-
Την διαβασα.. Αυριο επαναληψη αφου δωσω τα ανοργανα!
-
δυστυχώς εγω δίνω ακτινολογία, νευρολογία κ ωρλ κ αυτός που μας εξετάζει ακτινολογία προφορικά μας εξετάζει όλη τη νευροανατομία... αυτός ο εγκέφαλος είναι πολύ περίπλοκος... αλλά είναι πολύ τέλεια κατασκευασμένος... τρομερή αρχιτεκτονική...
εσείς στην πάτρα για ακτινολογία έχετε το βιβλίο του δημητριάδη ή άλλο? μας είπε πως το έχουν άλλες 2-3 ιατρικές στην Ελλάδα. αυτός μας εξετάζει κ είναι πολύ απαιτητικός... αλλά εγώ πήρα 9 στην ανατομία εγκεφάλου, τον οκτώβριο, με τρελό διάβασμα κ τα θυμάμαι κάπως καλύτερα ας πούμε... άντε να δούμε πως θα τα πάμε...
άσχετο... δεν μπορώ να βρω τί είναι οι αντηρίδες... βρίσκονται στον πρόσθιο κρανιακό βόθρο... αλλά τί κάνουν? θυμάται κανείς? οεο...
-
Σε πόσα σουβλατζιδικα που έχετε πάει οι θαμώνες συζητανε για το τί είναι οι αντηρίδες και το ότι βρίσκονται στον πρόσθιο κρανιακό βόθρο?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σε πόσα σουβλατζιδικα που έχετε πάει οι θαμώνες συζητανε για το τί είναι οι αντηρίδες και το ότι βρίσκονται στον πρόσθιο κρανιακό βόθρο?Οκ να αλλαξουμε θεμα...
Πετρο στην βιβλιοθηκη παιζει κανα καλο γκομενακι? -
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! μα πάρα πάρα πολλά!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εσείς στην πάτρα για ακτινολογία έχετε το βιβλίο του δημητριάδη ή άλλο? μας είπε πως το έχουν άλλες 2-3 ιατρικές στην Ελλάδα.
Ναι ..''Απεικονιστικη Διαγνωστικη'' του Δημητριαδη και την ''Αγγειακη και Επεμβατικη Ακτινολογια'' απο Μουρικη-Χατζηιωαννου!
Πιο βιβλια δεν υπαρχουν!
-
φαντάσου! εμάς μας εξετάζει ο ίδιος ο mr. Δημητριάδης!
-
-
?
με τον mr.Δημητριαδη?
-
Μα τι έχεις φάει σήμερα;
Με την δικιά μου ρε...
-
έχω ήδη διαβάσει 3,5-4ωρες σήμερα κ μάλιστα 1 απο αυτές ήταν κ συνεχόμενη...
ρε λες να περάσουμε κανα μάθημα;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με την δικιά μου ρε...Αυτη με τα πεντε ορφανα?
-
Ειδα ποσα μαθηματα περασα..Ποσα χρωσταω και απογοητευτικα...
Αν παω στο παιδαγωγικο τωρα πιο γρηγορα θα τελειωσω! -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Με την δικιά μου ρε...
Αυτη με τα πεντε ορφανα?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
άσχετο... δεν μπορώ να βρω τί είναι οι αντηρίδες... βρίσκονται στον πρόσθιο κρανιακό βόθρο... αλλά τί κάνουν? θυμάται κανείς? οεο...
Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράμα!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αντηριδες?
Για να αντισταθμιζουν κατι ισως?Ορθοπαιδκη παντως εχουμε κατι αντηριδες στους κηδεμονες milwaukee!
-
το αντίθετο απο τις ρυτίδες είναι
είναι τένοντες που 'κρατάνε' το δέρμα απο την γήρανση -
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Αντηριδες?
Για να αντισταθμιζουν κατι ισως?Ορθοπαιδκη παντως εχουμε κατι αντηριδες στους κηδεμονες milwaukee!
Αντηρίδες και συμφωνίδες.
-
Ρε παλικάρια έλεος με τους βόθρους....τρώμε πιτογυρα εδω μέσα!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]