Ο χρήστης Asimov έγραψε:
TRAV, απο ελληνες παικτες α' διαλογης ο Ολυμπιακος εχει τους Σχορτσανιτη, Μπουρουση, Βασιλοπουλο, Παπαμακαριο, Χαριση κι ο ΠΑΟ τους Διαμαντιδη, Ντικουδη, Τσαρτσαρη, Χατζηβρεττα (ο Χαρισης που θα παει στο Σπορτιγκ ειναι ο Κωστας, οχι ο Χρηστος ). Ο ΠΑΟ περσι δεν ειχε τον Ντικουδη, ενω ο Ολυμπιακος δεν ειχε τον Μπουρουση. Οι αλλοι ηταν και περσι εδω (ο Αγαδακος κι ο Αργυροπουλος που, επικοινωνιακα , τονιζεις, ηταν στα περισσοτερα ματς εκτος αποστολης, ενω τον Χατζη δυστυχως συμφωνω οτι τον πηρε η κατω βολτα). Δεν καταλαβαινω τί θες να πεις.... Δεν τονίζω τίποτα επικοικωνιακά:rtfm: Πόσες φορές θα στο πω να μη μου προσάπτεις πράγματα που δε μου 'αναλογούν';;:rtfm: Ανέφερα τους Ελληνες του περσινού Ολυμπιακού, τι να έκανα; Είναι πού εύκολο τι θέλω να πω: Οτι δεν έχεις καλούς Ελληνες σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.
Κι επειδη λες για τον Παπαμακαριο: Ο Χατζηβρεττας ποσα λεπτα επαιξε, αληθεια, χτες και τί εκανε; Θα μου πεις, κακως κρινεις απο ενα ματς. Αν σου απαντησω το ιδιο, γιατι θα εχω αδικο; Ο Νικόλας έπαιξε 14 λεπτά κι έβαλε έναν αιφνιδιασμό κι ένα ποστάρισμα μπροστά στον Ακερ. Τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Ο Παπαμακάριος έκανε μια τρίλεπτη περαντζάδα από το παρκέ και έκατσε στον πάγκο. Κρίνε και από ένα παιχνίδι, δεν έχω πρόβλημα :roll:
Για τον Ομπραντοβιτς, μην ξαναπιασουμε την ιδια κουβεντα, δε θα το αντεξω (και το να παρεξηγιεσαι επειδη δεν τον θεωρω τον κορυφαιο στην ιστορια, αλλα απλα... σπουδαιο, ειναι πως να το κανουμε, τουλαχιστον υπερβολικο! ). Δεν παρεξηγιέμαι αλλά επειδή οι γαύροι είστε περίεργη ράτσα ξεχωρίζω το 'σπουδαίος' από το 'κορυφαίος'. Σπουδαίοι είναι πολλοί, κορυφαίοι μερικοί και κορυφαίος (βάσει αποτελεσμάτων) στην Ευρωπαϊκή ιστορία ένας :iconcool: Επειδη λες γι' αυτους που μ' αρεσουν και γι' αυτους που δεν.... εγω τί να πω για σενα; Εδώ υπάρχει μια μικρήηηηηηη διαφορά. Οι παίχτες αυτοί είναι σε μια κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη , πρωταγωνιστούν πολλά χρόνια, έχουν πάρει ότι πετάει περπατάει και κολυμπάει . Εσένα σου αρέσουν όλοι οι αναξιοπαθούντες και να'ταν μόνο αυτό , πάει κι έρχεται αλλά προσπαθείς να τους επιβάλεις κιόλας:lol:
Για τον Γκερσον, επίτρεψέ μου, να ξερω καλυτερα οτι η πρόσληψή του βασιστηκε σε εισηγησεις απο ενθουσιωδεις μη γνωστες, που πατησαν (οπως εσυ!) σε ενα πλουσιο βιογραφικο χωρις να ψαξουν το παρασκηνιο... Οσοι τον ηξεραν ειχαν απο τοτε τις αντιρρησεις (ψαξε αν θες τα δικα μου!), αλλα οι Αγγελοπουλοι προδοθηκαν απο την απειρια τους. Επισης ολα αυτα που λες για τις τακτικες του, ειναι ωραια στη θεωρια, αλλα δεν ισχυουν στην πραξη και επ' αυτου κατι παραπανω ξερει ο Μπλατ... Τέλος αυτό κλείνει εδώ, δεν έχω λόγο στα γαυρικα σεναρια. Θυμάμαι τις ενστάσεις σου για Γκέρσον βεβαίως αλλά και πάλι θυμάμαι το μπάσκετ που έπαιζε η Μακάμπι. Γνωστό το σενάριο με τον Μπλατ , γνωστό και ότι ο Μπλάτ δεν έκανε και πολλά με το Τρεβίζο.
Για τις μεταγραφες μας, ελπιζω να γινει μια... εκπληξη
Κατα τα λοιπα, οι Ελληνες που εχω ειναι υπεραρκετοι (με την προϋποθεση ο Σοφο να επανελθει). Με εναν καλο προπονητη, εναν καλο (ξενο, εστω) PM στη θεση του Πεν (κι ενα δευτερο, ας μην ειναι κορυφαιο, στη θεση του Ακερ), επιστροφη του Σειμπουτις που ωριμασε φετος, στη θεση του ασταθεστατου Ντομερκαντ και τον Περπερογλου με τον Πριντεζη αντι του Στακ, ειμαι μια χαρα. Το δυσκολο ειναι του PM επιπεδου και του προπονητη κι εκει θα παιχτει ολη η σεζον (φυσικα και στην επανενταξη του Σοφο). Τα λοιπα ειναι ευκολα κι αυριο το πρωι εφαρμοσιμα.
Ειδες; Κανω και τις προτασεις μου και σου δινω πατημα για του χρονου
Δε μου δίνεις πάτημα αλλά εγώ όταν έσκουζα πέρσι για τον Στακ, ότι δεν είναι παίχτης για πολλα πολλά εσύ μου έλεγες τα δικά σου. ΟΙ Ελληνες που εχεις θα πάρουν πόδι ακόμα κι αν πάρεις πρωτάθλημα. Εδώ είσαι κι εδώ ειμαι. Εννοώ τους γκαρντ βεβαίως. Ασε τον Πρίντεζη να παίξει μπάσκετ διότι εκεί που είναι κάτι θα παίξει ενώ στον Ολυμπιακό θα θέλει πάλι εγυυημένο χρόνο συμμετοχής Για τον Σεϊμπούτις να είπαμε, για τον Περπέρογλου δεν ξέρω αλλά θυμάμαι όταν σας είχα ρωτήσει πριν 2 χρόνια τον θάψατε κανονικά με τον greo . Τε σπα , για να φτάσουμε στο καλοκαίρι να δούμε ποιους θα πάρεις και τα λέμε. Εμένα πάντως μου αρκεί Τρίποκοβιτς αρκεί να μη μουλαρώσει πάλι ο Βουγιόσεβιτς, γμτ!
Τα περι παραμυθιου δεν τα καταλαβα Να πω Χατζηβρεττα και... Αλβερτη επeιδη αρεσουν σε σενα;
Ο Χατζηβρέττας δεν αρέσει μόνο σε μένα, αρέσει σε όλη την Ελλάδα εκτός από σένα. Επειδή το θέμα έχει καταντήσει ανέκδοτο, σε παραπέμπω σε αυτά που έγραψε ο Παπαδογιάννης 2-3 μέρες μετά την κούπα και τέλος με αυτό το θέμα. Εάν δεν τα 'είδες' ευχαρίστως να τα ξαναγράψω.
Ο Αλβέρτης είναι γνωστό ότι δε μου αρέσει αλλα είναι επίσης γνωστό ότι ο Αλβέρτης έχει 2 κούπες παραπανω από ότι όλος ο Ολυμπιακός (9+7+1). Αυτό αυτομάτως τον βγάζει από την κατηγορία των 'Χαρίσηδων'. Μόνο και μόνο η ιστορία του και η όχι μεγάλη αλλά συνεπής προσφορά του καμια 20αριά χρόνια τώρα