-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με χαλαει η φωνη της...Πατα το mute!
αλλα τελευταια εχει αρχισει να μαρεσει..μαλλον λογω καλοκαιριου..
Το καλοκαιρι γενικα ειναι ωραιο... Μελαχρινακι με ποτισες φαρμακι που λεει κ το τραγουδι..
-
όλο κ λιγότεροι οι μνηστήρες της ελεονώρας κ της κάθε ελεονώρας!
-
Πωωω... πήγα ο καημένος σούπερμάρκετ, και γύρισα εσπευσμένα πίσω... δεν παλεύεται έξω... όλα έξω...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
όλο κ λιγότεροι οι μνηστήρες της ελεονώρας κ της κάθε ελεονώρας!Παρ'ολιγον συναδελφε τελος το διαβασμα για σημερα? Εγω αυριο στα ανοργανα βλεπω να παιρνω ανθρακικο λιθιο μετα το μαθημα!
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
όλο κ λιγότεροι οι μνηστήρες της ελεονώρας κ της κάθε ελεονώρας!
Παρ'ολιγον συναδελφε τελος το διαβασμα για σημερα? Εγω αυριο στα ανοργανα βλεπω να παιρνω ανθρακικο λιθιο μετα το μαθημα!
εγω μαλλον πρεπει να παρω σκετο λιθιο πριν το μαθημα για να παω να δωσω..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πωωω... πήγα ο καημένος σούπερμάρκετ, και γύρισα εσπευσμένα πίσω... δεν παλεύεται έξω... όλα έξω...ναι ρε, τι γινεται ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πωωω... πήγα ο καημένος σούπερμάρκετ, και γύρισα εσπευσμένα πίσω... δεν παλεύεται έξω... όλα έξω...Αντε ωραια εχω να παω να βγαλω και κατι φωτοτυπιες!
Παντως μερικες εχουν ξεφυγει ΠΟΛΥ! -
αγαπητέ συνεργάτη σήμερα καναμε 2 ωριτσες θάλαμο, κ μετά διαβασα 2 ωρίτσες... έχω στόχο για σήμερα 70 σελίδες κ έχω διαβασει τις 27... θα διαβασω σπίτι κ στις 7.30 θα την αράξω στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου ως τις 11.30 ή 12 παρά... λέω τώρα... αυτό ειναι το πρόγραμμα... δυστυχώς... αν τελείωνα κατά τις 10.30 δε θα έλεγα όχι σε κανένα ποτάκι... αλλά βλέπουμε... χωρίσαμε κ ο πόνος μόνο με ποτό περνάει... κλαψ-κλαψ-κλαψ...
-
αγαπητέ συνεργάτη σήμερα καναμε 2 ωριτσες θάλαμο, κ μετά διαβασα 2 ωρίτσες... έχω στόχο για σήμερα 70 σελίδες κ έχω διαβασει τις 27... θα διαβασω σπίτι κ στις 7.30 θα την αράξω στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου ως τις 11.30 ή 12 παρά... λέω τώρα... αυτό ειναι το πρόγραμμα... δυστυχώς... αν τελείωνα κατά τις 10.30 δε θα έλεγα όχι σε κανένα ποτάκι... αλλά βλέπουμε... χωρίσαμε κ ο πόνος μόνο με ποτό περνάει... κλαψ-κλαψ-κλαψ...Βιβλιοθηκη φετος δεν πηγα ακομα μαλλον θα κατασκηνωσω απο αυριο εκει γιατι δεν με βλεπω καλα.. Τελικα μονο εκει μπορω να κανω σοβαρο διαβασμα και φυσικα δεν λειπουν και τα ευχαριστα διαλειμματα..
-
ο ντίνος δε λέει για τις γκομενίτσες που γυρνούν γυμνές αν κατάλαβα... τον πειράζει η ζέστη... όχι το οφθαλμόλουτρο!
εγώ σήμερα πήγα θάλαμο κ είπα να βάλω παντελόνι, γιατί μέσα στη νευρολογική δε λέει με σορτσάκι...
κ ήταν κάτι συμφοιτήτριες με σορτσάκι ως τη μέση του μηρού...
φαντάσου τενόντια αντανακλαστικά που θα έπαιρναν αν έκαναν εξέταση... θα χτυπούσαν τον επιγονατιδικό τένοντα του ασθενούς κ θα σηκωνόταν ... (μην πω ΤΙ...!!!) -
από καιρό έχουν ξεφύγει...
για ποια ελεονώρα μιλάτε, για βάλτε pic
-
ο ντίνος δε λέει για τις γκομενίτσες που γυρνούν γυμνές αν κατάλαβα... τον πειράζει η ζέστη... όχι το οφθαλμόλουτρο!εγώ σήμερα πήγα θάλαμο κ είπα να βάλω παντελόνι, γιατί μέσα στη νευρολογική δε λέει με σορτσάκι...
φαντάσου τενόντια αντανακλαστικά που θα έπαιρναν αν έκαναν εξέταση... θα χτυπούσαν τον επιγονατιδικό τένοντα του ασθενούς κ θα σηκωνόταν ... (μην πω ΤΙ...!!!)Και όμως και όμως, ο Κωνσταντίνος σε αυτές αναφέρεται...
-
ο ντίνος δε λέει για τις γκομενίτσες που γυρνούν γυμνές αν κατάλαβα... τον πειράζει η ζέστη... όχι το οφθαλμόλουτρο!εγώ σήμερα πήγα θάλαμο κ είπα να βάλω παντελόνι, γιατί μέσα στη νευρολογική δε λέει με σορτσάκι...
φαντάσου τενόντια αντανακλαστικά που θα έπαιρναν αν έκαναν εξέταση... θα χτυπούσαν τον επιγονατιδικό τένοντα του ασθενούς κ θα σηκωνόταν ... (μην πω ΤΙ...!!!)ε ενταξει σεμνες ηταν ρε! Αλλες κυκλοφορουν με το σορτσακι στο υψος του ελλασωνος τροχαντηρα του μηριαιου..
-
ο ντίνος δε λέει για τις γκομενίτσες που γυρνούν γυμνές αν κατάλαβα... τον πειράζει η ζέστη... όχι το οφθαλμόλουτρο!
εγώ σήμερα πήγα θάλαμο κ είπα να βάλω παντελόνι, γιατί μέσα στη νευρολογική δε λέει με σορτσάκι...
φαντάσου τενόντια αντανακλαστικά που θα έπαιρναν αν έκαναν εξέταση... θα χτυπούσαν τον επιγονατιδικό τένοντα του ασθενούς κ θα σηκωνόταν ... (μην πω ΤΙ...!!!)ε ενταξει σεμνες ηταν ρε! Αλλες κυκλοφορουν με το σορτσακι στο υψος του ελλασωνος τροχαντηρα του μηριαιου..
Στο υψος του μειζωνος θα ηταν καλυτερα ομως!
-
με μαγιώ-μποξεράκι εννοείς???!!!
-
Ρε μη μιλατε για ελασσονες μηριαίους και @@ μη σας αρχισω στις ισοχωροαδιαβατικοεκτονώσεις μεσημεριατικα και με τοση ζεστη..
Ντινε φωτό πηρες απ τη βολτα σου;Θελω τωρα...
-
Βασικα μηπως εχουμε καει λιγο με την Ανατομια??
Αμα δεν περασω ουτε την παρασκευη -
Βασικα μηπως εχουμε καει λιγο με την Ανατομια??Ανατομια δινετε ακομα μικρουλια μου?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ανατομια δινετε ακομα μικρουλια μου?
Δυο φορες κοπηκα με 3 γμτ
-
Ανατομια δινετε ακομα μικρουλια μου?
Δυο φορες κοπηκα με 3 γμτ
Διαβασμα γρηγορα!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]