-
Την κληρωση για τη νεα Ευρωλιγκα την ειδατε;
**Α Όμιλος: **
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ταού
Ολυμπιακός
Πρόκομ
Ολίμπια Λιουμπλιάνας
Ζαλγκίρις Κάουνας
Σιένα
Βίρτους Μπολόνια**Β Όμιλος: **
Μάλαγα
Μακάμπι
Εφές Πίλσεν
Άρης
Τσιμπόνα
Λε Μαν
ΜιλάνοΓ' Όμιλος:
Παναθηναϊκός
Μπαρτσελόνα
Παρτιζάν
Ρόμα
Ούλκερ
Ρεάλ Μαδρίτης
Μπάμπεργκ
ΡοάνΟ Παναθηναικος δε θα χρειαστει να κατεβει στα 4 τελευταια παιχνιδια
-
Και γαμώ τις εκδηλώσεις στήσαμε πάλι
-
Δε μ' αρεσουν αυτα τα πανηγυρακια...
Προτιμω να βγω για καμια μπυριτσα παρα να χασω την (υπεροχη ) βραδυα για διαφημιστικες εκδηλωσεις... -
Παρά τα παλούκια που έχει να περάσει ο γαύρος είναι καλό γι αυτόν που έχει την 1η αγωνιστική μέσα στο ΣΕΦ τους Βάσκοι.
Αντίθετα εμείς παίζουμε με μια θεωρητικά κατώτερη ομάδα την 1η αγωνιστική στην έδρα της.Είμαι παρίεργος να δω τη φετινή Ρεάλ, διότι αναμένεται να ρίξει πολύ χαρτί στις μεταγραφές.
Ερωτηματικό και η Σιένα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δε μ' αρεσουν αυτα τα πανηγυρακια...
Προτιμω να βγω για καμια μπυριτσα παρα να χασω την (υπεροχη ) βραδυα για διαφημιστικες εκδηλωσεις...Κι εγω! Μετά το ημίχρονο θα την κάνω
-
Πάντως είχε πλάκα το γέλιο του Διαμαντίδη όταν μάρκαρε το Μπετσίροβιτς
Ο Λάζος είναι όντως 'cast away', αλλά νομίζω πάντως ότι του πάει!
Ο Γκάλης γιατί πάντα λείπει από τέτοιες εκδηλώσεις;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως είχε πλάκα το γέλιο του Διαμαντίδη όταν μάρκαρε το ΜπετσίροβιτςΟ Λάζος είναι όντως 'cast away', αλλά νομίζω πάντως ότι του πάει!
Ο Γκάλης γιατί πάντα λείπει από τέτοιες εκδηλώσεις;
Και γιατί να εμφανιστεί? Σάμπως έχει αναγνωριστεί η προσφορά του από την πολιτεία, όσο θα του άξιζε?
Τεσπα, μικτά τα συναισθήματα από το παιχνίδι.
Ανατριχίλα στην αρχη που έπαιζε το final countdown και παράλληλα βλέπαμε σκηνές από την εθνική, ενθουσιασμός όταν μπήκε η ομάδα στο γήπεδο, ΔΕΟΣ όταν μπήκαν οι παλιοί μας παίχτες και κάτι ονόματα πολύ βαρια, όπως Μπελοφ, Τκατσένγκο κτλ (τον τελευταίο είχα και την τύχη να τον δω από πολύ κοντά), αλλά πέρα τούτων..?
Χλιαρό και χαβαλετζίδικο το παιχνιδακι, έγιναν κάποιες καλές φάσεις, χάλασαν κάποιες άλλες, επειδή κάποιοι δικοί μας προτίμησαν να κάνουν φάουλ από το να μπει η μπάλα εντυπωσιακά μέσα, υπήρξαν κάποια εντυπωσιακά σκηνικά, αλλά ρε γμτ, κάτι έλειπε, τι έλειπε, τι έλειπε... Α! Ο παλμός! Δεν ξέρω γιατί, πες επειδή ώρες ώρες φαινόταν η χαλαρότητα και το ψιλοάναρχο παιχνίδι στην κερκίδα, πες επειδή έλειπε κάποιος που θα ξεσήκωνε τον κόσμο (απαράδεχτη τσιγκουνιά να μη βάλουν έναν εκφωνητή να κάνει το σόου του σε τέτοιο παιχνίδι), πες επειδή η όλη οργάνωση έδειχνε σημάδια προχειρότητας, τι να πω...Αυτό που μου άρεσε ήταν που το χειροκρότημα μοιραζόταν και στις 2 ομάδες, αντιθέτως δε μου άρεσε καθόλου που μερικοί το έκαναν οπαδικό το θέμα, πχ από κάποιους γιουχαρίστηκε ο Ομπράντοβιτς, ενώ κάποιοι φωνάζαν εν χωρώ 'Ομπραντοβιτς-πορομ-ποπερομ', άλλοι γιούχαραν Βασιλόπουλο και Μπουρούση, αλλοι επεφημούσαν τον Κουτλουάι, ό,τι να 'ναι κατάσταση. Τι μου άρεσε επίσης? Η φωνή που ακούστηκε 2-3 φορές και σήκωσε τρίχες 'Α-ΡΕ-ΕΘΝΙΚΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!'
Μια απορία: πώς ακριβώς έγινε η επιλογή των παιχτών της μικτής? Νταξ, δε λέω, κάποιοι από αυτούς έπρεπε να είναι μέσα, έτσι και αλλιώς, αλλά για άλλους μου γεννήθηκαν κάποια ερωτηματικά: 'Γιατί ο τάδε και όχι ο τάδε?'
-
ειδα 3 λεπτα και μετα γιοκ...δε παλευοταν...
πηρε το ματι μου τον ντε μιγκελ η νομιζω? θα μας ξαποστειλουν...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και γιατί να εμφανιστεί? Σάμπως έχει αναγνωριστεί η προσφορά του από την πολιτεία, όσο θα του άξιζε?
Αυτό να μου πεις. Μου αρέσει που υπήρχε σαν 'σκέψη' το να ονομαστεί το ΟΑΚΑ 'Νίκος Γκάλης'. Τι λέτε ρε; Όλος ο Ελληνικός ΑΘλητισμός χρωστάει χάρη σε αυτόν τον τύπο-φαινόμενο. Καλοί, χρυσοί όλοι οι αθλητές του 1987 αλλά χωρίς τον Γκάλη δε νομίζω να κάναμε πολλά.
Δεν ξέρω γιατί, πες επειδή ώρες ώρες φαινόταν η χαλαρότητα και το ψιλοάναρχο παιχνίδι στην κερκίδα, πες επειδή έλειπε κάποιος που θα ξεσήκωνε τον κόσμο (απαράδεχτη τσιγκουνιά να μη βάλουν έναν εκφωνητή να κάνει το σόου του σε τέτοιο παιχνίδι), πες επειδή η όλη οργάνωση έδειχνε σημάδια προχειρότητας, τι να πω...
Γιατί έκανε μπαμ και από την τηλεόραση ότι ήταν 100% αγγαρεία.
αντιθέτως δε μου άρεσε καθόλου που μερικοί το έκαναν οπαδικό το θέμα, πχ από κάποιους γιουχαρίστηκε ο Ομπράντοβιτς, ενώ κάποιοι φωνάζαν εν χωρώ 'Ομπραντοβιτς-πορομ-ποπερομ', άλλοι γιούχαραν Βασιλόπουλο και Μπουρούση,
'Φίλαθλοι' της Εθνικής
Μια απορία: πώς ακριβώς έγινε η επιλογή των παιχτών της μικτής? Νταξ, δε λέω, κάποιοι από αυτούς έπρεπε να είναι μέσα, έτσι και αλλιώς, αλλά για άλλους μου γεννήθηκαν κάποια ερωτηματικά: 'Γιατί ο τάδε και όχι ο τάδε?'
Μα γιατί είναι προφανές ότι ήταν αγγαρεία. Τους κόβει τις διακοπες ΑΚΡΙΒΩΣ στη μέση.
-
Μηπως ξέρει κάποιος κανένα online βιβλιοποωλείο γιατί θέλω να παρω το βιβλίο του Κακιούζη;
Η 'Πρωτοπορία' δεν το έχει. -
Κι εγώ το παραγγέλνω αύριο
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ψάξε καλύτεραΚι εγώ το παραγγέλνω αύριο
στραβωμάρα. Το έβαλα όμως στην 'αναζήτηση' και δε μου έβγαλε τίποτα.
Πολλα ευχαριστώ
-
Για ακόμα δύο χρόνια στα πράσινα ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς. Ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του Javtokas πιθανότατα..
-
Ληθηκε το προβλημα του Ολυμπιακου για την θεση του playmaker. Ο Tony Parker αφηνει τους ξεφτιλισμενους Spurs και ερχεται στο λιμανι.
Λεμε και καμια μαλακια να περναει η ωρα
-
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=53484
περπερογλου παο..
-
Ποιος τον ακουει τωρα τον ...
Παντως ειναι πολυ light για να αντικαταστησει τον Σισκαουσκας, ΑΝ τον πηραν γι'αυτο
-
δε ξερω ουτε ποσο βγηκε η μεταγραφη..εγω στη θεση του θα πηγαινα οσφπ..
-
Ο παικτης θελει Ολυμπιακο. Ο Πανιωνιος συμφωνησε με ΠΑΟ. Μπερδεμα...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ποιος τον ακουει τωρα τον ...Eχει 'κρατήσει πισινή', δεν έχει γράψει ούτε μια γραμμή για Περπέρογλου
Παντως ειναι πολυ light για να αντικαταστησει τον Σισκαουσκας, ΑΝ τον πηραν γι'αυτο
Πολύ δε λες τίποτα. Εδώ μάλλον ισχύει το 'στην αναβροχιά (φυγή Σισκάουσκας) καλό και το χαλάζι (ερχομός Περπέρογλου)'
'Επενδύθηκε' το μύριο του Σισκάουσκας.Το πολύ θετικό της όλης φάσης είναι ότι προκειται για μικρό σε ηλικία παίχτη και φυσικά Ελληνα
Κι ένα δείγμα 'έγκυρης' δημοσιογραφίας ακολουθεί:
Επειδή ήμουν σιγουρος σχεδόν ότι θα τον πάρουμε...τα μέτραγα και τα ξαναμέτραγα ...και δε μου έβγαινε ξένος καλό τριάρι , έσωσα τούτη τη μαλακία.'Δεν πάω σε ....αυτούς'
-
Μόλις παρέλαβα το βιβλίο του Κακιούζη, στις επόμενες μέρες θα γράψω τα σχόλια μου.
Επίσης, χρωστάω μια 'συγνώμη'. Διάβασα τις πραγματικές δηλώσεις του Λάζου, ο οποίος στρέφεται εναντίον των οργανωτικών προβλημάτων και απαράδεκτων καταστάσεων του Ελληνικού πρωταθλήματος.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]