-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καλό θα είναι να αποτυπώνουμε τα πράγματα όπως έγιναν. Εγώ έγραψα ότι : «σήμερα δεν κέρδισε ο καλύτερος» βασιζόμενος σε αυτά που είδα στο παιχνίδι
Κι εγω επιμενω οτι εισαι λαθος Kαλά κάνεις, δεν έχει να κάνει με μένα αυτό
Είναι υπέρ του δέοντος αυτάρεσκο να απορρίπτουμε συλλήβδην ότι δε μας αρέσει ή ότι ενίοτε διαψεύδει τις εκτιμήσεις μας.
Δεν απορριπτω τιποτα που ειναι σωστο. Ομως ο εν λογω εγραψε την πατατα οτι ο Ολυμπιακος πηρε το προβαδισμα στο 72-71, που ΔΕΝ ισχυει. Να του δωσω συχγαρητηρια ή να σεβαστω τον θεσμικο του ρολο στον ημερησιο τυπο; Το θέμα ότι τα ίδια ή περίπου ίδια γράφουν και πολλοί άλλοι. Και χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος κάτι τέτοιο θα γράφουν και οι 'γνωστοί' μπασκετικοί συντάκτες αύριο.
Εκτός βέβαια και εάν ισχύει το εξής: Όταν είναι μπροστά ο Ολυμπιακός στο σκορ το κάνει επειδή «παίζει σαν ομάδα ορθολογιστικά». Όταν είναι πίσω στο σκορ φταίνε οι κακές του επιλογές.
Αυτο που κανεις λεγεται 'βαζω λογια στο στομα καποιου' κι αν ημασταν σε ακροαματικη διαδικασια ο δικαστης θα σε εκοβε ** Δεν ξέρω τι θα μου έκανε ο δικαστής αλλά η ουσία μένει. Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα από κακές επιλογές του Παναθηναϊκού; ή από το ότι έπαιξε συγκεντρωμένος σαν ομάδα για ένα ημίχρονο; Ισχύει και το αντίστροφο: Ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού επειδή ήταν καλύτερος σαν ομάδα ή από κακές επιλογές του 'συγκεντρωμένου και παίζοντας σαν ομάδα Ολυμπιακού';**
Καθόλου δεν υπερβάλω . Εσύ άφηνες να εννοηθεί ότι ο Βασιλόπουλος έχει φτάσει σε σημείο να διαλέγει τα παιχνίδια που θα παίξει.
Εσυ καταλαβες οτι αφησα να εννοηθει αυτο Καλώς. Κατάλαβα λάθος.Εγω, βεβαια, εννουσα αλλο (μπορει και να φταιει η διατυπωση). Οτι στα κρισιμα ειναι παρων, ο,τι κι αν ειχε συμβει στην κανονικη σεζον, λογω καταστασεων που δεν ηταν στο χερι του Οτι οι μεγαλες παικτες φαινονται οταν η μπαλα καιει και, παντως, οτι απεχει πολυ απο το 'ρολιστας' που του φορτωσατε ελαφρα τη καρδια μολις πριν 2-3 μερες Εργαλείο τον ειπε ο 'adis4gr' και συμφώνησα εγώ. Δεν είπε κανείς για ρολίστα, που ακούγεται κάπως πιο υποτιμητικό. Διάδοχο του Κόμπε τον βλέπεις εσύ. Διαφέρουν οι εκτιμήσεις μας. Η μπάλα καίει και στην Ευρωλίγκα αλλά ο Βασιλόπουλος ήταν απών και μην τα φορτώσεις πάλι στο Γκέρσον. Μέσα στην Ταού ήταν ανύπαρκτος όπως και σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια από τους 16 και μετά
Η καλή αμυντική παρουσία ενός παίχτη, αποτυπώνεται στη στατιστική ως εξής: Κερδισμένα φάουλ, κερδισμένα ριμπάουντ, πόσους πόντους έβαλαν οι προσωπικοί του αντίπαλοι, κοψίματα, κλεψίματα, απλά πραγματάκια που ξέρεις αλλά που για κάποιο λόγο θες να με βάζεις να τα γράφω κι εγώ
Κανεις λαθος, και μαλιστα εγραψα ολοκληρο ποστ λιγο πριν για να εξηγησω τι ΔΕΝ δειχνει η στατιστικη Φαίνεται ή όχι η αμυντική προσήλωση ενός παίχτη σε αυτά που έγραψα; Ναι ή όχι;
Επιμενεις.....και υπομένω να διαβάζω να παρομοιάζεις ένα παίχτη που δεν μπορεί να κάνει βήμα και δυσκολεύεται στοιχειωδώς να τρέξει και να σηκωθεί , όντας πεσμένος στο παρκέ με τον…Όντι Νόρις (περσινό) . Εάν κάποιος δε, διαβάσει αυτά που γράφεις φέτος και δεν έχει δει σε ποιον αναφέρεσαι, θα νομίσει ότι περιγράφεις τον Σαμπόνις στην προ Πόρτλαντ εποχή. Και λίγο λέω!
Και δε χρειαζεται να πεις περισσοτερα. Απλα σκεψου τι μπορει να κανει ο καλος Σχορτσανιτης (και ποσο καλυτερος κι απ' αυτον τον Οντι Νορις μπορει να ειναι) ενθυμουμενος ενα ματσακι με κατι αμερικανακια περσι στην Ιαπωνια Ο καλος, ετσι; Μην παρεξηγηθω, γιατι εγω σ' αυτον αναφερομουνα
Περσι που ολοι τον ειχατε για πεταμα κι εσυ αμφισβητουσες ακομα και το αν κατεχει το αθλημα Βιάζεσαι πολύ πάρα πολύ. Αυτά θα έπρεπε να περιμένεις να τα δεις στην πράξη για κάποιο αρκετά σημαντικό χρονικό διάστημα και μετά να τα γράφεις. Εχουμε δει πολλούς παίχτες πυροτεχνήματα, μην το ξεχνάς. Μην ξεχνάς ότι ο Σοφοκλής δε στέριωσε πουθενά και ότι ο Βασιλόπουλος ήρθε από μια ομάδα με αρκετά προβλήματα. Η διάρκεια καθιερώνει ένα παίχτη και όχι η ντε και καλά βιασύνη. Επειδή θυμάμαι πολύ καλά τι γράφω και αυτά που γράφω μια τα γράφω πάντα, δεν είπα ποτέ ότι ο Βασιλόπουλος δεν κατέχει τα βασικά και βεβαίως περίμενα χειρότερο τον Σχορτιανίτη απ΄ότι εμφανίστηκε πέρσι. Δεν είναι παιχνίδι εντυπώσεων εδώ και ούτε χαρακτηρίζω ψιλο-υπερτιμημένο κάποιον όταν φοράει τα κιτρινόμαυρα και ταλενταρα όταν φοράει τα πράσινα -
Συντομα (χωρις quote , αν μπερδευτεις sorry )
- Ναι, φαινεται η αμυντικη προσηλωση. Αλλα δεν ειναι πανακεια, λεει τη μιση αληθεια. Εξαλλου ο Παναγιωτακης (**για τον χρονο συμμετοχης του τοτε **- εξηγησε μου γιατι ΔΕΝ φταιει ο Γκερσον γι' αυτο...) μια χαρα τα πηγε στους συγκεκριμενους δεικτες Εσυ ελεγες για 0, 5 και 6 ποντους που ειναι αλλο πραγμα....
- Οχι, (ολοι) οι αλλοι δεν γραφουν τα ιδια. Οι περισσοτεροι στεκονται στο τεταρτο δεκαλεπτο που ηταν καλυτερος ο Ολυμπιακος και χτες στα ρεπορταζ ο φιλος σου ο Σκουντης με τον (καλεσμενο) Γκεκο εκει σταθηκαν. Ο ιδιος ο Ομπραντοβιτς δηλωσε οτι δικαια κερδισε ο Ολυμπιακος. Οπως δικαια κερδισε στο ματς στο ΣΕΦ στην κανονικη ο ΠΑΟ κι ας ηταν πισω σε ολο το ματς κι ας χρειαστηκε να κανει το μαγικο ο Μητσαρας. Τα του καισαρος τω καισαρι
- Ο ΠΑΟ με Διαμαντιδη μεσα ηταν πιο ορθολογιστης κι επαιξε δυνατα για 30', αλλα χωρις Διαμαντιδη, χωρις τη βοηθεια των ψηλων του και χωρις τα επιθετικα ριμπαουντ που πηρε στο ΟΑΚΑ, ηταν θεμα χρονου να χασει το προβαδισμα απο μια ομαδα που επαιξε στο β' μερος μυαλωμενα και να βρεθει στο τελος να κυνηγαει.-
- Αλλο ειπα εγω κι αλλο λες εσυ. Κανεις δεν τον χαρακτηρισε διαδοχο του Κομπε. Αυτο ελειπε! Ειπα επι λεξει οτι ειναι μεγαλο prospect κι ειναι κριμα να μενει αναξιοποιητος
- Δε βιαζομαι καθολου. Και οι δυο, στα 22 και 23 αντιστοιχα, εχουν πρωταγωνιστικο ρολο σε μια απο τις καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη και ειναι βασικα στελεχη της δευτεραθλητριας κοσμου
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν το αντεχω αυτο με τα quoteΓενικά ποιος είναι ο πιο εύστοχος παίχτης; Ο δικός σας πιο εύστοχος παίχτης; Σε όλη την σειρά μέχρι τώρα; Μου αρέσει να ψάχνω ξέρεις. Εχει πολλή πλάκα να διαβάζουμε εκ των υστέρων όσα γράφαμε πριν μερικούς μήνες.
Στα play off μεχρι τωρα. Ναι, ειναι ο Σοφο του Ολυμπιακου. Μήπως είναι κανένας ...Παντελιάδης που παίζει 2 λεπτά βάζει ένα τρίποντο κι έχει 100% ευστοχία; Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω φαντάζομαι
…..Μια δυο που πήγαν ήταν εξ’ αντανακλάσεως . Το να πέσει μέσα ο κοντός της αδύνατης πλευράς δεν είναι ακριβώς βοήθεια. Είναι μαλλον συνήθεια αφού το μόνο που μπορεί να κάνει ο Σοφοκλής είναι να τελειώσει τη φάση όταν είναι πρόσωπο με το καλάθι. Πέρσι τις τελείωνε και όταν ήταν πλάγια. Φέτος είναι και αυτό συζητήσιμο.
Σοβαρα; Για εξηγησε μου τοτε τι εγινε στη φαση με τους 4 πανω του και τον Σισκα απο κοντα...(αυτή ήταν μια φάση που βγήκε μέσα στο παιχνίδι στο έχω ξαναπεί. Τι να εξηγήσω;)
Ποτε βαλανε τα καλαθια; Μηπως οταν ο Σοφο ηταν στον παγκο;Εσύ θυμάσαι πότε ακριβώς βάλανε τα καλάθια και οι 5 -6 παίχτες μας που σκόραραν μέσα από την ρακέτα; Το πιο λογικό ήταν να έβαλαν τα περισσότερα καλάθια όταν έλειπε ο Σοφοκλής αφού έπαιξε 13 λεπτά. Λογικό δεν είναι; Εσύ θυμάμαι οι ψηλοί μας να μη σκοράρουν όταν είναι μέσα ο Σοφοκλής; Ο Μπατιστ ποσα καλαθια απο πασες του Διαμαντιδη στον αιφνιδιασμο εβαλε και ποσες σε 5 εναντιον 5 με τον Σοφο εκει; 23/4 μας κανει 6 παρα κατι ο καθενας. Αν βγαλεις και τα τριποντα τί μενει; Ο Μπατιστ έβαλε ένα αιφνιδιασμό μπροστά στον Μπουρούση. Πρέπει να βγάλαμε συνολικά 6-7 αιφνιδιασμούς από τους οποίους οι 3 από τον Βούγιανιτς 23.4 μας κάνει όσο γράφεις αλλά βεβαίως όχι εδώ καθώς ο Ματιστ έβαλε 10 πόντους ο Ντέγιαν 2 και πάει λέγοντας. Και αυτοί οι δύο δε κοπάνησαν τρίποντα, οπότε μην τα βγάζεις τα τρίποντα από αυτούς. Και για το παιχνίδι των ψηλών του Παναθηναϊκού τα ξανάπαμε, μην τα ξαναλέμε πάλι τα ίδια. Αυτό είναι το παιχνίδι τους, δεν έχει να κάνει με την παρουσία ή όχι του Σοφοκλή.Αυτό ξέρει να κάνει ο Σοφοκλής και βεβαίως χθες δεν έβγαλε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΣΙΣΤ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ σε συμπαίχτη του ώστε να τον καταστήσει απειλητικό για το καλαθι μας.
Αντι απαντησης θα σε παραπεμψω στα προηγουμενα περι «επιρροης στο παιχνιδι».Εάν τα προηγούμενα περί επιρροής στο παιχνίδι ισχύουν και για το Σοφοκλή, τότε δεν υπάρχει τίποτα πλέον για να κουβεντιάσουμε. Σημασία έχει τι βλέπουμε μέσα στο παιχνίδι και όχι τι θα θέλαμε να βλέπουμε. Ασε τις τελικες πασες. Ποσο ανοιξε το παιχνιδι της ομαδας μου; Μετρα ποσα σουτακια απο τα 3-4μ. εκανε ελευθερα ο Χαρισης (αλλο που δεν μπηκαν). Μετρα ποσα εκανε ο Ακερ (οχι απο σκριν μεν, ελευθερα δε). Και θυμαμαι σιγουρα ενα του Ντομερκαντ στο 1ο ημιχρονο. Δυστυχώς δε μπορούμε να αυννοηθούμε. Εσύ βλέπεις το παιχνίδι του Ολυμπιακού να κινείτα γύρω από το Σοφοκλή. Πότε πρόλαβε και έγινε αυτό; Μέχρι προχθές δεν έκανε προπόνηση! Και ξαφνικά στήθηκε όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού πάνω του; Θα στο ξαναπώ: Όσο ήταν ο Σοφοκλής μέσα ο Παναθηναϊκος διατηρούσε άνετα τη διαφορά στο σκορ! Ανετότατα! Ο Σοφοκλής βγήκε στο 31ο λεπτό και μετά κέρδισες. 'Γραμμένο' είναι και δεν αλλάζει. Ο Ακερ (κατά δεύτερο λόγο) και ο Μασιγιάουσκας (πρωτίστως) ειναι χαρισματικοί σκόρερ. Δεν περιμένουν από τον Σοφοκλή. Ο Σοφοκλής έπαιξε 13 λεπτά ο Ακερ 31 και ο Μασιγιάουσκας 22. Πώς σκόραρε ο Ακερ στα υπόλοιπα 18 λεπτά και ο Μασιγιάουσκας στα υπόλοιπα 9; Να χαρεις : Μη μου πεις ότι σκόραραν όταν ήταν ο Σοφοκλής μεσα γιατί θα το πετάξω το γαμημένο το λαπτόπι από το παράθυρο και υπάρχει και πιθανότητα να πέσει πάνω στο σκύλο μου, γμτ!Ο Σοφο παιζει μια χαρα προσωπο και μια χαρα πλατη. Αυτό γινόταν πέρσι και όχι φέτος. Και γινόταν περίπου για 20 λεπτά max και όχι παραπάνω.Αλλο το δεν ειναι σε καλη κατασταση κι αλλο το ειναι για «λυπηση». Εγω εκει εμεινα. Κακώς έμεινες εκεί. Οτι γράφω αυτό εννοώ και τίποτα παραπέρα. Εσύ δηλαδή δεν τον λυπήθηκες στον ΟΑΚΑ; ήταν θέαμα αθλητή αυτό; Μπορεί να κάνει ένα πλάγιο βήμα στην άμυνα, πράγμα που έκανε πέρσι παρά τον όγκο του; Μπορεί να σηκωθεί παραπάνω από ακροστασία; Εάν εσύ δεν τον λυπάσαι που έχεις κι ένα λόγο παραπάνω μια και είναι παίχτης σου εγώ περισσεύω.Δλδ. ο Γιαβτοκας που επεσε μικρος στο μαγικο φιλτρο αλλα μπασκετικα εχει μυαλο κουκουτσι και τεχνικα ειναι χειροτερος απο το 4χρονο ανηψακι μου, για τί ειναι; Μην ξεχνας οτι αποθεωνοταν περσι τετοια εποχη ακομα κι απο «αντικειμενικους» δημοσιογραφους κι εμενα με κραζατε που ελεγα οτι δεν κανει... Εγώ ποτέ δεν έχω κράξει άνθρωπο πέραν του ρεντ και αυτό σταμάτησε όταν μου 'σφύριξε' ο Σπύρος την ηλικία του. Πέραν τούτο δεν κράζω γενικώς πέραν του 'μαυρούλη' όταν περνάει τα εσκαμμένα και αρχίζει τις παπαριές. Αρα το β' πληθυντικό δεν έχει να κάνει με μένα και ελπίζω να συμφωνήσεις. Εάν ο Γιαβτόκας είναι τεχνικά χειρότερος, που είναι, από τον Σοφοκλή αυτό σημαίνει ότι ο Σοφοκλής παύει να είναι για λύπηση; Ο Γιαβτόκας δεν μπορεί φέτος να προσφέρει αλλά ο Παναθηναϊκός δεν τον ξεφτιλίζει. Τον προσέχει, δεν τον εκθέτει αγρίως όπως εκθέτει ο Ολυμπιακός το Σοφοκλή και εάν μείνει μάλλον θα είναι σαφώς βελτιωμένος από ότι φέτος (ρισκάρω εδώ αλλά αυτή είναι η αίσθησή μου). Πιθανόν ο γαύρος να μην μπορεί να προφυλάξει τον Σοφοκλή και λόγω τραυματισμού του Στακ. Πιθανόν αλλά όχι σίγουρο.
Όσο για το «δεν τολμούσαν να παίξουν ένας με έναν».:Δεν είναι αυτό το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ποτέ δεν ήταν. Τα έχουμε ξαναπεί χίλιες φορές. Ο Ομπράντοβιτς θέλει ελαφριούς ψηλούς για να σπάνε τα πικ στην άμυνα και να ρολαρουν ευκολότερα στα επιθετικά πικ.
Πως δεν ειναι; Τι εκανε ο Τομασεβιτς στο FF; Πως παιζει ο Μπατιστ με τον Ντικουδη οταν δε βγαινει σε πρωτο χρονο το P n’ R; Αλλο το ειδος τους κι αλλο το στυλ παιχνιδιου τους (ειδικα στον ΠΑΟ που ελεω προπονητη ειναι πολυδιαστατος σ’ αυτον τον τομεα). Ο Τομάσεβιτς είναι ειδική περίπτωση, παίζει μόνο με το μαυλό του και την μπασκετική του παιδεία που είναι κατι έτη φωτός μεγαλύτερη από του Σοφοκλή. Εδώ βέβαια δεν ξεχνώ ότι ο ένας ειναι Γιούγκος με ότι αυτό συνεπάγεται και 10 χρόνια μεγαλύτερος με ότι αυτό συνεπάγεται επίσης. Και στο ξαναλέω ότι μπήκαν καλάθια μεσα από τη ρακέτα σας. Όπως και μπήκαν και στο πρώτο παιχνίδι. Τον 'σημάδευαν' ρε Χρήστο στο 1ο ματς και μετά μου λες ότι δεν είναι για λύπηση;
Δεν είναι ότι είδαν το Σοφοκλή και το έβαλαν στα πόδια
Κατ’ εσε λοιπον ο Σοφο ειναι αμελητεα ποσοτητα και κακως ασχολουνται με την εξουδετέρωση του οι δικοί σας και με την αξιοποίησή του οι δικοί μας. Ρε πότε είπα εγώ για αμελητέα ποσότητα; Δηλαδή ή θα είναι αμελητέα ποσότητα ή θα είναι ο 'Ντάνκαν'; Το να είναι ένας παίχτης που λόγω σωματότυπου και τεχνικής κατάρτισης (για μια ακόμη φορά: παραπάνω από ότι είχα υπολογίσει, δεν τον ήξερα άλλωστε) μπορεί να προσφέρει αλλά επίσης ο σωματότυπος και το μυαλό που κουμαντάρει τον εμποδίζουν να προσφέρει , όσα πιθανόν μπορεί, δεν παίζει;Μηπως πιστευεις οτι και χωρις αυτον θα ειχαμε περασει στον τελικο; Βεβαίως θα είχατε περάσει διότι : 1ον αυτό φάνηκε από το πρώτο ματς που χάθηκε στην παράταση 2ον θα είχατε καταστραφεί εάν δεν είχατε περάσει
Εάν ο Σοφοκλής είναι ο ψηλός του μέλλοντος εγώ είμαι ο Φρειδερίκος Μπαρμπαρόσσα (και ας μην έχω μούσι)
Για το αν ειναι ή δεν ειναι πιο αρμοδιος να σου απαντησει ειναι ο Ελτον Μπραντ
Προς το παρον προσευχομαι να βρεθει ενας καλος ανθρωπος ν’ ασχοληθει με την περίπτωσή του και να τον ξανακανει αθλητη, γιατι με τετοιον ψηλο και μ’ εναν καλο PM γινεσαι αιωνιος πρωταθλητης .. στα όνειρά σου:rtfm:ΥΓ. Τωρα θα με τρελανεις εσυ! Γυρνα πισω λιγες σελιδες να δεις τι μου 'λεγες για τον Μπουρουση μολις την περασμενη βδομαδα!!! Παω στοιχημα οτι κι ο Βασιλο θα σ' αναγκασει σε αλλαγη στασης σε καμια βδομαδα απο τωρα (αν δε σε εχει ηδη)
Δε γυρνάω διότι θυμάμαι καλά τι έχω γράψει. Είχα πει ότι πέρσι ο Μπουρούσης ήταν για λύπηση. Αργός, νωθρός και αδιάφορος. Φέτος είπα ότι είναι αδύνατο να μεταμορφωθεί σε αυτόν που μόλις λίγο πριν είχες περιγράψει (για τους γνωστούς λόγους ) και τώρα λέω ότι εάν ήμουν στη θέση σου για τον 'φορ του μέλλοντος' (τσιτάτο κι αυτό!!!) θα πόνταρα στον ΜΠουρούση. Για το μέλλον , επαναλαμβάνω. Την αλλαγή στάσης πού την είδες;;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
TRAV, απο ελληνες παικτες α' διαλογης ο Ολυμπιακος εχει τους Σχορτσανιτη, Μπουρουση, Βασιλοπουλο, Παπαμακαριο, Χαριση κι ο ΠΑΟ τους Διαμαντιδη, Ντικουδη, Τσαρτσαρη, Χατζηβρεττα (ο Χαρισης που θα παει στο Σπορτιγκ ειναι ο Κωστας, οχι ο Χρηστος ). Ο ΠΑΟ περσι δεν ειχε τον Ντικουδη, ενω ο Ολυμπιακος δεν ειχε τον Μπουρουση. Οι αλλοι ηταν και περσι εδω (ο Αγαδακος κι ο Αργυροπουλος που, επικοινωνιακα , τονιζεις, ηταν στα περισσοτερα ματς εκτος αποστολης, ενω τον Χατζη δυστυχως συμφωνω οτι τον πηρε η κατω βολτα). Δεν καταλαβαινω τί θες να πεις.... Δεν τονίζω τίποτα επικοικωνιακά:rtfm: Πόσες φορές θα στο πω να μη μου προσάπτεις πράγματα που δε μου 'αναλογούν';;:rtfm: Ανέφερα τους Ελληνες του περσινού Ολυμπιακού, τι να έκανα; Είναι πού εύκολο τι θέλω να πω: Οτι δεν έχεις καλούς Ελληνες σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.
Κι επειδη λες για τον Παπαμακαριο: Ο Χατζηβρεττας ποσα λεπτα επαιξε, αληθεια, χτες και τί εκανε; Θα μου πεις, κακως κρινεις απο ενα ματς. Αν σου απαντησω το ιδιο, γιατι θα εχω αδικο; Ο Νικόλας έπαιξε 14 λεπτά κι έβαλε έναν αιφνιδιασμό κι ένα ποστάρισμα μπροστά στον Ακερ. Τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Ο Παπαμακάριος έκανε μια τρίλεπτη περαντζάδα από το παρκέ και έκατσε στον πάγκο. Κρίνε και από ένα παιχνίδι, δεν έχω πρόβλημα :roll:
Για τον Ομπραντοβιτς, μην ξαναπιασουμε την ιδια κουβεντα, δε θα το αντεξω (και το να παρεξηγιεσαι επειδη δεν τον θεωρω τον κορυφαιο στην ιστορια, αλλα απλα... σπουδαιο, ειναι πως να το κανουμε, τουλαχιστον υπερβολικο! ). Δεν παρεξηγιέμαι αλλά επειδή οι γαύροι είστε περίεργη ράτσα ξεχωρίζω το 'σπουδαίος' από το 'κορυφαίος'. Σπουδαίοι είναι πολλοί, κορυφαίοι μερικοί και κορυφαίος (βάσει αποτελεσμάτων) στην Ευρωπαϊκή ιστορία ένας :iconcool: Επειδη λες γι' αυτους που μ' αρεσουν και γι' αυτους που δεν.... εγω τί να πω για σενα; Εδώ υπάρχει μια μικρήηηηηηη διαφορά. Οι παίχτες αυτοί είναι σε μια κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη , πρωταγωνιστούν πολλά χρόνια, έχουν πάρει ότι πετάει περπατάει και κολυμπάει . Εσένα σου αρέσουν όλοι οι αναξιοπαθούντες και να'ταν μόνο αυτό , πάει κι έρχεται αλλά προσπαθείς να τους επιβάλεις κιόλας:lol:
Για τον Γκερσον, επίτρεψέ μου, να ξερω καλυτερα οτι η πρόσληψή του βασιστηκε σε εισηγησεις απο ενθουσιωδεις μη γνωστες, που πατησαν (οπως εσυ!) σε ενα πλουσιο βιογραφικο χωρις να ψαξουν το παρασκηνιο... Οσοι τον ηξεραν ειχαν απο τοτε τις αντιρρησεις (ψαξε αν θες τα δικα μου!), αλλα οι Αγγελοπουλοι προδοθηκαν απο την απειρια τους. Επισης ολα αυτα που λες για τις τακτικες του, ειναι ωραια στη θεωρια, αλλα δεν ισχυουν στην πραξη και επ' αυτου κατι παραπανω ξερει ο Μπλατ... Τέλος αυτό κλείνει εδώ, δεν έχω λόγο στα γαυρικα σεναρια. Θυμάμαι τις ενστάσεις σου για Γκέρσον βεβαίως αλλά και πάλι θυμάμαι το μπάσκετ που έπαιζε η Μακάμπι. Γνωστό το σενάριο με τον Μπλατ , γνωστό και ότι ο Μπλάτ δεν έκανε και πολλά με το Τρεβίζο.Για τις μεταγραφες μας, ελπιζω να γινει μια... εκπληξη
Κατα τα λοιπα, οι Ελληνες που εχω ειναι υπεραρκετοι (με την προϋποθεση ο Σοφο να επανελθει). Με εναν καλο προπονητη, εναν καλο (ξενο, εστω) PM στη θεση του Πεν (κι ενα δευτερο, ας μην ειναι κορυφαιο, στη θεση του Ακερ), επιστροφη του Σειμπουτις που ωριμασε φετος, στη θεση του ασταθεστατου Ντομερκαντ και τον Περπερογλου με τον Πριντεζη αντι του Στακ, ειμαι μια χαρα. Το δυσκολο ειναι του PM επιπεδου και του προπονητη κι εκει θα παιχτει ολη η σεζον (φυσικα και στην επανενταξη του Σοφο). Τα λοιπα ειναι ευκολα κι αυριο το πρωι εφαρμοσιμα.
Ειδες; Κανω και τις προτασεις μου και σου δινω πατημα για του χρονου
Δε μου δίνεις πάτημα αλλά εγώ όταν έσκουζα πέρσι για τον Στακ, ότι δεν είναι παίχτης για πολλα πολλά εσύ μου έλεγες τα δικά σου. ΟΙ Ελληνες που εχεις θα πάρουν πόδι ακόμα κι αν πάρεις πρωτάθλημα. Εδώ είσαι κι εδώ ειμαι. Εννοώ τους γκαρντ βεβαίως. Ασε τον Πρίντεζη να παίξει μπάσκετ διότι εκεί που είναι κάτι θα παίξει ενώ στον Ολυμπιακό θα θέλει πάλι εγυυημένο χρόνο συμμετοχής Για τον Σεϊμπούτις να είπαμε, για τον Περπέρογλου δεν ξέρω αλλά θυμάμαι όταν σας είχα ρωτήσει πριν 2 χρόνια τον θάψατε κανονικά με τον greo . Τε σπα , για να φτάσουμε στο καλοκαίρι να δούμε ποιους θα πάρεις και τα λέμε. Εμένα πάντως μου αρκεί Τρίποκοβιτς αρκεί να μη μουλαρώσει πάλι ο Βουγιόσεβιτς, γμτ!Τα περι παραμυθιου δεν τα καταλαβα Να πω Χατζηβρεττα και... Αλβερτη επeιδη αρεσουν σε σενα;
Ο Χατζηβρέττας δεν αρέσει μόνο σε μένα, αρέσει σε όλη την Ελλάδα εκτός από σένα. Επειδή το θέμα έχει καταντήσει ανέκδοτο, σε παραπέμπω σε αυτά που έγραψε ο Παπαδογιάννης 2-3 μέρες μετά την κούπα και τέλος με αυτό το θέμα. Εάν δεν τα 'είδες' ευχαρίστως να τα ξαναγράψω.
Ο Αλβέρτης είναι γνωστό ότι δε μου αρέσει αλλα είναι επίσης γνωστό ότι ο Αλβέρτης έχει 2 κούπες παραπανω από ότι όλος ο Ολυμπιακός (9+7+1). Αυτό αυτομάτως τον βγάζει από την κατηγορία των 'Χαρίσηδων'. Μόνο και μόνο η ιστορία του και η όχι μεγάλη αλλά συνεπής προσφορά του καμια 20αριά χρόνια τώρα
-
Λίγο πριν την οριστική εξόντωση μου:lol:
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Συντομα (χωρις quote , αν μπερδευτεις sorry )-
Ναι, φαινεται η αμυντικη προσηλωση. Αλλα δεν ειναι πανακεια, λεει τη μιση αληθεια. Εξαλλου ο Παναγιωτακης (**για τον χρονο συμμετοχης του τοτε **- εξηγησε μου γιατι ΔΕΝ φταιει ο Γκερσον γι' αυτο...) μια χαρα τα πηγε στους συγκεκριμενους δεικτες Εσυ ελεγες για 0, 5 και 6 ποντους που ειναι αλλο πραγμα....Μια χαρά λοιπόν άλλωστε ουτε εγώ ...θεοποίησα την στατιστική. Προφανώς έτσι έκρινε ο Γκέρσον κι έτσι έπραξε. Εάν μπορούσα εγώ να εξηγήσω το 'τι' και το 'πώς' μπορεί να ήμουν στη θέση του. Δεν μπορώ και δεν είμαι. Προφανώς βλέπει πράγματα που εσύ κι εγώ δεν βλέπουμε. Ή μάλλον εγω. Για να μιλάω μόνο για μένα. Εγώ δεν έλεγα τίποτα για τους πόντους. Το site της Ευρωλίγκα τα έλεγε , μπες και δες το. Δεν γράφω ψέμματα, δεν έχω λόγο να το κανω
-
Οχι, (ολοι) οι αλλοι δεν γραφουν τα ιδια. Οι περισσοτεροι στεκονται στο τεταρτο δεκαλεπτο που ηταν καλυτερος ο Ολυμπιακος και χτες στα ρεπορταζ ο φιλος σου ο Σκουντης με τον (καλεσμενο) Γκεκο εκει σταθηκαν. Δεν το είδα διότι ήμουν φουρκισμένος από το κακό μου. Θ αδιαβάσω αυριο πέντε έξι και θα σου πω.Ο ιδιος ο Ομπραντοβιτς δηλωσε οτι δικαια κερδισε ο Ολυμπιακος. Ο Ομπράντοβιτς δήλωσε και άλλα πράγματα πριν από αυτό. Αυτό το είπε στο τέλος.Οπως δικαια κερδισε στο ματς στο ΣΕΦ στην κανονικη ο ΠΑΟ κι ας ηταν πισω σε ολο το ματς κι ας χρειαστηκε να κανει το μαγικο ο Μητσαρας. Τα του καισαρος τω καισαρι Το ματς δεν το είδα παρά μόνο το 3ο δεκάλεπτο στο Mall. Προηγήθηκε ο Ματιστ και μετά καθαρισε ο Μήτσος. Βασικά ο φίλος σου ο Μούλα καθαρισε αλλά τε σπα
-
Ο ΠΑΟ με Διαμαντιδη μεσα ηταν πιο ορθολογιστης κι επαιξε δυνατα για 30', αλλα χωρις Διαμαντιδη, χωρις τη βοηθεια των ψηλων του και χωρις τα επιθετικα ριμπαουντ που πηρε στο ΟΑΚΑ, ηταν θεμα χρονου να χασει το προβαδισμα απο μια ομαδα που επαιξε στο β' μερος μυαλωμενα και να βρεθει στο τελος να κυνηγαει.-Συμφωνώ για Διαμαντίση άλλωστε εγώ το είπα χθες ότι ο Βούγιανιτς παρασύρεται ευκολα. Τα ριμπάουντ ήταν 25/9 και 23/10 . Τα ίδια δηλαδή. Για τα υπόλοιπα δεν έχω κάτι να πω ή μάλλον τα έχω πει 1000 φορές. Κέρδισε ο Ολυμπιακός και λες ότι λες. Μέχρι να κερδίσει είχε πάει η ψυχή σου 100 φορές στο ΣΕΦ και είχε γυρίσει. Ακόμα και όταν 2 λεπτά πριν το τέλος το γυρίσαμε. Τα υπόλοιπα....
-
Αλλο ειπα εγω κι αλλο λες εσυ. Κανεις δεν τον χαρακτηρισε διαδοχο του Κομπε. Αυτο ελειπε! Ειπα επι λεξει οτι ειναι μεγαλο prospect κι ειναι κριμα να μενει αναξιοποιητος Πάει κι αυτό
-
Δε βιαζομαι καθολου. Και οι δυο, στα 22 και 23 αντιστοιχα, εχουν πρωταγωνιστικο ρολο **σε μια απο τις καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη:yikes: ** **'Χρήστο τα' μαθες τα νέα;' **Ασε να στα πει κανένας άλλος να μη σε σταχωρήσω εγώ. Εκτός κι αν εννοείς ότι είναι πρωταγωνιστές σε μια από τις 100 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οπότε αλλάζει το πράμα.και ειναι βασικα στελεχη της δευτεραθλητριας κοσμου Ε όχι και βασικά στελέχη , επειδή κάποιος πρέπει να φέρνει τους καφέδες:lol: Από πότε έγινε βασικός ο Βασιλόπουλος;;:rtfm: Εχει πολύ δρόμο ακόμα.Ότι θα βοηθήσει όμως εάν συνεχίσει έτσι είναι σίγουρο. Ο Σοφοκλής δυστυχώς το Ευρωμπάσκετ θα το δει από τον καναπέ του. Αυτός ειχε πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά....αλλά....
-
-
στα σοβαρά ζητήματα της τρέχουσας περιόδου
οι spurs κάναν το 2-0 κ πολύ δύσκολα θα το χάσουν κ το φετινό
ο james τα έχει βρει σκούρα με όλη την άμυνα προσαρμοσμένη επάνω του κ κανέναν άλλον να του δώσει μια βοηθεια
-
εχει και 3 ματς τωρα στο κλιβελαντ.. θα κανουν νικη οι καβς...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
**στα σοβαρά ζητήματα της τρέχουσας περιόδου
**
οι spurs κάναν το 2-0 κ πολύ δύσκολα θα το χάσουν κ το φετινόο james τα έχει βρει σκούρα με όλη την άμυνα προσαρμοσμένη επάνω του κ κανέναν άλλον να του δώσει μια βοηθεια
Καλό!
Δεν έχει τύχη το Κλίβελαντ παιδιά. Είναι πολύ καλύτερη ομάδα τον Σαν Αντόνιο
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Λίγο πριν την οριστική εξόντωση μου:lol:- Δε βιαζομαι καθολου. Και οι δυο, στα 22 και 23 αντιστοιχα, εχουν πρωταγωνιστικο ρολο **σε μια απο τις καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη:yikes: ** **'Χρήστο τα' μαθες τα νέα;' **Ασε να στα πει κανένας άλλος να μη σε σταχωρήσω εγώ. Εκτός κι αν εννοείς ότι είναι πρωταγωνιστές σε μια από τις 100 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οπότε αλλάζει το πράμα.και ειναι βασικα στελεχη της δευτεραθλητριας κοσμου Ε όχι και βασικά στελέχη , επειδή κάποιος πρέπει να φέρνει τους καφέδες:lol: Από πότε έγινε βασικός ο Βασιλόπουλος;;:rtfm: Εχει πολύ δρόμο ακόμα.Ότι θα βοηθήσει όμως εάν συνεχίσει έτσι είναι σίγουρο. Ο Σοφοκλής δυστυχώς το Ευρωμπάσκετ θα το δει από τον καναπέ του. Αυτός ειχε πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά....αλλά....
Για τα αλλα ειλικρινα, δεν μπορω να απαντησω αναλυτικα, εξαλλου ειμαστε σε αλλο μηκος κυματος προς το παρον....
Ομως πιανομαι απο αυτο, για να σου δειξω οτι μερικες φορες βαζεις παρωπιδες και ξεχνας να τις βγαλεις.....
Γραφω: 'σε μια απο τις καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη' Κοιτα, προσεχω τη διατυπωση, δε λεω: 'καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη', δε λεω 'αδικημενη ομαδα της Ευρωπης', δε λεω 'δυναμει πρωταθλητρια' κλπ. Βαζω ενα δικαιο οριο στη ματαιοδοξια μου Κι απαντας, αφου προηγουνται τα γνωστα.... εμφατικα: 'Εκτός κι αν εννοείς ότι είναι πρωταγωνιστές σε μια από τις 100 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης' Προφανως κοιτας μονο τους δικους σου και σου διεφυγε το γεγονος οτι τις δυο τελευταιες σεζον ο Ολυμπιακος με ολα τα στραβα και τα ανάποδά του ηταν στα προημιτελικα της Ευρωλιγκα.... Αν για σενα αυτο δειχνει μια ομαδα του σωρου, δικαίωμά σου, αλλα εμενα μου δειχνει οτι α) κατι καναμε κι εμεις και β) ξαναπιανεις αυτο με την απαξιωση που λεγαμε πριν καναδυο σελιδες Απλα σου υπενθυμιζω οτι η εξαιρετικη (το επαναλαμβανω για να μην παρεξηγηθω και μου βαλεις παλι λογια στο στομα ) ομαδα σου, εχασε ηδη 2 φορες φετος απο τις 5 που επαιξε με αυτην την ταπεινη ομαδουλα και εχει και μια (μικρη, οντως ) πιθανοτητα να χασει αλλη μία. Δεν ειναι και λιγο για μικρη ομαδα, αναμεσα στις 100, να κερδισει το 40% των παιχνιδιων με τον πρωταθλητη
Το ιδιο ισχύει για τα 'περι καφεδων', που ενδεχομενος να εχει αλλο νοημα (οπως το 'εργαλειο/ρολιστας', το 'για λυπηση', το 'το πρωταθλημα για τον πρωταθλητη Ευρωπης ειναι παρεργο' κλπ. κλπ.), αλλα με το μικρο μου το μυαλο, που λεει κι ο φιλος μου ο Πανουτσος , εγω αλλο καταλαβαινωΠρος το παρον, παντως, εχω ν' ανησυχω για αλλα πιο σοβαρα :
http://www.sport24.gr/html/ent/476/ent.182476.asp -
Ωραία, το κελεπούρι τον Holden μην ξεχάσετε να κλείσετε.
-
Ο Παπαδογιαννης για το προχτεσινο:
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=89198
και φυσικα, καπου εκει μεσα αναφερει κι αυτα:
*'Οσο για το καλάθι που αποδείχθηκε νικητήριο, αυτό έμοιαζε βγαλμένο από το πινακάκι ενός προπονητή καλύτερου από τον Γκέρσον (ο οποίος δεν έχει καν πινακάκι). Το έκανε να δείχνει τέτοιο η μπασκετική ευφυΐα των κορυφαίων παικτών του χθεσινού Ολυμπιακού. Ο Μασιγιάουσκας είδε την άμυνα έτοιμη να προσαρμοστεί πάνω του και προτίμησε μια γρήγορη πάσα προς τα μέσα, πριν εγκλωβιστεί. Ο δε Βασιλόπουλος κατάλαβε ότι είχε πλεονέκτημα έναντι του Σισκάουσκας και τον έβαλε πλάτη χωρίς χρονοτριβή. Ζήτησε την μπάλα, την πήρε, σούταρε πάνω από το κεφάλι του Λιθουανού, έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό.Ηταν το κερασάκι της τούρτας για τον διεθνή φόργουορντ. Κράτησε τα λάβαρα ψηλά, όταν οι άλλοι έδειχναν έτοιμοι να παραδοθούν, **γινόταν ο πρώτος που έπαιρνε την κατάσταση στα χέρια του, ο πιο θαρραλέος, ο πιο μαχητικός, ο πιο αποτελεσματικός στην άμυνα, ο πιο ευρηματικός στην επίθεση. Ο «Μάτσας» και ο Ακερ έχτισαν πάνω στα θεμέλια που τοποθετήθηκαν διά χειρός Βασιλόπουλου'. ***
-
**στα σοβαρά ζητήματα της τρέχουσας περιόδου
**
οι spurs κάναν το 2-0 κ πολύ δύσκολα θα το χάσουν κ το φετινόο james τα έχει βρει σκούρα με όλη την άμυνα προσαρμοσμένη επάνω του κ κανέναν άλλον να του δώσει μια βοηθεια
Καλό!
Δεν έχει τύχη το Κλίβελαντ παιδιά. Είναι πολύ καλύτερη ομάδα τον Σαν Αντόνιο
εγω εμεινα λιγο μαλακας την 4η περιοδο με το κλιβελαντ, αν και δεν απειλησε ουσιαστικα καθολου, σε ολο τον αγωνα..
ωραιος ο gibson -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Προς το παρον, παντως, εχω ν' ανησυχω για αλλα πιο σοβαρα :
http://www.sport24.gr/html/ent/476/ent.182476.aspΤελικα, υπηρχε κι αλλη, χειροτερη επιλογη στο ερωτημα μου:
Και το πρωταθλημα θα χασετε και ο Γκερσον θα μεινει. -
Ασε...
'Εναντια στη βλακεια, ακομα και οι θεοι αγωνιζονται ματαια' - Σιλερ -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Λίγο πριν την οριστική εξόντωση μου:lol:
- Δε βιαζομαι καθολου. Και οι δυο, στα 22 και 23 αντιστοιχα, εχουν πρωταγωνιστικο ρολο **σε μια απο τις καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη:yikes: ** **'Χρήστο τα' μαθες τα νέα;' **Ασε να στα πει κανένας άλλος να μη σε σταχωρήσω εγώ. Εκτός κι αν εννοείς ότι είναι πρωταγωνιστές σε μια από τις 100 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οπότε αλλάζει το πράμα.και ειναι βασικα στελεχη της δευτεραθλητριας κοσμου Ε όχι και βασικά στελέχη , επειδή κάποιος πρέπει να φέρνει τους καφέδες:lol: Από πότε έγινε βασικός ο Βασιλόπουλος;;:rtfm: Εχει πολύ δρόμο ακόμα.Ότι θα βοηθήσει όμως εάν συνεχίσει έτσι είναι σίγουρο. Ο Σοφοκλής δυστυχώς το Ευρωμπάσκετ θα το δει από τον καναπέ του. Αυτός ειχε πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά....αλλά....
Για τα αλλα ειλικρινα, δεν μπορω να απαντησω αναλυτικα, εξαλλου ειμαστε σε αλλο μηκος κυματος προς το παρον....
Ομως πιανομαι απο αυτο, για να σου δειξω οτι μερικες φορες βαζεις παρωπιδες και ξεχνας να τις βγαλεις.....
Γραφω: 'σε μια απο τις καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη' Κοιτα, προσεχω τη διατυπωση, δε λεω: 'καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη', δε λεω 'αδικημενη ομαδα της Ευρωπης', δε λεω 'δυναμει πρωταθλητρια' κλπ. Βαζω ενα δικαιο οριο στη ματαιοδοξια μου Κι απαντας, αφου προηγουνται τα γνωστα.... εμφατικα: 'Εκτός κι αν εννοείς ότι είναι πρωταγωνιστές σε μια από τις 100 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης' Προφανως κοιτας μονο τους δικους σου και σου διεφυγε το γεγονος οτι τις δυο τελευταιες σεζον ο Ολυμπιακος με ολα τα στραβα και τα ανάποδά του ηταν στα προημιτελικα της Ευρωλιγκα.... Αν για σενα αυτο δειχνει μια ομαδα του σωρου, δικαίωμά σου, αλλα εμενα μου δειχνει οτι α) κατι καναμε κι εμεις και β) ξαναπιανεις αυτο με την απαξιωση που λεγαμε πριν καναδυο σελιδες Απλα σου υπενθυμιζω οτι η εξαιρετικη (το επαναλαμβανω για να μην παρεξηγηθω και μου βαλεις παλι λογια στο στομα ) ομαδα σου, εχασε ηδη 2 φορες φετος απο τις 5 που επαιξε με αυτην την ταπεινη ομαδουλα και εχει και μια (μικρη, οντως ) πιθανοτητα να χασει αλλη μία. Δεν ειναι και λιγο για μικρη ομαδα, αναμεσα στις 100, να κερδισει το 40% των παιχνιδιων με τον πρωταθλητη
Το ιδιο ισχύει για τα 'περι καφεδων', που ενδεχομενος να εχει αλλο νοημα (οπως το 'εργαλειο/ρολιστας', το 'για λυπηση', το 'το πρωταθλημα για τον πρωταθλητη Ευρωπης ειναι παρεργο' κλπ. κλπ.), αλλα με το μικρο μου το μυαλο, που λεει κι ο φιλος μου ο Πανουτσος , εγω αλλο καταλαβαινωΠρος το παρον, παντως, εχω ν' ανησυχω για αλλα πιο σοβαρα :
http://www.sport24.gr/html/ent/476/ent.182476.aspSigά ρε Χρήστο,.,,σιγά και έτσι όπως τα γράφεις νιώθω λες κι έκανα κανενα έγκλημα
Πλάκα έκανα, 1 μύριο φορες έχουμε γράψει μεταξύ μας, δεν καταλαβαίνεις πότε αστεύομαι? Αμάν ρε γμτ!!
Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, έτσι όπως τον φαντα΄ζεσαι εσύ δεν είναι
Και βέβαια έφτασε στα προκριματικά, δεν ειπε κανείς το αντίθετο και τα προκριματικά είναι οι 8 ομάδες και βεβαίως όχι οι 100.Σοβαρά τώρα:
¨ΟΣο έφερνε καφέδες ο Βασιλόπουλος άλλο τόσο ήταν βασικός
-
Σοβαρά τώρα:
Αν τολμησω να αστειευτω εγω με τον Ομπραντοβιτς, ειμαι βεβαιος οτι θα περασω εκτακτο στρατοδικειο και θα μου παραθεσεις για τιμωρια τα aποτελεσματα δημοσκοπησεων στα κλιμακια προμινι των διακοσιων τοσων χωρων μελων της FIBA που θα τον εχουν αναδειξει κορυφαιο στην ιστορια του συμπαντος
Αν ησουνα λιγακι πιο διαλλακτικος και τοσοδα λιγοτερο προκατειλημμενος απεναντι στα γραφομενα μου σ' αυτο το τοπικ, θα καταλαβαινες οτι βασικα στελεχη δε σημαινει παικτες βασικης πενταδας (υπαρχουν αραγε τετοιοι στην εποχη μας?), αλλα παικτες που περιλαμβανονται σε σταθερη βαση στο καλοκαιρινο προσκλητηριο Ή μήπως διαφωνεις;
(δεν τα παιρνω τοσο σοβαρα μην ανησυχεις )
ΥΓ. Οπως τον φανταζομαι (οραματιζομαι) για το μελλον ή οπως τον φανταζομαι στο παρον; Γιατι, στο παρον, δεν εχω αυταπατες, ουτε αφησα να εννοηθει κατι τετοιο. Ξερω μεχρι που φτανει το παπλωμα και το επαναλαμβανω σε καθε ευκαιρια. Δεν ειμαστε ΠΑΟ (κι ουτε το ισχυριστηκα), αλλα δεν ειμαστε και Βιλερμπαν, Παρτιζαν, Τσιμπονα, Ολυμπια ή ακομα χειροτερα Λοντον Ταουερς (στα ορια της 100αδας δλδ. ), αν καταλαβαινεις τί θελω να πω
-
Aυτοι οι θυελλωδεις καβγαδες στο τελος καταληγουν σε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Παπαδογιαννης για το προχτεσινο:
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=89198
και φυσικα, καπου εκει μεσα αναφερει κι αυτα:
*'Οσο για το καλάθι που αποδείχθηκε νικητήριο, αυτό έμοιαζε βγαλμένο από το πινακάκι ενός προπονητή καλύτερου από τον Γκέρσον (ο οποίος δεν έχει καν πινακάκι). Το έκανε να δείχνει τέτοιο η μπασκετική ευφυΐα των κορυφαίων παικτών του χθεσινού Ολυμπιακού. Ο Μασιγιάουσκας είδε την άμυνα έτοιμη να προσαρμοστεί πάνω του και προτίμησε μια γρήγορη πάσα προς τα μέσα, πριν εγκλωβιστεί. Ο δε Βασιλόπουλος κατάλαβε ότι είχε πλεονέκτημα έναντι του Σισκάουσκας και τον έβαλε πλάτη χωρίς χρονοτριβή. Ζήτησε την μπάλα, την πήρε, σούταρε πάνω από το κεφάλι του Λιθουανού, έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό.Ηταν το κερασάκι της τούρτας για τον διεθνή φόργουορντ. Κράτησε τα λάβαρα ψηλά, όταν οι άλλοι έδειχναν έτοιμοι να παραδοθούν, **γινόταν ο πρώτος που έπαιρνε την κατάσταση στα χέρια του, ο πιο θαρραλέος, ο πιο μαχητικός, ο πιο αποτελεσματικός στην άμυνα, ο πιο ευρηματικός στην επίθεση. Ο «Μάτσας» και ο Ακερ έχτισαν πάνω στα θεμέλια που τοποθετήθηκαν διά χειρός Βασιλόπουλου'. ***
(το παρακάτω είναι σοβαρό) δυστυχώς χρειάζεται διευκρίνηση
Ωραία τα γράφει ο Παπαδογιάννης , έτσι έγιναν. Με μια διαφορά. Όταν λέει τον έβαλε πλάτη, δεν τον πόσταρε. Πήρε τη μπάλα κι ένα ένα μικρό βηματάκι προς τα πίσω και το έχωσε, το συνηθίζει αυτό ο Βασιλόπουλος.
-Να τον διαβάζεις τον Παπαδογιάννη, γενικώς και όχι όταν 'βολεύει'. Γιου νόου...
- Εάν ήταν έτσι τα πράγματα με τον Σχορτσιανίτη που τα λες, δεν θα του αφιέρωνε μια γραμμή; Γι αυτό σου λέω: Θεωρητικά και μόνο ισχύουν αυτά που έγραψες για ένα τεχνικά καταρισμένο ψηλό που παίζεται με βοήθειες. Σπάνια να έχει ισχύσει για τον Σοφοκλή στην πράξη και πάντως όχι προχθές, σε καμια περίπτωση.
Υ.Γ και κάτι για το προηγούμενο: Και πέρσι που το σκορ ήταν αντί για 3-2 (μέχρι τώρα) 6 -0 τα ίδια δεν έλεγες;;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σοβαρά τώρα:
Αν τολμησω να αστειευτω εγω με τον Ομπραντοβιτς, ειμαι βεβαιος οτι θα περασω εκτακτο στρατοδικειο και θα μου παραθεσεις για τιμωρια τα aποτελεσματα δημοσκοπησεων στα κλιμακια προμινι των διακοσιων τοσων χωρων μελων της FIBA που θα τον εχουν αναδειξει κορυφαιο στην ιστορια του συμπαντος
Αν ησουνα λιγακι πιο διαλλακτικος και τοσοδα λιγοτερο προκατειλημμενος απεναντι στα γραφομενα μου σ' αυτο το τοπικ, θα καταλαβαινες οτι βασικα στελεχη δε σημαινει παικτες βασικης πενταδας (υπαρχουν αραγε τετοιοι στην εποχη μας?), αλλα παικτες που περιλαμβανονται σε σταθερη βαση στο καλοκαιρινο προσκλητηριο Ή μήπως διαφωνεις;
(δεν τα παιρνω τοσο σοβαρα μην ανησυχεις )
ΥΓ. Οπως τον φανταζομαι (οραματιζομαι) για το μελλον ή οπως τον φανταζομαι στο παρον; Γιατι, στο παρον, δεν εχω αυταπατες, ουτε αφησα να εννοηθει κατι τετοιο. Ξερω μεχρι που φτανει το παπλωμα και το επαναλαμβανω σε καθε ευκαιρια. Δεν ειμαστε ΠΑΟ (κι ουτε το ισχυριστηκα), αλλα δεν ειμαστε και Βιλερμπαν, Παρτιζαν, Τσιμπονα, Ολυμπια ή ακομα χειροτερα Λοντον Ταουερς (στα ορια της 100αδας δλδ. ), αν καταλαβαινεις τί θελω να πω
Καλά, στο έχω ξαναπεί βεβαίως, εσύ εάν ήσουν δικηγόρος θα είχες κάνει χοντρά φράγκα,μιλαμε για πακέτο , όχι αστεία!
Ναι αυτό είναι σωστό αλλά δεν έχει να κάνει με προκατάληψη πιθανόν με βιασύνη αλλά όχι με προκατάληψη, διότι όπως είχα γράψει σε ανύποπτο χρόνο, πάντα χαίρομαι όταν με διαψεύδει παίχτης της Εθνικής. Πολύ πριν αρχίσουν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.
βασικό στέλεχος =συμμετέχει στην 15άδα της προετοιμασίας ίσως και 18 άδα. Τε σπα πόσους παίρνει στο Καρπενήσι ο Πάνος;;;;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aυτοι οι θυελλωδεις καβγαδες στο τελος καταληγουν σεΚοίτα να δεις πώς όρισε την έννοια του 'βασικού στελέχους'. Κοίτα τι σκέφτηκε! Καλά έχω πάθει πλάκα με την πάρτη του: Αφου ο γαύρος δεν έχει ούτε ένα διεθνή , κάτσε να πω ότι βασικό στέλεχος είναι αυτοί που παίρνει ο Πάνος ...για να φτάνουν τις μπάλες στο Καρπενήσι. Ετσι ο Ολυμπιακός από ένα διεθνή έχει πέντε-έξι. Μιλάμε για σατανικό μυαλό
Σοβαρά τώρα: Δν τσακώνομαι. Είμαι φουρκισμένος με τον τρόπο που χάσαμε.Θεωρώ ότι το άλλο παιχνίδι στο ΣΕΦ δεν θα το κερδίσουμε και ότι αύριο θα έχουμε βαρίδια στα πόδια από το άγχος. Ηταν μοναδική ευκαιρία προχθές. Επειτα: εάν πάμε σε πέντε παιχνίδια στο 5ο θα μας μάθει ολη οικουμένη πάλι. Ελληνιάδης και κομπανία από τη μία, οι*'αμόρφωτοι κοντοί'* από την άλλη , για να θυμηθώ και λίγο το μέλος της Ακαδημίας Αθηνών , ρεντ άρμυ, ξύλο , κακοπιστία, διακοπές , βρισιές, χαμός γενικά
Ξεσάλλωσε και ο δικός σου με κάτι 'παίξαμε για ένα ημίχρονο σαν ομάδα και τους πήραμε' και κάτι 'ξεσπάσματα είχε ο βαζελος εμείς είμαστε σταθεροί' και ήρθε κι έδεσε
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]