-
για τις συνταγές έμαθα τώρα!!!
όσο για τον συνάδελφο charmak, συνιστώ δυστυχώς φορτσάρισμα για τα μαθήματα... όπως συμβαίνει κ εδώ... δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα...
μετά τιμής.
-
Έχω στην Άκρη τα: Enemy at the Gate και Eternal Sunshine of the spotless mind.
Ποιο από τα δύο να βάλω να δω; Γιατί ύπνος δεν προβλέπετε σήμερα.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Έχω στην Άκρη τα: Enemy at the Gate και Eternal Sunshine of the spotless mind.Ποιο από τα δύο να βάλω να δω; Γιατί ύπνος δεν προβλέπετε σήμερα.
Το πρωτο ειναι το 'Εχθρος προ των πυλων' ? Αν ναι αυτο! Η αιωνια λιακαδα ειναι ωραιο μεν αλλα πολυ ψυχοπλακωμα για τετοια ωρα..(ο τζιμ καρει ειναι πολυ γαματος σ'αυτη την ταινια)
-
Δες τον εχθρο προ των πυλων...πολυ καλο..
-
Ναι αυτό είναι.
Απλά το θέμα είναι ότι έχω δει τόσες πολλές ταινίες, όπου ότι και να δω δεν μου κάνει αίσθηση… ακόμα ακόμα, μου αρέσει κάτι που στην πλειοψηφία του κόσμου του φαίνετε βλακεία.
Θέλω να δω… στην άδεια μου, θα πάρω ή όχι ταινίες για το σπίτι… και αν πάρω πόσες θα πάρω…
-
Ναι αυτό είναι.Απλά το θέμα είναι ότι έχω δει τόσες πολλές ταινίες, όπου ότι και να δω δεν μου κάνει αίσθηση… ακόμα ακόμα, μου αρέσει κάτι που στην πλειοψηφία του κόσμου του φαίνετε βλακεία.
Θέλω να δω… στην άδεια μου, θα πάρω ή όχι ταινίες για το σπίτι… και αν πάρω πόσες θα πάρω…
Καλα εμενα μ'αρεσε το Dogville που οσοι ξερω κοιμηθηκαν στα πρωτα 5 λεπτα..(και εγω κοιμηθηκα την πρωτη φορα κανα 20λεπτο πριν το τελος γιατι ημουν 2 μερες χωρις υπνο αλλα μετα την ξαναειδα )
-
Eternal Sunshine of the spotless mind.Πάρα πολύ καλό! Αρκεί να μη νυστάζεις όμως (γιατί θα μπερδευτείς) και να έχεις την κατάλληλη διάθεση!
Eίναι ξεχωριστή ταινία και όχι του σωρού!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eternal Sunshine of the spotless mind.
Πάρα πολύ καλό! Αρκεί να μη νυστάζεις όμως (γιατί θα μπερδευτείς) και να έχεις την κατάλληλη διάθεση!
Eίναι ξεχωριστή ταινία και όχι του σωρού!
+1!
Όσο για την Ελεονόρα, όσοι τη λέτε πανέμορφη είναι επειδή δεν την είχατε συμμαθήτρια...
Ρε πάρτε το χαμπάρι, η τηλεόραση ξεγελά!
-
Ο ΑΡΙΣΤΟΣ και τα απίθανα τοπικ του κυκλοφόρησαν και σε e-mail!!!
-
Αντε ρε!!! Σοβαρά μιλάς τώρα? Κυκλοφόρησαν σε email δημοσιεύσεις του 4ΤΦ?!?!?!?!?....Πρόοοοοοδος!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αντε ρε!!! Σοβαρά μιλάς τώρα? Κυκλοφόρησαν σε email δημοσιεύσεις του 4ΤΦ?!?!?!?!?....Πρόοοοοοδος!!!
Μου έστειλαν το :
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... highlight=Κόντεψα να ξεχάσω την ορθογραφία.....
-
-
Εχω την εντύπωση οτι είχε κυκλοφορήσει και το ποστ του Wagner669 που απαριθμούσε τα προβλήματα της Mercedes του
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εγω θα πω την εμπειρία μου... ήμουν έτοιμος να πάω για κυνήγι γύρου, αλλά τελικά είδα την πανέμορφη ελεονώρα μελέτη στην τηλεόραση κ λυπήθηκα τη 1,5 ώρα ποδήλατο που έκανα... είπα να κάνω μια θυσία κ να μην φάω junk food... κ την έβγαλα με τονοσαλάτα...+ 2 κομματάκια κουβερτούρα+2 κομματάκια τομπλερον...τί θυσίες κάνω για 'σένα ελεονώρα μου
σιγα την κυρατσα
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
εγω θα πω την εμπειρία μου... ήμουν έτοιμος να πάω για κυνήγι γύρου, αλλά τελικά είδα την πανέμορφη ελεονώρα μελέτη στην τηλεόραση κ λυπήθηκα τη 1,5 ώρα ποδήλατο που έκανα... είπα να κάνω μια θυσία κ να μην φάω junk food... κ την έβγαλα με τονοσαλάτα...+ 2 κομματάκια κουβερτούρα+2 κομματάκια τομπλερον...
τί θυσίες κάνω για 'σένα ελεονώρα μου
σιγα την κυρατσα
+φωνώ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
εγω θα πω την εμπειρία μου... ήμουν έτοιμος να πάω για κυνήγι γύρου, αλλά τελικά είδα την πανέμορφη ελεονώρα μελέτη στην τηλεόραση κ λυπήθηκα τη 1,5 ώρα ποδήλατο που έκανα... είπα να κάνω μια θυσία κ να μην φάω junk food... κ την έβγαλα με τονοσαλάτα...+ 2 κομματάκια κουβερτούρα+2 κομματάκια τομπλερον...
σιγα την κυρατσα
+φωνώ.
-φωνω.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
σιγα την κυρατσα
+φωνώ.
-φωνω.
/φωνώ είναι το σωστό
-
Αστο παιδί να μειομφωνεί.
-
με χαλαει η φωνη της... αλλα τελευταια εχει αρχισει να μαρεσει..μαλλον λογω καλοκαιριου..
-
οκ παίδες! το έπιασα το νόημα... -3 αρσενικά στον ανταγωνισμό για την ελεονώρα κ την κάθε 'ελεονώρα'! ... σε λίγο θα εξολοθρέψω κ τους υπόλοιπους!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]