότι όχι μόνο έχεις και μια δεύτερη εναλλακτική σε περίπτωση που ο ΔΙαμαντίδης δεν είναι σε καλή μέρα ή τραυματίας αλλά και το ότι έχεις εναλλακτική ΣΤΗΝ ίδια επίθεση.
Νομίζω λοιπόν ότι φωτογράφισα το Σπανούλη Σαν Έλληνας θεωρώ ότι πρέπει να μείνει και να παλέψει στο NBA, αλλά σαν Παναθηναϊκός πιστεύω ότι θα δώσει τρομερή ποιότητα στην περιφέρεια. Εκτός του ότι θα είναι βελτιωμένος ως παίκτης, θα δώσει κι άλλες διαστάσεις στο παιχνίδι μας(ολοκληρωμένες διεισδύσεις και με λέι-απ, δεύτερο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ κουμάντο), ενώ βέβαια είναι ΚΛΑΣΕΙΣ καλύτερος αμυντικός από τον Μπετσίροβιτς.
Λογικά ο Ξανθόπουλος θα πρέπει να δοθεί κάπου δανεικός, και το rotation των κοντών μας να είναι Διαμαντίδης, Σπανούλης, Σισκάουσκας (η δυνατή τριάδα), Βούγιανιτς, Μπετσίροβιτς, Χατζηβρέτας.
- Στους ψηλούς τα πράγματα είναι πολύ πιο πολύπλοκα, καθώς πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα 'Γιαφτόκας'. Αν μεν ο Ζοτς, έχοντας δει τον Γιαφτόκας μια πλήρη χρονιά πιστεύει ότι μπορεί να μείνει, να προσαρμοστεί και να βοηθήσει, του έχω πλήρη εμπιστοσύνη. Ειδάλλως θα πρέπει να πάμε σε ένα 'βελούδινο' διαζύγιο, και να κοιτάξουμε αλλού.
Δυστυχώς η περίπτωση Βούισιτς μάλλον χάνεται. Ο Άντερσεν της ΤΣΣΚΑ δε με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ. Έχει παίξει σε παρόμοια με εμάς ομάδα, σε υψηλό επίπεδο και δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί.
- Και για να τσιγκλίσω λιγάκι τον TRAVELLER, ένας παίκτης που πολύ θα ήθελα στην ομαδα μου, και που νομίζω θα ταίριαζε ΚΟΥΤΙ στη φιλοσοφία, θα ήταν ο Βασιλόπουλος.
Tα έκανα bold για να μη 'χαθώ' στα quote.
Τα πράγματα είναι απλά νομίζω. Ενας παίχτης στη θέση του Ντελκ, ένας στη θέση του Γιαβτόκας και οπωσδήποτε ένας να έρχεται πίσω από τον Σισκάουσκας. Αυτούς και τέλος. Μη σου πω ότι και πολλοί είναι .
Μέσα στα τελευταία 2 χρόνια αλλά κυρίως πέρσι αλλάξαμε σχεδόν την μισή ομάδα, πάνω από 5 παίχτες. Είναι σίγουρο ότι χάνεται σημαντικός χρόνος να ενσωματωθούν οι νέοι παίχτες στην ομάδα. Το ένα είναι αυτό.Το άλλο: ΙΜΗΟ **είναι πάρα πολύ σημαντικό **να μην διαταραχθεί το ισοζύγιο Ελλήνων/ξένων. Ήδη με τη φυγή προσωρινή ή όχι των Σάκοτα , Παπανικολάου, Ξανθόπουλου και με τον Αλβέρτη σε ρόλο 'Ελ Σιντ' μάλλον παρά σαν παραγωγικού παίχτη, αποψιλωνόμαστε επικίνδυνα και το κακό είναι ότι δεν υπάρχει διάδοχη κατασταση από πίσω. Τουλάχιστο εγώ δε βλέπω.
Κάτω από αυτό το πρίσμα, η επανένταξη του Σπανούλη θεωρείται ευεργετική και μιλάμε για ένα παίχτη που δεν αμφισβητείται η αξία του άσχετα εάν εγώ έχω εκφράσει ορισμένες επιφυλάξεις σε προηγούμενο post για το πόσο θα δεχθεί να παίζει σαφώς λιγότερο απ΄ότι αυτός φαντάζεται.
Εάν έχουν έστω και μια μικρή δόση αλήθειας αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας την τελευταία βδομάδα, τότε μάλλον τα πράγματα είναι κάπως διαφοροποιημένα από τη τελευταία φορά που μιλάγαμε γι αυτόν. Δε θα πάει στο summer league ενώ οι Ρόκετς τον ψάχνουν και δεν τον βρίσκουν.Εάν τώρα δεν κάτσει η φάση με το Σπανούλη , προσωπικά προτομώ τον Μπελινέλι εάν δεν πάει ΝΒΑ αλλα εκεί πρέπει να τα σπρώξουν. Μιλάμε για 17 πόντους σε 30 λεπτά συμμετοχής με την Climamio και βέβαια τον Τρίποκοβιτς , μόνο που δεν είναι palymaker αυτός. Τον Τεόντοσιτς δεν τον ξέρω καθόλου ενώ θα ήθελα να μάθω πόσα θα ζητήσει η Μπανταλόνα για τούτον δω : (Ρούντυ Φερνάντεζ)
Εάν λέμε ( όχι εγώ ) ότι θα γίνει αστέρι ο Βασιλόπουλος, τούτος δω θα γίνει...ήλιος. Τε σπα, δε νομίζω να τον δίνει όμως
Πάντως δε θα ήθελα κάποιον Αμερικάνο μισθοφόρο τύπου Γκρέιντζερ ή Νίκολας ή διαφόρων άλλων ενώ θα πρέπει να προσεχθεί το γεγονός ότι η περιφέρεια με έναν πρωτοκλασάτο ακόμα παίχτη γεμίζει επικίνδυνα και θα πρέπει να βρεθούν και να διατηρηθούν οι ισορροπίες.
Τα ζόρια είναι στη θέση του Σισκάουσκας. Εδώ δεν υπάρχουν παίχτες ικανοί να πρωταγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο ενώ θεωρώ τις περιπτώσεις των Περπέρογλου και Πελεκάνου που εχουν γραφτεί ανάξιες συζήτησης για διαφορετικούς λόγους τον καθένα. Μπορεί να παίξει ο Τρίποκοβιτς βέβαια εκεί αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο για αυτή τη θέση. Παραέξω τον θέλω.
Για πες κανέναν γιατί έχω σκαλώσειΓια ψηλό, ευτυχώς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:
Βούισιτς: Ας τον πάρουμε και θα παρω διαρκείας αλλά βέβαια έχει συμβόλαιο ακόμα ένα χρόνο και μάλλον το buy out του θα είναι πολύ υψηλό. Κάτι δημοσιεύματα που λένε ότι το μετανιωσε που είναι στη Μακάμπι..μπλα..μπλα δεν τα θεωρώ σοβαρά αντίθετα σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει η αμοιβαία εκτίμηση που -λέγεται ότι- έχουν με τον κόουτς.Αντερσεν: Όχι για πρώτη επιλογή, δε μου άρεσε στο ΦΦ. Ελάχιστα βελτιωμένο τον είδα σε σχέση με τη Μπολόνια (σε αντίθεση με τον Σμόντις) ενώ εάν τελικά κάτσει η φάση σαφώς δε με χαλάει ούτε και μενα αφού ξέρει μπάσκετ.
Χάντσον: Πολυ ποιοτικός παίχτης, ενώ έχει φάει την Ελλάδα με το κουτάλι και δεν είναι και μεγάλος. Το ότι είναι αριστερόχειρας του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα μέσα στο καλάθι. Μοναδικό πρόβλημα οι τραυματισμοί του.
Εάν κάποιον θα ήθελα από τον Ολυμπιακό είναι ο Μπουρούσης και όχι ο Βασιλόπουλος. Δεν ξέρω κάτι δε μου κάθεται καλά με αυτόν. Εχει πολλές τεχνικές ατέλειες (έχεις δει ποτέ να κάνει ντρίπλα με το αριστερό ή να τελειώνει από αριστερά φάσεις;; και γενικά έχει δυσχέρεια με τη μπάλα στα χέρια.ένα μόνο παράδειγμα τυχαίο λέω) ενώ θεωρώ ότι έχει κάποια 'οροφή' που θα φανεί και αρκετά σύντομα.
Δεν είμαι ούτε μάντης ούτε και σκάουτερ αλλά αυτή είναι η αίσθησή μου.
Εάν έβλεπαν κάτι δεν θα τον έπαιρναν εν όψει της αποχώρησης του Αλβέρτη;; Και να μην τον έπαιρναν δεν θα τον 'χτύπαγαν' τουλάχιστο;;Για πες κανένα καλό τριαρι γιατί δε βρίσκω
- Στους κοντούς τα πράγματα είναι σχετικά απλά: Το πρόβλημα είναι η ανυπαρξία λύσεων στο 'κουμάντο'. Αυτό που χρειαζόμαστε ΔΕΝ είναι 'αναπληρωματικός' του Διαμαντίδη, διότι πολύ απλά κανείς καλός PM δε θα κάτσει να παίζει 10 λεπτά. ΑΥτό που χρειαζόμαστε είναι ένας ικανός παίκτης για 'άσσο - δύο'. Είναι μεγάλο πράγμα να ξέρεις ότι όχι μόνο έχεις και μια δεύτερη εναλλακτική σε περίπτωση που ο ΔΙαμαντίδης δεν είναι σε καλή μέρα ή τραυματίας αλλά και το ότι έχεις εναλλακτική ΣΤΗΝ ίδια επίθεση.
-
Εάν κάποιον θα ήθελα από τον Ολυμπιακό είναι ο Μπουρούσης και όχι ο Βασιλόπουλος. Δεν ξέρω κάτι δε μου κάθεται καλά με αυτόν. Εχει πολλές τεχνικές ατέλειες (έχεις δει ποτέ να κάνει ντρίπλα με το αριστερό ή να τελειώνει από αριστερά φάσεις;; και γενικά έχει δυσχέρεια με τη μπάλα στα χέρια.ένα μόνο παράδειγμα τυχαίο λέω) ενώ θεωρώ ότι έχει κάποια 'οροφή' που θα φανεί και αρκετά σύντομα.
Δεν είμαι ούτε μάντης ούτε και σκάουτερ αλλά αυτή είναι η αίσθησή μου.
Εάν έβλεπαν κάτι δεν θα τον έπαιρναν εν όψει της αποχώρησης του Αλβέρτη;; Και να μην τον έπαιρναν δεν θα τον 'χτύπαγαν' τουλάχιστο;;Χαλια, χαλια
Η απαντηση στην απορια σου (τα ελεγα και περυσι αλλα... Ποτε πηρε ο Ομπραντοβιτς πιτσιρικα και τον 'εφτιαξε', για να κοιταξει περυσι και να παρει τον Βασιλοπουλο;
Μονο με ετοιμους δουλευει ο Σερβος, η αναδειξη παικτων ΔΕΝ ειναι στα προσοντα του (το αντιθετο, εχει θαψει μπολικους)
Ασε που στις μεταγραφες δεν ειστε μονοι σας, πλεον.... -
Πάντα μόνοι μας ήμασταν.
-
Το άλλο: ΙΜΗΟ **είναι πάρα πολύ σημαντικό **να μην διαταραχθεί το ισοζύγιο Ελλήνων/ξένων. [....]
Κάτω από αυτό το πρίσμα, η επανένταξη του Σπανούλη θεωρείται ευεργετική και μιλάμε για ένα παίχτη που δεν αμφισβητείται η αξία του άσχετα εάν εγώ έχω εκφράσει ορισμένες επιφυλάξεις σε προηγούμενο post για το πόσο θα δεχθεί να παίζει σαφώς λιγότερο απ΄ότι αυτός φαντάζεται.Συμφωνώ απόλυτα. Ωστόσο, δε συμφωνώ σε αυτό που λες για το χρόνο συμμετοχής. Αν έρθει ο Σπανούλης θα 'φάει' χρόνο συμμετοχής από Βούγιανιτς, Μπετσίροβιτς, Διαμαντίδη.
Δηλαδή χοντρικά πιστεύω θα έχουμε τον Διαμαντίδη, Σπανούλη, Σισκάουσκας στα περίπου 26-29 λεπτά(ανάλογα την περίπτωση), και το υπόλοιπο να μοιράζονται Βούγιανιτς, Μπετσίροβιτς, Χατζηβρέττας, ανάλογα τις ανάγκες του κάθε αγώνα φυσικά.
Εάν τώρα δεν κάτσει η φάση με το Σπανούλη[............] θα πρέπει να προσεχθεί το γεγονός ότι η περιφέρεια με έναν πρωτοκλασάτο ακόμα παίχτη γεμίζει επικίνδυνα και θα πρέπει να βρεθούν και να διατηρηθούν οι ισορροπίες.
Και οι τρεις που έγραψες είναι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Για να είμαι ειλικρινής, μιας και δεν πολυχωνεύω το Μπετσίροβιτς θα προτιμούσα να έφευγε και στη θέση του να ερχόταν κάποιος ταλαντούχος, εξελίξιμος περιφερειακός. Δηλαδή σε μια ιδεατή κατάσταση αν ο Τεόντοσιτς όντως αποδειχτεί 'λίρα εκατό', η 6αδα των περιφερειακών μας να αποτελείται από 5 'έτοιμους' και έναν εξελίξιμο. Έτσι έχεις 3 Έλληνες(βασικό αυτό), και ταυτόχρονα εξασφαλίζεις ότι θα κρατηθούν οι ισορροπίες.
Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που έρθει ο V-span.
Πάμε τώρα στους ψηλούς:
Βούισιτς: Τις προάλλες δήλωσε ότι δε φεύγει από τη Μακάμπι, άρα μάλλον τον ξεχνάμε
Άντερσεν: Εγώ λέω 'το μη χείρον βέλτιστο', και μιας και σίγουρα δεν είναι χειρότερος από το Γιαφτόκας, δε θα με χάλαγε
Χάτσον: Νομίζω οι τραυματισμοί θα πρέπει να μας κάνουν να τον αποφύγουμε
'Οσο για την 'θεωρητική' συζήτηση για τον Ολυμπιακό, εξακολουθώ να λέω 'Βασιλόπουλος', μιας και δίνει πολύ πάθος στην ομάδα, ενώ έχει δυναμώσει και πάρα πολύ. Πάντως, για να λέμε και όλη την αλήθεια, δίπλα στον υγιή Σοφοκλή(Μουντομπάσκετ) δε νομίζω ότι στέκεται κανείς
-
Χάτσον: Νομίζω οι τραυματισμοί θα πρέπει να μας κάνουν να τον αποφύγουμε
Mόνο βέβαια σαν κοινοτικό σε διαφορετική περίπτωση τον ξεχνάμε.
Όσο για τον Βούισιτς: Εγώ έχω διαβάσει ακριβώς τα αντίθετα. Γι αυτό σου είχα πει τις προάλες ότι θα πήξουμε με αυτά που διαβάζουμε και άκρη δε θα βγάλουμε. Οπότε, όπως έλεγε και ο Στηβ, περιμένουμε να βγει η χοντρή να τραγουδήσει
Η απαντηση στην απορια σου (τα ελεγα και περυσι αλλα... Ποτε πηρε ο Ομπραντοβιτς πιτσιρικα και τον 'εφτιαξε', για να κοιταξει περυσι και να παρει τον Βασιλοπουλο;
Μονο με ετοιμους δουλευει ο Σερβος, η αναδειξη παικτων ΔΕΝ ειναι στα προσοντα του (το αντιθετο, εχει θαψει μπολικους)
Ασε που στις μεταγραφες δεν ειστε μονοι σας, πλεον....Το θυμάμαι που μου το έλεγες και θυμάμαι ότι κι εγώ σου έλεγα ότι ο κάθε προπονητής που δουλεύει σε οποιαδήποτε ομάδα που στην αρχή κάθε σεζόν βάζει σα στόχο το ΦΦ και την κούπα δεν έχει την πολυτέλεια να μάθει τον κάθε 'Βασιλόπουλο' πώς να κάνει αριστερή ντρίπλα. Δεν υποτιμώ, μην με αρχίσεις πάλι
Αυτό το κάνει ο Μανουσέλης και ο Κατσικάρης στο Λένιγκραντ. Ούτε τωρα υποτιμώΑπό την αλλη δες πώς ήταν ο Μπατίστ όταν ήρθε και πως είναι τώρα, πώς ήταν ο Τσαρτσαρής και πως είναι τώρα πώς ήταν ο Μήτσος και πώς είναι τώρα και πάει λέγοντας.
Επειδή θα μου πεις πώς είναι τώρα ο Χατζηβρέττας των 30 πόντων...είναι νομίζω κατανοητό ότι δε μπορεί η κάθε ομάδα να έχει 7-8 παίχτες που σκοράρουν από 20 πόντους ο καθένας κάποιοι πρέπει να κάνουν και άλλες δουλειες το ίδιο χρησιμες, μπορεί και χρησιμότερες. Και στον Παναθηναϊκό πολλοί παίχτες του κάνουν πολλές δουλειες και αυτό βέβαια πιστώνεται στον Ομπράντοβιτς.(άσχετο)
Ποιος διαιτητής της φταίει σήμερα της Μπάρτσα ;;
Δεν ξέρω πόσο είναι τώρα αλλά όταν βγήκα από το αυτοκίνητο πριν κανένα 20λεπτο ήταν στο -15 -
Ποιους ταλαντουχους νεους παικτες έχει φαει ο Ζελικο;
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Ποιους ταλαντουχους νεους παικτες έχει φαει ο Ζελικο;Μια ταλεντάρα ονόματι Κούβαρη εκτός και αν εννοεί ο Χρηστος παίχτες που ήρθαν στον Παναθηναϊκό αστέρες (π.χ Κοχ) και έκαναν άλλες δουλείες σε μας. Που μάλλον αυτό θέλει να πει.
-
Προσπαθησε αλλα για λιγο δεν... εφαγε Παπαδοπουλο και Φωτση, τωρα παει για Σακοτα κι αλλους που δε θυμαμαι γιατι γινεται ντερμπι στη βαρκελωνη
Τσαρτσαρης και Διαμαντιδης ηταν πανω απο 23 οταν ηρθαν και ηδη διεθνεις, δεν ειναι το ιδιο
Ξανα edit: Να το πω αλλιως. Πες μου 1 (εναν) που εβγαλε
-
ο σακοτα ειναι ταλαντουχος παικτης?
-
Πριν παει στον ΠΑΟ ηταν
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πριν παει στον ΠΑΟ ητανKai να' ταν ο μόνος;; Πριν πάνε στον Παναθηναϊκό όλοι παιχταράδες είναι όταν έρχονται ξεχνάνε το μπάσκετ που ήξεραν ...και αρχίζουν να μαζεύουν κούπες. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε αυτήν την ομάδα με αυτόν τον προπονητή που έμπλεξε
Του Φώτση δεν του φταίει κανένας Ομπράντοβιτς αλλά το μυαλό του και πιθανόν και ο πατέρας του. Οταν διαπίστωσε ότι δεν είναι διάδοχος του Γουόρθυ ξαναγύρισε με την ουρά στα σκέλια και δείχνει να σοβαρεύεται. Τωρα εάν για κάποιο λόγο που εγώ δεν μπορώ να σκεφθώ νομίζει ο Φώτσης ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να του στρώσει ένα κόκκινο χαλί και να τον περιμένει τι να πω...
Με το Λάζο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Προσωπικά πιστεύω ότι και ο Ομπράντοβιτς και ο Παναθηναϊκός πρέπει να τον θυμούνται με καλές αναμνήσεις καθώς ουσιαστικά μαζί με τον Ιμπο τους χρωστάνε το ένα αστεράκι. Εδώ δεν είχε να κάνει με την αγωνιστική παρουσία του αλλά μάλλον με τον μποέμ χαρακτήρα του ( ) που δεν κόλλαγε με τον Ομπράντοβιτς.
Έντύπωση μου προκάλεσε αυτό που ίσως είπε (γιατί με τους δημοσιογράφους δεν πρέπει να ειναι και κανείς 100% σίγουρος) ότι οι ψηλοί του Παναθηναϊκού είναι για να τρέχουν πάνω κάτω το γήπεδο.
Απέναντι σε αυτούς τους ψηλούς έβαλε 5 πόντους στο ένα παιχνίδι και 13 στο άλλο που πήγαμε για τουρισμό, για τον δε Φώτση άστα
Και στην τελική εάν ένας έχει παράπονο από τον Ομπράντοβιτς από τους ...50 που έχουν περάσει από τον βάζελο τόσα χρόνια, ε δε λέει και τίποτα αυτό.Ξανά: Ο Ομπράντοβιτς δε 'χρειάζεται' να βγάζει παίχτες. Δεν είναι προπονητής τμημάτων υποδομής για άλλο τον έχει ο Παναθηναϊκός. Εκείνο που χρειάζεται να κάνει το κάνει καλύτερα από τον καθένα. Το ότι όλοι οι παίχτες του πρώην και νυν πίνουν νερό στ' ονομά του από τον Ρότζερς μέχρι τον Βούγιανιτς και ότι ένας από τους λόγους που έρχονται στον Παναθηναϊκό είναι και ο Ομπράντοβιτς εμένα μου λεει πολλά.
Τελικά από ότι καταλαβαίνω όλοι οι 23άχρονοι δεν είναι έτοιμοι παίχτες. Αλλοι έχουν τεχνικές ατέλειες και άλλοι είναι έτοιμοι παίχτες.
Και βέβαια φέτος στο μεταγραφικό παζάρι δεν είναι μόνος του ο Παναθηναϊκός, εάν ήταν θα ξανα' χαμε sweep
Κι ένα τελευταίο και το πιο σημαντικό: Ωραίο εκείνο το μωρό στον ΑΝΤ1 στην ταινία με τον Σάμιουελ Τζάκσον. Ελπίζω να μην την φάει η φάλαινα
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]