-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ε ρε αριστειδης που σου χρειαζεται...και αλλαξε το αβαταρ..ετσι μου ειπε ο κουκ να σου πω...
Καλα ο Κουκος νομιζει ότι έχει μπλε αυτοκινητο και οτι η απαντηση σε όλες τις ερωτησεις είναι Alan Jones. Καθεσαι και τον ακους??
μη μιλας ασχημα για τον κολλητο μου...
και μαζεψε τους υποτακτικους πρακτορες σου..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Λιγα τα λογια σου για τους Πρακτορες μου!!
-
Μα καλά ρε! Καθεστε και ακούτε την μαυρόγατα!!!
Η απάντηση είναι Alan Jones στις ερωτήσεις που αφορούν F1!
Agent θα κανονιστούμε στο ΟΚ Coral!
Αδούλη καλά της τα είπες! Που να στείλω το στεφάνι?!
-
εχει πλακα να με γρουσουζεψει η μαυρογατα σαν τον οδηγο που συμπαθει..
μπηκα σε σκεψεις τωρα..ισως να παρατραβηξα το σκοινι, ισως να μην υπολογισα καλα...αλλα τι να κανα...ετσι ηταν οι καταστασεις πριν απο 2 σελιδες θρεντ..
βγες παπανωτα και πες τις αληθειες για τη φουνις..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σου? Όχι και 'ΣΟΥ' είμαι εδώ επειδή θέλω να είμαι....Freelancer ( hell yeah )
Nα κανονισουμε τους λογαριασμούς μας όπου θές kouk αλλά πρώτα να πάμε από τα Dunkin Donuts να τσιμπήσουμε κατι
Mε τον άλλον δεν ασχολούμαι κάν σέβομαι την κατάσταση του -
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ετσι!:shifty: Διχόνοιαααα!!!
Nα κανονισουμε τους λογαριασμούς μας όπου θές kouk αλλά πρώτα να πάμε από τα Dunkin Donuts να τσιμπήσουμε κατι
Mε τον άλλον δεν ασχολούμαι κάν σέβομαι την κατάσταση τουΛίγα λόγια για τον κολλητό μου!!!
Να περάσουμε ρε! Να φας κάτι! Μην πας και νηστικός!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δηλαδή;
Στην πρόταση 'Δεν ξέρω, μάλλον ναι, αλλά μπορεί και όχι, κάνε ό,τι νομίζεις' το ξεκάθαρο πού είναι; '
Ααα, το κατάλαβα. Κάνω ό,τι νομίζει εκείνη;
Βρε Ντινο, μεγάλωσες. Τα βασικά έπρεπε να τα χες μάθει. Αυτό είναι ξεκάθαρο!!
**Δεν ξερω=Με ξενερωνεις που ρωτας γιατι ξέρεις τι πιστευω
Κανε ότι νομίζεις= Κανε ότι θες, αλλά ξερεις τι θέλω εγω και θα πρεπε αν θες να με ευχαριστησεις να το χες κάνει ήδη. Αλλά δεν ασχολούμαι και παραπάνω να σε παρακαλάω, αμα θες καντο χωρίς να το συζητησουμε άλλο.
Αμα δε το κανεις εννοειται θα θυμώσω.**
Οκ?Κλασικά, τελικά είμαστε πολύ μαλακες, ειναι τοσο απλες οι γυναικες...γιατι δεν μπορούμε να τις καταλάβουμε?
Ρε Ντινε τι σκας ρε φίλε? Αν το ήξερα ότι είσαι έτσι σκατα, θα έπαιρνα την τσακισμένη ψυχολογία (απο τις καργιες, να τις ανωμαλες γυναικες λεω) και θα ερχομουνα πάνω να λιώσουμε στα μπουζουκια και τα κολάδικα!
-
πεστε του να το γυρισει σε ναυτικος πρακτορας στην ακτη τσελεπη η σε κανα πρακτορειο προ-πο...εχει χασει τελειως το ρισπεκτ του..
απο την nsa στη φουνις...δις ις μαντνες...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δηλαδή;
Στην πρόταση 'Δεν ξέρω, μάλλον ναι, αλλά μπορεί και όχι, κάνε ό,τι νομίζεις' το ξεκάθαρο πού είναι; '
Ααα, το κατάλαβα. Κάνω ό,τι νομίζει εκείνη;
Βρε Ντινο, μεγάλωσες. Τα βασικά έπρεπε να τα χες μάθει. Αυτό είναι ξεκάθαρο!!
**Δεν ξερω=Με ξενερωνεις που ρωτας γιατι ξέρεις τι πιστευω
Κανε ότι νομίζεις= Κανε ότι θες, αλλά ξερεις τι θέλω εγω και θα πρεπε αν θες να με ευχαριστησεις να το χες κάνει ήδη. Αλλά δεν ασχολούμαι και παραπάνω να σε παρακαλάω, αμα θες καντο χωρίς να το συζητησουμε άλλο.
Αμα δε το κανεις εννοειται θα θυμώσω.**
Οκ?Κλασικά, τελικά είμαστε πολύ μαλακες, ειναι τοσο απλες οι γυναικες...γιατι δεν μπορούμε να τις καταλάβουμε?
Ρε Ντινε τι σκας ρε φίλε? Αν το ήξερα ότι είσαι έτσι σκατα, θα έπαιρνα την τσακισμένη ψυχολογία (απο τις καργιες, να τις ανωμαλες γυναικες λεω) και θα ερχομουνα πάνω να λιώσουμε στα μπουζουκια και τα κολάδικα!
καλωδιο τη πατησες...ανοιξαμε τις ψυχες μας γιατι τελικα ο ντινος δε ξερει που θα παει διακοπες...
punk'd...
-
Ολ ιζ γουέλ νάου, ντοντ γουόρι λαντς!!!
Άδη, πάρε τον μοναχό τον αδερφό σου και ελάτε στο θέμα για τα Παϊδάκια ρε. Αντε να κανονίσουμε κάτι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ετσι!:shifty: Διχόνοιαααα!!!
Mε τον άλλον δεν ασχολούμαι κάν σέβομαι την κατάσταση τουΛίγα λόγια για τον κολλητό μου!!!
Να περάσουμε ρε! Να φας κάτι! Μην πας και νηστικός!!!
Αυτό κατάλαβες ε?
ΟΟΟΟΚΚΚΚΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΚΚΚΚΚΚ -
ΟΟΟΟΚΚΚΚΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΚΚΚΚΚΚ με φράουλες!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
.......................................................:
καλωδιο τη πατησες...ανοιξαμε τις ψυχες μας γιατι τελικα ο ντινος δε ξερει που θα παει διακοπες...
punk'd...
Σιχαμένο καρακόλι αυτες τις αμερικανιες punk'd κλπ εγω δεν τις σηκώνω, αντε μη φέρω τον Αριστο και σε σαπισει στο ξυλο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΟΟΟΟΚΚΚΚΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΚΚΚΚΚΚ με φράουλες!!! -
Η μπουρνουζοπετσετα η καλη ειναι τοσο απαλη σαν την καρδια ενος μαρουλιου εισαι ερωτας Απριλιου. ΟΠΑ
-
Τη μπουρνουζοπετσέτα προσεξέ τη
Μέσα στο ντουλάπι κλείδωσέ τη
Απο το σκόρο προστατεψέ τη
Σώσε τη χελώνα Καρέτα-ΚαρέτEχω μερακλωσει λεμε. Και γαμω τα τραγουδακια ακουω
-
Καλά έχετε ξεφύγει τελείως:
α) ο άδης ασταναπαν
β) ο μιράγκε διαπράτει μοιραίο λάθος αλλά δεν το ξέρει ακόμα
γ) ο κουκ όλο γελάει
δ) ο ντίνος έχει πρόβλημα με το δίκλινο ή κάτι τέτοιοΕίμαστε μιά ωραία παρέα, που λέει και ένας φίλος μου!
-
Να προστεθω κι εγω;
Ολα γυρω σου γυριζουν
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να προστεθω κι εγω;Ολα γυρω σου γυριζουν
Ερωτευμενάκι ο Ισαάκ.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]