-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάντως δεν ξέρω τι συμβαίνει και όταν κάποιος σταματάει να είναι παίχτης του Ολυμπιακού , παραδίδεται στη χλεύη ( Ζάρκο, Σιγάλας, Παπανικολάου)
ρε συ δεν νομιζω ο πασπαλι να χλευαστηκε! νομιζω πως υπερβαλεις!
Κι όμως, χλευάστηκε ακόμα ΚΑΙ αυτός. Από καφράκια χωρίς εγκέφαλο φυσικά.
Ξέρεις γιατί χλευάστηκε Σπύρο? Επειδή λίγες βδομάδες πριν από τη μεταγραφή του έλεγε 'δεν πάω στον Παναθηναϊκό για όλα τα λεφτά του κόσμου' και τελικά πήγε τρέχοντας. Επιπλέον έκανε και κάτι ηλίθιες δηλώσεις στην επίσημη παρουσίασή του, του στυλ 'μου αρέσει η πράσινη φανέλα, πάει με τα μάτια μου'
Ε ρε συ, με αυτές τις δηλώσεις, ακόμα και οι Γιαννακόπουλοι θα τον χλεύαζαν αν δεν ήταν ντιπ για ντιπ χαζοί... -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
απο κει κ περα, που να βασιστει ο ολυμπιακος μεσα στη ρακετα; στο χοντρο; ασε... σ'αυτο φταιει ο ολυμπιακος! δεχομαι τις ατυχιες με τραυματισμους, δεν μπορω να δεχτω ομως οτι ενας επαγγελματικος συλλογος που -λεει πως θελει να πρωταγωνιστει σε ελλαδα και ευρωπη μπορει να αφηνει εναν παιχτη να σαπιζει επειδη του αρεσει το φαγητο ή δεν του σηκωνεται ή ο,τι αλλο του συμβαινει τελοσπαντων..
Τι να φταίει ο Ολυμπιακός ρε γμτ; Να του πάρει μια νταντά να τον προσέχει πόσα κιλά κοντοσούβλι θα φάει? Καμια ώρα φοβάμαι ότι θα την πάθει σαν τον Μιχαλάκη τον Εφορο με το αρνί στο 'Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα'
Trav το έχω πει και θα το ξαναπώ: Στην περίπτωση του Σοφο επιρρίπτω ευθύνες κυρίως στο τεχνικό επιτελείο, αλλά και στη διοικηση.
Σαν να μου λες οτι εσύ, υπάλληλος σε ένα γραφείο ας πούμε, θα μπεκροπινεις, θα καπνίζεις σαν φουγάρο, θα κάνεις και κανα μπάφο αμα λάχει και θα τρως τόσο που θα σε πιάνει υπνηλία, με αποτέλεσμα να είσαι πεσμένος στα καθήκοντά σου και ο προϊστάμενός σου δε θα σου βάλει χέρι ή δε θα σε σουτάρει...
Είναι δυνατόν?Και ξαναμαναρωτώ: Θα τα έκανε όλα αυτά με προπονητές Γιαννάκη ή Ιωαννίδη ή Ομπράντοβιτς? Αμφιβάλω...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
απο κει κ περα, που να βασιστει ο ολυμπιακος μεσα στη ρακετα; στο χοντρο; ασε... σ'αυτο φταιει ο ολυμπιακος! δεχομαι τις ατυχιες με τραυματισμους, δεν μπορω να δεχτω ομως οτι ενας επαγγελματικος συλλογος που -λεει πως θελει να πρωταγωνιστει σε ελλαδα και ευρωπη μπορει να αφηνει εναν παιχτη να σαπιζει επειδη του αρεσει το φαγητο ή δεν του σηκωνεται ή ο,τι αλλο του συμβαινει τελοσπαντων..
Τι να φταίει ο Ολυμπιακός ρε γμτ; Να του πάρει μια νταντά να τον προσέχει πόσα κιλά κοντοσούβλι θα φάει? Καμια ώρα φοβάμαι ότι θα την πάθει σαν τον Μιχαλάκη τον Εφορο με το αρνί στο 'Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα'
Trav το έχω πει και θα το ξαναπώ: Στην περίπτωση του Σοφο επιρρίπτω ευθύνες κυρίως στο τεχνικό επιτελείο, αλλά και στη διοικηση.
Σαν να μου λες οτι εσύ, υπάλληλος σε ένα γραφείο ας πούμε, θα μπεκροπινεις, θα καπνίζεις σαν φουγάρο, θα κάνεις και κανα μπάφο αμα λάχει και θα τρως τόσο που θα σε πιάνει υπνηλία, με αποτέλεσμα να είσαι πεσμένος στα καθήκοντά σου και ο προϊστάμενός σου δε θα σου βάλει χέρι ή δε θα σε σουτάρει...
Είναι δυνατόν?Και ξαναμαναρωτώ: Θα τα έκανε όλα αυτά με προπονητές Γιαννάκη ή Ιωαννίδη ή Ομπράντοβιτς? Αμφιβάλω...
Όχι, δεν νομίζω θα τα έκανε και ξέρεις γιατί; γιατί θα του το είχαν κόψει το μπάσκετ.
Εσύ τωρα είσαι πεπεισμενος ότι αυτός ο τύπος εάν θα κόψει το μπάσκετ ...θα σκάσει από τη στεναχώρια του; Εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος για την απάντηση πάντως. Πάρε υπόψη σου και αυτό που είπε ο greo ότι τα ίδια έκανε και στη Σαλονίκη και στην Καντού.Πάντως εγώ εάν ήμουν στη διοίκηση θα τον φώναζα και θα του έλεγα: ΅Θες να παίξεις ; ναι ή ου; θες να προσφέρεις στην ομάδα και στον ευατό σου ναι ή ου; έχεις όρεξη να πιάσει τόπο το ταλέντο σου ναι ή ου;΅
Και αν έβλεπα ότι ΅μπάζει΅θα τον έστελνα σπιτάκι του να αδειάσει και καμια θέση να παίξει και κανενας άνθρωπος που γουστάρει να παίζει.
Ε, δε νομίζω πια να έχει και τόσες διαφορές από τον Μπουρούση ή από έναν άλλο αξιοπρεπή ψηλό που να ταιριάζει σε μια ομάδα με στόχους.Υ.Γ Ο Χρήστος λέει ότι ο Γιαννάκης είχε βρει το ΅κουμπί΅του και όντως μπορεί να είναι κι έτσι. Αλλά ο Γιαννάκης το είχε ένα μήνα και όχι δέκα, αυτή είναι η διαφορά με το τεχνικό επιτελειο της ομάδας.
-
Εσύ τωρα είσαι πεπεισμενος ότι αυτός ο τύπος εάν θα κόψει το μπάσκετ ...θα σκάσει από τη στεναχώρια του; Εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος για την απάντηση πάντως. Πάρε υπόψη σου και αυτό που είπε ο greo ότι τα ίδια έκανε και στη Σαλονίκη και στην Καντού.Μιλάμε για ένα παιδί 22 χρονών που δεν έχει αποδείξει ακόμα αυτά που θα έπρεπε θεωρητικά να αποδείξει. Τι λες, δε θα στεναχωρεθεί αν του κόψουν το μπάσκετ?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εσύ τωρα είσαι πεπεισμενος ότι αυτός ο τύπος εάν θα κόψει το μπάσκετ ...θα σκάσει από τη στεναχώρια του; Εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος για την απάντηση πάντως. Πάρε υπόψη σου και αυτό που είπε ο greo ότι τα ίδια έκανε και στη Σαλονίκη και στην Καντού.
Μιλάμε για ένα παιδί 22 χρονών που δεν έχει αποδείξει ακόμα αυτά που θα έπρεπε θεωρητικά να αποδείξει. Τι λες, δε θα στεναχωρεθεί αν του κόψουν το μπάσκετ?
Ετοιμη απάντηση δεν έχω, για αυτό σου έγραψα και πιο πριν ότι ΅δεν είμαι καθόλου΅σίγουρος.
Πάντως επειδή είμαστε στο 2007 και όχι στη δεκαετία του 80 , ένας 22άχρονος δεν θεωρείται μικρός πλέον.Πάντως εάν δε θέλει να του κόψουν το μπασκετ , γιατί δε συμπεριφέρεται σαν ένας παίχτης που ανήκει στο ρόστερ μια ομάδας με στόχους;
Τωρα όλα αυτά βέβαια είναι σε θεωρητική βάση και μάλλον απλουστευμένα, διότι δε μπορώ να ξέρω εγώ τι κουβαλάει μέσα του ο Σοφοκλής και ούτε τι κάνουν ή τι σκοπεύουν να κάνουν οι υψηλά ιστάμενοι στον Ολυμπιακό.
-
..........Στα γρηγορα γιατι, ως γνωστον, εμεις στο δημοσιο ξυνομαστε...
- Δε με νοιαζει τι λεει ο Σκουντης, ο Παπανικολαου ειναι τεως μπασκετμπολιστας κι αυτο κανει σπουδαιοτερη τη μλκια που καναμε το Σαββατο.
- Ειτε εχω ειτε δεν εχω καλυτερη ομαδα (που εν προκειμενω δεν εχω, για αντιστοιχο υλικο μιλαω τοσο καιρο) αν το ματς το επαιζα εντος, ειχα πανω απο 50% πιθανοτητες να το σηκωσω
- Αυτη η συγκριση με την περσινη ομαδα ειναι εντελως ΑΚΥΡΗ. Καλυτερος ο Αργυροπουλος του διεθνη Χαριση; Καλυτερος ο Λιουις του Ντομερκαντ; O Ματσε; Που ηταν περυσι; Ο Ακερ που κοστισε ενα μυριο κι απο Οκτωβρη θα παιζει στους Πιστονς; Το ξερω οτι δεν παρακολουθεις αλλους απο τον βαζελο, αλλα μη με τρελανεις κιολας
- Εσυ δεν θυμασαι καλα... Ξεκαθαρη υπεροχη ειχε στο 1ο ματς. Ξεκαθαρη ειχαμε στο 4ο. Το 2ο και το 3ο θα μπορουσαν να ειχαν κερδηθει απο οποιονδηποτε. Αν μετραω ημιχρονα, οπως εσυ , τοτε δικαιουμαι να μιλαω και για το 5ο...
- Αλλο σου ελεγα, αλλο θες να πιστευεις οτι σου ελεγα για τον Ομπραντοβιτς Τον Γκερσον ειχε αντιπαλο, δεν ειχε τον Φιλ Τζακσον. Ψαξε να βρεις τα περσινα να δεις τι ακριβως ελεγα.
- Στα περι ταλεντου διαφωνουμε αλλα αδυνατω τωρα. Ισως καποια στιγμη απο κοντα
- Τα quote για τον Βασιλοπουλο και τον Μπουρουση; Εισαι σιγουρος;
- Ναι ειναι μερος του παιχνιδιου του. Ναι στα αλλα 3 ματς τον επαιξαν πιο σκληρα αλλα δεν προστατευτηκε κιολας.... Ναι κουραστηκε και ηταν λογικο. Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις.
Για να κλεισω. Συνεχιζεις τα απαξιωτικα 'Παπαμακαριοχαρισηδες', Σοφο χοντρος, λιγο ταλεντο κλπ. κλπ. Εξηγησε και σε μενα με το μικρο μου το μυαλο πως γινεται μια τοσο μετρια ομαδα με ολα αυτα τα μειονεκτηματα (μετριους ψηλους, αταλαντους κοντους κλπ.) να χασει στις λεπτομερειες στον 5ο τελικο, με μειονεκτημα εδρας, απο μια τοσο ανωτερη και χωρις 'παπαμακαριοχαρισηδες' ομαδα... Να χασει μαλιστα, αφου πρωτα εστειλε την καρδια του αντιπαλου στην κουλουρη εχοντας τη δυνατοτητα, αν ειχε αποφυγει τα λαθη απειριας, να το σηκωσει απο τον 4ο τελικο.
Καλα κανεις και διαβαζεις ετσι τα πραγματα, ομως, οπως αυτα ηρθαν, μαλλον εχουν πολλες αναγνωσεις και σε πολλα επιπεδα...
-
Χρήστο, φτάσαμε σε 5ο παιχνίδι επειδή εμείς το επιτρέψαμε. Ο Ολυμπιακός έπαιζε σε αυτή την σειρά πολύ πιο κοντά στο full potential του από τον Παναθηναικό. Αν ο Παναθηναικός έπαιζε όπως έπαιξε στο F4 τότε θα μετράγαμε 3 έυκολα ματσάκια.
-
TRAV, αν ισχυουν τα παρακατω, μπορεις απο τωρα να πανηγυριζεις για το πρωταθλημα του 2007-8:
*Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο με τους Ματσιγιάουσκας, Ζίζιτς και Ντόμερκαντ (ο Στακ έχει και αυτός συμβόλαιο για τη νέα περίοδο, όμως αναμένεται να αποδεσμευθεί καθ’ ότι δεν τον εμπιστεύεται ο Πίνι Γκέρσον), και με τις μέχρι τώρα ενδείξεις ότι προτίθεται να ενεργοποιήσει και το δεύτερο χρόνο συμβολαίου με τον Σκούνι Πεν , η ομάδα του Πειραιά δεν μπορεί παρά να αποκτήσει έναν ακόμα Αμερικανό και έναν ακόμα Ευρωπαίο.
Αν υποθέσουμε ότι ο Αμερικανός που θα αποκτηθεί θα είναι ο Όστιν , ενώ ο Ευρωπαίος θα μισθωθεί προκειμένου να αναλάβει μαζί με τον Σκούνι Πεν το έργο της οργάνωσης του παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων» (ίσως να είναι κάποιος εκ των Τζέι Αρ Χόλντεν και Πέπε Σάντσεθ ), η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με Έλληνες παίκτες. *
Χαρηκε, ξεχασε που ητανε προ μηνος και αρχισε τις μλκιες. Ουτε παρελαση δε θα κανει.....
Μητσε με τα 'αν' δεν κανουμε δουλεια. Για να παιξει οπως στο FF επρεπε να φορμαριστει σε αλλη περιοδο οποτε και υπηρχε η πιθανοτητα να ειναι ντεφορμε στο FF.... Φαυλος κυκλος...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χρήστο, φτάσαμε σε 5ο παιχνίδι επειδή εμείς το επιτρέψαμε. Ο Ολυμπιακός έπαιζε σε αυτή την σειρά πολύ πιο κοντά στο full potential του από τον Παναθηναικό. Αν ο Παναθηναικός έπαιζε όπως έπαιξε στο F4 τότε θα μετράγαμε 3 έυκολα ματσάκια.Κιντάκο άστοχη η παρατήρησή σου. Αυτό που μετράει είναι να παίξεις αυτό που πρέπει όταν πρέπει. Κάπως έτσι πήρε Ευρωπαϊκή κούπα η Λιμόζ και η Μπανταλόνα...
Είναι σαν να πας στην εξεταστική, να μη γράψεις καλά και μετά να λες στον καθηγητή σου οτι δεν απόδοσες το full potential σου και γι' αυτό το λόγο πρέπει να σε περάσει!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χρήστο, φτάσαμε σε 5ο παιχνίδι επειδή εμείς το επιτρέψαμε. Ο Ολυμπιακός έπαιζε σε αυτή την σειρά πολύ πιο κοντά στο full potential του από τον Παναθηναικό. Αν ο Παναθηναικός έπαιζε όπως έπαιξε στο F4 τότε θα μετράγαμε 3 έυκολα ματσάκια.+1
Oσο καλους παίκτες και να εχεις, δεν προστατευεσαι απο την κούραση. Αναγκαστικά επιλέγεις ποτε θες να εισαι στο 100%.
Ε ο Ομπραντοβιτς διαλεξε εκεινη την περιοδο που θα το ειχε αναγκη παιζοντας τα κρισιμοτερα και δυσκολοτερα παιχνιδια (βλ. F4).Bάλε και ενα ποσοστο από την έλλειψη κινητρου (το γνωστο πλεον 'ψυχολογικό αδειασμα')
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
..........
Στα γρηγορα γιατι, ως γνωστον, εμεις στο δημοσιο ξυνομαστε...
-
Δε με νοιαζει τι λεει ο Σκουντης, ο Παπανικολαου ειναι τεως μπασκετμπολιστας κι αυτο κανει σπουδαιοτερη τη μλκια που καναμε το Σαββατο. To γνωρίζω ότι δε σε νοιάζει, απλώς κατέθεσα και μια άλλη άποψη. Εσύ καλά τα λες για τον Παπ αλλά δεν παίρνεις ότι υπόψη σου ότι ο Ζέλιμιρ τους έχει όλους on fire.
Επειδή μάλλον κι εσύ τους δικούς σου κοιτάς, όχι όπως εγώ βέβαια αλλά έχεις κι ένα δικαιολογητικό: τι να κοιτάξεις από αυτούς ρε γμτ αφού δε βλέπονται , (πλάκα κάνω ρεεεε!!) τα δύο τα τριποντάκια τα έβαλε μπροστά στον Ακερ στη ζώνη, δεν ήταν τυχαία, ΅προγραμματισμένα΅ήταν -
Ειτε εχω ειτε δεν εχω καλυτερη ομαδα (που εν προκειμενω δεν εχω, για αντιστοιχο υλικο μιλαω τοσο καιρο) αν το ματς το επαιζα εντος, ειχα πανω απο 50% πιθανοτητες να το σηκωσω . Εξαρτάται. Μερικώς ισχύει. Ισχυσε για ένα σουτ πριν από κάποια χρόνια, δεν ίσχυσε το 98. Εξαρτάται
-
Αυτη η συγκριση με την περσινη ομαδα ειναι εντελως ΑΚΥΡΗ. Καλυτερος ο Αργυροπουλος του διεθνη Χαριση; Καλυτερος ο Λιουις του Ντομερκαντ; O Ματσε; Που ηταν περυσι; Ο Ακερ που κοστισε ενα μυριο κι απο Οκτωβρη θα παιζει στους Πιστονς; Το ξερω οτι δεν παρακολουθεις αλλους απο τον βαζελο, αλλα μη με τρελανεις κιολας
Ρε Χρήστο, έγραψα ότι ΅δεν είναι χειρότερη΅μη μου βάζεις λόγια. Μέσες άκρες είναι ίδιες, δεν εχουν χτυπητές δοαφορές.Αυτό για τους Πίστονς μην το δένεις και κόμπο, ειδικά εάν τους είδες φέτος. Για να παίξει στους Πϊστονς πρέπει να παίζει άμυνα. Τον Μάτσε δεν τον είχες πέρσι αλλά δεν τον είχες ούτε και φέτος και δε νομίζω ότι αυτό περίμενες να πάρεις από τον Μάτσε στα playoffs. Kαλά να είμαστε και καλά να είναι ο άνθρωπος θα τον έχεις υγιή του χρόνου
-
Εσυ δεν θυμασαι καλα... Ξεκαθαρη υπεροχη ειχε στο 1ο ματς. Ξεκαθαρη ειχαμε στο 4ο. Το 2ο και το 3ο θα μπορουσαν να ειχαν κερδηθει απο οποιονδηποτε. Αν μετραω ημιχρονα, οπως εσυ , τοτε δικαιουμαι να μιλαω και για το 5ο... Σωστό, δεν έπρεπε να μιλήσω για ημίχρονα, το πιο πάνω άστο, δε θα βγει τίποτα
-
Αλλο σου ελεγα, αλλο θες να πιστευεις οτι σου ελεγα για τον Ομπραντοβιτς Τον Γκερσον ειχε αντιπαλο, δεν ειχε τον Φιλ Τζακσον. Ψαξε να βρεις τα περσινα να δεις τι ακριβως ελεγα. Οι προπονητές στο ΝΒΑ είναι της πλάκας χαλαρά τους έχει και γι αυτό δεν παει στο ΝΒΑ, κανένα ενδιαφέρον δεν εχει το ΝΒΑ από πλευράς προπονητικής. Όχι , δεν ψάχνω βαριέμαι. Πιθανόν να μη θυμάμαι ακριβώς τα γραφόμενά σου αλλά είχε φάει χοντρή αμφισβήτηση. Αυτό είναι σίγουρο.
-
Στα περι ταλεντου διαφωνουμε αλλα αδυνατω τωρα. Ισως καποια στιγμη απο κοντα Αμέ!!
-
Τα quote για τον Βασιλοπουλο και τον Μπουρουση; Εισαι σιγουρος;
Θα έχεις πιο φρέσκα του χρόνου ρε:lol: -
Ναι ειναι μερος του παιχνιδιου του. Ναι στα αλλα 3 ματς τον επαιξαν πιο σκληρα αλλα δεν προστατευτηκε κιολας.... Ναι κουραστηκε και ηταν λογικο. Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις.
Τον έπαιξαν καλυτερη άμυνα. Εάν αυτό εννοείς με το ΅πιο σκληρά΅. Τίποτα δε θέλω να πω! Ότι ήταν κουρασμένος λέω και απροετοιμαστος.
Για να κλεισω. Συνεχιζεις τα απαξιωτικα 'Παπαμακαριοχαρισηδες', Σοφο χοντρος, λιγο ταλεντο κλπ. κλπ. Εξηγησε και σε μενα με το μικρο μου το μυαλο πως γινεται μια τοσο μετρια ομαδα με ολα αυτα τα μειονεκτηματα (μετριους ψηλους, αταλαντους κοντους κλπ.) να χασει στις λεπτομερειες στον 5ο τελικο, με μειονεκτημα εδρας, απο μια τοσο ανωτερη και χωρις 'παπαμακαριοχαρισηδες' ομαδα... Να χασει μαλιστα, αφου πρωτα εστειλε την καρδια του αντιπαλου στην κουλουρη εχοντας τη δυνατοτητα, αν ειχε αποφυγει τα λαθη απειριας, να το σηκωσει απο τον 4ο τελικο. ( Εμ έτσι, δε θα βγάλουμε άκρη. Και αν ο Παναθηναϊκός δεν έχανε τη συγκέντρωση του για 2 λεπτά στο 2ο παιχνίδι θα είχαμε καθαρίσει στο τρίτο)
Το ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι όπως τον περιγράφεις εσύ δε σημαίνει ότι είναι μέτρια ομάδα. Στο έχω ξαναπεί. Και πουθενά δεν εχω γράψει ότι ο Ολυμπιακός είναι μέτρια ομάδα. Ουτε μια φορά.
Από κει και πέρα: Στον 5ο τελικό έχασε καθαρά και όχι στις λεπτομέρειες. Πιο καθαρά δε γινόταν. Το ΅παπαμακαριοχαρίσηδες΅δεν είναι υποτιμητικό ένα δικό μου τρυκ ειναι να ενώνω τις λέξεις και είναι ΅ξεπατικωμένο΅από τον Παπαϊωάνου. Τις ίδιες εφημεριδες διαβαζουμε άλλωστε καταλαβαίνεις τι εννοώ.Και βεβαια δεν απαξιώνω: Και τον Μπάρκλει χοντρό τον έλεγαν αλλά τον έβλεπες και χάζευες, λες να παρεξηγιόταν;;
Για μια ακόμη φορά: Ο Παναθηναϊκός έφτασε εκεί για δυο λόγους.
Ο πρώτος: Δεν περίμενε τον Ολυμπιακό και μετά ακόμα με τις εμφανίσεις εναντίον του Αρη και του ΠΑΟΚ να είναι τόσο αποφασισμένος.
Ο δέυτερος και ο κυριότερος: Δεν είχαν άλλες δυνάμεις κυρίως ψυχικές αλλά και σωματικές λόγω της Κουπας. Ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή 9-10 και 29 συνολικά. Θα άλλαζε κάτι εάν είχε 8 στα 10 και 28 πρωταθλήματα. Σάμπως κινδύνευε να βαρέσει διάλυση και να πάθει ότι ο Ολυμπιακός μετά τον Ιβκοβιτς; Αστεία πράματα. Το πολύ πολύ να τη βάραγε στους άλλους τους κάγκουρες και να έφερναν κανενα ΅Ντομινικ΅πάλι. Πέρσι παρά το sweep είχαμε όλοι συμφωνήσει ότι η χρονιά του Παναθηναϊκού ήταν μάλλον αποτυχημένη, λόγω της Ευρωλίγκας. Φαντάζομαι να μην εννοεί κανείς πώς για να είναι πετυχημένες οι χρονιές του Παναθηναϊκού θα πρέπει να κερδίζει μονίμως την Ευρωλίγκα και το Πρωτάθλημα, διότι έτοιμος είναι να φουντάρω:lol:
Αυτά δεν τα λέω τώρα , τα είχα πει πολύ πιο πριν απευθυνόμενος στον Hellenic Tifosi, πολύ πιο πριν αρχίσει η σειρά.
Όπως και επέμενα σε δύο πράγματα: Στο ότι ο Παναθηναϊκός φέτος δεν εχει χάσει κρίσιμο παιχνίδι και στο ότι αφού δεν έχουν σωματικές αντοχές θα πρέπει να ψάξουν (στο 5ο) να βρουν ψυχικές.
Ετσι κι έγινε.Καλα κανεις και διαβαζεις ετσι τα πραγματα, ομως, οπως αυτα ηρθαν, μαλλον εχουν πολλες αναγνωσεις και σε πολλα επιπεδα...
-
-
Μαλλον εδω ταιριαζει περισσοτερο:
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πλακα εχετε.. θα το παρετε το παιχνιδι μονο αν το σφυριξει ο Βορεαδης...Κιντ,κι εγω στο μπασκετ στο κλεισα το σπιτι 3 φορες,οχι 2,απλα καποιοι κυριοι δε μ αφησαν να κανω παρτυ.. Αρα,μην περιμενεις κατι παραπανω στο ποδοσφαιρο.Κατσε και απολαυσε τον ερωτα που θα σου κανω παλι φετος...
Το είπες μια αντε μπορει να σου ξέφυγε απο τα νευρα που τον ηπιες παλι φετος.
Το είπες δευτερη, αντε να μη σου απαντησω πάλι γιατι θα απαντησεις με την κλασσικη πλεον δικαιολογια 'χαβαλε κανουμε ρε, μην τα παίρνετε όλα τοσο σοβαρα'.
Ε μα εσυ το λες και τριτη γι' αυτο και σου απανταω γιατι σε λιγο θα το πιστεψεις και εσυ ο ιδιος.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ.- Μια φάση σου στερησε, όπως σε ευνοησε στην αμεσως προηγούμενη. Και τον αγωνα να έπαιρνες το σκορ θα γινοταν 1-2. Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΝΙΚΕΣ. Δεν ειναι παιχνιδακι στον υπολογιστη να αφαιρεις επιλεκτικα ενα ματς και να προσθετεις ενα αλλο. Και να το επαιρνες το το 3ο παιχνιδι, θα εχανες ΙΣΩΣ το 4ο. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
TRAV, αν ισχυουν τα παρακατω, μπορεις απο τωρα να πανηγυριζεις για το πρωταθλημα του 2007-8:*Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο με τους Ματσιγιάουσκας, Ζίζιτς και Ντόμερκαντ (ο Στακ έχει και αυτός συμβόλαιο για τη νέα περίοδο, όμως αναμένεται να αποδεσμευθεί καθ’ ότι δεν τον εμπιστεύεται ο Πίνι Γκέρσον), και με τις μέχρι τώρα ενδείξεις ότι προτίθεται να ενεργοποιήσει και το δεύτερο χρόνο συμβολαίου με τον Σκούνι Πεν , η ομάδα του Πειραιά δεν μπορεί παρά να αποκτήσει έναν ακόμα Αμερικανό και έναν ακόμα Ευρωπαίο.
Αν υποθέσουμε ότι ο Αμερικανός που θα αποκτηθεί θα είναι ο Όστιν , ενώ ο Ευρωπαίος θα μισθωθεί προκειμένου να αναλάβει μαζί με τον Σκούνι Πεν το έργο της οργάνωσης του παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων» (ίσως να είναι κάποιος εκ των Τζέι Αρ Χόλντεν και Πέπε Σάντσεθ ), η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με Έλληνες παίκτες. *
Χαρηκε, ξεχασε που ητανε προ μηνος και αρχισε τις μλκιες. Ουτε παρελαση δε θα κανει.....
Μητσε με τα 'αν' δεν κανουμε δουλεια. Για να παιξει οπως στο FF επρεπε να φορμαριστει σε αλλη περιοδο οποτε και υπηρχε η πιθανοτητα να ειναι ντεφορμε στο FF.... Φαυλος κυκλος...
Εμ δε με διαβάζεις για να είσαι ενήμερος:
http://www.4troxoi.gr/forum/posting.php πριν 51 σελίδεςΠέρα από την πλάκα: Προσωπικά δε δίνω καμια βαση σε όσα γράφονται αυτήν τη περίοδο. Θυμήσου πέρσι τι παρέλαση είχε γινει πριν παρουμε τον Ντελκ. Από Ντελφίνο μέχρι Σπρίουελ διαβαζαμε και βέβαια δεν είχαν αξία
Λογικά εκτός από τον Στακ και τον Μπάρλο, δε βλέπω να φεύγει άλλος.
Ισως και ο Παπαμακάριος, που σε αντίθεση με τον Χαρίση, έχει δείξει ότι δεν τον εμπιστεύεται.Ο Πέπε εμένα μου αρέσει, άσχετο εάν δεν ακούμπησε σε μας.
Δεν είναι φανατικός της άμυνας βέβαια και δεν είναι ψηλός αλλά είναι καθαρός paly maker και μπουμπουνίζει και μερικά από το σπίτι του αμα λάχει.
Μη δίνεις βάση όμως , θεωρώ ότι θα πάρει ένα πιο τρανταχτό όνομα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για να κλεισω. Συνεχιζεις τα απαξιωτικα 'Παπαμακαριοχαρισηδες', Σοφο χοντρος, λιγο ταλεντο κλπ. κλπ. Εξηγησε και σε μενα με το μικρο μου το μυαλο πως γινεται μια τοσο μετρια ομαδα με ολα αυτα τα μειονεκτηματα (μετριους ψηλους, αταλαντους κοντους κλπ.) να χασει στις λεπτομερειες στον 5ο τελικο, με μειονεκτημα εδρας, απο μια τοσο ανωτερη και χωρις 'παπαμακαριοχαρισηδες' ομαδα... Να χασει μαλιστα, αφου πρωτα εστειλε την καρδια του αντιπαλου στην κουλουρη εχοντας τη δυνατοτητα, αν ειχε αποφυγει τα λαθη απειριας, να το σηκωσει απο τον 4ο τελικο.
Καλα κανεις και διαβαζεις ετσι τα πραγματα, ομως, οπως αυτα ηρθαν, μαλλον εχουν πολλες αναγνωσεις και σε πολλα επιπεδα...
Φοβερη ασσιστ! Και που να ειχαν και προπονητη!
Τωρα καταλαβες που το χανεις; Μαπα ο Καζλαουσκας, μαπα ο Γκερσον, μαπα θα ειναι και ο Ράιλι αν ερθει και ο Φιλ Τζακσον θα ερθει να παρακολουθησει σεμιναρια του Σφαιρο.
Λογικη Ισαακ! Λιγη λογικη
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μαλλον εδω ταιριαζει περισσοτερο:Πλακα εχετε.. θα το παρετε το παιχνιδι μονο αν το σφυριξει ο Βορεαδης...
Κιντ,κι εγω στο μπασκετ στο κλεισα το σπιτι 3 φορες,οχι 2,απλα καποιοι κυριοι δε μ αφησαν να κανω παρτυ.. Αρα,μην περιμενεις κατι παραπανω στο ποδοσφαιρο.Κατσε και απολαυσε τον ερωτα που θα σου κανω παλι φετος...
Το είπες μια αντε μπορει να σου ξέφυγε απο τα νευρα που τον ηπιες παλι φετος.
Το είπες δευτερη, αντε να μη σου απαντησω πάλι γιατι θα απαντησεις με την κλασσικη πλεον δικαιολογια 'χαβαλε κανουμε ρε, μην τα παίρνετε όλα τοσο σοβαρα'.
Ε μα εσυ το λες και τριτη γι' αυτο και σου απανταω γιατι σε λιγο θα το πιστεψεις και εσυ ο ιδιος.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ.- Μια φάση σου στερησε, όπως σε ευνοησε στην αμεσως προηγούμενη. Και τον αγωνα να έπαιρνες το σκορ θα γινοταν 1-2. Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΝΙΚΕΣ. Δεν ειναι παιχνιδακι στον υπολογιστη να αφαιρεις επιλεκτικα ενα ματς και να προσθετεις ενα αλλο. Και να το επαιρνες το το 3ο παιχνιδι, θα εχανες ΙΣΩΣ το 4ο.Νταξ, ο Πάσχος το φουσκώνει ολίγον τι, αλλά έχει και τα δίκια του.
Τώρα βαριέμαι να το αναλύσω και επιπλεόν δεν έχω χρόνο να κατεβάσω σεντόνι. Θα σου απαντήσω όμως κάποια στιγμή μέσα στη μέρα και θα δεις οτι και αυτές οι μικρές φάσεις κάνουν τη διαφορά.
Μια ερώτηση μόνο: πώς γίνεται τη στιγμή που αποφάσισε ο ΠΑΟ να παίξει άμυνα να του καταλογίστηκαν μόνο 3 φάουλ σε ολόκληρο δεκάλεπτο? -
Και μερικες μαζεμενες απαντησεις-σχόλια
- Η χρονια ειναι πιο πετυχημενη περσι για το γαβρο γιατι περα απο τη θεση στην κανονικη σεζον, φετος ο βαζελος τον 'καταλαβε' και του χρονου θα τον υπολογιζει σοβαρα (με οτι συνεπαγεται αυτο)
- Οι ψηλοι σας ειναι 'λιγοι' αμυντικα, παρ'το αποφαση Ισαακ. ΑΝ μαρκαρει ο Βασιλοπουλος στο λοου-ποστ, αλλα ελα που συνηθως ειναι παραοξω!
- Αγγουροδικαιολογιες του στυλ 'κουραση', 'ζεστη', Φιναλ4 κλπ ειναι για μωρα. Το καλενταρι βγαινει μια χρονια πριν, ο Ομπραντοβιτς δεν ειναι χθεσινος, ανετοιμοτητα την κρισιμη στιγμη δεν δικαιολογειται
- Ομοιως και το περιβοητο επιθετικο ρημπαουντ. ΑΝ δεν το επαιρνε ο Μητσαρας, θα κερδιζε ο βαζελος τα αλλα 2 μεσα-εξω (οπως ειχα προβλεψει γμτ ) και τελος το παραμυθι. Και το πλεονεκτημα παει περιπατο, οπως πηγε περιπατο και το πλεονεκτημα του αυτοκρατορος
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
4. Ομοιως και το περιβοητο επιθετικο ρημπαουντ. ΑΝ δεν το επαιρνε ο Μητσαρας, θα κερδιζε ο βαζελος τα αλλα 2 μεσα-εξω (οπως ειχα προβλεψει γμτ ) και τελος το παραμυθι. Και το πλεονεκτημα παει περιπατο, οπως πηγε περιπατο και το πλεονεκτημα του αυτοκρατορος -
Εγω τα ειπα εκ των προτερων
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
...........Για να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα της διαιτησίας (δεν έχει σχέση με σένα, τυχαίο είναι το quote)
Οι διαιτητές σφυρίζουν περίπου 70, 75 φορές σε ένα παιχνίδι. Και 1 στα 10 να είναι λάθος τα σφυρίγματα, η διατησία θεωρείται άριστη. Είναι μεσα στα όρια αυτά τα λάθη. Πόσα να έκαναν λάθη στο 5ο παιχνίδι; Παραπάνω από 7; 10; 12; και πάλι δεν τρέχει τίποτα.
Απλώς τα σφυρίγματα ήταν μονόπαντα στα ημίχρονα. Στο πρώτο εξάντλησαν τα όρια με μας και στο δεύτερο την επαφή την έδιναν φάουλ υπερ μας.
Η δαιτησία όμως συνολικά δεν ήταν καλή σαν εικόνα, σαν παρουσίαΤωρα εάν ο πάγκος του Ολυμπιακού ξεσηκωνόνταν σε φάσεις που δεν μπορούσε να έχει γνώμη, όπως αυτή του Βασιλόπουλου που ήταν απέναντι διαγώνια ή στην καθαρή φάση που κόβει ο Ακερ ενώ η μπάλα είχε χτυπήσει καθαρά στο ταμπλώ, μπροστά στα μάτια τους, ε εντάξει, ξαναειδωμένο το έργο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
3. Αγγουροδικαιολογιες του στυλ 'κουραση', 'ζεστη', Φιναλ4 κλπ ειναι για μωρα. Το καλενταρι βγαινει μια χρονια πριν, ο Ομπραντοβιτς δεν ειναι χθεσινος, ανετοιμοτητα την κρισιμη στιγμη δεν δικαιολογειταιThimisou ti eixe pathei i Mpartsa otan pire tin koupa!
5, 4, 3, 2, 1 thimithes fantazomai de thes parapano
Eixe katastrafei sta playoffs toy ispanikou protathlimatos
Kati ginetai me ayto to xrepi to pliktrologio gmt
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]