Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Μπήκα για μια ώρα για να ρίξω μια ματιά στο φόρουμ ύστερα από μέρες και να πω και γω τη λακαμία μου. Μακάρι να 'ρθει ο Ρούντι, μαζί με τον άλλο πιτσιρικά Ισπανό που μου διαφεύγει το ονομά του τώρα (Ρούμπιο ή αλλιως λεγόταν:). Οι δυο τους οργίαζαν με Ισπανία. Ίσως να είναι καλύτερο να δώσουμε και Ξανθόπουλα και Σάκοτα δανεικούς. Μη τους κάψουμε και αυτούς! Αμάν ρε Traveller 3άρι έψαχνες, σου και ο μόνος που είχες σ' αυτή τη θέση. Βρές μου 2 τώρα. Ο Πελεκάνος για δεύτερη επιλογή δε θα με χαλούσε. Καλώς να 'ρθει και ο Άντερσεν αν δεν έρθει ο Βούισιτς
Και μια απορία. Το Πρίντεζης γιατί το θεωρούμε τόσο καλό στα καρφώματα και του έχουμε δώσει και 2 φορές βραβείο; Τα 'βλεπαν κάτι αλλοδαποί γνωστοί και γελούσαν μαζί μας.
Ρούμπιο λεγόταν και για να είμαστε και δίκαιοι όλοι αυτοί +Ναβαρο είναι δημιουργήματα του Ρενέσες.
Που να βρω τριάρι ρε γμτ;; Ίσως τον Μανιτσέλι αλλά δεν είναι και πολύ σταθερός
Θα δούμε πώς θα πάει το πράμα αλλά δεν βλέπω να το κουνάει ούτε ο Σακοτα ούτε ο Παπανικολάου. Θα δούμε
Εάν πάρουμε το Φερνάντεθ θα πεσουν τα τσιμέντα αλλά και πάλι δε φτάνει, θέλουμε ενίσχυση παραμέσα. Είναι πάντως μετά το Μήτσο ο καλύτερος ευρωπαίος γκαρντ, ασε που είναι και σαφώς πιο θεαματικός.
Για Σπανούλη 'νέκρα' ακόμη αρχίζουν και ψιλοπαίζουν τα νεύρα μου
Xρήστο: Εγώ δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Ομπράντοβιτς αλλά δεν μπορω να καταλάβω -ειδικά με τη περίπτωση του Λακοβιτς- πώς εμπλέκεται. Δε λέω για το Σισκάουσκας που ήρθε έτοιμος παιχταράς αλλά ο Λάκοβιτς είναι δημιούργημα του Ομπράντοβιτς. Εντελώς.
Εγώ το μόνο που μπορώ να πω για την περίπτωση του Λιθουανού είναι ότι τον έβλεπα να παίζει πάρα πολύ. Περισσότερα δε γνωρίζω.
Πάντως είμαι περίεργος να δω και των δύο την εξέλιξη και κυρίως του Λάκοβιτς καθώς έχω μερικα πράγματα υπόψη μου αλλά είναι νωρίς ακόμη
[u]Όσο για τους Γιαννακοπουλαίους:[/u] Οι παράγοντες έτσι είναι δυστυχώς . Κάγκουρες. Και εάν οι Γιαννακοπουλοι έχουν ένα ελαφρυντικό καθώς είναι μεγάλοι και δεν πρόκειται να αλλάξουν χαρακτήρα, αυτοί είναι και αυτοί θα είναι βάλε ότι έχουν καεί κιόλας από κάτι Γιαννακοσαλονίκηδες και τους έχει μείνει απωθημένο οι άλλοι οι έξυπνοι που δεν έχουν 40ρήσει καν και πάνε και κάθονται στον πυρήνα της '7' σε τελικό πρωταθλήματος , είναι για πολλές κλωτσιές ρε φίλε. Είναι αυτο που λέμε ...νέα ήθη...
Στην ουσία: Δεν αμφισβητώ αυτά που λες, απλώς περιμένω να μην αποδυναμωθεί -τουλάχιστο- η ομάδα.