-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο παπαλουκας τον κομπι μονο απο φωτο θα τον δει..κανει χαζομαρα..Αν τα λεφτα που ακουστηκαν ειναι σωστα τοτε..... η μονη χαζομαρα ειναι που ακομα καθεται και το σκεφτεται
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο παπαλουκας τον κομπι μονο απο φωτο θα τον δει..κανει χαζομαρα..
Για το Σπανούλη θα συμφωνούσα, είναι νέος ακόμα, ίσως ήθελε άλλο ένα χρόνο στην Ευρώπη. Ο Παπαλουκάς όμως άγγιξε το 'peak' στην Ευρώπη. Πήρε τίτλους, ομαδικούς και ατομικούς. Γιατί να μη δοκιμάσει, γιατί να μη ρισκει (βγάζοντας και ένα σωρό λεφτά στη διαδικασία);
Άλλωστε, το παιχνίδι του Παπαλουκά, που είναι τόσο διεισδυτικός και τόσο απίστευτα καλός πασέρ πιστεύω θα αρέσει πολύ στο NBA, σε αντίθεση π.χ με τον Διαμαντίδη.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ο παπαλουκας τον κομπι μονο απο φωτο θα τον δει..κανει χαζομαρα..
Αν τα λεφτα που ακουστηκαν ειναι σωστα τοτε..... η μονη χαζομαρα ειναι που ακομα καθεται και το σκεφτεται
εγω για το αθλητικο καλο του το λεω...
βεβαια ποτε δεν ειναι αργα για μια αρπαχτη..ας κανει οτι θελει, στο κατω κατω στην ελλαδα καποτε ηταν μαπας και δεν τον ηθελε κανεις..
ενας μπορει να παιξει ανετα εκει με λιγη βελτιωση και ευτυχως εχει το μυαλο να μενει στην ευρωπη (απο ελληνες μιλαω)..
-
Μπήκα για μια ώρα για να ρίξω μια ματιά στο φόρουμ ύστερα από μέρες και να πω και γω τη λακαμία μου. Μακάρι να 'ρθει ο Ρούντι, μαζί με τον άλλο πιτσιρικά Ισπανό που μου διαφεύγει το ονομά του τώρα (Ρούμπιο ή αλλιως λεγόταν:). Οι δυο τους οργίαζαν με Ισπανία. Ίσως να είναι καλύτερο να δώσουμε και Ξανθόπουλα και Σάκοτα δανεικούς. Μη τους κάψουμε και αυτούς! Αμάν ρε Traveller 3άρι έψαχνες, σου και ο μόνος που είχες σ' αυτή τη θέση. Βρές μου 2 τώρα. Ο Πελεκάνος για δεύτερη επιλογή δε θα με χαλούσε. Καλώς να 'ρθει και ο Άντερσεν αν δεν έρθει ο Βούισιτς
Και μια απορία. Το Πρίντεζης γιατί το θεωρούμε τόσο καλό στα καρφώματα και του έχουμε δώσει και 2 φορές βραβείο; Τα 'βλεπαν κάτι αλλοδαποί γνωστοί και γελούσαν μαζί μας.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Μπήκα για μια ώρα για να ρίξω μια ματιά στο φόρουμ ύστερα από μέρες και να πω και γω τη λακαμία μου. Μακάρι να 'ρθει ο Ρούντι, μαζί με τον άλλο πιτσιρικά Ισπανό που μου διαφεύγει το ονομά του τώρα (Ρούμπιο ή αλλιως λεγόταν:). Οι δυο τους οργίαζαν με Ισπανία. Ίσως να είναι καλύτερο να δώσουμε και Ξανθόπουλα και Σάκοτα δανεικούς. Μη τους κάψουμε και αυτούς! Αμάν ρε Traveller 3άρι έψαχνες, σου και ο μόνος που είχες σ' αυτή τη θέση. Βρές μου 2 τώρα. Ο Πελεκάνος για δεύτερη επιλογή δε θα με χαλούσε. Καλώς να 'ρθει και ο Άντερσεν αν δεν έρθει ο ΒούισιτςΚαι μια απορία. Το Πρίντεζης γιατί το θεωρούμε τόσο καλό στα καρφώματα και του έχουμε δώσει και 2 φορές βραβείο; Τα 'βλεπαν κάτι αλλοδαποί γνωστοί και γελούσαν μαζί μας.
Ρούμπιο λεγόταν και για να είμαστε και δίκαιοι όλοι αυτοί +Ναβαρο είναι δημιουργήματα του Ρενέσες.
Που να βρω τριάρι ρε γμτ;; Ίσως τον Μανιτσέλι αλλά δεν είναι και πολύ σταθερός
Θα δούμε πώς θα πάει το πράμα αλλά δεν βλέπω να το κουνάει ούτε ο Σακοτα ούτε ο Παπανικολάου. Θα δούμε
Εάν πάρουμε το Φερνάντεθ θα πεσουν τα τσιμέντα αλλά και πάλι δε φτάνει, θέλουμε ενίσχυση παραμέσα. Είναι πάντως μετά το Μήτσο ο καλύτερος ευρωπαίος γκαρντ, ασε που είναι και σαφώς πιο θεαματικός.
Για Σπανούλη 'νέκρα' ακόμη αρχίζουν και ψιλοπαίζουν τα νεύρα μουXρήστο: Εγώ δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Ομπράντοβιτς αλλά δεν μπορω να καταλάβω -ειδικά με τη περίπτωση του Λακοβιτς- πώς εμπλέκεται. Δε λέω για το Σισκάουσκας που ήρθε έτοιμος παιχταράς αλλά ο Λάκοβιτς είναι δημιούργημα του Ομπράντοβιτς. Εντελώς.
Εγώ το μόνο που μπορώ να πω για την περίπτωση του Λιθουανού είναι ότι τον έβλεπα να παίζει πάρα πολύ. Περισσότερα δε γνωρίζω.
Πάντως είμαι περίεργος να δω και των δύο την εξέλιξη και κυρίως του Λάκοβιτς καθώς έχω μερικα πράγματα υπόψη μου αλλά είναι νωρίς ακόμη[u]Όσο για τους Γιαννακοπουλαίους:[/u] Οι παράγοντες έτσι είναι δυστυχώς . Κάγκουρες. Και εάν οι Γιαννακοπουλοι έχουν ένα ελαφρυντικό καθώς είναι μεγάλοι και δεν πρόκειται να αλλάξουν χαρακτήρα, αυτοί είναι και αυτοί θα είναι βάλε ότι έχουν καεί κιόλας από κάτι Γιαννακοσαλονίκηδες και τους έχει μείνει απωθημένο οι άλλοι οι έξυπνοι που δεν έχουν 40ρήσει καν και πάνε και κάθονται στον πυρήνα της '7' σε τελικό πρωταθλήματος , είναι για πολλές κλωτσιές ρε φίλε. Είναι αυτο που λέμε ...νέα ήθη...
Στην ουσία: Δεν αμφισβητώ αυτά που λες, απλώς περιμένω να μην αποδυναμωθεί -τουλάχιστο- η ομάδα.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Xρήστο: Εγώ δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Ομπράντοβιτς αλλά δεν μπορω να καταλάβω -ειδικά με τη περίπτωση του Λακοβιτς- πώς εμπλέκεται. Δε λέω για το Σισκάουσκας που ήρθε έτοιμος παιχταράς αλλά ο Λάκοβιτς είναι δημιούργημα του Ομπράντοβιτς. Εντελώς.
Εγώ το μόνο που μπορώ να πω για την περίπτωση του Λιθουανού είναι ότι τον έβλεπα να παίζει πάρα πολύ. Περισσότερα δε γνωρίζω.
Πάντως είμαι περίεργος να δω και των δύο την εξέλιξη και κυρίως του Λάκοβιτς καθώς έχω μερικα πράγματα υπόψη μου αλλά είναι νωρίς ακόμη- Επειδη τον παρακολουθησα φετος τον Λακοβιτς, δεν εκανε κακη χρονια. Το αντιθετο, ηταν ο πιο consistent guard της ομαδας, με τα καλα και τα στραβα του.
- Το να μην πανε καλα οι προσωπικες σχεσεις δυο ανθρωπων γιατι σου φαινεται περιεργο; Ο Ομπραντοβιτς ειναι παραξενος και δεν κολλαει με ολους (ειδικα με εκκολαπτομενους ή καθιερωμενους σταρ). Ετσι ηταν κι ετσι θα ειναι.
- Ο Σισκαουσκας παιζει σε υψηλο επιπεδο τοσα χρονια, δε νομιζω να αλλαξει κατι τωρα στα 29 του.
- Για Σπανουλη μεχρι το ντραφτ και τις μεταγραφες που ακολουθουν στο ΝΒΑ, μην περιμενεις εξελιξη. Μονο οι υπευθυνοι των Ροκετς εχουν μια ιδεα (ουτε καν σιγουρια, καθως δεν μπορουν να προβλεψουν τα πικ και τις πιθανες προτασεις) και κανενας δημοσιογραφος ή μανατζερ Ο,τι ακους και διαβαζεις ειναι επιστημονικη φαντασια, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα γυρισει τελικα (προσωπικα το θεωρω ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ)
- Οι Αγγελοπουλοι εκατσαν με τους οπαδους γιατι οι υπευθυνοι του ΠΑΟ δεν μπορουσαν να εγγυηθουν την ασφαλεια τους στους επισημους και για κανεναν αλλο λογο. Ειναι κυριοι με Κ κεφαλαιο και δεν εχουν δωσει κανενα δικαιωμα μεχρι στιγμης. Μεχρι στιγμης, επαναλαμβανω, δεν ειμαι μαντης. Για τον Ελληνιαδη συμφωνω.
- Διαβαζα χτες ιστοριες απο τα ενδοτερα του Ολυμπιακου φετος και μου σηκωθηκε η τριχα Περιπου τετοια ειχα ακουσει κι εγω, αλλα τωρα επιβεβαιωνονται... Που παμε με αυτον τον μυρωδια ηθελα να 'ξερα....
-
Μόνο σε ένα σταθώ, στα άλλα δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω κάτι:
Το να έχουν πρόβλημα οι σχέσεις δύο ανθρώπων μου φαίνεται εντελώς φυσιολογικό. Το να έχουν πρόβλημα οι σχέσεις δύο επαγγελματιών που κάνουν διαφορετικές δουλειές μεν αλλά με κοινό σκοπό δε δεν είναι και κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Προβλήματα υπάρχουν μεταξύ αθλητών και προπονητών αλλά να βγήκαν στην επιφάνεια μετά 4 χρόνια και αφού ο ένας είχε ήδη αναχωρήσει για άλλες πολιτείες; Τι να πω; Μπορεί , αλλά δε μου καθεται καλά.
Ο Ομπράντοβιτς έχει πρόβλημα με τους εκκολαπτόμενους και τους αστέρες;; Και με ποιούς δεν εχει τότε; Με τους 'έτσι κι έτσι';; Οι παίχτες που φεύγουν από τον Ομπράντοβιτς λένε τα καλύτερα πάντως και δεν είναι ενας και δύο.Σισκάουσκας. (Προσοχή δεν έχει να κάνει με σένα!)
Το πιστευτό θα ήταν να έβγαινε κάτι προς τα έξω όταν ο παίχτης ανήκε ήδη στον Παναθηναϊκό. Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου πολλά μπορεί να ακουστούν και ελάχιστη σχέση θα έχουν με την πραγματικότητα.Η ουσία: 7 μύρια για 3 χρόνια (και είναι ήδη 29) + 1 μύριο για την ρήτρα. Μιλάμε για πολλά λεφτά!! και όπως λένε τ' Αμερικανά : money talks.-
Όποιος εχει την ευγηενή καλοσύνη ας μου πει τι ρόλο βαράει τουτο δω :
http://www.superbasket.gr προχθές το ανακάλυψα και δεν το ξέρω καθόλου.Ο red που είναι;; Εχει κανένα κυβερνήτη βάζελο και τον κλείδωσε στο μπαλαούρο;
-
[quote='Asimov'Ο,τι ακους και διαβαζεις ειναι επιστημονικη φαντασια, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα γυρισει τελικα (προσωπικα το θεωρω ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ) [/quote]
Για ποιόν είναι λάθος; ΣΥμφωνώ ότι για τον ίδιο θα είναι τεράστιο λάθος να γυρίσει στην Ευρώπη, αλλά για τον Παναθηναϊκό κάθε άλλο παρά λάθος είναι.
-
Aφού είναι επιστημονική φαντασια ότι ακούγεται και γράφεται* (που εν μέρει είναι, διότι θα δουν πολλά τα μάτια μας αυτές τις μέρες)* ποια είναι η αλήθεια;
Το ενδιαφέρον για Φερνάντεθ είναι υπαρκτό πάντως , αυτό είναι σίγουρο.
*'...Το ΟΑΚΑ για μένα είναι σπίτι μου πια...' *έχει πληρώσει το νοίκι ή να του κάνουμε καμια έξωση;
-
Hellenic, για τον ιδιο εννοειται.
TRAV, το εκκολαπτομενοι κολλαει με το 'σταρ'. Ο Διαμαντιδης πχ δεν εχει αυτη τη νοοτροπια και απανταει στο ερωτημα σου. Ο Λακοβιτς ειναι διαφορετικος τυπος και γι' αυτο μολις καθιερωθηκε και την ειδε αλλιως, σηκωθηκε κι εφυγε.
Για τον Σισκα σου ειπα οτι δεν ξερω κατι (το ειπα απο την αρχη γιατι ξερω οτι στα περι ΠΑΟ εισαι παραξενος και λιγο μασονος ), υποθεσεις κανω, βασισμενος στην προιστορια του Ομπραντοβιτς. Αυτα.Το Superbasket δε μου φαινεται πολυ σόι. Δεν ξερω κατι παραπανω.
-
Mην φοβασαι traveller εγω εδω ειμαι. Διαβαζω τα παντα ,αλλα βαρεθηκα να λεω τα ιδια και τα ιδια. Περιμενω να βαλει μυαλο ο Σοφο. Του εχω στειλει και email που θα τον ταρακουνησει ψυχολογικα και θα τον κανει πολυ πιο δυνατο.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...............Ma αφού σου είπα ότι αυτό που έγραψα για το Σισκάουσκας δεν έχει να κάνει με σένα
Για τον Ομπράντοβιτς: Είναι σίγουρο ότι δεν εμπλέκεται στον εμφύλιο Χαμάς-Φατάχ
Θενκς για το site
Mην φοβασαι traveller εγω εδω ειμαι. Διαβαζω τα παντα ,αλλα βαρεθηκα να λεω τα ιδια και τα ιδια. Περιμενω να βαλει μυαλο ο Σοφο. Του εχω στειλει και email που θα τον ταρακουνησει ψυχολογικα και θα τον κανει πολυ πιο δυνατο.
δεν του έστελνες καλύτερα κανένα **caterpillar ** αντί για e-mail http://italia.cat.com/cda/layout?m=81929&x=70 μήπως τον...ταρακουνήσει;;
-
Ο Σεϊμπουτις στο Νο50 και ο Πριντεζης στο Νο58 του ντραφτ:
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=91387 -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Mην φοβασαι traveller εγω εδω ειμαι. Διαβαζω τα παντα ,αλλα βαρεθηκα να λεω τα ιδια και τα ιδια. Περιμενω να βαλει μυαλο ο Σοφο. Του εχω στειλει και email που θα τον ταρακουνησει ψυχολογικα και θα τον κανει πολυ πιο δυνατο.ενα copy-paste αυτου του email και σε μας,γινεται?
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ενα copy-paste αυτου του email και σε μας,γινεται?
οχι
-
Ο Δροσος ανελαβε την ΑΕΚ
μεγαλο στοιχημα μου ακουγεται -
*'Στα 'μαχαίρια' είναι πλέον οι ελληνικές ομάδες με την Ευρωλίγκα, εξαιτίας της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ο Τζόρντι Μπερτομέου και η παρέα του είναι πλέον 'κόκκινο πανί' για τις ελληνικές ομάδες, που βλέπουν τη συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα να είναι μια μη αποδοτική δραστηριότητα. Το λεγόμενο 'δίχως κέρδος κέρατα'!
Οι 'πράσινοι' είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στο Διεθνές δικαστήριο της Λοζάνης και την Ευρωπαϊκή Ένωση, απαιτώντας την ελεύθερη διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Κι επειδή υπάρχει μια σαφής τάση στην Ε.Ε. κατά κάθε μονοπωλιακής δράσης, θεωρείται δεδομένο ότι θα δικαιωθούν.Οι υπεύθυνοι της Ευρωλίγκα ενημέρωσαν τις ομάδες ότι θα πάρουν από 400.000 ευρώ έκαστη, ποσό ανέκδοτο για μια διοργάνωση αυτού του βεληνεκούς. Δεδομένου, μάλιστα, ότι ΚΑΕ είναι υποχρεωμένες (βάσει συμφωνίας) να πληρώνουν τα έξοδα διαιτητών κτλ.,** το καθαρό κέρδος (για παράδειγμα του Παναθηναϊκού) φέτος ήταν 97.000 ευρώ** (!), τη στιγμή που **πριν την κεντρικοποίηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τα έσοδα των 'πράσινων' ήταν 4.800.000 δολάρια *.
http://basketblog.gr/index.php?option=c ... 6&Itemid=1Για να μην το ξεχάσω: Του χρόνου, καλά να είμαστε, τα παιχνίδια της Πέμπτης της Ευρωλίγκας θα τα δείχνει ο Σκάι , ο οποίος θα δείξει και το ΦΦ
-
Το Λάζαρο Παπαδόπουλο τον συμπαθώ πολύ, αλλά οι τελευταίες του δηλώσεις σχετικά με την Α1 ήταν απλά απαράδεκτες. Λυπήθηκα πολύ, γιατί έτσι είναι σα να λέει ότι οι συμπαίκτες του στην Εθνική Διαμαντίδης, Μπουρούσης, Βασιλόπουλος, Χατζηβρέτας, Σχορτσιανίτης είναι μαλάκες που κάθονται και αγωνίζονται εδώ.
Κρίμα
Σχετικά με τα τηλεοπτικά και την εν γένει διοργάνωση της Ευρωλίγκας, δε μου αρέσει καθόλου η ιστορία με τα εγγυημένα συμβόλαια. Όσο για την κεντρικοποίηση των δικαιωμάτων, και στο Τζαμπιο λιγκ(που λέει ο Αλέφας) τα δικαιώματα είναι κεντρικοποιημένα αλλά οι ομάδες κερδίζουν σαφώς περισσότερα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το Λάζαρο Παπαδόπουλο τον συμπαθώ πολύ, αλλά οι τελευταίες του δηλώσεις σχετικά με την Α1 ήταν απλά απαράδεκτες. Λυπήθηκα πολύ, γιατί έτσι είναι σα να λέει ότι οι συμπαίκτες του στην Εθνική Διαμαντίδης, Μπουρούσης, Βασιλόπουλος, Χατζηβρέτας, Σχορτσιανίτης είναι μαλάκες που κάθονται και αγωνίζονται εδώ.Κρίμα
Σχετικά με τα τηλεοπτικά και την εν γένει διοργάνωση της Ευρωλίγκας, δε μου αρέσει καθόλου η ιστορία με τα εγγυημένα συμβόλαια. Όσο για την κεντρικοποίηση των δικαιωμάτων, και στο Τζαμπιο λιγκ(που λέει ο Αλέφας) τα δικαιώματα είναι κεντρικοποιημένα αλλά οι ομάδες κερδίζουν σαφώς περισσότερα.
Πιθανό οι δηλώσεις του να έχουν να κάνουν με την κατάντια του πρωταθλήματος. Ενα ενδεχόμενο λέω, δεν είμαι σίγουρος βέβαια.
-
Θα πάει κανείς στο ματσάκιον στο ΟΑΚΑ το βράδυ?
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]