-
Δώσε ρεντ, ΔΩΣΕ!
-
Δώσε ρεντ, ΔΩΣΕ!
-
Δώσε ρεντ, ΔΩΣΕ!
-
λοιπον ειμαι ασχετος μπασκετικα οπως εχω ξαναγραψει και ποτε δεν μου αρεσε το μπασκετ (ακομα και τις εποχες που ολοι εβλεπαν μπασκετ που ειχε ομαδαρα ο αρης και ολοι βλεπανε σικαγο μπουλς τζορνταν και τα σχετικα)
χθες παρολα αυτα εκατσα και ειδα μπασκετ τον ολυμπιακο (μαλιστα ηταν να παω και γηπεδο αλλα το απεφυγα οπως -οπως )
να φανταστειτε τελευταια φορα πηγα στο ΣΕΦ (παλι με τα χιλια ζορια) Ολυμπιακος-Βαζελος, τοτε που κερδισε ο ολυμπιακος και επιασε καταρρακτωδης βροχη (το 2000 ηταν ή το 2001 )τεσπα ελεγα οτι ειδα τον αγωνα..βασικα γουσταρα απιστευτα το big sofo.. οχι επειδη ξερω απο μπασκετ αλλα γιατι ειναι γαμω τα στιλακια ο τυπας και εχει γαμω τα εκτοπισματα.. big sofo και γαμω το βαζελο με τρελα και χωρις καποτα
τραβελερ κραξε μεσοβαρα τωρα, νομιζω πως δεν εμπνεει καθολου εμπιστοσυνη αυτη η ομαδα και αυτος ο προπονητης δεν μου φανηκε και πολυ σόι..
μου θυμισε αλεφαντο σε μπασκετικη εκδοση..
θα μου πεις εσυ τι μιλας ρε μλκ αφου δεν ξερεις την τυφλα σου... εβγαλα ολα αυτα τα συμπερασματα απο ενα παιχνιδι
αλλα ζμπουτσαμ.. αμα υπηρχε pro μπασκετακι θα ειχα κανει το θρυλο μεγαλο -
Πεσ' τα ρε skye
Καθε φορα που ειναι ν' απολυθει ο ταβερνιαρης, ως δια μαγειας αναρρωνει ο Σοφο και καθαριζει το παιχνιδι Α ρε κωλοτουμπα προπονητη (?) που εχουμε....
ΦΥΓΕ ΑΣΧΕΤΕ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πεσ' τα ρε skyeΚαθε φορα που ειναι ν' απολυθει ο ταβερνιαρης, ως δια μαγειας αναρρωνει ο Σοφο και καθαριζει το παιχνιδι Α ρε κωλοτουμπα προπονητη (?) που εχουμε....
ΦΥΓΕ ΑΣΧΕΤΕ
βασικα το συμπερασμα (που εβγαλε η παρεα, οχι μονος μου ) ειναι οτι ο προπονητης δεν εχει βρει τη χημεια μεταξυ των παιχτων.. δηλαδη φαινεται να κανει ακομα πειραματισμους στο τελος της χρονιας.. και κανει και κατι αψυχολογητα τελειως..
παντως ελεγαν και τα αλλα παιδια -που δεν ημασταν ολοι ολυμπιακοι οτι αν ο big sofo δεν ειχε παρει τοσα κιλα σταντε θα εκανε μεγαλη καριερα..
εγω δεν καταλαβα γιατι δεν τον ειχε βαλει για 1 μηνα ο γκερσον που ελεγε αυτος ο μλκς που εκανε τον σχολιασμο του αγωνα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
αν ο big sofo δεν ειχε παρει τοσα κιλα σταντε θα εκανε μεγαλη καριερα..Ακόμα δεν είδες τπτ... Τώρα είναι μόνο στο 24,65% (από όσα κιλά σκοπεύει να πάρει συνολικά)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
βασικα το συμπερασμα (που εβγαλε η παρεα, οχι μονος μου ) ειναι οτι ο προπονητης δεν εχει βρει τη χημεια μεταξυ των παιχτων.. δηλαδη φαινεται να κανει ακομα πειραματισμους στο τελος της χρονιας.. και κανει και κατι αψυχολογητα τελειως..
παντως ελεγαν και τα αλλα παιδια -που δεν ημασταν ολοι ολυμπιακοι οτι αν ο big sofo δεν ειχε παρει τοσα κιλα σταντε θα εκανε μεγαλη καριερα..
εγω δεν καταλαβα γιατι δεν τον ειχε βαλει για 1 μηνα ο γκερσον που ελεγε αυτος ο μλκς που εκανε τον σχολιασμο του αγωναΟ προπονητης πηρε λαθος παικτες (πχ τραγικο πλει μεικερ, απειρο 'ηγετη' στο προσωπο του Ακερ), εκανε τις απιστευτες μλκιες κατα τη διαρκεια της σεζον (πχ φωναξε Μπουρουση -Χαριση-Μπαρλο-Παπαμακαριο στην αρχη της χρονιας και τους ειπε οτι δεν τους υπολογιζει ), δε δουλεψε την ομαδα στην αμυνα, δουλεψε ενα μονοδιαστατο πλανο στην επιθεση χωρις εναλλακτικες, δεν κρατησε τις ισορροπιες στ' αποδυτηρια και στις σχεσεις του με τους παικτες, εκανε τρελες κωλοτουμπες χανοντας το σεβασμο των παικτων, εκανε κοουτσαρισμα νηπιαγωγειου σε πολλα παιχνιδια, κατεστρεψε στο θεμα Σοφο ο,τι καλο ειχε χτιστει τον προηγουμενο χρονο, παραγκωνισε τον (εξαιρετικα ταλαντουχο) βοηθο Σφαιροπουλο για να φερει κατι κακομοιρηδες δικους του, παραγκωνισε τον γυμναστη που 'εφτιαξε' τον Σοφο για τον ιδιο λογο, εκανε χαζες δηλωσεις και κρατησε πεισματα νηπιου... Πίστεψέ με, δεν ειναι μονο προβλημα χημειας....
Ο Σοφο ειναι ιδιαιτερη περιπτωση. Θελει (καλως ή κακως) ειδικη αντιμετωπιση. Ο Γιαννακης εδειξε το δρομο. Ο ταβερνιαρης γκρεμισε ο,τι χτιστηκε με κοπο και φτου κι απ' την αρχη....
-
Προβλέψεις μέσα στο Παλέ???
-
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
Προβλέψεις μέσα στο Παλέ???Διπλο, αν και δυσκολούτσικα..
-
να θυμίσω πως ο Άρης έχασε μόνο από ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στο Παλέ
-
νικη του αρη...δυσκολη μεν, νικη δε...
ειναι και το πιο δικαιο..ισως κανει και καμια νικη κατα του παο..
-
Mπα μπα μπα, τι έχουμε σήμερα;; Σύναξη πονεμένων γαύρων;;
Ο Άρης ήταν πιο σταθερή ομάδα στη διάρκεια της σεζόν και μάλλον είναι πιο δίκαιο να κερδίσει αλλά από την άλλη ένα '2' του γαύρου εκεί μέσα, τα σβήνει μονοκοντιλιά όλα και τον στέλνει με άλλον αέρα στον τελικό.
Δύσκολο παιχνίδι μακάρι να πάνε όλα καλά και να τελειώσει ήρεμα.
-
Εγώ θέλω τον γαύρο στον τελικό.
-
'...Δεν έχω υπογράψει ακόμη, αλλά είμαι κοντά στην ΤΣΣΚΑ' είπε ο πρώην παίκτης της Μπενετόν Τρεβίζο και (άμεσα) μελλοντικός της ΤΣΣΚΑ
http://www.sport24.gr/html/ent/585/ent.180585.asp
που σημαίνει ότι μενει και ο Θόδωρας εκεί? Ημουν σχεδόν σίγουρος από τα...συμφραζόμενα ότι θα κατηφορίσει τη νέα σεζόν κατά Πειραιά
'...Αυτή τη στιγμή μου δίνεται η ευκαιρία να αποκαταστήσω την αλήθεια σχετικά με ένα ζήτημα που δεν είχε αποδοθεί σωστά και μπορώ να πω ότι με είχε ενοχλήσει. Ποτέ δεν είπα στον κύριο Βαν Γκάντι ότι στην Ευρώπη ήμουν ο Μακ Γκρέιντι. Μην τρελαθούμε κιόλας! Ούτε την ίδια αξία έχουμε, ούτε τις ίδιες ικανότητες. Απλώς, σε μια συζήτηση που είχα με τον προπονητή μου, του εξήγησα ότι όσο αγωνιζόμουν στην Ευρώπη ο ρόλος μου ήταν πρωταγωνιστικός και ότι είχα αρκετό χρόνο την μπάλα στα χέρια μου, όπως ακριβώς συμβαίνει με τον Μακ Γκρέιντι στο ΝΒΑ. Ούτε συνέκρινα τον εαυτό μου με τον ηγέτη των Ρόκετς, ούτε τίποτα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκ των υστέρων η φράση μου βγήκε προς τα έξω με εντελώς διαφορετικό νόημα'*
http://www.sport24.gr/spanoulis.asp
Είπα κι εγώ...τι διάολο δεν μπορεί να λάλησε εντελώς αυτός
-
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=87829
Welcome back VSpan. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Welcome back VSpan.To άκουσα κι εγώ σήμερα στην ΕΡΑsport. Το έχει γράψει μόνο μια οπαδική φυλλάδα και κανείς άλλος. Παρ'ότι 'έφαγα' όλο το internet σήμερα για να το διασταυρώσω. Δύο πράγματα μόνο
-
(μη με βρίσετε) Δεν τον πολυθέλω. Θα φορτωθούμε πολύ στην περιφέρεια. Μήτσος, Μπετσίροβιτς,Βούγιανιτς,Νικόλας, Ρίμας (υπο προϋποθέσεις) Τι διάολο θα γίνει; Θα παίζει από 5 λεπτά ο καθένας; Επειτα το ρόστερ θα παραγεμίσει κάποιοι πρέπει να μείνουν έξω. Ποιοι θα μείνουν για να παίξει ο Σπανούλης; Θέλει και μια μπάλα μόνος του . Δεν ξέρω ρε παιδιά, δεν τη βλέπω με καλό μάτι αυτή την επανασύνδεση.
-
Πιστεύω ότι δε θα έρθει. Δε θα θελήσει να φύγει από το ΝΒΑ σαν αποτυχημένος. Θα ξαναδοκιμάσει, δεν τον πήραν τα χρόνια. Στο Χιούστον ή αλλού. Όλοι λένε ότι με τον Έιντελμαν θα είναι καλύτερα. Δεν το νομίζω. Στο Πόρτλαντ είχε ψήσει το ψάρι στα χείλη του Ντράζεν.Ουσιαστικά ήταν η αιτία να πάει στους Νετς. Στον Σπανούλη θα κωλώσει;
Πρόταση: Γιατί να μην πάει στο γαύρο (εάν έρθει;) Γιατί όχι;
-
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Welcome back VSpan.To άκουσα κι εγώ σήμερα στην ΕΡΑsport. Το έχει γράψει μόνο μια οπαδική φυλλάδα και κανείς άλλος. Παρ'ότι 'έφαγα' όλο το internet σήμερα για να το διασταυρώσω. Δύο πράγματα μόνο
-
(μη με βρίσετε) Δεν τον πολυθέλω. Θα φορτωθούμε πολύ στην περιφέρεια. Μήτσος, Μπετσίροβιτς,Βούγιανιτς,Νικόλας, Ρίμας (υπο προϋποθέσεις) Τι διάολο θα γίνει; Θα παίζει από 5 λεπτά ο καθένας; Επειτα το ρόστερ θα παραγεμίσει κάποιοι πρέπει να μείνουν έξω. Ποιοι θα μείνουν για να παίξει ο Σπανούλης; Θέλει και μια μπάλα μόνος του . Δεν ξέρω ρε παιδιά, δεν τη βλέπω με καλό μάτι αυτή την επανασύνδεση.
-
Πιστεύω ότι δε θα έρθει. Δε θα θελήσει να φύγει από το ΝΒΑ σαν αποτυχημένος. Θα ξαναδοκιμάσει, δεν τον πήραν τα χρόνια. Στο Χιούστον ή αλλού. Όλοι λένε ότι με τον Έιντελμαν θα είναι καλύτερα. Δεν το νομίζω. Στο Πόρτλαντ είχε ψήσει το ψάρι στα χείλη του Ντράζεν.Ουσιαστικά ήταν η αιτία να πάει στους Νετς. Στον Σπανούλη θα κωλώσει;
Πρόταση: Γιατί να μην πάει στο γαύρο (εάν έρθει;) Γιατί όχι;
γιατι να σε βρισουμε?ειναι μια αποψη και αυτη,αρκετα εμπεριστατωμενη θα ελεγα
-
-
Δεν θελουμε στον Ολυμπιακο τον V spanaki.
Τωρα βαζουμε σε διαιτα τον Σοφο και αν χασει 20 κιλακια θα βαζει 50 ποντους σε καθε παιχνιδι. Μια ομαδα μονος του θα ειναι. Επισης το καλοκαιρακι θα δουλεψει πολυ ο Ματσε και θα ειναι πανετοιμος και θα βαζει 30αρες παλι οπως εκανε παλια.
-
red προσευχησου να φυγει ο ταβερνιαρης και τ' αλλα θα τα βρουμε
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]