-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μόλις παρέλαβα το βιβλίο του Κακιούζη, στις επόμενες μέρες θα γράψω τα σχόλια μου.
Επίσης, χρωστάω μια 'συγνώμη'. Διάβασα τις πραγματικές δηλώσεις του Λάζου, ο οποίος στρέφεται εναντίον των οργανωτικών προβλημάτων και απαράδεκτων καταστάσεων του Ελληνικού πρωταθλήματος.Κάτσε να το τελειώσω κι εγώ γιατί θα είναι ξενέρα να το διαβάζω ξέροντας τι περίπου θα βρω
Εμένα δε μου ήρθε ακόμη γμτ -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μόλις παρέλαβα το βιβλίο του Κακιούζη, στις επόμενες μέρες θα γράψω τα σχόλια μου.
Επίσης, χρωστάω μια 'συγνώμη'. Διάβασα τις πραγματικές δηλώσεις του Λάζου, ο οποίος στρέφεται εναντίον των οργανωτικών προβλημάτων και απαράδεκτων καταστάσεων του Ελληνικού πρωταθλήματος.Κάτσε να το τελειώσω κι εγώ γιατί θα είναι ξενέρα να το διαβάζω ξέροντας τι περίπου θα βρω
Εμένα δε μου ήρθε ακόμη γμτOK, εφόσον θα το διαβάσω πρώτος γράψε εσύ σχόλια οπότε θα ξέρω να γράψω και τα δικά μου μετά!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ποιος τον ακουει τωρα τον ...Ποιον;
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ποιος τον ακουει τωρα τον ...Eχει 'κρατήσει πισινή', δεν έχει γράψει ούτε μια γραμμή για Περπέρογλου
Εχω γραψει για αλλους
Κι ένα δείγμα 'έγκυρης' δημοσιογραφίας ακολουθεί:
Επειδή ήμουν σιγουρος σχεδόν ότι θα τον πάρουμε...τα μέτραγα και τα ξαναμέτραγα ...και δε μου έβγαινε ξένος καλό τριάρι , έσωσα τούτη τη μαλακία.'Δεν πάω σε ....αυτούς'
Αυτο ισχυει. Το ρεπορταζ ειναι 100% εγκυρο. Ο παικτης εχει συμφωνησει με Ολυμπιακο. Γι' αυτο και στραβωσαν απο τον Πανιωνιο (που δεν προσεγγισαν αυτους πρωτα) και φτασαμε εδω που φτασαμε. Το θεμα ειναι τωρα η σταση του παικτη. Του χρονου μενει ελευθερος και αποφασιζει εκεινος για το μελλον του...
-
ελευθερος?
450 χιλιαρικα λεει..
-
Ελευθερος του χρονου. Φετος εχει μπαι-αουτ
-
για εναν χρονο τον πηρανε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για εναν χρονο τον πηρανε? -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για εναν χρονο τον πηρανε?Οχι ρε...
Απλα αν δεν υπογραψει τελικα, του χρονου παει οπου θελει και χωρις τη συγκαταθεση του Πανιωνιου... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
για εναν χρονο τον πηρανε?
Οχι ρε...
Απλα αν δεν υπογραψει τελικα, του χρονου παει οπου θελει και χωρις τη συγκαταθεση του Πανιωνιου...ναι οκ με μπερδεψες προηγουμενως..εγω θεωρω οτι ειναι ηδη βαζελος..
-
Αν δεν εχουν τροπο απο τον Ολυμπιακο (βλ. προσυμφωνο) να τον πιεσουν, τοτε ναι, θα παει βαζελο. Παντως, ανοιξε πολεμο ο Λιανος και δε θα του βγει σε καλο...
-
Και έγκυρο να είναι Χρήστο (αφού το ξέρεις σίγουρα , πάσο) το θέμα είναι ότι το 'πλασσάρουν' καγκούρικα.
Μπορούσαν να κρατήσουν την ουσία και να χρησιμοποιήσουν άλλη ορολογία.
Ο Λιανός αρπαχτή ήθελε να κανει καί την έκανε. Τα λεφτά είναι δυσανάλογα πολλά με την αξία του παίχτη.
-
Χαιρετώ μετά από αναγκαστική απουσία.
Μία μέρα διαβάζω καμια πενηνταρια σελίδες που γράψατε οι γαυροβάζελοι και ούτε μια γραμμούλα για τον Άρη
Άκολουθει αισιόδοξο ποστ.Έχουμε και λέμε:
Πανικός επικράτησε στην Άθηνα στο άκουσμα του νέου προπονητή του Άρη: Γκόρντον Χερμπερτ.
Κατά πάσα πιθανότητα Γουίλκινσον και Μάσεϊ φεύγουν για άλλες πολιτείες. Θα κρατήσουμε Καλαϊτζή όμως. Τρέμετε!
ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ, αλλά μεγάλη η βλακεία.
Προοπτική 0 -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Μία μέρα διαβάζω καμια πενηνταρια σελίδες που γράψατε οι γαυροβάζελοι και ούτε μια γραμμούλα για τον Άρηripper Me γεια την Ευρωλίγκα από τη στιγμή που δεν έχασες στο πρώτο παιχνίδι ήταν σίγουρο ότι θα την κερδίσεις τη σειρά.
πριν καμια 30αριά σελίδες
-
Καλά ρε, ούτε δυο γραμμούλες για Άρη
Επί των τωρινών έχεις να πεις τίποτα ή δεν μπορείς να συνέλθεις από την φυγή Σισκάουσκάς; -
Παράλληλα, η ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet θα ήθελε να ενημερώσει την φίλαθλη κοινή γνώμη ότι ουδέποτε προχώρησε σε πλειστηριασμό για την παραχώρησή του Περπέρογλου σε όλο το διάστημα των διαπραγματεύσεων με τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Χειρίστηκε, δε, με επαγγελματισμό αυτή τη λεπτή υπόθεση σε αντίθεση με κάποιους οι οποίοι προσπάθησαν με έμμεσους τρόπους να επηρεάσουν καταστάσεις αλλά και τη φίλαθλη κοινή γνώμη».
συμπερασματα:
-
αυτο ειναι σα να λεει- και πολυ σωστα λεει οτι ειμαστε μαλακες που διαβαζουμε τις ηλιθιες εφημεριδες και πιστευουμε αυτα που γραφουν για τις μεταγραφες
-
ο παο εκανε πολυ εξυπνη κινηση, πιστευω οχι τοσο επειδη χρειαζεται τον παιχτη αλλα επειδη τον χρειαζεται ο ολυμπιακος κυριως
-
αυτα τα ο περπερογλου ειπε δεν παω σ'αυτους κλπ ειναι ανοητες καραμελες.. οχι επειδη αυτοι ειναι οι πρωταθλητες ευρωπης ουτε λογω του χρωματος του χρηματος, αλλα ειναι καθαρα οπαδικες ατακες οι οποιες ειναι σχεδον παντα παραποιημενες και καμια σχεση δεν εχουν με την πραγματικοτητα (σε φαση οπως κατι ξενοι παιχτες που ερχονται σε μια ελληνικη ομαδα και λενε ή 'λενε'
-εγω δεν θα πηγαινα ποτε στον ΠΑΟ/ΟΣΦΠ, ξερω που ηρθα κ.οκ
-
-
- Ελπιζω να εχουν λιγο μυαλο στο κεφαλι τους και να μην κανουν καμια μλκια και παρουν τον Μαυροκεφαλιδη και καλα για ρεβανς Δεν κανει το παληκαρι για Ολυμπιακο.
- Η επιλογη του Αρη ειναι, ειλικρινα, εντελως ανεξηγητη
Πηραν Καναδο (!) προπονητη, μετριοτατης ομαδας στην πιο αποτυχημενη σεζον της συγχρονης ιστοριας της , με τοσους καλους προπονητες ελληνες και ξενους ελευθερους Τί να πει κανεις.......
-
Καναδο ο ενας, Νεοζηλανδο ο αλλος, απο το Στρατωνι εμεις. Φημες που θελουν ολους τους ανεργους προπονητες παγκοσμιως να εγκαθιστανται στη Σαλονικα για να παρακολουθουν τους κορυφαιους κοουτς εν δρασει κρινονται ως ανακριβεις
ΥΓ Ακου μας κανει το δυσκολο η Δεσπω
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αυτο ισχυει. Το ρεπορταζ ειναι 100% εγκυρο. Ο παικτης εχει συμφωνησει με Ολυμπιακο. Γι' αυτο και στραβωσαν απο τον Πανιωνιο (που δεν προσεγγισαν αυτους πρωτα) και φτασαμε εδω που φτασαμε. Το θεμα ειναι τωρα η σταση του παικτη. Του χρονου μενει ελευθερος και αποφασιζει εκεινος για το μελλον του...
Μεχρι το μεσημερι, παντως, ο παικτης κραταει γερα
Εχει καταλαβει οτι δεν τον συμφερει να παει στον ΠΑΟ...
Για να δουμε αμα τα λεφτα που θα του ριξουν στο τραπεζι θα του αλλαξουν γνωμη...ΥΓ. Ποια Δεσπω;
-
Τα ρολόγια μετρούν αντίστροφα πλέον και για την επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων. Την Τετάρτη, ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 παικτών που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της εθνικής για το Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας 3-16 Σεπτεμβρίου.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής επέλεξε τους 12 του παγκοσμίου πρωταθλήματος που έγινε πέρσι στην Ιαπωνία συν τον επίσης πρωταθλητή Ευρώπης του 2005 Γιάννη Μπουρούση μαζί με τους: Πελεκάνο, Παπαμακάριο, Βασιλειάδη, Γλυνιαδάκη και Περπέρογλου.
Αναλυτικά οι 18 εκλεκτοί είναι: Κακιούζης, Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Χατζηβρέττας, Ντικούδης, Βασιλόπουλος, Μπουρούσης, Τσαρτσαρής, Σχορτσιανίτης, Ζήσης, Φώτσης, Παπαδόπουλος, Σπανούλης, Πελεκάνος, Παπαμακάριος, Βασιλειάδης, Γλυνιαδάκης και Περπέρογλου.
http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... gDtrID=246
-
Asimov για τον Δέσπο λέει μάλλον.
Εδώ εμάς μας έφτυσε ο Ματσόν
Ματσόν γύρνα πίσω
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]